Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!

SHARE:

Από καιρό σχεδιάζουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό σχέδιο των Αμερικανών, μόνο στην Ελλάδα δεν το ξέρουν αυτό. Στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν μια Μεγάλη Τουρκία, ότι υποστηρίζουν τους στρατιωτικούς και κάτι τέτοια. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό.


Ο πλέον πολυσυζητημένος Έλληνας Τουρκολόγος, καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης, μιλάει αποκλειστικά στον “Ε. Κ.”
Στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας και τακτικό μέλος της Βασιλικής Καναδικής Ακαδημίας Δημήτρης Κιτσίκης.



Σε μια περίοδο που οι εξελίξεις στην Τουρκία βρίσκονται παγκοσμίως στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, οι πάντες καλούνται στα τηλεοπτικά παράθυρα να πουν την γνώμη τους, αλλά για τον καθηγητή Κιτσίκη υπάρχει αυστηρή απαγόρευση! Όχι τόσο γιατί επιμένει να δηλώνει … Εθνικομπολσεβίκος και να θαυμάζει συγχρόνως τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, όσο εξαιτίας της παλιάς κόντρας του με τον κολωνακιώτη φίλο της παιδικής του ηλικίας κ. Χρήστο Λαμπράκη....


Ακόμη και οι εχθροί του (που δεν είναι λίγοι) ομολογούν ότι ο Δημήτρης Κιτσίκης γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον Έλληνα την Τουρκία και τα όσα κρίσιμα για τον ελληνισμό γεγονότα διαδραματίζονται εκεί.


Σύμβουλος του μακαρίτη Προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ επί πολλά χρόνια, ο Κιτσίκης έχει επί χρόνια εσωτερική πληροφόρηση για την γειτονική μας χώρα, πράγμα που κατά καιρούς τον έχει βάλει στο στόχαστρο της ζήλειας των επικριτών του, οι οποίοι διαδίδουν για αυτόν διάφορα. Από το ότι υπήρξε πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ, μέχρι ότι είναι ο Αρχηγός της 17 Νοέμβρη!




Οι φίλοι του απαντούν ότι στην πραγματικότητα ο καθηγητής Κιτσίκης είναι ένας φανατικός Έλληνας με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επικίνδυνα προχωρημένες απόψεις. Γιος του κορυφαίου καθηγητή του Πολυτεχνείου Νίκου Κιτσίκη και της θρυλικής Κολωνακιώτισσας κομμουνίστριας Μπεάτας Πετυχάκη, ο Δημήτρης Κιτσίκης ανατράφηκε σαν άθεος, αλλά από αντίδραση έγινε φανατικός Χριστιανός.

Ο “Ελεύθερος Κόσμος” τον συνάντησε την περασμένη Τρίτη στο κτήριο του Δήμου Ζωγράφου (Αγ. Ιωάννου 22) όπου δίνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ μαθήματα Ελληνοκινέζικης Ιστορίας και είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του. Τους τελευταίους μήνες οι Κεμαλικοί στην Τουρκία έχουν πανικοβληθεί, βλέποντας ορατό το ενδεχόμενο διαμελισμού της χώρας. Όταν εσείς μιλούσατε για διαμελισμό της Τουρκίας εδώ και 15-20 χρόνια σας έλεγαν γραφικό.

Μέχρι και ο παλιός σας φίλος Νεοκλής Σαρρής βγήκε πρόσφατα στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας πει ότι οι Αμερικανοί ετοιμάζουν θριαμβευτική επιστροφή στην Τουρκία του περίφημου Φετουλλάχ Γκιουλέν, του σουνίτη Τούρκου “Χομεϊνί”, που είναι ο πνευματικός ηγέτης όλων των ισλαμιστών της Τουρκίας…

Όταν εγώ μιλούσα για τον Φετουλάχ Γκιουλέν, στην Ελλάδα οι αυτοδιαφημιζόμενοι τουρκολόγοι δεν ήξεραν ούτε το όνομά του.

Ο Γκιουλέν ζει πλουσιοπάροχα στις ΗΠΑ από το 1997 και οι Αμερικανοί τον υποστηρίζουν ως εναλλακτική λύση.

Από καιρό σχεδιάζουν να διαμελίσουν την Τουρκία.

Πρόκειται για ένα πολύ παλιό σχέδιο των Αμερικανών, μόνο στην Ελλάδα δεν το ξέρουν αυτό. Στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν μια Μεγάλη Τουρκία, ότι υποστηρίζουν τους στρατιωτικούς και κάτι τέτοια. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό.

Απλώς, μέχρι το 1989, λόγω της Σοβιετικής Απειλής, οι Αμερικανοί ήταν υποχρεωμένοι με το δόγμα Τρούμαν να χρησιμοποιούν την Τουρκία σαν φράγμα στην κάθοδο των Σοβιετικών.

Από την στιγμή που έπεσε η Σοβιετική Ένωση, η Τουρκία έχασε την στρατηγική της θέση και σήμερα αυτό που προέχει για τις ΗΠΑ είναι η εκμετάλλευση των αγωγών πετρελαίου. Και να ξέρετε κάτι: Όπου υπάρχει αγωγός πετρελαίου, εκεί υπάρχει και διαμελισμός, υπάρχει η προοπτική δημιουργίας ενός Κουβέϊτ…

Τελικά ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός για την Ελλάδα; Οι Κεμαλιστές ή ο Ερντογάν; Και ποιόν από τους δύο υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τους Κεμαλικούς είναι να μην διαμελιστεί η Τουρκία. Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τα δικά τους οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα.

Τυχαίνει σήμερα οι Κεμαλικοί να μην κάνουν την δουλειά τους. Μέχρι το 1989 την κάνανε, αλλά τώρα δεν την κάνουν. Άλλωστε το Κεμαλικό Καθεστώς είναι μοναδικό παράδειγμα παγκοσμίως μιας μούμιας που συνεχίζει να επιβιώνει.

Ο Κεμαλισμός σαν Ιδεολογία έχει παρακμάσει από καιρό. Ούτε καν στην Κίνα ο Μάο δεν έχει την θέση που έχει ο Κεμάλ στην Τουρκία. Μιλάμε για μία μούμια που δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν και που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει την ενότητα της Τουρκίας, Συγχρόνως, όμως, είναι λάθος να λέμε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τον Ερντογάν..


Δηλαδή, τι υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;
Τον έλεγχο των αγωγών.

Κι επειδή ένας από τους αγωγούς περνάει από το Κουρδιστάν, το οποίο Κουρδιστάν είναι πολύ πλούσιο σε πετρέλαιο, οι Αμερικανοί θα κάνουν το Κουρδιστάν Κουβέϊτ.

Το Κουρδιστάν εξελίσσεται σε ένα δεύτερο Ισραήλ στην περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχος της Αμερικής είναι οι Κούρδοι. Μέχρι τώρα ήσαν αριστεροί και ξαφνικά γίνανε οι φανατικότεροι οπαδοί των Αμερικανών.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Αλβανούς, τους οποίους εγώ από χρόνια αποκαλώ “Κούρδους της Δύσεως” και γεωπολιτικά τους θεωρώ μεγάλους εχθρούς των Ελλήνων. Θυμηθείτε τι γινόταν επί Τουρκοκρατίας: Ποίοι πετσόκοβαν με μεγάλη προθυμία τους Έλληνες; Οι κούρδοι και οι τουρκαλβανοί!

Επικείμενος ο Διαμελισμός, αργεί η συνομοσπονδία.Η Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέϊτ!
Δηλαδή ο επικείμενος διαμελισμός της Τουρκίας αφορά μόνο την δημιουργία Ανεξαρτήτου Κουρδιστάν;

Όχι βέβαια… Οι Τούρκοι θα χάσουν και την σημερινή Ανατολική Τουρκία, διότι οι Αμερικανοί θέλουν να ικανοποιήσουν και τους Αρμένιους και τους Γεωργιανούς, δηλαδή τους Καυκάσιους λαούς.

Θα μείνει μόνο η Δυτική Τουρκία, η οποία θα περάσει υπό τον έλεγχο των 25 εκατομμυρίων Αλεβήδων, με προοπτική να γίνει η -αναπόφευκτη για μένα- Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, η οποία είναι κι αυτή Αμερικάνικο Σχέδιο εδώ και δύο γενεές τουλάχιστον, δηλαδή από την Δεκαετία του 1950…

Αυτό το σενάριο Ελληνοτουρκικής Συνομοσπονδίας με την οικτρά διαμελισμένη Τουρκία, ακούγεται και σήμερα στην Ελλάδα σαν επιστημονική φαντασία…

Ασφαλώς, το γνωρίζω! Θα δείτε πως όταν φτάσουμε στο παραπέντε, θα βγαίνουν στα ελληνικά Κανάλια όλοι οι αυτοδιαφημιζόμενοι σαν τουρκολόγοι και θα λένε αυτά που σας λέω εγώ σήμερα και με νομίζετε γραφικό.

Όπως ακριβώς έγινε και με το σενάριο διαμελισμού της Τουρκίας που είναι σήμερα της μόδας και μέχρι πρόσφατα αρνούντο να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι.

Ωστόσο, λάβετε υπ’ όψιν σας ότι το σενάριο για Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία δεν θα υλοποιηθεί σύντομα, απαιτούνται αρκετά χρόνια ακόμα… Δεν πρόκειται για ένα ουτοπικό σχέδιο του Κιτσίκη, αλλά για ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο των Αμερικανών.

Και τι ρόλο θα παίξει Φετουλλάχ Γκιουλέν, που αρκετοί αποκαλούν ήδη «Χομεϊνί της Τουρκίας»;




Είναι εντελώς λάθος αυτός ο χαρακτηρισμός, διότι ο Γκιουλέν – τον οποίο γνωρίζω προσωπικά – είναι φανατικός αμερικανόφιλος. Πρόκειται για έναν “σούφι”, δηλαδή έναν σουνίτη που ανήκει στο ετερόδοξο Ισλάμ, ο οποίος μπορεί και συνεργάζεται με όλων των ειδών τις θρησκείες.


Ακόμη και με τον δικό μας Πατριάρχη Βαρθολομαίο έχει συνεργαστεί θαυμάσια. Αυτόν οι Αμερικάνοι τον προορίζουν για ένα εναλλακτικό σενάριο μιας ήδη διαμελισμένης Τουρκίας.


Ανήκει στον “λάιτ” ισλαμισμό που εκπροσωπεί και ο Ερντογάν, δεν είναι φανατικός και οι Αμερικανοί εκτιμούν πως θα τους φανεί χρήσιμος όταν έλθει η ώρα… Η Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέιτ!

Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, που υπογράψαμε πρόσφατα με την Ρωσία και την Βουλγαρία;

Βεβαιότατα! .. Θα πρέπει να ξέρουμε, αλλά δεν το ξέρουμε γιατί είμαστε τελείως αφελείς, ότι ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης θα μας καταστρέψει!


Νομίζουμε ότι κερδίσαμε κάτι, αλλά εγώ σας λέω ότι αυτό είναι καταστροφή για τον Ελληνισμό. Η Δυτική Θράκη χάθηκε, αν λειτουργήσει αυτός ο αγωγός. Πάει και τελείωσε: Θα γίνει Κουβέιτ! … διότι οι Αμερικάνοι από την στιγμή που βλέπουν αγωγό, θέλουν να τον ελέγχουν.


Οποιονδήποτε αγωγό! Για να τον ελέγξουν, πρέπει να έχουν ένα κρατίδιο, το οποίο να μην μπορεί να αντιδράσει. Από την στιγμή που περνάει από την Δυτική Θράκη ένας αγωγός, η Δυτική Θράκη θα αυτονομηθεί.

Συνεπώς την χάσαμε την Δυτική Θράκη. Χρόνια λέγαμε ότι χάνουμε την Θράκη, αλλά ήταν φιλολογίες.

Την Δυτική Θράκη θα την χάσουμε σύντομα λόγω του Αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, αλλά όλα τα ελληνικά ΜΜΕ λένε στους Έλληνες ότι κερδίσαμε με την υπογραφή αυτού του αγωγού.

Θα την πατήσουν σαν τον Σαντάμ οι Τούρκοι Στρατηγοί
Τις τελευταίες ημέρες εδώ στην Ελλάδα, διερωτώμεθα αν μας συμφέρει καλύτερα να έχει η Τουρκία Δημοκρατία ή Δικτατορία. Εσείς τι νομίζετε πως μας συμφέρει;

Το ερώτημά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Κατά την γνώμη μου, όσο κι αν σας σοκάρει εσάς τους εθνικιστές αυτό, την Ελλάδα την συμφέρει η Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία με μία διαμελισμένη Τουρκία

Αυτό θέλουμε – δεν θέλουμε θα γίνει, αλλά θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμη. Μην ασχολούμεθα με τα πρόσωπα της σημερινής Τουρκικής πολιτικής, διότι θα μπερδευτούμε.


Πρώτα απ’ όλα στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τίποτε για το τι συμβαίνει σήμερα στην Τουρκία. Μιλάνε για τον Φετουλλάχ Γκιουλέν άνθρωποι που μόλις πρόσφατα έμαθαν την ύπαρξή του. Εγώ κάνω εδώ και πολλά χρόνια παρέα με τους Φετουλλατζήδες, υπήρξα σύμβουλος του Οζάλ και στην Ελλάδα κάποιοι με θεωρούν γραφικό και ποτέ δεν με βγάζουν στα μεγάλα κανάλια, όταν έρχομαι το καλοκαίρι για διακοπές. Λοιπόν, για να τα πω χοντρά να το καταλάβετε:

Ούτε ο Ερντογάν μας συμφέρει, ούτε οι Κεμαλικοί.
Αυτό που μας συμφέρει αυτή την στιγμή είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας.
Κι αυτό θα γίνει σύντομα ούτως ή άλλως. Είτε με τον Ερντογάν, είτε με τους Κεμαλικούς.Το αν αυτή την στιγμή αντιδρούν τόσο απεγνωσμένα οι Κεμαλικοί στο ενδεχόμενο διαμελισμού της Τουρκίας, είναι κάτι πολύ φυσικό.



Οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πατριώτες και έχουν το θάρρος και το θράσος να λένε όχι στους Αμερικανούς. Ποιος τολμάει να πει όχι στους Αμερικάνους;

Δύο είναι οι Λαοί στην ευρύτερη περιοχή μας, που τολμούν να πουν ΟΧΙ στους Αμερικάνους: Οι Εβραίοι και οι Τούρκοι. Θυμάστε εμείς τι πάθαμε όταν είπαμε ΟΧΙ στους Αμερικανούς το 1973, την εποχή του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη; Μέσα σε μία εβδομάδα είχε πέσει η Κυβέρνηση και σε λίγους μήνες χάσαμε την μισή Κύπρο! Άρα οφείλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για τους Τούρκους στρατιωτικούς που τολμάνε να λένε όχι στους Αμερικανούς. Τουλάχιστον είναι πατριώτες!

Ναι, αλλά τι θα καταφέρουν αφού θα διαμελιστεί η Τουρκία;
Εγώ είμαι βέβαιος πως αν οι Τούρκοι στρατιωτικοί συνεχίσουν να παίζουν αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος των Αμερικανών, θα καταρρεύσουν όπως ο Σαντάμ.

Δηλαδή, ο διαμελισμός της Τουρκίας θα γίνει βίαια, όπως έγινε και με το Ιράκ.

Διότι και στο Ιράκ υπήρχε από καιρό σχέδιο διαμελισμού, αλλά ο Σαντάμ, ήταν παλληκάρι, αλλά τελικά την έπαθε. Το ίδιο ακριβώς θα πάθουν και οι στρατιωτικοί στην Τουρκία.


Δηλαδή προβλέπετε εισβολή των Αμερικανών στην Τουρκία;

Βεβαίως: Αν συνεχίσουν οι στρατιωτικοί να επιμένουν να λένε Όχι, βεβαίως και θα γίνει εισβολή. Θα γίνει ο διαμελισμός, με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον. Είτε με άμεση εισβολή, είτε με τους Κούρδους, είτε με την βοήθεια των Αρμενίων, των Γεωργιανών και λοιπά.


Δηλαδή, θα μπουν και οι Αρμένιοι στο παιχνίδι;

Μα δεν σας κάνει εντύπωση ότι το ξαφνικό παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Γενοκτονία των Αρμενίων υποδαυλίζεται 100% από τους Αμερικάνους; Πέρυσι στις 23 Απριλίου που είναι η επέτειος της Αρμενικής Γενοκτονίας, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός του Καναδά ο οποίος δεν ξέρει καν πού βρίσκεται η Αρμενία, δήλωσε ότι αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν, απέσυραν τον πρέσβη τους από την Οττάβα, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Ο Μπούς δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και ζήτησε από τον φίλο του τον Καναδό πρωθυπουργό να το κάνει αυτός.

Το Εθνικό συμφέρον απαιτεί να σκεφτόμαστε γεωπολιτικά
Με το θέμα της Προεδρικής Εκλογής στην Τουρκία, τι προβλέπετε; Θα αφήσουν οι Κεμαλικοί τον Ερντογάν να βγάλει δικό του Πρόεδρο;

Αυτό είναι θέμα πιέσεων των Αμερικανών.

Όταν θέλουν οι Αμερικανοί, επεμβαίνουν πολύ αποτελεσματικά. Το 1983, παρόλο που οι τότε στρατιωτικοί είχαν κάνει το Πραξικόπημα του 1980, οι Αμερικανοί επενέβησαν και έφτιαξαν το Κόμμα του Οζάλ, ο οποίος υπήρξε άνθρωπος των Αμερικανών. Τον είχαν ετοιμάσει στην Αμερική και τον έφεραν πίσω το 1983.

Όταν ο Οζάλ κέρδισε τις εκλογές του 1983, οι στρατιωτικοί είπαν να ακυρώσουν τις εκλογές. Αλλά οι Αμερικανοί επενέβησαν και επέβαλαν τον Οζάλ, μέχρι που τον δολοφόνησαν οι στρατιωτικοί το 1993. ¶μα θέλουν οι Αμερικανοί να επιβληθούν, ξέρουν τι να κάνουν.


Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση οι στρατιωτικοί να δολοφονήσουν και τον Ερντογάν;
Σήμερα, οι Τούρκοι Στρατηγοί έχουν καταληφθεί από πανικό γιατί βλέπουν την Τουρκία να διαμελίζεται. Το 1983 δεν υπήρχε θέμα διαμελισμού, το οποίο σήμερα είναι θέμα ζωής ή θανάτου για την Τουρκία.





Για τους Στρατιωτικούς, αν υπάρξει διαμελισμός, η Τουρκία θα εξαφανιστεί! Πιστεύουν πως αν η Τουρκία μείνει μισή, θα διαλυθεί εντελώς. Ξαναζούν εποχές συνθήκης των Σεβρών 1919.

Θα κάνουν τα πάντα οι Στρατιωτικοί για να σταματήσουν τον διαμελισμό της Τουρκίας. Συνεπώς, είναι απίθανο οι Αμερικανοί να υποστηρίξουν τους Κεμαλικούς, γιατί αυτοί κυρίως πολεμάνε με λύσσα το σχέδιο του διαμελισμού. Να περιμένουμε μεγάλα γεγονότα στην Τουρκία;

Ασφαλώς. Και θα πρέπει εδώ στην Ελλάδα να σοβαρευτούμε και να πάψουμε να είμαστε οι πιο τουρκόφιλοι σε όλη την Ευρώπη. Λέει ο Σαρκοζί Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμείς λέμε ΝΑΙ, γιατί φοβόμαστε ότι κάτι θα πάθουμε αν δεν γίνει ευρωπαϊκή η Τουρκία. Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική.
Είναι φοβικό σύνδρομο.


Τι συνιστάτε στους Έλληνες αναλυτές που μιλάνε καθημερινώς για την Τουρκία, χωρίς να την ξέρουν καθόλου;

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ειδικοί και λένε βλακείες. Μιλάμε για βλακείες!

Δεν έχουν ιδέα για τίποτα και μιλάνε επί παντός του επιστητού. Ακούω κάποιους να λένε ότι η Ρωσία θα μας βοηθήσει. Μπούρδες! Πράγματι για τον Πούτιν είναι επιτυχία ο Αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, αλλά για την Ελλάδα δεν είναι. Δηλαδή, ξεχάσαμε τον Σλαβικό κίνδυνο για τον οποίο μιλούσαμε τόσα χρόνια;

Εντάξει οι Ρώσσοι είναι Ορθόδοξοι και μπράβο τους. Αλλά μην ξεχνάτε τον Μεταξά που σκεπτόταν γεωπολιτικά: Μπορεί να θαύμαζε και να αγαπούσε τους Γερμανούς, αλλά τελικά πήγε με τους Άγγλους, διότι αυτό επέβαλε η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος.


Και μην ξεχνάτε ότι ο Εθνικομπολσεβικισμός τον οποίον υποστηρίζω, σήμερα αντιπροσωπεύεται από τον Πούτιν. 
Εγώ συμπαθώ ιδεολογικά τον Πούτιν, αλλά για λόγους εθνικού συμφέροντος δεν πρέπει να κάνουμε δουλειές μαζί του!

Ευχαριστούμε, κύριε Καθηγητά, για όσα μας είπατε.
Κι εγώ σας ευχαριστώ.


Δημήτρης Κιτσίκης,


Δημήτρης Κιτσίκης,



®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!
Από καιρό σχεδιάζουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό σχέδιο των Αμερικανών, μόνο στην Ελλάδα δεν το ξέρουν αυτό. Στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν μια Μεγάλη Τουρκία, ότι υποστηρίζουν τους στρατιωτικούς και κάτι τέτοια. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3V9r2OtO69K63d543MmYKJpe-gm1RU80bqx7lyfdTgyIfwP2o6XO_0Z6JZfuiOe36MyCGI-5R08iVuMLX4LrSBONGO7Cdzk4uIgbhSz4KAegmursdM_YhoeRAsnHZ6ePdcUB2k0q-u5Hm/s640/turkia_dialysh.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3V9r2OtO69K63d543MmYKJpe-gm1RU80bqx7lyfdTgyIfwP2o6XO_0Z6JZfuiOe36MyCGI-5R08iVuMLX4LrSBONGO7Cdzk4uIgbhSz4KAegmursdM_YhoeRAsnHZ6ePdcUB2k0q-u5Hm/s72-c/turkia_dialysh.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2011/10/i-toyrkia-tha-diamelistei-oti-ki-kanoyn.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2011/10/i-toyrkia-tha-diamelistei-oti-ki-kanoyn.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy