Θεραπευτικό Εκκρεμές.....

SHARE:

Κατανοήστε την μαγεία του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού αν θέλετε να σωθεί ο πλανήτη σας. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Ομηρου μέσα από τα κείμενα του.



Από το βιβλίο του Β.Ι. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Κώδικας των Ελλήνων αθανάτων [3]
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Οδύσσειας του Ομηρου
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Στίχος β41[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Β41[2], μάλιστα δε μ’αλγος ικανει.
[στο μέγιστο βαθμό λοιπόν, πόνος, λυπη, φροντίδα, με καταλαμβάνει]
Στίχος β41[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την υπόθεση εργασίας πως αποτελεί μήνυμα των δημιουργών μας προς την σημερινή κοινωνία

ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Β41[2], μάλιστα δε μ’αλγος ικανει.

Ερμηνεία.

Υπερβολικά ο πόνος με ικανοποιεί λοιπόν, η ο υπερβολικός πόνος με ικανοποιεί λοιπόν !!!

Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε τέτοιου είδους τοποθέτηση;;;

Δικαιολογίες του τύπου δεν γνώριζα δεν υπάρχουν για κανένα. Όλοι γνωρίζουν.

Σαδομαζοχισμός = Σαδισμός + μαζοχισμός.

Σαδισμός = Ορισμός = γενετήσια διαστροφή κατά την οποία προκαλείται διέγερση μόνο με την πρόκληση πόνου σε άλλο άτομο, η με την θέα του αίματος = νοσηρή ικανοποίηση που δίνει ο βασανισμός άλλου.

Μαζοχισμός = ορισμός = διαστροφή της γενετήσιας ορμής, που εκδηλώνεται με την επιθυμία του πάσχοντος ατόμου να κακοποιηθεί πριν την συνουσία = κατ’επεκταση η νοσηρή κατάσταση του ατόμου να ζητά ικανοποίηση στην οδύνη.

Αυτή είναι η κλινική κατάσταση του δυτικού πολιτισμού, πασπαλισμένη με υπερβολική δόση «παραμυθιών» από τις πολιτικές του ηγεσίες, για το «καλό» των υπηκόων τους.

Δυο δρόμοι μπροστά μας διαλέγουμε και πορευόμαστε. Εν γνώση μας πως είμαστε δεσμευμένοι εκ κατασκευής να υποφέρουμε.

Εν γνώση μας πως ο δρόμος της σωτηρίας είναι δύσκολος. Θα πονέσουμε, θα κλάψουμε , αλλα στο τέλος αυτό που θα μετρήσει είναι πως θα σωθούμε. Ενώ τωρα με την πρόσκαιρη ικανοποίηση των αισθήσεων μας οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή .Αυτό λέγεται σαδομαζοχισμός, δηλαδή ,να γνωρίζεις ότι ο δρόμος που ακολουθεις σε οδηγεί στον αφανισμό και εσύ να συνεχίζεις.

Ακούν οι ηγέτες του κόσμου ;;;
Η οι αστειότητες με τις οποίες ασχολούνται δεν τους το επιτρέπουν.

Αρκετά με την ανοησία που επικρατεί παγκοσμίως .

Που έχουν χαθεί οι σκεπτόμενοι άνθρωποι;;;

Ο Όμηρος μας συμβουλεύει για το καλό μας για την σωτηρία μας.

Που η υπερβολή είναι αναγκαία και που όχι.

Υπερβολή που δημιουργεί προβλήματα πάσης φύσης στον Γήινο άνθρωπο.

Υπερβολή που βοηθά στην σωτηρία του Γήινου άνθρωπου.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ
ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΡΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ [ΜΑΛΙΣΤΑ]


582[6]=Στ’αιμα Λ*.-[στη = ιστημι = βάζω –θέτω –τοποθετώ- στέκω –στέκομαι –αρχίζω / αίμα = το γνωστό αίμα / αρχίζω με τα Η.Π.Λ. του αίματος = στέκομαι με τα Η.Π.Λ. του αίματος = δηλαδή τα Η.Π.Λ. στηρίζουν την φυσιολογία μου ].- β41-μ

582[6]=Στ’ιαμα Λ*.-[στη = ιστημι = βάζω –θέτω –τοποθετώ- στέκω –στέκομαι –αρχίζω / ίαμα = θεραπεία / αρχίζω την θεραπεία με τα Η.Π.Λ. του αίματος = δηλαδή τα Η.Π.Λ. στηρίζουν και θεραπεύουν την φυσιολογία μου ].- β41-μ

582[6]=Στ’ μαία Λ*.-[στη = ιστημι = βάζω –θέτω –τοποθετώ- στέκω –στέκομαι –αρχίζω / μαία = μάνα – μανούλα = μεταφορικά η εε / ο βίο-ηλεκτρομαγνητισμός της διπλής έλικας που πηγάζει από τον πυρήνα των εγκεφαλικών μου κυττάρων είναι αυτος που στηρίζει την φυσιολογία μου και με θεραπεύει χρησιμοποιώντας τα Η.Π.Λ. του αίματος Όλα είναι ψυχο-σωματικά λοιπόν αρχίζουν και τελειώνουν στους εγκεφάλους μας Η μαγική δύναμη που η απουσία της με αρρωσταίνει και η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ παρουσία της με θεραπεύει είναι ο βίο-ηλεκτρομαγνητισμός η αν θέλετε το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ του Απόλλωνα -Χρηστού ].- β41-μ

Σεληνιασμένοι, παράλυτοι, τυφλοί ,ακόμη και νεκροί , αποκαταστάθηκαν από τον Απόλλωνα _Χρηστό με το ηλεκτρομαγνητικό, νοητικό όπλο, ΙΟΛΗ. Με την υπερβολική χρήση του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού, όπως μας εξηγεί για δεύτερη φορά ο Όμηρος στο στιχο β41[2].
Κατανοήστε την μαγεία του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού αν θέλετε να σωθεί ο πλανήτη σας. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Ομηρου μέσα από τα κείμενα του.

Φανταστείτε λοιπόν, την μαγική εκείνη στιγμή που ένα μηχάνημα θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει κάθε δυσλειτουργία της φυσιολογίας σας και να σας παραδώσει άψογο για μια καινούργια ζωή .

Σχόλιο για τους Όρους [μάλιστα δε]

ΠΡΟΣΟΧΗ …
Ο Όμηρος μας εξηγεί την φυσιολογία του σώματος των εξωγήινων θεών. Έχουν υπερβολικό βίο-ηλεκτρομαγνητισμό σε σχεση με εμάς.
Ο βίο-ηλεκτρομαγνητισμός απορρέει από τα ακροδάχτυλα μας σε δέσμες, στην διαδικασία χρήσης του εκκρεμούς.

Η υπερβολή σκοτώνει. Παν μέτρο άριστον.
Πρόσεχε τα επίπεδα του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού της φυσιολογίας σου.
Πως ;;;

Αν αισθάνεσαι αδυναμία, η αρρωστήσεις ξαφνικά και χωρίς ειδικό λόγο [αγνώστου προέλευσης ίωση] αυτό σημαίνει πως τα επίπεδα των Η.Π.Λ. είναι χαμηλά. Σταμάτα το εκκρεμές άμεσα, τουλάχιστον για τρεις μήνες. Όλα εξαρτώνται και από την ηλικία του συμμετέχοντος. Καθαρό αέρα και καθαρές τροφές κάθε είδους.
Μην ξεχνάτε πως καθαρή ψυχή σημαίνει να ζω απλά, τίμια, σοφά.
Η υπερβολή στην κατανάλωση αγαθών επιφέρει την ΑΤΗ .Τιμωρία και σύγχυση των μυαλών . Προστατευτείτε από την υπερβολή κάθε είδους.
Να πραγματοποιείται πάντα την υπόσχεση που δίνεται στο θεό μέσα σας.

Χρειαζόμαστε υπερβολική ιερή γνώση για να πραγματοποιήσουμε το επόμενο εξελικτικό μας άλμα στη αθάνατη ζωή και τον γαλαξία.

Η Γήινη ανθρωπ
ότητα υπολείπεται των κατάλληλων επιστημονικών γνώσεων για την σωτηρία της.

Σχόλιο για τον αναγραμματισμό του όρου [άλγος]

ΛΑΓΟΣ = Λ’ΑΓΟΣ = Ο ΔΕΙΛΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ
Το βάρος πάλι στον ηγεμόνα των λαών για την εύρεση των σωστών λύσεων. Για την απόκτηση των κατάλληλων επιστημονικών γνώσεων ,που θα οδηγήσουν στην σωτηρία του πλανήτη και του ανθρώπινου γενους.

Ο δειλός [λαγός] ηγέτης δεν μπορεί να βοηθήσει τον δειλό λαό του. Χρειάζεται ψυχική δύναμη και θάρρος για την πραγματοποίηση του ονείρου.

Η κατανόηση των Η.Π.Λ., σύμφωνα με τον Όμηρο και την αριθμό-σοφία, είναι η αρχή που θα μας οδηγήσει στην λύτρωση και τον γαλαξία .

Όλα χρειάζονται φροντίδα και πόνο για να γίνουν κατανοητά από τους ανθρώπους . Αποκτήστε τις γνώσεις που χρειάζεστε με την μέθοδο του εκκρεμούς χρησιμοποιώντας για βαρίδια κομμάτια χαλαζία.

Σχόλιο για τον αναγραμματισμό του όρου [ μ’ άλγος]

Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Μάγος ο χειρίστης του εκκρεμούς που γνωρίζει τα μελλούμενα με την βοήθεια του αόρατου βίο-ηλεκτρομαγνητισμού .
Μάγος και ο Απόλλωνας _ Χρηστός που θεράπευε τους ανθρώπους, πριν 2000 χρόνια, με την βοήθεια του αόρατου βίο-ηλεκτρομαγνητισμού.
Μάγος και ο αυριανός ηγέτης που κατανοώντας τον θα οδηγήσει τους λαούς του πλανήτη στην αθανασία και τον γαλαξία.
Το θέμα γίνεται προσωπικό για τον καθένα από εμάς .Όλοι πρέπει να γίνουμε μάγοι διαχειριζόμενοι τα Η.Π.Λ. κατά το δοκούν, έστω και στην τέχνη του εκκρεμούς.
Μαγικός και ο αόρατος βίο-ηλεκτρομαγνητισμός της φυσιολογίας μας ,που χρειάζεται την φροντίδα μας για να συνεχίσει να μας υπηρετεί.

Σχόλιο για τον αναγραμματισμό του όρου [μάλιστα δε μ’αλγος ]

ΑΥΤΟ-ΙΑΣΗ…
Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις θαυμάτων, από ανθρώπους που αποκαθίσταται μαγικά η υγεία τους από ανίατες ασθένειες .

Το συμπέρασμα που βγαίνει, από όσα μας λέει ο Όμηρος και την καθημερινότητα μας είναι, πως όλοι έχουμε την ικανότητα αυτό-ίασης, απλά αγνοούμε πώς να ενεργοποιήσουμε τον κατάλληλο νοητικό μηχανισμό.

Σήμερα μαθαίνουμε ,πως αυτό είναι δυνατόν ενεργοποιώντας τον θεό μέσα μας* με την βοήθεια του εκκρεμούς από χαλαζία.

*οι ίδιοι, η κάποιος άλλος για εμάς.

Αργεί πολύ ακόμη η ήμερα που ο άνθρωπος θα διαχειρίζεται τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό κατά το δοκούν, αρα και το μαγικό μηχάνημα που θα μας παραδίδει φρέσκους και υγιείς για ένα νέο ξεκίνημα.

Σχόλιο για τον αναγραμματισμό του όρου [ικανει ]

ΤΑ ΝΙΑΤΑ
Ο όρος [ικανει] μας παρουσιάζει ένα νοητικό μηχανισμό [το εκκρεμές] ,που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού της φυσιολογίας μας, μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την οποιαδήποτε μάχη απαντώντας στις ερωτήσεις μας για κάθε τι που μας απασχολεί.

Ικανοποιεί στον ανώτατο βαθμό όλες τις ανάγκες μου.

Οι νέοι άνθρωποι έχουν περισσότερο βίο-ηλεκτρομαγνητισμό από τους γέρους .Αρα αιώνια νικώ με τους νέους ανθρώπους .

Σχόλια από τον αναγραμματισμό των όρων [μ’αλγος ικανει]

Ο ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ …
440[8]=λογάς μ’ικανει *.-[ λογάς [1] = ουσιαστικό = επίλεκτος –διάλεχτος/ ο επίλεκτος [γενετικός μου κώδικας ] δηλαδή η εε είναι η κατάλληλη πηγή πληροφοριών που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες μου με την τέχνη του εκκρεμούς εφόσον δεν είμαι δειλός να την εξασκήσω ].-β41-μ

440[8]=λογάς μ’ικανει *.-[ λογάς [2] = επίθετο = φλύαρος - πολυλογάς / η επίλεκτη διπλή έλικα είναι φλύαρη όταν κανω χρήση του εκκρεμούς ].-β41-μ

Είναι πολυλογάς –φλύαρος και είναι ο επίλεκτος συνεργάτης μου, αυτος που θα με οδηγήσει στην νίκη απέναντι στον θάνατο και στον γαλαξία, όπου οι δημιουργοί μου.

Φυσικά μιλάμε για το εκκρεμές από χαλαζία και τις απεριόριστες γνώσεις-δυνατότητες του.

Και όντως ,όσοι /ες κάνουν χρήση θα έχουν ηδη αντιληφτεί πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Απαντά τα πάντα όλα.

Με την βοήθεια του μαγικού βίο-ηλεκτρομαγνητισμού το εκκρεμές από χαλαζία απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μου.

Ταυτοχρονα η επιστήμη της αριθμό-σοφίας μας ενημερώνει, πως με τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό που στέλνει η Ελληνική Έλικα μέσω του εκκρεμούς από χαλαζία, θεραπεύουμε κάθε ασθένεια.



Ο καλός βίο-ηλεκτρομαγνητισμός θεραπεύει λοιπόν.
Έχετε ακούσει για το θεραπευτικό εκκρεμές από χαλαζία ;;;
Καθαρή ψυχή ,νιάτα και εκκρεμές, θεραπεύουν με την βοήθεια του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού.

Ο αναγραμματισμός του [μάλιστα δε μ’αλγος ικανει ]

1031[5]= μάλιστα δε Μ’αλγος Ικανει *.-[μάλιστα = παρα πολύ-εξαιρετικά-υπερβολικά-στο μέγιστο βαθμό/ άλγος = φροντίδα –πόνος –λυπη /ικανει = ικανω = έρχομαι-φτάνω –καταλαμβάνω/ υπερβολική φροντίδα έμενα καταλαμβάνει – υπερβολικός πόνος έμενα καταλαμβάνει – υπερβολική λυπη έμενα λοιπόν καταλαμβάνει ].-α283-α342-a359-α435-β41-μ

1031[5]= μάλιστα δει Μ’αλγος Ικανέ *.-[δει = δεω[2] = έχω αναγκη –στερούμαι / ικανέ = ικανός = άξιος-επιτήδειος / έχω υπερβολική αναγκη να φροντίσω τον εαυτό μου Είμαι άξιος για αυτό Εχω όλα τα απαραίτητα νοητικά εργαλεία Υπολείπομαι γνώσης ].-β41

1031[5]= μάλιστα δε Μάγος Λ Ικανει *.-[ μάγος = ο ασχολούμενος με την μαγεία –αυτος που κάνει μάγια / η αριθμό-σοφία μας εξηγεί πως αυτος που διαχειρίζεται κατά το δοκούν τα Η.Π.Λ. μοιάζει στα ματιά μας [θνητοί Γήινοι] σαν μάγος με την καλή έννοια του όρου Τα θαύματα του Απόλλωνα _ Χρηστού με την βοήθεια του αόρατου βίο-ηλεκτρομαγνητισμού φαινόταν μαγικά στα ματιά των απλών ανθρώπων της εποχής Δεν είναι μαγικό να γνωρίζεις το μέλλον με την βοήθεια μιας κλώστης μιας πέτρας και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού = υπερβολικά λοιπόν κανω χρήση του εκκρεμούς ώστε ο Μαγικός βίο-ηλεκτρομαγνητισμός να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου ].-β41-μ

1031[5]= μάλιστα δει Μάγος Λ Ικανέ *.-[ δει = δεω[2] = είναι αναγκη – στερούμαι –υπολείπομαι –έχω έλλειψη την αισθάνομαι / ικανέ = ικανός = επιτήδειος-άξιος –ικανός / ο ικανός –άξιος άνθρωπος στερείται τις ωφέλειες του μαγικού βίο-ηλεκτρομαγνητισμού λογω άγνοιας ].-β41-μ

1031[5]= μ’ αλις τα δε Μάγος Λ Ικανει *.-[ αλις = αφθονία /τα = τα ιερά των δημιουργών μου / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα των έμβιων όντων / με υπερβολική αφθονία ο μαγικός βίο-ηλεκτρομαγνητισμός με ικανοποιεί τις ανάγκες μου ].-β41-μ

1031[5]= μ’ αλις δετά Μάγος Λ Ικανει *.-[ δετά = πληθυντικός του δετή = δέμα –δεμάτι – δέμα ξύλων –δας –πυρσός = μεταφορικά η δέσμη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού που κινεί το εκκρεμές / με αφθονία μαγικών βίο-ηλεκτρομαγνητικών δεσμών αποκτώ την ιερή γνώση του θεού μέσα μου ].-β41-μ

1031[5]= μάλιστα δε Μ’αλγος ει ΑΝΚΙ *.-[μάλιστα = παρα πολύ-εξαιρετικά-υπερβολικά-στο μέγιστο βαθμό/ άλγος = φροντίδα –πόνος –λυπη / ει = εμπρός –εάν / ΑΝΚΙ = το εκκρεμές / υπερβολική φροντίδα έμενα καταλαμβάνει για την τέχνη του εκκρεμούς ].-β41

1031[5]= μάλιστα δε Μ’αλγος ει νίκα *.-[νίκα = νικώ –κερδίζω / ασχολούμαι υπερβολικά με την τέχνη του εκκρεμούς προκειμένου να νικήσω την μάχη της σωτηρίας του πλανήτη μου ].-β41-μ

1031[5]=μάλιστα εδ’[ω] Μ’αλγος Ικανει *.-[εδώ = τρώγω/φθείρω –αφανίζω-καταστρέφω-κατατρώγω / η κάθε είδους υπερβολή για την ικανοποίηση των αναγκών μου με φθείρει –με καταστρέφει και μου δημιουργεί πόνο και λυπη Παν μέτρο άριστον ].-β41

1031[5]= μάλιστα Δε’[ω] Μ’αλγος Ικανει *.-[δεω[1] = δένω –δεσμεύω / σε κάποιο μέρος σε δεσμεύω –κάπου είσαι δεσμευμένος / κάπου εγώ ο Γήινος άνθρωπος είμαι δεσμευμένος υπερβολικά να υποφέρω εκ κατασκευής για την ικανοποίηση των αναγκών μου ].-β41

1031[5]= μάλιστα Δε’[ω] Μ’αλγος Ικανει *.-[δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / κάπου είναι αναγκη – κάπου υστερείς / κάπου εγώ ο Γήινος άνθρωπος υστερώ υπερβολικά να φροντίσω τα ιερά των δημιουργών μου που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μου ].-β41

1031[5]= τις άλμα δε Μ’αλγος Ικανει ;;; * .-[τις = κάποιος –ποιος ; / άλμα = άλμα –πήδημα / ποιος θα κάνει το υπερβολικό άλμα στην εξελικτική πορεία του άνθρωπου να φροντίσει για την πρόσληψη ιερής γνώσης – για την αθανασία του ανθρώπου – για το ταξίδι στο γαλαξία ;;;].-β41

1031[5]= τις μαλα δε Μ’αλγος Ικανει ; * .-[τις = κάποιος –ποιος ; / μαλα = πολύ / ποιος θα κάνει το μεγαλο άλμα στη γνώση ;;; - στην αθανασία του ανθρώπου ;;; Στο διάστημα λοιπόν για εμένα ;;; ].-β41

1031[5]= μ’ αλις τα δε Μ’αλγος Ικανει *.-[αλις = αφθονία / εγώ έχω σε υπερβολική αφθονία τα αγαθά λοιπόν όταν φροντίζω για αυτά Είτε καταναλωτικά αγαθά είτε πνευματικά ].-β41

1031[5]= μ’αλις ατ’[η] δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ ατη = δυστυχία-τιμωρία-βλαβη-κακό-τύφλωση του νου –σύγχυση φρένων / εμένα η υπερβολική αφθονία δυστυχία μου δίνει / Η Ε.Ε. μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα είναι υπεύθυνη για κάθε καλό και για κάθε κακό που μας συμβαίνει στην ζωή μας πάνω στη ΓΗ / τα υπερβολικά καταναλωτικά αγαθά είναι πηγή δυστυχίας θολώνουν το μυαλό μας την κρίση μας οδηγούν σε ύβρεις και αναπόφευκτα τιμωρία από τα ανταποδοτικά έργα του ΔΙΑ μέσα μας – Η υπερβολική αφθονία εμφανίζει την ατη και την τιμωρία –πόνο για εμένα ].-β41-μ

1031[5]= μάτι αλς δε Μ’αλγος Ικανει *.- [αλς = αλάτι –θάλασσα –διάστημα / το μάτι της γνώσης στο διάστημα – το μάτι της γνώσης στο θαλασσινό περιβάλλον του κυττάρου- το μάτι του ΩΡΟΥ στην τέχνη του εκκρεμούς δεν είναι άλλο από την εε λοιπόν Φρόντισε λοιπόν το εκκρεμές για να ικανοποιηθείς ].-β41-μ

1031[5]= ις άλμα τ’ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ις = δύναμη –ισχύ /και η δύναμη του άλματος προς τα επάνω χρειάζεται φροντίδα από εμένα ].-β41-μ

1031[5]= δεις άλμα τ’ Μ’αλγος Ικανει *.-[δεις = οραω = να δεις –να γνωρίσεις / να δεις να γνωρίσεις την υπερβολική δύναμη που θα σε οδηγήσει στην αλλαγή της φυσιολογίας σου χρειάζεται φροντίδα από εσένα ].-β41-μ

1031[5]= ις μαλα τ’ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[η δύναμη του μεγάλου άλματος χρειάζεται φροντίδα εκ μέρους μου για την ικανοποίηση μου ].-β41-μ

1031[5]= δεις μαλα τ’ Μ’αλγος Ικανει *.-[να γνωρίσεις την δύναμη του μεγάλου Υπερβολικού άλματος χρειάζεται φροντίδα και πόνος ].-β41-μ

1031[5]= Άτλας μι’[α] δε Μ’αλγος Ικανει *.-[Άτλας = κάποιος δαίμονας πατερας της Καλυψώς = αλληγορικα γενετικός κώδικας = εε / φροντίδα και πόνο εκ μέρους μου για να γνωρίσω τη ιερή γνώση του θεού μέσα μου ].-β41-μ

1031[5]= τα μιλάς δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ για όλα αυτά να μιλάς υπερβολικά σε εμένα με φροντίδα ].-β41-μ

1031[5]=μιλάς ατ’[η] δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ για το κακό που επέρχεται από την υπερβολή να μιλάς υπερβολικά λοιπόν σε εμένα με φροντίδα ].-β41

1031[5]= λιτα μας δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ λιτα = λιοντάρι / το λιοντάρι μας = αλληγορικα ο εξωγήινος θεός / ο εξωγήινος θεός λοιπόν υπερβολικά φροντίζει για εμένα και τον πόνο μου ].-β41-μ

1031[5]= λιτα δέμας Μ’αλγος Ικανει *.-[ λιτα = λιοντάρι / δέμας = η κατασκευή του σώματος – το ανάστημα –το σώμα = σαν επίρρημα = ομοίως σε – σαν / το σώμα του εξωγήινου θεού λοιπόν φέρει υπερβολικό βίο-ηλεκτρομαγνητισμό και μεγάλη φροντίδα σε σχεση με εμένα ].-β41

1031[5]= τ’αμα λις δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ συγχρόνως το λιοντάρι – ο εξωγήινος θεός λοιπόν εμένα με φροντίδα ικανοποιεί ].-β41-μ

1031[5]= τ’αμα Λ δεις Μ’αλγος Ικανει *.-[ συγχρόνως τα Η.Π.Λ . της φυσιολογίας ενός εξωγήινου θεού αμα τα δεις – γνωρίσεις είναι υπερβολικά ].-β41-μ

1031[5]= τ’αμα λις δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ λις [2] = ύφασμα / συγχρόνως το ύφασμα με φροντίδα ].-β41-μ

1031[5]=τάμα λις δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ τάμα = τάγμα = τάσσω = υπόσχεση αφιερώσεως στο θεό σε ανταπόδοση ζητούμενης χάρης – τάμα στο θεό λιοντάρι Να δώσεις μεγάλη υπόσχεση πως θα τα πραγματοποιήσεις – φροντίσεις όλα αυτά στο θεό ].-β41-μ

1031[5]= τι λαας μ’ δε Μ’αλγος Ικανει;;; *.-[ λαας = πέτρα –λίθος -χαλαζίας / ποια πέτρα να χρησιμοποιήσω υπερβολικά με φροντίδα για να ικανοποιηθώ ;;; Τον χαλαζία ].-β41-μ

1031[5]= μάλιστα δε λαός μ’ικανει γ’ *.-[ λαός[1] = λαας = πέτρα –λίθος -χαλαζίας / υπερβολικά λοιπόν το εκκρεμές από χαλαζία με ικανοποιεί ].-β41-μ

1031[5]= μάλιστα δε λαός μ’ικανει γ’ *.-[ λαός [2] = ο λαός μιας χώρας – κράτους –της ΓΗΣ / υπερβολικά λοιπόν το εκκρεμές από χαλαζία ικανοποιεί εμένα το λαό ].-β41-μ

1031[5]=μάλιστα λαός δεμ’ικανει γ’*.-[ λαός [1] = πέτρα –χαλαζίας / δέμα = η δέσμη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού που κινεί το εκκρεμές από χαλαζία / υπερβολικά με ικανοποιεί η κίνηση του εκκρεμούς από χαλαζία με τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό].-β41

1031[5]= μ’ Αιστα Λ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ αιστα = αιστος = άφαντος -αόρατος / τα δικά μου αόρατα Η.Π.Λ. με φροντίδα με καταλαμβάνουν ].- β41-μ

1031[5]=δεμ’ Αιστα Λ Μ’αλγος Ικανει *.-[ δέμα = το σώμα / αιστα = αιστος = άφαντος -αόρατος / τα αόρατα Η.Π.Λ. λοιπόν του σώματος μου – της φυσιολογίας μου με φροντίδα με καταλαμβάνουν ].- β41-μ

1031[5]= μ’ισα τα Λ δε Μ’αλγος Ικανει *. -[ ισα = ισος = ισος –όμοιος – εξ ισου / τα δικά μου Η.Π.Λ. είναι όμοια με όλων των άλλων λοιπόν τα φροντίζω με πόνο ].-β41-μ

1031[5]= μισά τα Λ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ μισά = μισός = ατελής –ασυμπλήρωτος –λειψός / τα δικά μου ατελή-λειψά Η.Π.Λ. που καταλαμβάνουν την φυσιολογία μου φροντίζω με πόνο ].- β41-μ

1031[5]= μ’αις τα Λ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[αις = Αιδης = άφαντος –σκοτεινός = ο βασιλέας του Αδη = θάνατος / τα λειψά Η.Π.Λ. που καταλαμβάνουν την φυσιολογία μου με οδηγούν στο θάνατο λοιπόν με πόνο και λυπη ].- β41-μ

1031[5]= μ’ ατ’ ισα Λ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ ατη = τιμωρία –κακό – σύγχυση των φρένων – τύφλωση του νου / η τιμωρία μου [πόνος και λυπη] είναι όμοια με όλων των άλλων όταν μου λείπει βίο-ηλεκτρομαγνητισμός λοιπόν ].- β41-μ

1031[5]= ματιάς Λ δε Μ’αλγος Ικανει *.-[ ματιάς = ματιά = η στροφή του ματιού προς ορισμένη κατεύθυνση – το βλέμμα = η στροφή της προσοχής μας προς κάτι συγκεκριμένο / πρόσεχε τα Η.Π.Λ. που απαρτίζουν την φυσιολογίας σου = εδώ ο ποιητής θέλει να μας ενημερώσει για τους κινδύνους της υπερβολικής χρήσης του εκκρεμούς και την απώλεια βίο-ηλεκτρομαγνητισμού που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας πόνο και λυπη ].-β41-μ

1031[5]= δεμάτια Λ σ’ Μ’αλγος Ικανει *.-[δεμάτια = δεμάτι = δέσμη από κλαδιά –χόρτα –στάχυα Εδώ δέσμες βίο-ηλεκτρομαγνητισμού / οι δέσμες του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού στη φάση χρήσης του εκκρεμούς δεν πρέπει να είναι υπερβολικές αλλιώς δημιουργούν πόνο και λυπη σε εσένα και σε εμένα Συνίσταται μειωμένος χρόνος χρήσης για όλους /ες άνω της ηλικίας των 50 ετών ].-β41-μ

1031[5]= δεμ’αιμα στ’αλγος Λ ικανει *.-[δέμα = δεμάτι = μεταφορικά η δέσμη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού / αίμα = το αίμα / στη = ιστημι = στήνω –τοποθετώ –βάζω –ανοίγω –στέκομαι –βρίσκομαι – αρχίζω / άλγος = φροντίδα –πόνος –λυπη / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / αρχίζω την φροντίδα της φυσιολογίας μου με μια δέσμη βίο-ηλεκτρομαγνητισμού στα Η.Π.Λ. του αίματος μου Ενισχύοντας δηλαδή τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του αίματος μου ] .-β41

1031[5]= δεμ’ ίαμα στ’αλγος Λ ικανει *.-[δέμα = δεμάτι = μεταφορικά η δέσμη του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού / ίαμα = θεραπεία / στη = ιστημι = στήνω –τοποθετώ –βάζω –ανοίγω –στέκομαι –βρίσκομαι – αρχίζω / άλγος = φροντίδα –πόνος –λυπη / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / αρχίζω την φροντίδα της θεραπείας της φυσιολογίας μου με μια δέσμη βίο-ηλεκτρομαγνητισμού στα Η.Π.Λ. του αίματος μου Ενισχύω το αίμα μου [ με βίο-ηλεκτρομαγνητισμό] και αυτό με την σειρά του αποκαθιστά τις όποιες ζημιές της φυσιολογίας μου ] .-β41

1031[5]= δεμ’ μαία στ’αλγος Λ ικανει *.-[μαια = μανα –μανουλα = μεταφορικά η εε/ αρχίζω την φροντίδα της θεραπείας της φυσιολογίας μου με μια δέσμη βίο-ηλεκτρομαγνητισμού από την διπλή έλικα στα Η.Π.Λ. του αίματος μου Ενισχύω το αίμα μου [ με βίο-ηλεκτρομαγνητισμό] και αυτή η ενεργεία μου είναι αρκετή ώστε το αίμα μου με την σειρά του να αποκαταστήσει τις όποιες ζημιές της φυσιολογίας μου ] .-β41

Σχόλιο.- Όλα δείχνουν, πως το μόνο πνευματικό εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας για την αποκατάσταση της φυσιολογίας μας, με την βοήθεια του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού, είναι το εκκρεμές με χαλαζία.

Εκκρεμές και ιατρική επιστήμη ,θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του επόμενου βιβλίου μου. Φαντάζομαι πως θα δημιουργούσε επανάσταση στο χώρο της ιατρικής επιστήμης. Με το εκκρεμές , αφενός διεγείρω τον θεό μέσα στον εγκέφαλο του ασθενούς, να στείλει περισσότερο βίο-ηλεκτρομαγνητισμό για την αποκατάσταση της όποιας ασθένειας , αφετέρου στέλνω τον δικό μου βίο-ηλεκτρομαγνητισμό ,που απορρέει από τα χέρια μου, για την επανόρθωση της όποιας βλάβης υπάρχει .Την οποία παρεμπιπτόντως γνωρίζω ποια είναι ,αφού ηδη την έχω ανιχνεύσει με το εκκρεμές.

Μαγικά πράγματα, όπως μας εξηγεί και ο Όμηρος !!!
Φυσικά δεν μπορούμε να φτάσουμε τον Απόλλωνα _ Χρηστό, που θεράπευε στιγμιαία ακόμη και νεκρούς. Όλα στο μέτρο του δυνατού που επιτρέπει η φυσιολογία μας.

Λειτουργούν και από απόσταση, τόσο μαγικά. Δεν χρειάζεται, δηλαδή ,να είσαι επάνω από τον ασθενή, μπορείς να βοηθήσεις στην ίαση του και από το χώρο του γραφείου σου.

Φυσικά θα χρειαζόταν κάποια πρόσφατη φωτογραφία του/της , η κάποιο περίγραμμα ενός σώματος σχεδιασμένου σε μια κόλλα Α4 με τα στοιχεία του/της γραμμένα στο περιθώριο.

Για όσους /όσες ασχολούνται με την επιστήμη του εκκρεμούς, η επιθυμούν να το κάνουν, θα ήθελα να τους ενημερώσω πως οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες και λειτουργεί εξ ισου καλά από κοντά αλλα και από απόσταση.

Έτσι για παράδειγμα ,μπορείτε να ανιχνεύσετε την ύπαρξη θησαυρού –αρχαιοτήτων – νερού – πετρελαίου –φυσικού αερίου – αγάπης – μισούς-ασθενειών κ.α. από την Θεσσαλονίκη ,σε κάποια βουνίσια, η θαλάσσια περιοχή της Κρήτης – της Αφρικής –Αμερικής –Κίνας – Σελήνης – Αρη – του γαλαξία κοκ. Τόσο μαγικά !!!

Ας ρωτήσουμε λοιπόν, το εκκρεμές του χαλαζία από όπου και αν βρισκόμαστε.
Υπάρχει ιπτάμενος δίσκος θαμμένος κάτω από το ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου στην περιοχή της Αμφιπολης ;;;

Η χρήση του εκκρεμούς ,επάνω από ένα χάρτη της περιοχής, θα βοηθούσε στις όποιες απαντήσεις από τον θεό μέσα σας.
Ο Όμηρος μας ζήτα στο στιχο β41[2] να υποσχεθούμε πως θα κάνουμε χρήση του νοητικού αυτού εργαλείου [εκκρεμές] .

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό μαγικό. Ο αόρατος μάγος στη ζωή μας. Τελικά η θεά Αθηνά φρόντισε να έχουμε στη διάθεση μας και αυτή την ικανότητα χειραγώγησης ,σε μερικά απλά θέματα, του αόρατου και τόσο σημαντικού για την ζωή μας και την σωτηρία του πλανήτη μας βίο-ηλεκτρομαγνητισμού .

Είμαστε αυτόνομα – ανεξάρτητα , 100% ηλεκτρομαγνητικά όντα, ζούμε σε ένα 100% ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον ,όπως είναι το παρόν σύμπαν και μόλις αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τις επιλογές που έχουμε για την τέλεια ζωή, που οι δημιουργοί μας έχουν προσφέρει.

Αυτό-ίαση, αθανασία, άπειρα αγαθά, ταξίδι στο γαλαξία, όλα κατά το δοκούν, αρκεί να κατανοήσουμε και να χειραγωγήσουμε τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό ,την φυσιολογία μας δηλαδή, και για αυτό μας έχουν δοθεί τα άριστα, νοητικά βοηθήματα, του σύμπαντος .

Αυτή είναι και η βαθύτερη έννοια του Δελφικού [γνωθι σ’εαυτον]

Τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν ;;;

Τέλος, πρέπει να έχεις καθαρή ψύχη για να είσαι σε θέση να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου .Το ίδιο ισχύει και για τον ασθενή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, που επιθυμεί να ακολουθησει διαφορετική πορεία ,από την ενδεδειγμένη από τον Όμηρο και τους δημιουργούς μας.

Πρόκειται για όσους συνανθρώπους μας εκμεταλλεύονται τις ωφέλειες του εκκρεμούς, Τις γνώσεις, δηλαδή, του θεού μέσα τους, για να διαπράξουν κακό σε συνανθρώπους τους ,η αδικήματα σε βάρος της κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν.

Ελεύθερη βούληση γαρ…
Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων γυρίζουν μπούμερανγκ σε αυτούς. Τα ανταποδοτικά [παλιντιτα] έργα του ΔΙΑ τους αμείβουν άμεσα με το ίδιο νόμισμα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook




Tο greek1.blogspot.com δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
 Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 1greek.wordpress.com@gmail.comγια να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. 



COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Θεραπευτικό Εκκρεμές.....
Θεραπευτικό Εκκρεμές.....
Κατανοήστε την μαγεία του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού αν θέλετε να σωθεί ο πλανήτη σας. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Ομηρου μέσα από τα κείμενα του.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYelI1wthfpUd1c0ZQm-mkWtiXLMzqqAtYdh9ll0rH27Mn2-Fdd4FSrbCJ6HSb-r8RUyQ9_KQ55Qy0r3UFoBgb7bAWZE7BgsLWsVRBRDJBsWcjACzi1xAal1CChEg_irVMTCM1v9xmEY8/s640/pendulum-1934311_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYelI1wthfpUd1c0ZQm-mkWtiXLMzqqAtYdh9ll0rH27Mn2-Fdd4FSrbCJ6HSb-r8RUyQ9_KQ55Qy0r3UFoBgb7bAWZE7BgsLWsVRBRDJBsWcjACzi1xAal1CChEg_irVMTCM1v9xmEY8/s72-c/pendulum-1934311_960_720.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2017/04/blog-post_328.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2017/04/blog-post_328.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy