Bloger που με την ανάδειξη των θεμάτων θέλει να σας προβληματίσει πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και ενασχόλησης με ευρύτερα ζητήματα της σύγχρονης ζωής

Τηλεπάθεια πρακτική εισαγωγή Μέρος 2

Η τηλεπάθεια είναι στην ουσία αποστολή και λήψη ενεργειακών δονήσεων.


Η τηλεπάθεια είναι στην ουσία αποστολή και λήψη ενεργειακών δονήσεων. Μιας μορφής δόνησης που δεν εμποδίζετε από την στερεή ύλη όπως οι ακτίνες Χ ούτε καν από τις διαστάσεις. Η τηλεπάθεια είναι από την φύση της αυθόρμητη και ελεύθερη είναι φυσική και αγαθή .


Όταν ο λόγος ήταν στα πρώιμα στάδια κυριαρχούσε η σκέψη ως μέσο επικοινωνίας, όπως στα ζώα,θα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι τα ζώα έχουν τηλεπάθεια. Τηλεπαθητικά επίσης θα επικοινωνούν και τα έντομα.

Η φύση δεν ανέχεται να την παραμελείς, αλλιώς σε ατροφεί, ότι αφήνεις σε αφήνει. Η τηλεπάθεια είναι σχεδόν αδύνατη έτσι όπως είμαστε τώρα είτε γιατί αρκεστήκαμε στο λόγο είτε γιατί μας έκρυψαν την γνώση. Μερικοί άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ, που μοιάζουν πολύ νοητικά στο τρόπο σκέψεις νόησης κτλ οι πράξεις τους συγχρονίζονται την ίδια χρονική στιγμή η σκέφτονται το ίδιο γιατί είτε αγαπιούνται είτε μοιάζουν τόσο πολύ που οι εγκέφαλοι τους εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος περίπου.

Ο υποσυνείδητος νους προσπαθεί να πάρει από το νου του πομπού την πληροφορία όταν και οι 2 είναι σε δεκτική κατάσταση. Ακόμα και να διεγείρουν την ερωτική επιθυμία κάτι που συμβαίνει συχνά μεταξύ εφήβων.
Στο πρώτο μέρος της ανάρτησης,αναφερόμασταν στην μυική ανάγνωση που ήταν στην ουσία μεταφορά πληροφορίας μέσο υλικών δονήσεων.

Η πραγματική τηλεπάθεια είναι μεταφορά πληροφορίας χωρίς υλικό μέσο.Η τηλεπάθεια είναι η αποστολή μιας σκέψης στο νου του άλλου μέσω του διαστήματος-απόστασης που μεσολαβεί αυτός λέγετε πομπός και δέκτης λέγεται αυτός που μπορεί να δέχεται σκέψεις. 

Η 6 αίσθηση είναι η τηλεπάθεια, ακόμα και μερικοί που λένε ότι επικοινωνούν με τους νεκρούς ισχύει δεν ισχύει δεν είναι αυτό το θέμα μας,γίνεται μέσο τηλεπάθειας. Γενικά είναι πιο εύκολο να δεχθείς ένα μήνυμα παρά να στείλεις ένα. Στην προηγούμενη ανάρτηση είναι απαραίτητο αυτή η περίπου 7μήνη εξάσκηση στην μυική ανάγνωση ώστε να δυναμώσετε πολύ στο να δέχεστε μήνυμα. 

Η τηλεπάθεια θέλει σταδιακή εξάσκηση και μπορεί να την επιτύχει κάθε άνθρωπος. Εάν είστε αμοιβαία με κάποιο άτομο πολύ ερωτευμένοι και είστε δεκτικοί στο θέμα τηλεπάθειας αξίζει να δοκιμάσετε επιτόπου αυτές τις ασκήσεις, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που μοιάζουν πολύ στις επιθυμίες και τον χαρακτήρα.


Στην εξάσκηση για τηλεπάθεια δεν χρειάζεται να σουφρώνεται φρύδια μάτια στόμα η να φτάσετε σε κάποια υπερδιέργεση η να πιέζεσαι. Πρέπει είστε γαλήνιοι,ήσηχοι με αυτοκυριαρχία. 

Η διανοητική σας κατάσταση πρέπει να είναι σαν ενός υπομονετικού ερευνητή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα και να συγκρατήσει την αλήθεια.Δεν χρειάζεται να πιστεύει ότι θα μεταδώσει σκέψη,τα διάφορα αποτελέσματα θα του δίνουν θάρρος. Ακριβώς έτσι πρέπει να είναι και ο βοηθός του ο πομπός.

 Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΚΗ κατάσταση που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε τηλεπαθητικά στις ασκήσεις είναι να είστε σε μια κατάσταση άγρυπνης γαλήνης.Η τηλεπάθεια είναι ο ΝΟΜΟΣ της ΑΡΜΟΝΙΑΣ. Μην οργίζεστε,ενεργείτε βιαστικά, η ανυπομονείτε. Αλλιώς δεν θα
μπορείς να λαμβάνεις μηνύματα από τους άλλους θα κλειδώνεσαι από την τάδε συναισθηματική κατάσταση,η γαλήνη και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα για την επιτυχία. 
ΣΤΙΣ ασκήσεις ΔΕΝ πρέπει να συμμετέχουν άτομα που αντιπαθείτε η σας
στεναχωρούν έστω και στο ελάχιστο, και αδειάστε το μυαλό σας από κάθε νοητική ενόχληση η κάτι που να σας απορροφά. 

Η κάθε άσκηση δεν πρέπει να έχει διάρκεια πάνω από 10-15 λεπτά,μετά τα 10 λεπτά κάντε ένα μικρό διάλειμμα και ξανά πάλι,μην υπερβαίνεται την μια ώρα εξάσκησης την ημέρα,γιατί συνήθως θα κουραστείτε με τον καιρό και θα τα παρατήσετε.Από αυτό το σημείο και μετά διαλέξτε εσείς την άσκηση που θέλετε να ξεκινήσετε, οι ασκήσεις είναι με μια σειρά ταξινόμησης από το εύκολο προς το πιο δύσκολο,πιο σωστό είναι να τις κάνετε με την σειρά. Μετά από 10 λεπτά άσκησης κάντε ένα διάλειμμα 1-3 λεπτών για να υπάρχει καλή διάθεση αλλιώς εμποδίζουμε την πρόοδο και μετά ξανά πάλι. Μην τον βοηθάτε στο μάντεμα ούτε με υποδείξεις, και ούτε καμία βοήθεια αν ρωτάει αν το πέτυχε η όχι μην απαντάτε,στο τέλος κρατάτε σημειώσεις προόδου. Σαν σύνολο εξάσκησης μην ξεπερνάτε την 1 ώρα. Στις ασκήσεις δεν μετράει η διανοητική ενέργεια που έχουμε η μεταδίδουμε αλλά η συγχρονητικότητα το timing.

                                         ΑΣΚΗΣΗΣΗ 1 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΕίστε έξω από το δωμάτιο και δένετε τα μάτια σας και λέτε φωναχτά(αρκεί να σας ακούσουν) στους παρευρισκόμενους του δωματίου να αποφασίσουν ποιον θα πάτε να αγγίξεται,και όταν αποφασίσουν,εσείς μπαίνετε μέσα και τους παρακαλάτε να σου δείξουν ΝΟΗΤΙΚΑ με την σκέψη ποιον αποφάσισαν. Αν π,χ, η μαρία είναι πίσω σας και είναι αυτή που πρέπει να αγγίξεις τότε θα πρέπει όλοι νοητικός να σου δίνουν οδηγίες π,χ, κανε ένα βήμα πίσω σου,γενικώς πρέπει να σας οδηγήσουν σιγά σιγά,και πρέπει να το επαναλαμβάνουν για να πετύχει. Σημαντικό είναι να μην στεναχωρηθείτε αν αποτύχετε κάποιες φορές.Σε αυτή την άσκηση ποτέ δεν ανοίγετε τα μάτια σας.                                             ΑΣΚΗΣΗΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΗ παρέα σου κάθεται σε ένα τραπέζι και βάζουν ένα φίλο τράπουλας στο κέντρο του τραπεζίου,όσο αυτοί αποφασίζουν εσύ έχεις δεμένα μάτια σου και γυρισμένη την πλάτη σου στο τραπέζι. Όταν αποφασίσουν πιο φίλο χαρτιού θέλει η παρέα, τότε θα αρχίσουν νοητικά όλοι συγκεντρωμένοι να σου στέλνουν νοητικά την σκέψη τους ότι έχουμε το τάδε φίλο.H παρέα βλέπει καλά το φύλο να το εντύπωση στο νου της και απλά μεταδίδει την ιδέα, δεν χρειάζεται κάποιος από την παρέα να έχει κλειστά μάτια Εσείς που πρέπει να βρείτε το χαρτί  μην βιάζεστε απαιτείται λίγος χρόνος και υπομονή για να σας προκαλέσει βαθία εντύπωση στο νου, και να το βρείτε.
                                    ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΗΘΙΤΙΚΗ: Φτιάξτε από ένα φίλο μεγάλου χαρτιού ένα σωλήνα,διαμέτρου 10cm και μήκος 70cm. Ύστερα παίρνετε ένα χαρτί της τράπουλας το βάζετε πάνω στο τραπέζι με δυνατό φωτισμό και κοιτάτε μόνο το φίλο του χαρτιού,αυτό το κάνει όλη η παρέα ο καθένας φτιάχνει το τηλεσκόπιο του.Δεν πρέπει να χαλαρώνεται η να θολένει η όραση,να είστε εστιασμένοι. Έτσι συγκεντρώνεται η παρέα και το σήμα που εκπέμπει είναι πολύ πιο δυνατό.


                                              ΑΣΚΗΣΗΣΗ 3 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΚάθεσαι δίπλα στο φίλο σου του ποιάνεις το χέρι η και τα δύο χέρια και του λες φωναχτά, σκέψου έναν αριθμό και εγώ θα πω τον πρώτο αριθμό που θα μου έρθει στο νου. Μόλις τα πάτε καλά από πλευράς αποτελεσμάτων. Μετά πιάνεται το κεφάλι του φίλου σας και του λέτε φωναχτά σκέψου ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και εγώ θα προσπαθήσω να συλλάβω τη σκέψη σου. Μόλις τα πάτε καλά, δεν τον ακουμπάτε τον φίλο σας αλλά κρατάτε μια απόσταση 2+ μέτρα και του λέτε να σκεφτεί μια όχι τόσο δύσκολη φράση που να εκφράζει επιθυμία Η ιδέα, π,χ, είμαι κουρασμένος,διψάω,θυμώνω κτλ χρειάζονται μέρες προσπαθιών για τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Και όταν θα τα πηγαίνετε καλά και εκεί τότε μεγαλώστε την απόσταση και

κάντε το ίδιο με ονοματεπώνημα. Η σκέψη δεν γνωρίζει όρια ούτε χώρο ούτε χρόνο,η βαθμιαία απομάκρυνση της σωματικής επαφής δεν παίζει κάποιο ρόλο. Απλά στην αρχή η σωματική επαφή ενθαρρύνει πολύ τον νού και τα καταφέρνει πιο γρήγορα.                                       ΑΣΚΗΣΗΣΗ 4 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΕσείς με το φίλο σας είστε σε ξεχωριστό δωμάτιο με κλειστές τις πόρτες, ο πομπός ο φίλος σας δηλαδή σας στέλνει με την σκέψη εντολές και εσείς τις σημειώνεται. Π,χ, ας πούμε ότι η ώρα είναι 9:00 εστιάζεται και σας στέλνει για 10 λεπτά την εντολή ''πήγαινε βόλτα'' μέσα σε 10 λεπτά πρέπει να την βρείτε και να την γράψετε,μετά αφού περάσουν τα 10 λεπτά ο πομπός επί 10 λεπτά σας στέλνει εντολή ''γέλα'' εσύ το σημειώνεις μόλις είσαι σίγουρος. Αυτή η άσκηση έχει πολύ καλά
αποτελέσματα για αρχή όταν γίνεται με άτομα που έχετε καλή χημεία. Οι χρονικές στιγμές πρέπει να είναι ορισμένες! Όταν θα τα πηγαίνετε τέλεια μπορείτε να το δοκιμάζεται και με το να είστε σε μεγαλύτερες αποστάσεις,όπως π,χ, να είστε σε διαφορετικές πόλεις η και χώρες. Και φυσικά μπορείτε να αυτοσχεδιάζεται.                                    ΑΣΚΗΣΗΣΗ 5 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΌταν θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα μπορείτε να κάνετε αυτή την άσκηση. Αλλά έχει δυο εμπόδια αυτή η άσκηση. 1)μπορεί ο άλλος να μην είναι σε δεκτική κατάσταση, π,χ, εμβρασμός ψυχής. 2)μπορεί να αποστρέφεται σε αυτή την ιδέα ο φίλος σας. Ας πούμε ότι θέλεις να υποβάλεις στο φίλο σου που μένει σε άλλη πόλη την ιδέα  να σας γράψει ή στείλει ένα e-mail η γράμμα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. 
Κάτσε σε ένα τραπέζι μέσα στην γαλήνη του δωματίου σου και γράψε ένα σύντομο σημείωμα, όπου θα του λες να νιώσει την ακατανίκητη παρόρμηση να σας γράψει αμέσως. Χρησιμοποίησε φράσεις αρκετά απλές και κατανοητές. 
Μετά συγκεντρώσου στο γράμμα με όλη σου την προσοχή. Φυσικά δεν του στέλνεις το γράμμα η e-mail . Το μήνυμα πρέπει να γράφει κάτι λογικό. Αν το κάνεις και το επιθυμείς 75% πιάνει. Η νοερή φωτογράφηση του μηνύματος σας δεν βοηθά στην τηλεπάθεια απλά σε βοηθά πολύ στο να έχεις συγκεντρωμένη την σκέψη σου.                                                       ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η τηλεπάθεια είναι μια από τις πολλές δυνάμεις που έχουμε. Οι πρώτοι πραγματικοί απόγονοι μας είχαν πλήρη τηλεπάθεια και είναι βαθιά χαραγμένη μέσα στο DNA μας. Η τηλεπάθεια είναι ένα μεγάλο εφόδιο για την ζωή. Η τηλεπάθεια αναπτύσεται 
με την συνεργασία ανθρώπων που υπάρχει καλή χημεία και ενώνεται η θέληση τους για αυτό. Αν κάποιος έχει αντιπάθεια η θυμό προς κάποιον αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό του ακόμα και αν έχει τηλεπάθεια.

                           Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά πρέπει να κρατάει σημειώσεις προόδου και παρατηρήσεις. Η ανάπτυξη της τηλεπάθειας είναι πάρα πολύ απλή, απλά θέλει επιμονή και υπομονή,τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς κόπο. Υπάρχουν κάποιοι πολύτιμοι λίθοι που όταν γενικά φοριούνται αυξάνουν κάποιες συγκεκριμένες δυνάμεις μας. 


Για την τηλεπάθεια είναι οι εξής,ανά δύναμη πρώτος: Μολδαβίτης, Αμέθυστος, Aκουαμαρίνα, Κυανίτης, αγγελίτης ζαφείρι μετά είναι όλοι οι ημιπολύτιμοι λίθοι που βοηθούν στην μαντεία (google) 
Τους λίθους μπορείτε να τους κάνετε κολιέ ή βραχιόλι κτλ ή να τους κρατάτε αρκεί να μην αποσυντονίζεστε. 
Μην τους αγοράσετε αν δεν έχετε σκοπό να αφωσιωθήτε στην ανάπτυξη της τηλεπάθειας, τα χρήματα σας θα σπαταλήσετε.

Υπάρχουν και ασκήσεις στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=JpLgCa4u1Vc

Aν πατήσετε στο google telepathy science θα βρείτε αρκετά links που αποδεικνύουν πως επέτυχαν με τεχνολογία την τηλεπάθεια τουλάχιστον ως ένα βαθμό η ανακάλυψαν τον τρόπο. 

Επειδή δεν θα μας πάρουν ποτέ σε κάποιο εργαστήριο και θα μας κάνουν τηλεπαθητικούς, υπάρχουν αυτές οι ασκήσεις και πολλές άλλες παραπλήσιες, αργά σταθερά και σίγουρα! Στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις πιο περισύνθετες.


Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ Τηλεπάθεια πρακτική εισαγωγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
Tο greek1.blogspot.com δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
 Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 1greek.wordpress.com@gmail.comγια να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. COMMENTS

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,80,Αδαλής Γιώργος,6,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,69,Αντωνης Γρυπαιος,335,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,3799,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,237,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,54,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,194,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,6,ΒΟΤΑΝΑ,20,Γενοκτονία Ποντίων,5,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,20,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,447,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,90,ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ,26,Για ψαγμενους,84,Γιάννης Πρεβενιός,119,Γιατροσόφια,47,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,29,Γιώργος Πιπερόπουλος,46,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,21,Δημήτρης Νατσιός,10,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,23,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,763,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,54,Έλενα Ακρίτα,1,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4361,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,Ελληνίδα διεκδικεί την πρωθυπουργία,1,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,63,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,2,ελληνική χρεοκοπία,1,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,ΕΛΣΤΑΤ,1,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,21,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Εναλλακτικές θεραπείες,21,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,17,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,2,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,3,ΕΟΕ,6,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,583,Επίκουρος,1,Επίκτητος,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,540,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,2,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,127,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Ζωή Γεωργαντά,1,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η Γερμανία πλούτισε με το ευρώ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,7,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,3,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,1,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,1,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,291,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,114,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,30,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,16,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,1,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,Ιπποκράτης,3,ΙΡΑΝ,1,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,225,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,3,ΙΣΤΟΡΙΑ,314,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,145,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,8,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Καναδάς,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,8,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,1,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,6,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,64,Καρναβάλι,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,4,Καταπολέμηση του καρκίνου,4,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,Κεφαλογιάννης,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,10,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,110,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,1,ΚΟΜΜΑΤΑ,1,κομμουνισμός,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2147,ΚΟΤΖΙΑΣ,1,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,κούρεμα,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,κριτική,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,2,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,2,ΚΥΠΡΟΣ,191,Κύπρος,2,ΚΥΣΕΑ,2,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,1,Κώστας Λάμπος,40,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,6,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,58,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,1,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,11,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,1,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,μαντικής τέχνη,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,1,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,14,Μασονική Στοά,1,μαύρο» χρήμα,2,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,1,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,19,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,1,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,407,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,5,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,3,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μυθολογία,27,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,24,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,616,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,1,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,1,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,75,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,1,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,1,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1630,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,74,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,23,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,1,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,12,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,2,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,227,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,57,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,621,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3231,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,1,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,4,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,Προβληματισμοί,4,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,7,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,113,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,2,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,13,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,1,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,16,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,Ρεφλεξολογία,7,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,ΡΩΣΙΑ,34,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,4,ΣΑΜΑΡΑΣ,17,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,13,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,9,ΣΚΑΪ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,182,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,18,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,1,Στουρνάρας,1,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,2,ΣΥΝΤΑΞΗ,1,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,2,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,1,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,294,ΣΥΡΙΖΑ,9,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,1,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,ΤΖΑΜΙ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,79,Τουρκία,5,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,ΤΣΙΠΡΑΣ,6,Τσίπρας,2,Τσούτσουρος.,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,571,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,1,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,6,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,7,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,1,φυλή Χούνζα,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,6,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,4,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,1,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,1,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,5,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Agenda 21,23,aiolos greko,48,Anunnaki,1,auto-moto,5,Baba Vanga,1,Bio-bus,1,BLOG,149,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,2,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,Donald Trump,3,Dr Robert Lanza,1,Ebola Virus,5,Economist E,6,Femen,2,Feng Shui,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,46,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,114,John Ofeon,33,John Titor,1,KON MAR,16,Mind control,2,Monsanto,26,MORGELLONS,5,NAMCO,5,NASA,3,NATO,1,netakias,21,News,3073,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Panama papers,4,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,5,Rothschild,3,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,18,slider,33,Spiegel,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,22,VIDEO,214,Wikileaks,14,
ltr
item
1Greek-Σκέψου...: Τηλεπάθεια πρακτική εισαγωγή Μέρος 2
Τηλεπάθεια πρακτική εισαγωγή Μέρος 2
Η τηλεπάθεια είναι στην ουσία αποστολή και λήψη ενεργειακών δονήσεων.
https://3.bp.blogspot.com/-ciIQ-LftMrY/WMA49iv5d1I/AAAAAAAA4Dc/73dXAkJPNfgjMKfmwcD8xkF0XfIodiEAACLcB/s640/%25CE%25A4%25CE%25B7%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25AC%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1.png
https://3.bp.blogspot.com/-ciIQ-LftMrY/WMA49iv5d1I/AAAAAAAA4Dc/73dXAkJPNfgjMKfmwcD8xkF0XfIodiEAACLcB/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B7%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25AC%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1.png
1Greek-Σκέψου...
https://greek1.blogspot.com/2017/03/2.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2017/03/2.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy