Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..!!!! ΑΦΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΕΙ.... ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΑΜΕΛΕΙΑ». ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

SHARE:

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ. Σταμάτα να ΚΡΥΒΕΣΑΙ και ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ και ΜΙΛΑ χωρίς υπονοούμενα.
Ελληνίδες και Έλληνες. Σεβαστοί  πυρόπληκτοι, χαροκαμένοι,  πονεμένοι και όλοι εσείς που ζήσατε αυτήν την φρικτή στιγμή και  σας στιγμάτισε για μία ζωή.

            Αν πω ότι σας καταλαβαίνω θα πω ψέματα. Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Ακούω και διαβάζω τις σπαρακτικές αφηγήσεις σας γι’ αυτά που ζήσατε, αλλά τα ακούω σαν μία ιστορία πόνου και φρίκης. Για να μπορούσα να σας καταλάβω θα έπρεπε να είμαι μαζί σας και να ζούσα αυτά που ζήσατε. Να με κυνηγάει και εμένα η φωτιά και ο θάνατος, να προσπαθώ να σώσω αυτούς που αγαπώ, να βλέπω ανθρώπους γύρω μου να καίγονται και να ουρλιάζουν χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για να τους σώσω. Να προσπαθώ να φθάσω στην θάλασσα, εν μέσω φωτιάς, δύσπνοιας και εκρήξεων από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω και όταν τελικά μπώ στην θάλασσα, να με παρασύρουν τα ρεύματα και να βρεθώ για ώρες να κολυμπώ παρέα με πνιγμένους  χωρίς πάλι να ξέρω αν τελικά θα σωθώ και χωρίς να ξέρω τι απέγιναν οι αγαπημένοι μου.

            Όχι αδελφοί μου. Δεν μπορώ να σας καταλάβω και όποιος «έξω από τον χορό» πει ότι σας καταλαβαίνει,  λέει ψέματα.
            Αυτό που εσείς ζήσατε και που εμείς μάθαμε, είναι πρωτοφανές όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για  όλον τον πολιτισμένο κόσμο.  Είναι  πρωτοφανές  για ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διαθέτει όργανα και μηχανισμούς για την προστασία των πολιτών,  να ζήσει τέτοια τραγωδία.

  Όπως όλα δείχνουν, η τραγωδία  σας δεν συντελέστηκε ούτε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ούτε λόγω αδυναμίας του Υπουργείου «προστασίας του πολίτη» και  των αρμόδιων σωμάτων Πυροσβεστικής , Τροχαίας,  ούτε λόγω  αδυναμίας  των υπηρεσιών  των Δήμων και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,  ούτε λόγω ελλείψεως σχεδιασμού.

Η τραγωδία  αυτή που συγκλόνησε την Ελλάδα και τον κόσμο είναι καθαρά μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που στόχο είχε αυτό ακριβώς που έγινε.  Να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ με τον χειρότερο τρόπο όσο περισσότερους Έλληνες μπορούσε. Και αυτό θα αποδειχθεί στην συνέχεια.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας,  η Πυροσβεστική, η Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, ο Δήμος  Μαραθώνα και όλοι οι Δήμοι,  έχουν έτοιμα σχέδια αντιμετώπισης ακραίων φαινομένων και σχέδια εκτάκτου ανάγκης,   αλλά  για  κάποιον  «περίεργο»  και  απροσδιόριστο λόγο,  τίποτα από αυτά δεν εφαρμόσθηκε, ούτε  δόθηκαν από τους υπεύθυνους οι  σωστές διαταγές που θα προστάτευαν τους ανυποψίαστους πολίτες. 

Το ερώτημα βέβαια είναι  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ;;; Και  μην ακούτε  τα σενάρια περί ανίκανων,  γιατί τους είδατε  στην συνέντευξη πως είναι ... ιδιαίτερα ικανοί, στο να προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο και να παρουσιάσουν το μαύρο , άσπρο...!!!!

Οι ενδείξεις που έχουμε συγκεντρώσει από τα  μέχρι τώρα δεδομένα, όσο και αν σας φαίνεται ακραίο,  δείχνουν  μία προμελετημένη κατά συρροή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ  Ελλήνων.

Αυτό  προκύπτει από το εξής γεγονός.  Όλοι οι υπεύθυνοι για την προστασία των πολιτών,  που είχαν το διατάζειν της επιχείρησης,   ενήργησαν  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  κατά παράβαση των κανονισμών ασφαλείας των πολιτών,  όπως  αυτοί προβλέπονται στα σχέδια εκτάκτου ανάγκης που τα έχουν ΕΤΟΙΜΑ.  

Μην νομίζετε πως περιμένουν να καταστρώσουν σχέδια την στιγμή της καταστροφής.  Τα σχέδια υπάρχουν ΕΤΟΙΜΑ και έχουν ως βασικό στόχο, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.

Στην τραγωδία που ζήσαμε στο Μάτι , δεν είδαμε κανέναν υπεύθυνο να προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους, δίνοντας την εντολή προληπτικής εκκένωσης της περιοχής, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ που είχαν μπροστά τους.

Και δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης,  διότι ήθελαν να κάψουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.  Είναι βαριά αυτά που λέμε αλλά βασίζονται στα γεγονότα.  Ο σχεδιασμός δηλαδή βάση του οποίου ενεργούσαν,  όχι μόνο δεν εκκένωσε την περιοχή στην οποία ΕΒΛΕΠΑΝ  πως κατευθύνεται η φωτιά,  αλλά αντιθέτως την «φόρτωναν» με ακόμα περισσότερο κόσμο.

Προσέξτε γιατί  δεν παίζουμε με τους νεκρούς μας. Παρουσιάζουμε ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και λαμβάνουμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ.  Και με βάση τα δεδομένα κάνουμε εκτιμήσεις και εξάγουμε συμπεράσματα.   Εμείς εδώ πάντως,  δεν δίνουμε σε κανέναν από αυτούς το «άλοθι» του «ανίκανου», που «δεν ήξερε τι να κάνει»... ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Όλοι τους ξέρουν στις θέσεις που βρίσκονται τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις  και εδώ δεν μιλάμε για εξειδικευμένα σχέδια, αλλά για τα πλέον ΒΑΣΙΚΑ.

 Γιατί  όλες οι ασκήσεις  πυρασφάλειας που γίνονται και όλοι οι σχεδιασμοί που υπάρχουν στα συρτάρια τους,  αφορούν την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που αυτή επιτυγχάνεται μέσω της ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ  ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ  των  επικίνδυνων περιοχών.  Αυτοί ΕΚΑΝΑΝ το ακριβώς  ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που προβλέπουν τα σχέδια.  Δεν είναι ούτε  ηλίθιοι ούτε ανίκανοι.   ΦΟΝΙΑΔΕΣ  ΕΙΝΑΙ.


Ο Δήμος Αθηναίων όμως που δεν ήθελε να δολοφονήσει κανέναν, ενήργησε ΑΜΕΣΩΣ στον χώρο των κατασκηνώσεων της αρμοδιότητας του,  σύμφωνα με το προβλεπόμενο σχέδιοπου υπάρχει ΠΑΝΤΑ για περιπτώσεις πυρκαγιάς  και είναι φυσικά  η ΑΜΕΣΗ  προληπτική εκκένωση της περιοχής.

Όλα τα σχέδια που έχει η Πυροσβεστική,  η Πολιτική Προστασία, η Περιφέρεια  και  οι Δήμοι,  μιλούν για προληπτικές εκκενώσεις  των επικίνδυνων  περιοχών  και δεν περιμένουν την φωτιά να μπεί πρώτα μέσα στα σπίτια , για να δουν μετά τι θα κάνουν.

Και ο Δήμος Αθηναίων μέσα σε μία ώρα και πενήντα λεπτά από την εκδήλωση της φωτιάς στο Νταού Πεντέλης και παρότι βρίσκεται 35 χιλιόμετρα μακρυά από την περιοχή ευθύνης του, έχει στείλει όσα Πούλμαν χρειάζονταν και απομάκρυνε όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά της κατασκήνωσης, χωρίς κανείς να κινδυνέψει.

Όλοι οι υπόλοιποι,   που ήταν υπεύθυνοι για την περιοχή στο Μάτι,  μέσα σε πέντε ώρες, «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ» να  δώσουν εντολή για ΕΚΚΕΝΩΣΗ της περιοχής,   στην οποία ΕΒΛΕΠΑΝ να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ η φωτιά;;;

Τι θα μας πουν τώρα; Ότι δεν έβλεπαν τρείς ώρες πριν, ότι από τον  Νέο Βουτζά η φωτιά κατευθύνεται στο Μάτι;;;;   «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ»  όμως γιατί το σχέδιο που εφάρμοζαν  ήταν σχέδιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Αυτό δείχνουν τα γεγονότα .

Να γνωρίζετε όλοι οι Έλληνες, πως  η   ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ των περιοχών,  που βρίσκονται στην κατεύθυνση μιας πυρκαγιάς,   ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ  ΠΟΥ  ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ προκειμένου να διαφυλαχθεί  η προστασία της ανθρώπινης ζωής,  που είναι το μέγιστο αγαθό.


Εδώ όμως τώρα αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη Εθνική τραγωδία,  διότι  ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ΕΠΡΕΠΕ  δεν έδωσε εντολή να ειδοποιηθεί ο κόσμος στο Μάτι,  διότι όπως αποδεικνύεται,  δεν ήθελαν να σώσουν αλλά  ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ποιοί είναι αυτοί που έπρεπε να δώσουν την εντολή εκκένωσης;
Πρώτος που έπρεπε να δώσει την εντολή εκκένωσης της περιοχής ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, είναι ο γενικός γραμματέας της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ».  ( δεν έχει ασυλία)
Ο δεύτερος που μπορεί να δώσει τέτοια εντολή και να εισακουστεί, που και ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο αρχηγός της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ  υπηρεσίας.  (δεν έχει ασυλία)
Ο τρίτος που μπορεί και αυτός να δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής και να εισακουστεί, που και ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής. (δεν έχει ασυλία)
Και τέταρτος που επίσης δεν έχει ασυλία και μπορεί να δώσει  εντολή εκκένωσης της περιοχής, με τις αρμοδιότητες που απορρέουν από τον «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ», που επίσης ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, είναι ο Δήμαρχος της περιοχής που ανήκει το Μάτι και μιλάμε για τον ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.

Αυτοί οι τέσσερις που ηγούνται  αυτών των υπηρεσιών, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ για μία κατοικημένη περιοχή  στην οποία  ΒΛΕΠΟΥΝ να κατευθύνεται μία ανεξέλεγκτη πυρκαγιά,  είναι η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ για να μην έχουμε θύματα.

Ο Δήμος Αθηναίων το έπραξε και προστάτεψε τους ανθρώπους και τα παιδιά που είχε στην ευθύνη του.  Όλοι οι υπόλοιποι ενώ έβλεπαν για ώρες πως η φωτιά κατευθύνεται στο Μάτι,  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;;;.

Και τώρα προσέξτε το πιο σημαντικό γεγονός, που αποτελλεί και την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΑΠΟΧΡΩΣΗ  ΕΝΔΕΙΞΗ , πως εδώ υπάρχει μία εκ προμελέτης δολοφονία  εκατοντάδων Ελλήνων, που έγινε επειδή  όλοι τους «ξέχασαν»  να  εκκενώσουν το Μάτι.

 Το Υπουργείο  και όλοι οι υπόλοιποι  «υπεύθυνοι»,  που εμπλέκονται σε αυτήν την κατά συρροή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των Ελλήνων,  προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη, στον Δήμαρχο του Μαραθώνα  Ηλία Ψινάκη,  θεωρώντας τον,  ως τον πιο «αδύναμο κρίκο»  όλων των υπευθύνων.   Είπαν: «έλα μωρέ μία θεατρινίστικη λ@@γκρ@ είναι,  θα το φορτώσουμε σ’ αυτόν, που δεν έδωσε  εντολή εκκένωσης».
Έτσι είπαν στα  ΜΜΕ να αρχίσουν να τον «στριμώχνουν», αφού αυτός φοβήθηκε και κρύφτηκε.  Είναι  όμως  ο  ένας από αυτούς  που θα μπορούσε να έχει δώσει την εντολή εκκένωσης της περιοχής,  αλλά  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ο Ψινάκης όμως  κατάλαβε πως πάνε να το φορτώσουν σ’ αυτόν και τους διεμήνυσε το εξής: «Αφήστε με ήσυχο και σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ»..!!!!

Από εκείνη την στιγμή  ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ  διά «μαγείας»  τα  κ@λ@κάναλα να ασχολούνται με τον Ψινάκη...!!!!!

Τι θα πεί όμως ο Ψινάκης αν ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ;;; 
Θα πεί αυτό που έχουμε καταλάβει εμείς ότι έγινε στο Μάτι και οδήγησε στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τόσων Ελλήνων.
Θα πει πως κάποιος  Κυβερνητικός παράγοντας  ή κάποιος «άλλος», του έδωσε  μία άτυπη και σιωπηλή εντολή,  ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.    Και την εντολή την έλαβαν,  ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ,  που εκ θέσεως και ευθύνης μπορούσαν να εκκενώσουν το Μάτι.   Και ένας από αυτούς ήταν και ο Ψινάκης.

Έτσι,  την εντολή για εκκένωση   ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ  ΚΑΝΕΝΑΣ,  με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο περισσότεροι από 200 άνθρωποι, από μία φωτιά που είχε ξεκινήσει πριν από πέντε ώρες, και όλοι  έβλεπαν πως κατευθύνεται  στο Μάτι,  αλλά κανείς δεν έδωσε εντολή να  ειδοποιηθούν οι άνθρωποι για να φύγουν και να γλυτώσουν.

Και δεν το εκανε κανείς,  ενώ είναι το ΠΡΩΤΟ που επιβάλλεται να γίνει,  σύμφωνα με την πρόβλεψη των σχεδίων της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ  ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.

Άκουσε Δήμαρχε Μαραθώνα  ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ:  Από την στιγμή που είπες,  «Αφήστε με ήσυχο και σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ»,   καλά θα κάνεις να ΜΙΛΗΣΕΙΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ  και μην ΠΑΙΖΕΙΣ με τον τραγικό λαό,  που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.

Εκτός αυτού τώρα που τους απείλησες ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ.  ΑΝΟΙΞΕ λοιπόν ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ , και σταμάτα να κρύβεσαι,  γιατί  έχουν πολλούς τρόπους να στο κλείσουν ακόμα και με.... «αυτοκτονία»..   
Αν δεν το ξέρεις έχεις μπλέξει με υποόντα του παρακράτους που δολοφονούν εν ψυχρώ παιδιά  και δεν έχουν αναστολές.   Σε έμπλεξαν  στην  χειρότερη και πιο αισχρή  κατά συρροή δολοφονία Ελλήνων  που έχει γίνει   και αν δεν ανοίξεις το στόμα σου να δώσεις τους δολοφόνους  στον λαό   και το στόμα  θα σου κλείσουν  και θα τα  φορτώσουν ΌΛΑ  επάνω  σου.Ελληνίδες και Έλληνες. Σεβαστοί  πυρόπληκτοι, χαροκαμένοι,  πονεμένοι και όλοι εσείς που ζήσατε αυτήν την τραγωδία  και  σας  στιγμάτισε  για μία ζωή.
Αυτά που βιώσατε ήταν αποτέλεσμα  ενός  εκ προθέσεως σχεδίου δολοφονίας Ελλήνων και δεν ήταν αποτέλεσμα  ούτε αμέλειας,  ούτε   ακραίων καιρικών φαινομένων, ούτε λόγω ελλείψεως σχεδιασμού.
Η φωτιά σίγουρα δεν θα σταμάταγε και θα τα έκαιγε τα σπίτια σας,  αλλά  αν σας είχαν ειδοποιήσει εγκαίρως, εσείς θα είσαστε όλοι ζωντανοί και μαζί με τα παιδιά σας.

Όταν όλα τα σχέδια πρόληψης και προστασίας  που έχουν στα συρτάρια τους  όλες οι αρμόδιες  υπηρεσίες,  έχουν ως πρώτο μέλλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και κανείς δεν προσπάθησε να την σώσει,  αυτό ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ;;;; «αμέλεια»;;
Όταν ο γραμματέας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ο αρχηγός της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ,  ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , το πρώτο πράγμα που τους λέει το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης που έχουν μπροστά τους, είναι ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  στις οποίες κατευθύνεται η πυρκαγιά  και ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ δεν το κάνει,  αυτό  ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ;;;; «Αμέλεια»;;

Και από ...  «κακή σύπτωση»,  «έτυχε» ,  αυτήν την  εγκληματική  «αμέλεια»  να την  επιδείξουν και οι τέσσερις υπεύθυνες ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;;;;;;

Δεν ήταν καμία «αμέλεια».
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και το αποδεικνύει το ότι ο Δήμος Αθηναίων έκανε ΑΜΕΣΩΣ αυτό που προβλέπει ο σχεδιασμός γι’ αυτές τις περιπτώσεις   και έσωσε τους ανθρώπους.

 Δεν πρόκειται για κάποιο άλλο σχέδιο.  Είναι το ΙΔΙΟ σχέδιο εκτάκτου ανάγκης που είχαν μπροστά τους και οι άλλες τέσσερις  ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  με την διαφορά ότι εκείνες ΔΕΝ ήθελαν να  σώσουν τον κόσμο  αλλά να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ,  γι’ αυτό και δεν έδωσε κανένας εντολή για για να ειδοποιήσουν τον κόσμο πως κινδυνεύει.

Και τα «παραμύθια» πως δεν είχαν χρόνο να τα πουν αλλού.  Ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε πρόβλημα  χρόνου και ας ήταν 35 χιλ. μακρυά.  Ο Νέος Βουτζάς πρόλαβε και εκκενώθηκε και ας χρειάστηκε μόνο 40 λεπτά για να φθάσει η φωτιά εκεί από το Νταού Πεντέλης που ξεκίνησε.  Στις παραλιακές περιοχές έφθασε μετά από τρείς ώρες και ενώ όλοι έβλεπαν πως ΕΚΕΙ κατευθύνεται η φωτιά,  γιατί αυτές δεν τις εκκένωσαν;;;;
ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.
Σταμάτα να ΚΡΥΒΕΣΑΙ και ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ  ΣΟΥ και ΜΙΛΑ  χωρίς υπονοούμενα.  
Δεν γίνεται και οι τέσσερις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που είχατε την ευθύνη  για την  ζωή των Ελλήνων,  να  «ξεχάσατε» και οι τέσσερις  να ειδοποιήσετε  τον κόσμο για την φωτιά.

Ποιός  έδωσε την εντολή και στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ υπηρεσίες,  για να  ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ   τα  προβλεπόμενα  των σχεδιασμών ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ   και αφήσατε τον κόσμο να  καεί;

Ποιούς απειλείς, με το «θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω»;;;;
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..!!!! ΑΦΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΕΙ.... ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΑΜΕΛΕΙΑ». ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..!!!! ΑΦΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΕΙ.... ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΑΜΕΛΕΙΑ». ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ. Σταμάτα να ΚΡΥΒΕΣΑΙ και ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ και ΜΙΛΑ χωρίς υπονοούμενα.
https://3.bp.blogspot.com/-NXVh99GIuMI/W2YADZFz_6I/AAAAAAABMpY/LpIYDfPnbzw56Tm9vg6Keq0jq7jJxXCiwCLcBGAs/s640/%25CE%2594%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%259D%25CE%259F%25CE%2599%2B%25CE%2595%25CE%259A%2B%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2598%25CE%2595%25CE%25A3%25CE%2595%25CE%25A9%25CE%25A3.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-NXVh99GIuMI/W2YADZFz_6I/AAAAAAABMpY/LpIYDfPnbzw56Tm9vg6Keq0jq7jJxXCiwCLcBGAs/s72-c/%25CE%2594%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%259D%25CE%259F%25CE%2599%2B%25CE%2595%25CE%259A%2B%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2598%25CE%2595%25CE%25A3%25CE%2595%25CE%25A9%25CE%25A3.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/08/blog-post_27.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/08/blog-post_27.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy