«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ.

SHARE:

Αυτοί οι ανθέλληνες θα προσπαθήσουν και πάλι να εμπλέξουν τους Έλληνες σε αιματοχυσία, γιατί δεν θα αφήσουν ειρηνικά την εξουσία στην οποία έχουν γαντζωθεί.


           
                                     Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». Hταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα της πλατείας Συντάγματος, που σκεπάστηκε από τον κρότο ενός καταιγισμού δακρυγόνων που έπεσαν στην εξέδρα των ομιλητών.


Μία φράση, που αν δεν γνώριζες το όνομα του Πρωθυπουργού της χώρας, θα νόμιζες ότι απευθύνεται σε έναν μεγάλο και κοινό ΑΛΗΤΗ.

Δυστυχώς όμως για τον θεσμό, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κατά το κοινόν ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ και αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά δημοσίως, στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε στην χώρα.

Αυτοί που με τα δικά τους κριτήρια τον έβαλαν στην θέση που βρίσκεται σήμερα, αυτό που κατάφεραν, είναι να εξευτελίσουν τον θεσμό του Πρωθυπουργού της χώρας και της Δημοκρατίας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επανέλθει εύκολα στην χώρα.

Η απόφαση της Αστυνομίας, να διατάξει την ρίψη χημικών μέσα στο Σύνταγμα,
- επειδή ως συνήθως "δεν μπορούσε" να συλλάβει 20 εγκλωβισμένα τσογλάνια που δεν μπορούσαν να φύγουν,-
εν μέσω τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων όλων των ηλικιών, χωρίς να υπολογίσουν παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους, ανάπηρους και καμία συνέπεια, που εύκολα θα μπορούσε να είναι τραγική και να έχουμε θρηνήσει εκατοντάδες ποδοπατημένος νεκρούς,αυτό δείχνει ξεκάθαρα, πως αυτή η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ δεν βρίσκεται μόνο στο Μαξίμου, αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την κρατική διοίκηση.

Έτσι τώρα ένας άλλος "ανίκανος" που έχει την κάλυψη του ΕΛΛΕΕΙΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, έδωσε χαλαρά και σαν να μην τρέχει τίποτα, μία διαταγή που θα μπορούσε εύκολα να έχει βυθίσει την χώρα για ακόμα μία φορά στο πένθος, όπως το ζήσαμε τον Ιούλιο με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Και εκεί τότε το ίδιο συνέβη. Όχι με την διαταγή, αλλά με την ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ της διαταγής. Ένας "ανίκανος" πάλι είχε τοποθετηθεί αρχηγός της Πυροσβεστικής ένα μήνα πριν την τραγωδία και εκείνος τότε ΞΕΧΑΣΕ να δώσει διαταγή εκκένωσης της περιοχής όπως προβλέπουν όλα τα σχέδια πυροπροστασίας για να σωθεί ο κόσμος.

Και κατά μία περίεργη σύμπτωση, ένας άλλος "ανίκανος" της τροχαίας, είχε δώσει διαταγή να στέλνουν τα αυτοκίνητα από την Μαραθώνος και να τα εγκλωβίζουν εκεί που κατευθυνόταν η φωτιά. Στο Μάτι.

Δείχνουν πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ, πως οι κρατικές εξουσίες, έχουν μετατραπεί σε φανερούς φονιάδες του λαού. Είτε διατάζοντας ρίψη χημικών μέσα σε ένα εκατομμύριο ειρηνικών διαδηλωτών με παιδιά γυναίκες και ηλικιωμένους χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες, είτε παραλείποντας να διατάξουν εκκένωση περιοχής στην οποία βλέπουν εδώ και ώρες πως κατευθύνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

Το ερώτημα είναι ποιοί είναι αυτοί οι ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ που βρίσκονται στην εξουσία, γιατί το κάνουν και που θέλουν τελικά να οδηγήσουν τα πράγματα;

 Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Στο ερώτημα ποιοι είναι αυτοί η απάντηση είναι η εξής: Έχουν την ίδια καταστροφική "ιδεολογία" με αυτούς που μας δημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα από το 1945 μέχρι το 1949, στην προσπάθειά τους τότε να πάρουν την εξουσία.
Με την διαφορά ότι σήμερα έχουν έρθει με ένα διαφορετικό προσωπείο.
Τότε τους «βάφτισαν» κομμουνιστές και σήμερα τους «βαφτίζουν»... «προοδευτικούς».
Αυτό επί της ουσίας δεν έχει καμία διαφορά, απλά είναι θέμα «marketing”.
Σήμερα κάθε τι ... ΣΑΠΙΟ το βαφτίζουν «πρόοδο».

Ο «κομμουνισμός» ήταν μία λέξη «εφεύρημα» των Σιωνιστών, πίσω από την οποία κρύφτηκε ένας μηχανισμός, που σκοπό είχε να ΔΙΑΛΥΕΙ τα κράτη, στα οποία με τον άλφα ή βήτα τρόπο έπαιρνε την εξουσία.

Η ιδεολογία τους ήταν ότι δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Ήταν απάτριδες και άθεοι που σε όποιο κράτος πήραν την εξουσία, πολέμησαν και την εθνική κυριαρχία του κράτους και τον ίδιο τον λαό και την θρησκεία του.

ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που έπαιρναν την εξουσία των κρατών, διά των επαναστάσεων και διά των όπλων και την κρατούσαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΙΑΣ, αφού τοποθετούσαν σε όλο τον κρατικό μηχανισμό ίδια με αυτούς ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

Το αποτέλεσμα ήταν,
να είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ σε σχέση με τον λαό, αυτοί οι ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,
αλλά να μπορούν με τις φασιστικές μεθόδους και με την ΒΙΑ να κρατούν έναν λαό παγιδευμένο και σιγά σιγά να τον αποδυναμώνουν και να του διαλύουν το κράτος.

Το ίδιο κάνουν και εδώ.

Στην Ελλάδα, οι άθεοι και απάτριδες «κομμουνιστές» προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία διά των όπλων το 1945 μετά το τέλος του πολέμου.
Αυτό προέβλεπε τότε, το σχέδιο των Εβραίων Σιωνιστών για να διαλύσουν την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό.

Όπως άλλωστε και στην Γιουγκοσλαβία που εκεί το πέτυχαν εύκολα και έδωσαν την εξουσία στον εκεί παρτιζάνο «Βελουχιώτη» τον ΤΙΤΟ,
που όπως προέβλεπε το σχέδιο, έβαλε τις βάσεις και δημιούργησε όλες τις συνθήκες για να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία.
Αυτός ονόμασε για πρώτη φορά επαρχία «Μακεδονίας» την μέχρι τότε επαρχία της Γιουγκοσλαβίας “Vardaska”.

Στην Ελλάδα δεν τα κατάφεραν οι άθεοι και απάτριδες, όσους ιερείς και αν έσφαξαν και όσους πατριώτες και να κρέμασαν.
Οι εχθροί Σιωνιστές παρακολουθούσαν επί 4 χρόνια αυτήν την προσπάθεια των «κομμουνιστών» για την αρπαγή της εξουσίας και δεν έκαναν τίποτα.

Μόλις τελικά είδαν ότι οι «κομμουνιστές» δεν μπορούσαν να νικήσουν και να πάρουν την εξουσία, οι ΙΔΙΟΙ οι Σιωνιστές τους μάζεψαν σ’ ένα σημείο της Πάρνηθας και έβαλαν τα Αγγλικά πολεμικά πλοία από τον Πειραιά με τα πυροβόλα τους, να τους εξαφανίσουν. Είχαν γίνει πια «στημένες λεμονόκουπες» και ήταν για «πέταμα».

Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά σήμερα με δόλιο τρόπο,
έχουν δώσει την εξουσία της Ελλάδος, στους άθεους και απάτριδες «κομμουνιστές» ή «προοδευτικούς» το ίδιο είναι, για να διαλύσουν και την Ελλάδα και τον λαό και την Ορθοδοξία.

Δεν έχουν καμία ιδεολογία. Ιδεολογία τους είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». Αυτή είναι η «προσφώνηση» του σημερινού «Πρωθυπουργού» αλλά και κατ’ επέκταση όλου του κρατικού μηχανισμού, όπως τον έχουν δημιουργήσει οι «κομμουνιστές» -«προοδευτικοί», σ’ αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία.

Ένας κρατικός μηχανισμός, που επί της ουσίας ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ΄, χωρίς να υπακούει σε Σύνταγμα, νόμους, και αποφάσεις του ανώτατου Δικαστηρίου.

Και με αυτές τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ μέθοδους της χειρότερης ΧΟΥΝΤΑΣ που γνώρισε η Ελλάδα,
πάνε τώρα να το παίξουν «Δημοκρατία» και να «ψηφίσουν» και «καλά» την παράδοση του Ελληνικού ονόματος της Μακεδονίας,
για να το δώσουν στους άλλους «Μακεδόνες», που έφτιαξε ο άλλος κομμουνιστής και προδότης της Γιουγκοσλαβίας ΤΙΤΟ..!!

Μία ανιστόρητη μαλακία και μισή, που την έχουν ονομάσει «Συμφωνία», που είναι και ΆΚΥΡΗ πλέον λόγω παρέλευσης χρονικών προθεσμιών κατά το άρθρο 60 της συνθήκης της Γενεύης, όπως και πολλαπλώς Αντισυνταγματική.
Αυτήν θέλουν να «ψηφίσουν», για να της δώσουν λέει, «έγκριση»....!!!

Ποιός ενδιαφέρεται τώρα για Συνθήκες Γενεύης, νόμους και Σύνταγμα;;;
Εδώ μιλάμε για «κομμουνιστές» - «προοδευτικούς».
Με το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο των συνθηκών θα ασχολούνται;;;;;;

Το άκυρο όμως το αντισυνταγματικό και το ψεύτικο,
όπως και να το «βαφτίσεις» και όσο και να το «εγκρίνεις», ΑΚΥΡΟ και ΨΕΥΤΙΚΟ θα παραμείνει, εις τους αιώνας των αιώνων.
Όπως ακριβώς έγινε και με την αντισυνταγματική ψήφιση της δανειακής σύμβασης,
που έβαλε την χώρα παράνομα στο ΔΝΤ.
Και τότε με 180 ψήφους έλεγε το Σύνταγμα, αλλά με 161 την πέρασαν.
Έγινε βέβαια ότι έγινε, αλλά όπως έχει πει και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός,
εξ αιτίας αυτής της παρανομίας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ...
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ» ακούστηκε στο Σύνταγμα και ήταν η «αναγνώριση» του Κυβερνητικού «έργου» αυτής της ΕΛΛΕΕΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των «κομμουνιστών» που βαφτίστηκαν .... «προοδευτικοί».

Ήρθαν να το παίξουν «κουλτούρα» και «διανόηση» κάτι γλειώδη αντικείμενα τύπου Ζουράρι, Γαβρόγλου και λοιποί..
Σάπιοι άνθρωποι, σάπια μυαλά, σάπιες ψυχές, που τρία χρόνια μας πρήξατε τα «μέζεα»... Ζουράρι..

Από όλα αυτά που παρουσιάσαμε σήμερα, αποκαλύφθηκε όμως και κάτι άλλο, που τινάζει στον αέρα όλο το πολιτικό σύστημα όπως και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί αποδεικνύεται το εξής:

Η λεγόμενη «παραδοσιακή δεξιά» που είναι η Ν.Δ. όπως και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που προέρχεται από την Ν.Δ., αποδεικνύεται πως εναρμονίζονται ΠΛΗΡΩΣ με τις πρακτικές διακυβέρνησης των «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ» καθεστώτων.

Δηλαδή:
Πολλοί Έλληνες που δεν ασχολούνται με την πολιτική, είναι φυσικό να μην γνωρίζουν τις διάφορες μεθόδους διακυβέρνησης, που εφάρμοζαν οι διάφορες πολιτικές Κυβερνήσεις, αλλά και τα καθεστώτα.

Μπορεί δηλαδή και δικαιολογημένα, να μην γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη μέθοδος διακυβέρνησης που εφαρμόζουν στην Ελλάδα οι σημερινοί «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ,
που αποφασίζουν και διατάζουν, χωρίς να υπολογίζουν λαό, νόμους , Σύνταγμα, αποφάσεις Δικαστηρίων, Διεθνές Δίκαιο, συνθήκες Γενεύης,
έχοντας δημιουργήσει ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος καταστολής,
όλες αυτές, ήταν πρακτικές διακυβέρνησης του «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ» καθεστώτος όπου αυτό εφαρμόστηκε με μικρές παραλλαγές.

Και εδώ υπάρχει μία μικρή παραλλαγή, επειδή εδώ ο «κομμουνισμός» φοράει την μάσκα της «Δημοκρατίας» και σε αφήνει να διαμαρτύρεσαι και να καταφεύγεις και στην Δικαιοσύνη, χωρίς βέβαια αυτό να αλλάζει σε τίποτα τα προαποφασισμένα τους.
  
Είναι όμως δυνατόν, να μην γνωρίζουν οι βουλευτές της Ν.Δ. και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τις κομμουνιστικές αυτές καθεστωτικές πρακτικές;;;

Και αν τις γνωρίζουν και τις καταλαβαίνουν, τί κάνουν για να τις προβάλλουν στον λαό και το κυριότερο να τις εμποδίσουν;

Γιατί πρέπει πάλι μόνο εγώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους;

Επειδή λοιπόν δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
και συμπεριφέρονται σαν να είναι όλα «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ» και μέσα σε αυτά που ορίζει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία,
ενώ η «προοδευτική» Κυβέρνηση λειτουργεί ως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,
αυτό αποδεικνύει,
πως τελικά μόνο Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της υποτιθέμενης «δεξιάς».

Με αυτό ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, διότι αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει διαφορά της «ΔΕΞΙΑΣ» από τον «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ»,
αλλά υπάρχει μόνο ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ που κινεί όλα τα πολιτικά νήματα και λέει σε όλους τι να κάνουν.

Αυτό που πρέπει να θυμούνται οι Έλληνες για να μην το ξαναζήσουμε, είναι ότι οι άθεοι και απάτριδες «κομμουνιστές»
είναι υπεύθυνοι για τον πόλεμο που έκαναν εναντίον των Χριστιανών και των Ελλήνων πατριωτών το 45-49
και σήμερα οι κομμουνιστές "προοδευτικοί" ελέγχουν την εξουσία της Ελλάδος.

Αυτοί οι ανθέλληνες θα προσπαθήσουν και πάλι να εμπλέξουν τους Έλληνες σε αιματοχυσία, γιατί δεν θα αφήσουν ειρηνικά την εξουσία στην οποία έχουν γαντζωθεί.

Όσο για τον «Δεξιό» πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο,
που κάνει τα «στραβά μάτια» στις κομμουνιστικές καθεστωτικές πρακτικές,
που αποφασίζουν και διατάζουν, χωρίς να υπολογίζουν λαό, νόμους , Σύνταγμα, αποφάσεις Δικαστηρίων, Διεθνές Δίκαιο και συνθήκη Γενεύης,
μάλλον για "δούρειο ίππο" των κομμουνιστών τον "κόβω", γιατί τώρα καταλαβαίνει κανείς, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ .... "ΔΕΞΙΕ" ΠΡΟΕΔΡΕ.
ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. Το άρθρο γράφτηκε για να «κατευοδώσει» την «ψήφιση» αυτής της Παράνομης, πολλαπλώς Αντισυνταγματικής και Άκυρης κατά το άρθρο 60 της Συνθήκης της Βιέννης «ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ κουρ@δας», που κάποιοι άθεοι και απάτριδες κομμουνιστές – «προοδευτικοί» την .... βάφτισαν «Συμφωνία».
Αυτά τα κομμουνιστικά απολιθώματα του παρελθόντος θα έχουν το μέλλον για το οποίο "δούλεψαν".


COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: «ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ.
«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ.
Αυτοί οι ανθέλληνες θα προσπαθήσουν και πάλι να εμπλέξουν τους Έλληνες σε αιματοχυσία, γιατί δεν θα αφήσουν ειρηνικά την εξουσία στην οποία έχουν γαντζωθεί.
https://3.bp.blogspot.com/-1kxfUaRl65Q/XEiyd-3iKjI/AAAAAAABRFI/VpZ3rN_WHiIVyQdBzl9Yat7x4UfKg48sACEwYBhgL/s640/%25CE%25A7%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591%2B%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259F.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-1kxfUaRl65Q/XEiyd-3iKjI/AAAAAAABRFI/VpZ3rN_WHiIVyQdBzl9Yat7x4UfKg48sACEwYBhgL/s72-c/%25CE%25A7%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591%2B%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259F.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/01/1945.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/01/1945.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy