Η αλητεία ως αρετή και η οσμή προδοσίας…

SHARE:

Έτσι όπως το έφερε η περίσταση, η τύχη της Μακεδονίας και η αξιοπρέπεια της Ελλάδας κρέμονται ουσιαστικά από το Ποτάμι.

Συμμετείχα στο συλλαλητήριο και πρόσεξα κατεβαίνοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας δίπλα από τη Βουλή ότι οι αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στο περίβολό της είχαν φορέσει από νωρίς τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, πολύ πριν πέσουν τα πρώτα δακρυγόνα – άρα ήταν έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε και είχαν συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να το προκαλέσουν.
Η τύχη το έφερε να βρίσκομαι πολύ κοντά στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Αμαλίας την ώρα που τα ΜΑΤ άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων και είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών να υποφέρουν και να τρέπονται σε φυγή. Δίπλα μου ακριβώς ήταν μία οικογένεια με τρία μικρά κοριτσάκια ηλικίας 4-8 ετών που δεν ήξερε πώς να τα προστατεύσει. Οι διαδηλωτές φώναζαν προς τους αστυνομικούς να σταματήσουν τα δακρυγόνα διότι πραγματικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να υποστούν αυτή την επίθεση αθώοι άνθρωποι. Δεν ξέρω ποιος βλαμμένος αξιωματικός της αστυνομίας διέταξε να ριφθούν χημικά πάνω στον κόσμο που διαδήλωνε απολύτως ειρηνικά, αλλά επρόκειτο καθαρά για εγκληματική ενέργεια και δικαίως υπεβλήθησαν μηνύσεις εναντίον της ΕΛΑΣ.Με την ενέργεια αυτή η προδοτική κυβέρνηση όχι μόνο έδειξε τον πανικό της αλλά και επιβεβαίωσε πανηγυρικά τον Μίκη Θεοδωράκη που είχε μιλήσει για «αριστερόστροφο φασισμό». Με την τραμπούκικη και προβοκατόρικη μεθόδευση διάλυσης του ειρηνικού συλλαλητηρίου αποδείχτηκε περίτρανα ότι μας κυβερνούν ουσιαστικά οι αριστεροί μπαχαλάκηδες, μόνο που είναι ντυμένοι με κοστούμια και χρησιμοποιούν ως πειθήνια όργανά τους απλούς αστυνομικούς. Η χώρα τελεί ουσιαστικά υπό ομηρεία από μια άθλια αριστερή μειοψηφία, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει στρέψει εναντίον της όλα τα όπλα που του παρέχει η νόμιμη άσκηση της εξουσίας. Η κυβέρνηση, δείχνοντας χθες το πιο αποκρουστικό της πρόσωπο, έκανε το μοιραίο λάθος να τα βάλει με τον λαό. Έχει πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή, και οδεύει όχι απλώς προς μία καταστροφική ήττα στις εκλογές αλλά προς πλήρη ιδεολογική συντριβή από την οποία πολύ αμφιβάλω αν θα ανακάμψει ποτέ. Φυσικά εννοείται πως κανένας τραμπουκισμός δεν θα κάμψει το φρόνημα του ελληνικού λαού. Αντιθέτως φούντωσε την αγανάκτηση όλων των παρευρισκόμενων και η οργή του κόσμου γίνεται ποτάμι που θα πνίξει την ελεεινή κυβερνώσα Αριστερά αλλά και όσους συνεργάζονται μαζί της και τη στηρίζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
 
Αυτή την κρίσιμη ώρα όμως θα ήθελα να απευθυνθώ ειδικότερα στους βουλευτές του Ποταμιού. Έτσι όπως το έφερε η περίσταση, η τύχη της Μακεδονίας και η αξιοπρέπεια της Ελλάδας κρέμονται ουσιαστικά από το Ποτάμι. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο  Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι ο λόγος που το κόμμα του θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών είναι επειδή τάχα «δεν υπάρχει καμία απειλή από τον βορρά, και πρέπει να επικεντρωθούμε στην απειλή από τα ανατολικά».


 
Δεν ξέρω ποιος συμβούλευσε τον Θεοδωράκη να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους έωλα επιχειρήματα αλλά προφανώς πρόκειται για ανίδεο άτομο. Κατ’ αρχάς η «απειλή από τον βορρά» μπορεί να μην υφίσταται σήμερα με τους όρους που έχουμε συνηθίσει να την υπολογίζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Και οι Σέρβοι το 1999 ήταν πάνοπλοι στρατιωτικά και δεν θεωρούσαν ως απειλή τους πάμφτωχους και άοπλους Αλβανούς – μέχρι που έφαγαν μία σφαλιάρα από το ΝΑΤΟ που ήταν όλη δική τους, έχασαν το Κόσοβο και κατάλαβαν ότι ΔΕΝ έχει σημασία η στρατιωτική ή η οικονομική ισχύς ενός κράτους, αλλά το πώς οι εδαφικές διεκδικήσεις του μπορεί να εργαλειοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή από τις μεγάλες Δυνάμεις. Το ίδιο ακριβώς κινδυνεύουμε να πάθουμε κι εμείς από τα Σκόπια στο μέλλον. Μπορεί να είναι άοπλα και οικονομικά ανύπαρκτα, αλλά αν κάποια στιγμή μία μεγάλη Δύναμη θελήσει να τα χρησιμοποιήσει ως εργαλείο, τότε θα ξεθάψει τον «μακεδονισμό» και τη διεκδίκηση της «Μακεδονίας του Αιγαίου» και εμείς δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που θα πάθουμε. Μην ξεχνάς ποτέ Σταύρο Θεοδωράκη ότι σήμερα κιόλας, η πλέον αδύναμη στρατιωτικά χώρα των Βαλκανίων, η Αλβανία, είναι αυτή που επεκτείνει δραματικά την εδαφική της κυριαρχία έχοντας προσαρτήσει ουσιαστικά από την 1η Ιανουαρίου 2019 το Κόσοβο, ενώ συνεχίζει να ασκεί επεκτατική πολιτική και έναντι των Σκοπίων (Τέτοβο) και της Ελλάδας (Τσαμουριά). Άρα μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτείς την αφελή πεποίθησή σου ότι «δεν υπάρχει καμία απειλή από τον βορρά»;
 
Επιπλέον, θα ήθελα να μάθω τι εννοείς κύριε Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας πως πρέπει να επικεντρωθούμε στην απειλή από την Τουρκία.
Αν ξεμπερδέψουμε από το πρόβλημα των Σκοπίων, τι λογαριάζεις να κάνεις στην Τουρκία; Θα πας σε πόλεμο εναντίον της; Φυσικά και όχι!
Θα απαντήσεις δυναμικά με στρατιωτικά μέσα στις καθημερινές προκλήσεις της;
Είναι βέβαιο πως ούτε αυτό θα κάνεις. Άρα, τι είδους «επικέντρωση» θα κάνεις; Μήπως απασχολούμε σήμερα ελληνικά στρατεύματα στη μεθόριο με τα Σκόπια και θέλουμε να τα αποδεσμεύσουμε για να τα μετακινήσουμε προς την Τουρκία;
Μα δεν έχουμε καμία απολύτως στρατιωτική παρουσία στη μεθόριο με τα Σκόπια, γι’ αυτό και άγνωστοι Σκοπιανοί ξήλωσαν ανενόχλητοι προ ημερών 105 παραμεθόριες πυραμίδες.
Αν η Ελλάδα υποχωρήσει ταπεινωτικά απέναντι σε ένα ανύπαρκτο και άοπλο κράτος 2 εκατομμυρίων ανθρώπων (όπως κάνουμε τώρα εμείς με τα Σκόπια), πώς θα παραστήσει το λιοντάρι απέναντι σε ένα πανίσχυρο και πάνοπλο κράτος 80 εκατομμυρίων όπως η Τουρκία; Και αντιστρόφως, αν η Τουρκία βλέπει την Ελλάδα να αυτοεξευτελίζεται απέναντι στο σκοπιανό «ποντίκι που βρυχάται», γιατί να μην της ανοίξει η όρεξη να ορμήσει εναντίον μας αφού θα μας θεωρεί ψοφοδεείς και ανίκανους να αγωνιστούμε για οτιδήποτε;
 
Και επιπλέον, γιατί εμείς πρέπει να κλείσουμε άρον-άρον ένα μέτωπο για να επικεντρωθούμε στο άλλο; Γιατί δεν κάνει κάτι αντίστοιχο και η Τουρκία του Ερντογάν; Γιατί δεν κλείνει άρον-άρον το μέτωπό της στη Συρία και στους Κούρδους για να επικεντρωθεί εναντίον μας αφού η δική μας υφαλοκρηπίδα κρύβει τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια κερδών που θα αποφέρουν οι υδρογονάνθρακες;
Το ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν αδιαφορούν για το μέτωπο της Συρίας αλλά και κλιμακώνουν τις εκεί επιχειρήσεις χωρίς να διστάσουν να έρθουν σε σοβαρή ρήξη με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, δεν σου λέει κάτι Σταύρο Θεοδωράκη; Είναι ηλίθιοι οι Τούρκοι που κρατούν ταυτόχρονα τρία μέτωπα ανοιχτά (Κουρδιστάν, Συρία και Ελλάδα) και είναι έξυπνοι εκείνοι που σε συμβούλευσαν να λες τέτοιες ανοησίες και μάλιστα δημοσίως;


 
Η ωμή αλήθεια κύριε Θεοδωράκη και υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού, είναι πως η αποτροπή έναντι της Τουρκίας ξεκινάει από τη στάση που θα τηρήσουμε έναντι των Σκοπίων. Το άρον-άρον κλείσιμο ενός μετώπου και μάλιστα με ταπεινωτική ήττα μας, μόνο θα αποθρασύνει τους Τούρκους. Όλα τα παραπάνω δεν είναι προσωπική μου άποψη κύριε Θεοδωράκη, αλλά εκείνη του συνόλου των Ελλήνων αναλυτών γεωπολιτικής και στρατηγικής που δεν κουράζονται μάλιστα να την επαναλαμβάνουν καθημερινά μήπως και τους ακούσει κανένας πολιτικός υπεύθυνος. Αν βρεις έστω κι έναν τέτοιο σοβαρό αναλυτή που να έχει άλλη άποψη, τότε ευχαρίστως να μας ενημερώσεις. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα βρεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να υποστηρίζει τις επιπόλαιες μπαρούφες περί εξωτερικής πολιτικής και άμυνας που άσχετοι σύμβουλοι έβαλαν στο στόμα σου.
 
Αγαπητοί κύριοι του Ποταμιού, πιθανώς να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά τις μέρες που διανύουμε καλείστε να πάρετε μία απόφαση η οποία θα κρίνει την ίδια την πολιτική σας επιβίωση. Με το να πηγαίνετε κόντρα στη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού αυτοκτονείτε πολιτικά. Οι συνάδελφοί σας, κύριοι Ψαριανός και Αμυράς προσπάθησαν επανειλημμένα να σας ανοίξουν τα μάτια, αλλά αν επιμένετε τόσο να αυτοχειριαστείτε δεν σας σώζει τίποτα.
Οι μέρες που ζούμε τώρα ΔΕΝ πρόκειται να ξανάρθουν. Αν στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών επιλέξετε να πάρετε τη λάθος θέση, δεν θα έχετε πλέον καμία δυνατότητα μετά να διορθώσετε το λάθος σας – το πολιτικό τέλος σας θα επέλθει τόσο γρήγορα και τόσο ταπεινωτικά ώστε δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι. Όσοι θέλουν να σας καταστήσουν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ το σίγουρο είναι ότι δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την επιβίωση του Ποταμιού. Σας οδηγούν στην ίδια τύχη που είχαν οι ΑΝΕΛ, με τη διαφορά ότι εκείνοι καρπώθηκαν επί 4 χρόνια τα προνόμια και τα οφέλη της εξουσίας ενώ εσείς θα είστε απλώς οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που πήγατε να βγάλετε ξένο φίδι από την τρύπα.
 
Κύριοι βουλευτές του Ποταμιού, σας απομένουν πολύ λίγες, κρίσιμες ώρες για να πάρετε την πλέον βαρύνουσα απόφαση της πολιτικής σας σταδιοδρομίας. Αν επιλέξετε να καταψηφίσετε ΟΛΟΙ τη συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο θα διασωθείτε πολιτικά αλλά και η πατρίδα θα σας είναι αιώνια ευγνώμων – και αυτό είναι απείρως μεγαλύτερο κέρδος από οτιδήποτε άλλο αποκομίσετε στην πολιτική σας καριέρα. Οπουδήποτε κι αν πηγαίνετε στην Ελλάδα, θα σας δείχνουν και θα λένε, «αυτοί είναι που σταμάτησαν τον ξεπεσμό της πατρίδας και έσωσαν την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού συστήματος». Από την άλλη πλευρά, αυτό που σας προσφέρει ο Τσίπρας είναι μόνο συμμετοχή σε ένα εθνικό όνειδος που θα σας κάνει στο μέλλον να ντρέπεστε να αντικρίσετε κατάματα τον απλό Έλληνα πολίτη – διότι να είστε παραπάνω από βέβαιοι ότι η συμπεριφορά των Σκοπιανών αμέσως μόλις πάρουν όσα τους δίνουμε, θα είναι τέτοια που θα αγανακτήσει ακόμα και τους πιο φανατικούς αριστερούς Έλληνες.


 
Άκουσα χθες τον πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Σταθόπουλο να επιδίδεται ραδιοφωνικά σε μία υπερπολύπλοκη ανάλυση του τι εννοεί η συμφωνία των Πρεσπών με τον όρο «nationality», αν πρόκειται για ιθαγένεια ή εθνότητα και διάφορα συναφή. Αμφιβάλλω αν από κάποια στιγμή και μετά καταλάβαινε και ο ίδιος τι έλεγε, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και βέβαια τη δική του στήριξη στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.
Η ουσία είναι πως όλες αυτές οι αναλύσεις είναι απλώς ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Φανταστείτε απλώς ότι 5 μεταπτυχιακοί φοιτητές από διάφορες χώρες βρίσκονται π.χ. σε ένα πανεπιστήμιο στο Λονδίνο και συστήνονται μεταξύ τους. Ο ένας λέει «είμαι Γερμανός», ο άλλος λέει «είμαι Έλληνας», ο τρίτος λέει «είμαι Ιταλός», ο τέταρτος λέει «είμαι Ρουμάνος» και ο πέμπτος, ο Σκοπιανός, λέει πολύ απλά «είμαι Μακεδόνας».
Πώς νιώθετε κύριε Θεοδωράκη και πώς θα νιώσει και ο Έλληνας φοιτητής που θα το ακούσει αυτό το πράγμα;
Ποιος θα διαβάσει ποτέ τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας των Πρεσπών και ποιος θα ασχοληθεί να ψάξει τις νομικίστικες διατυπώσεις του κ. Σταθόπουλου για το τι σημαίνει ο όρος «nationality»;
 Ο όρος «Βορειομακεδόνας» πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει και ΔΕΝ προβλέπεται ΠΟΥΘΕΝΑ στη συμφωνία των Πρεσπών. Επομένως ποιος κοροϊδεύει ποιον σ’ αυτή τη χώρα; Περνούν τον ελληνικό λαό για ηλίθιο;
 
Μην αυτοπαγιδευτείτε λοιπόν οι βουλευτές του Ποταμιού στην απόφαση να στηρίξετε έναν αποδεδειγμένο πολιτικό απατεώνα που έχει κατασπαράξει όλους ανεξαιρέτως όσους τον ευεργέτησαν έως τώρα.
 Δείτε τι τύχη είχαν όλοι εκείνοι οι αφελείς που τον πίστεψαν και τον στήριξαν κατά καιρούς. Άκουσα χθες τον Τσίπρα να λέει με περισσό θράσος ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι το πατριωτικό μου καθήκον» και θυμήθηκα αυτό που έχεις επαναλάβει κι εσύ πολλές φορές αγαπητέ Σταύρο Θεοδωράκη ότι «ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων». Είναι φανερό πλέον ότι ο Τσίπρας και οι συνεργοί του έφτασαν στο τελευταίο σκαλί της κατάντιας τους αφού επικαλούνται ακόμη και τον πατριωτισμό για όσα επαίσχυντα πάνε να διαπράξουν σε βάρος της πατρίδας. Αν εσείς στο Ποτάμι διεκδικείτε τον τίτλο των πιο «χρήσιμων ηλιθίων» που πέρασαν ποτέ από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου, τότε μοιραστείτε με τον Τσίπρα ακόμα και την προδοσία της Μακεδονίας και επωμιστείτε μία αθλιότητα που δεν σας ανήκει και που θα σας στιγματίσει εσαεί. Αν όμως έχει μείνει μέσα σας έστω και ίχνος λογικής, ρεαλισμού και πατριωτικής συνείδησης, δώστε στον αλαζόνα Τσίπρα και στο τσούρμο τυχοδιωκτών που τον περιβάλλει ένα μάθημα που θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Stirlitz
Πηγη: σχόλιο σε άρθρο στο capital.gr

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Η αλητεία ως αρετή και η οσμή προδοσίας…
Η αλητεία ως αρετή και η οσμή προδοσίας…
Έτσι όπως το έφερε η περίσταση, η τύχη της Μακεδονίας και η αξιοπρέπεια της Ελλάδας κρέμονται ουσιαστικά από το Ποτάμι.
https://2.bp.blogspot.com/-R_lMRXxKMPk/XEYBBdLiprI/AAAAAAABQ_Y/363dULJrrOUsVGm50fBMXXzCm_xKdxLbACLcBGAs/s640/AthensMacedonia-36.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-R_lMRXxKMPk/XEYBBdLiprI/AAAAAAABQ_Y/363dULJrrOUsVGm50fBMXXzCm_xKdxLbACLcBGAs/s72-c/AthensMacedonia-36.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/01/blog-post_361.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/01/blog-post_361.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy