ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ

SHARE:

ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ - ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ



ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ - ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί κάποιους οι οποίοι εντάσσονται στην δυναμική των Ολύμπιων είναι η επικοινωνία μαζί τους. Τελευταία μεταδίδονται ορισμένες πληροφορίες κατά τις οποίες οι εξωγήινες οντότητες όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με γήινους τους τοποθετούν «εμφυτεύματα» ώστε οι δεύτεροι να μπορούν να ακούσουν και να δουν πέρα από τα γήινα και υλικά δεδομένα.

Αυτή η θεωρία ισχύει για τις εξωγήινες οντότητες της τέταρτης διάστασης. Είναι οι οντότητες που όταν συνεργάζονται με τους γήινους χορηγούν «εμφυτεύματα» για καλύτερη επικοινωνία. Είναι οι ίδιες οι οντότητες που έχουν χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους της Γης, πολλές φορές ως«πειραματόζωα» για να γνωρίσουν καλύτερα τον πλανήτη μας.

Όλα αυτά τα τετρασδιάστατα εμφυτεύματα είναι μίας κάποιας υλικο-αιθερικής τεχνολογίας. Τα οχήματα με τα οποία αυτές οι οντότητες «ταξιδεύουν» στον γαλαξιακό χώρο ονομάζονται «διαστημόπλοια».

Η λέξη «διαστημόπλοιο» σηματοδοτεί σκάφος φτιαγμένο από υλικό στοιχείο (γνωστό ή άγνωστο σε εμάς). Ένα είδος μετάλλου το οποίο  με κάποια ειδική επεξεργασία μπορεί να διασπά εν μέρει την δομή του και να γίνεται ένα αιθερικό τετρασδιάστατο υλικό. Δεν παύει όμως να είναι ένα υλικό κομμάτι μίας πιο εκλεπτυσμένης μορφής.

Υπάρχουν αρκετοί που κατατάσσουν τους Ολύμπιους σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα ίσως και να υποστηρίζουν ότι οι Ολύμπιοι για να είναι σε διαρκή επικοινωνία με κάποιους από τους γήινους χορηγούν «εμφυτεύματα».

Η ερώτηση είναι η εξής: Είναι δυνατόν οι Ολύμπιοι να χορηγήσουν τεχνητά εμφυτεύματα? Είναι δυνατόν οι Ολύμπιοι να «απαγάγουν» γήινους ανθρώπους για να δουν πως λειτουργεί το σύστημα τους, από την στιγμή που εκείνοι δημιούργησαν το ηλιακό σύστημα και πολύ περισσότερο μετά από μία σειρά γενετικών προγραμμάτων δημιούργησαν την έμβιο ζωή επάνω στον πλανήτη της Γης? Είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο?

Οι Ολύμπιοι, της 6ης ανώτατης νοητικής σφαίρας, ουδέποτε χορηγούν «εμφυτεύματα επικοινωνίας». Ουδέποτε προσφέρουν «έτοιμες τεχνολογικές λύσεις» στους Ανθρώπους για να επικοινωνήσουν με τα Ολύμπια Πεδία.

Δεν είναι δυνατόν να παρακάμψουν το Δελφικό απόφθεγμα του «Γνώθι Σε Αυτόν». Προτρέπουν τον Άνθρωπο της Γης να διαβεί αυτά τα δύσκολα μονοπάτια και να συντονιστεί αυτόβουλα με την Κοσμική Ολύμπια Δόνηση. Το μονοπάτι είναι δύσκολο και δεν βασίζεται σε καμία «τεχνολογική βοήθεια», παρά μόνο εμπεριέχει την «πνευματική και νοητική αφύπνιση».

Η ανθρώπινη δυναμική ικανότητα εμπεριέχει άπειρες δυνατότητες και μπορεί να φθάσει σε ανώτερα επίπεδα (μέχρι ενός, δηλαδή, ορισμένου σημείου).

Όταν ο Άνθρωπος στεφθεί νικητής στο δύσκολο μονοπάτι του Γνώθι Σε Αυτόν, και φορέσει τον «Δελφικό Δάφνινο Στέφανο», τότε όντας ακόμα στα τετρασδιάστατα ανώτερα επίπεδα, και από την στιγμή που με Αγαθή Πλατωνική Πρόθεση τείνει να συντονιστεί με την Ολύμπια δόνηση, τότε και μόνο τότε οι Ολύμπιοι χορηγούν τους «Ολύμπιους Κωδικούς», που εναρμονίζουν τον Αφυπνισμένο Άνθρωπο με την Κοσμική Αρμονία των Ουράνιων Σφαιρών της 5ηςΝοητικής Σφαίρας. Οι Ολύμπιοι αυτοί Κωδικοί βασίζονται, σύμφωνα με την δική μας ορολογία, στα Ανώτερα Νοητικά Πυθαγόρεια Επίπεδα.

Οι Ολύμπιοι Κωδικοί χορηγούνται  διαμέσου της Απολλώνιας Δόνησης σε συνδυασμό με τα ανώτερα πεδία της Ποσειδώνιας ενέργειας. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για αυτό διαμέσου των Ηλιακών Ακτινών.

Είναι εσφαλμένο να πιστεύουμε ότι οι Ολύμπιοι διαμέσου κάποιας τεχνολογίας θα μας κάνουν να συντονιστούμε μαζί τους. Αυτό λέγεται ορισμένες φορές για να δικαιολογήσουμε  ότι είτε δεν εργαζόμαστε με τον Εαυτό μας για να αποκτήσουμε τον δικό μας Δίαυλο, είτε γιατί δεν μας επιτρέπεται η είσοδος στα Ολύμπια Πεδία λόγω αποστατικού dna.

Οι Ολύμπιοι, όπως προαναφέρθηκε, δεν έχουν καμία «ανάγκη», όπως λέμε εμείς εδώ στην Γη, να «απαγάγουν» έναν άνθρωπο για να κάνουν πειράματα επάνω του, διότι είναι εκείνοι που δημιούργησαν την ζωή επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ποτέ δυνατόν να μην γνωρίζουν πως λειτουργούν τα δημιουργήματα τους?

Τα δε οχήματα που εντάσσονται στον Ολύμπιο «αιθέριο (όχι αιθερικό) αστροστόλο» είναι Νοητικά Οχήματα δημιουργημένα διαμέσου της Ολύμπιας Δια-νοητικής Δόνησης με συγκεκριμένη διαδικασία. Τα οχήματα αυτής της Ολύμπιας Δια-νοητικής Δόνησης μπορούν να«κατέλθουν» έως και την 5η Σφαίρα και ονομάζονται «οχήματα Φωτός». Η ακτινοβολία τους είναι μεγάλη και πανίσχυρη και δεν είναι δυνατόν να γίνουν αντιληπτά από την ανθρώπινη τρισδιάστατη και τετρασδιάστατη όραση, διότι χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό χώρο «πλεύσης» από αυτόν που πολλοί φαντάζονται.

Από την στιγμή που θελήσουν να εισέλθουν στις κατώτερες διαστάσεις τότε με «Δια-νοητική διαδικασία» μεταβάλλουν το σχήμα τους και καθώς εισέρχονται στην 4η ή και στις μέρες μας προσεγγίζουν κατά πολύ την 3η διάσταση, χρησιμοποιούν ανώτατα δονητικά πεδία τα οποία έχουν δημιουργήσει στις υλικές διαστάσεις και τα έχουν αφήσει μέσα σε αυτές ώστε να τα χρησιμοποιούν όταν εισέρχονται στον γαλαξιακό χώρο. Αυτά τα δονητικά πεδία περιβάλλουν τα οχήματα Φωτός και έτσι μπορούν να «ταξιδεύουν»στον Γαλαξιακό χώρο.

Τα δονητικά αυτά πεδία δεν γίνονται αντιληπτά από καμία τεχνολογική υποστήριξη τόσο της 3ης όσο και της 4ης διάστασης, εφόσον οι Ολύμπιες δυνάμεις το επιθυμούν να παραμένουν έτσι. Αυτό όμως δεν τους στερεί την ικανότητα να γίνονται αντιληπτά όταν και όποτε οι Ολύμπιοι το επιθυμήσουν.

Τα οχήματα του Φωτός  αυτά έχουν την ιδιότητα να μεταβάλλουν το σχήμα τους, δεν έχουν καμία σχέση με μεταλλικές κατασκευές ούτε του πλανήτη μας, ούτε άλλου πλανήτη του γαλαξιακού συστήματος. Προέρχονται από το εσώτερο Δια-γαλαξιακό χώρο που οι λειτουργίες του χώρου αυτού είναι άγνωστες στις τρισδιάστατες και τις τετρασδιάστατες οντότητες. ΟΓαλαξιακός χώρος διαθέτει τις τέσσερις πρώτες διαστάσεις.

Ότι υπάρχει μέσα στον γαλαξιακό χώρο αφορά την ύλη. Είτε η ύλη αυτή είναι συμπαγής είτε είναι πιο εκλεπτυσμένη (4ηδιάσταση). Όλες οι λειτουργίες των τεσσάρων πρώτων διαστάσεων αφορούν την ύλη.
Ο Γαλαξιακός χώρος σηματοδοτεί το υλικό Σύμπαν. Μέσα σε αυτό ευρίσκονται όλοι οι συμπαγείς πλανήτες και συστήματα. Πλανήτες και συστήματα του Γαλαξιακού χώρου κατοικούνται από οντότητες που δονούνται μόνο μέχρι τις τέσσερις πρώτες διαστάσεις. Όλοι οι πλανήτες αυτοί (για αυτό και ονομάζονται πλανήτες, από την λέξη «πλάνη»), είναι τα είδωλα (και μάλιστα αντεστραμμένα) των αρχέτυπων τους που ευρίσκονται στην 5η σφαίρα.

Πάνω από την 4η διάσταση τα πεδία ονομάζονται «σφαίρες». Κάθε πλανήτης ή αστρικό σύστημα, όπως το γνωρίζουμε σήμερα διαμέσου της αστρονομίας, πριν εκδηλωθεί στην ύλη, δηλαδή στον γαλαξιακό χώρο, «προϋπήρχε» ως αρχέτυπο, ως «καλούπι» στην 5ησφαίρα της Δημιουργίας. Από εκεί διαμέσου συγκεκριμένης διαδικασίας  στην οποία πρωτοστατεί ο Ολύμπιος Ήφαιστος, τα αρχέτυπα αυτά εκ της «Εστίας» προβλήθηκαν αντεστραμμένα στις χαμηλότερες διαστάσεις και αποτέλεσαν τους συμπαγείς πλανήτες και αστρικά συστήματα.

Ότι βλέπουμε με γυμνό μάτι και διαμέσου των τηλεσκοπίων (στην 3η και 4η διάσταση) είναι τα αντεστραμμένα είδωλα των αρχετύπων τους από την 5η σφαίρα. Στα πρώτα βήματα της γενεσιουργίας του Ηλιακού μας συστήματος όλοι οι πλανήτες και τα συστήματα «κατοικήθηκαν» από Πνευματικές Οντότητες Ανώτατων Σφαιρών. Δημιουργήθηκαν έτσι διάφορες αποικίες σε όλο το Γαλαξιακό Σύμπαν.

Από αυτές τις αποικίες άλλες παρέμειναν ακόμα και μέχρι σήμερα στον γαλαξιακό χώρο, άλλες κατάφεραν να διαφύγουν από την αποστατική επικυριαρχία και να επιστρέψουν στις ανώτατες σφαίρες. Αυτό όμως είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα και ίσως το αναπτύξουμε κάποια άλλη φορά.

Η απόδοση και η υποστήριξη της θεωρίας η οποία τοποθετεί τους Ολύμπιους στον γαλαξιακό χώρο κατά την άποψη μας είναι εσφαλμένη. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι οι Ολύμπιοι συνεργάζονται με πολύ συγκεκριμένες αποικίες στον γαλαξιακό χώρο, μέσα στις οποίες όμως δεν εντάσσονται «αρχαϊκές αποικίες φυλών» οι οποίες την δεδομένη χρονική περίοδο προσπαθούν να αναλάβουν την επικυριαρχία του πλανήτη Γη.

Οι Ολύμπιοι δεν προέρχονται από κάποιο σύστημα του Γαλαξιακού χώρου. Όμως αρκετοί από εμάς τους τοποθετούμε π.χ. στην Ανδρομέδα, στις Πλειάδες κ.λ.π. Οι Ολύμπιοι ανήκουν στην 6ηανώτατη σφαίρα και «προβάλλονται» ως οντότητες σε συγκεκριμένα αρχέτυπα της 5ηςανώτατης σφαίρας. Έτσι για παράδειγμα ορισμένοι Ολύμπιοι (ανάλογα με την δόνηση που επιθυμούν να προβάλλουν) , προβάλλονται άλλοι στα αρχέτυπα της Ανδρομέδας και άλλοι στα αρχέτυπα των Πλειάδων της 5ης σφαίρας. Κάπως έτσι εμείς τους κατατάσσουμε στα διάφορα συστήματα.

Όταν λέμε ότι οι Ολύμπιοι«κατάγονται» από π.χ. την Ανδρομέδα, δεν εννοούμε αυτή καθαυτή την έννοια. Εννοούμε ότι οι Ολύμπιοι προβάλλονται  στο αρχέτυπο (καλούπι) της Ανδρομέδας στην 5ησφαίρα. Υπάρχει μία μυθιστορία η οποία αναφέρει το εξής : Πριν από τους κατακλυσμούς που έλαβαν χώρα στην Γη, εκείνη την περίοδο λίγο μετά την Δημιουργία ένας πολύ σημαντικός πολιτισμός υπήρχε στον πλανήτη μας.

Οι Ολύμπιοι που είχαν προβάλλει τους εαυτούς τους στην 5ησφαίρα στα αρχέτυπα των Πλειάδων και της Ανδρομέδας, «κατέβηκαν» στον πλανήτη για να δημιουργήσουν την έμβιο ζωή. Αυτό επιτεύχθηκε και έτσι άνθισε ένας λαμπρός πανάρχαιος πολιτισμός για τον οποίο δεν έχουμε μαρτυρίες. Όλος ο γαλάζιος πλανήτης μας είχε περιβληθεί από μία μαγνητική Ολύμπια πανίσχυρη ασπίδα που δεν επέτρεπε στις άλλες γαλαξιακές φυλές να προσεγγίσουν τα πεδία της Γης. Η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε ένα συγκεκριμένο  διάστημα (για να το καταλάβουμε θα το διατυπώσω με τα δικά μας δεδομένα) δύο φορές τον χρόνο. Το διάστημα αυτό είχε συγκεκριμένο όριο παραμονής στον πλανήτη. Μετά οι «επισκέπτες» έπρεπε να επιστρέψουν στα δικά τους διαστρικά συστήματα.

Κάποια στιγμή ορισμένες πανάρχαιες φυλές από τον Σείριο και τον Ορίωνα άρχισαν να «καλοβλέπουν» αυτόν τον πλανήτη και τον πολιτισμό που είχε αναπτυχθεί μέχρι τότε και συνεχιζόταν να αναπτύσσεται. Αυτές οι φυλές από τα δύο αυτά συστήματα, έκαναν μία συμμαχία κατά την οποία θα προσπαθούσαν να επικυριαρχήσουν επάνω στην Γη. Σε μία δεδομένη στιγμή κάποιες οντότητες από φυλές του γαλαξιακού Σείριου, δεν αποχώρησαν μαζί με τους άλλους και παρέμειναν κάπου στην σημερινή νότια Αφρική. Εκεί αναμείχθηκαν με τους τότε πρωτο-κατοίκους της Γης, μιας και μετά από τις πολλαπλές επισκέψεις τους στην Γη γνώριζαν την λειτουργία του πολιτισμού αυτού. Έτσι παρέμειναν στην Γη. Έφεραν μαζί τους σύμβολα τα οποία δεν είχαν να κάνουν με τις ανώτατες σφαίρες (διότι αυτά δεν τα γνώριζαν) παρά είχαν να κάνουν με τον γαλαξιακό υλικό χώρο. Αργότερα αυτές οι οντότητες «μετακόμισαν» στην Αίγυπτο και σιγά – σιγά άρχισαν να πολλαπλασιάζονται αναμειγνύοντας το δικό τους dna με το dna  των οντοτήτων που ήδη υπήρχαν.

Έτσι τα γήινα χρόνια πέρασαν και πολύ αργότερα, παρόλες τις γεωλογικές αλλαγές στον πλανήτη Γη, φθάνουμε την εποχή της Νεφερτίτης όπου η ίδια η βασίλισσα της Αιγύπτου τους βοηθά και μετακομίσουν στην σημερινή Κρήτη. Κάπως έτσι ξεκινά η πνευματική διάβρωση των πρωτοκατοίκων της Γης.

Μέχρι τότε έχουμε την συμμαχία των φυλών των Σείριων και των Ωριώνων. Αργότερα όταν πια η διάβρωση έχει επέλθει για τα καλά, το ανθρώπινο δυναμικό αρχίζει πλέον να κάνει βουτιά στην «βαριά ύλη», οι Ολύμπιες δονήσεις δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν στα πεδία αυτά, καθότι πιο εκλεπτυσμένες, και κατά συνέπεια αρχίζουν να φθίνουν σε πολλά σημεία του πλανήτη. Ωστόσο ακόμα επηρεάζουν κάποια άλλα και σε αυτά ενσωματώνονται.

Όταν οι αποστατικές φυλές βλέπουν ότι αρχίζουν να κερδίζουν το παιχνίδι, φροντίζουν να κερδίσουν με το μέρος τους και ορισμένες φυλές των Πλειάδιων οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν αποστάτες. Λίγο αργότερα όμως οι φυλές των Σείριων και των Ωρίωνων αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα επικρατήσει τελικά επάνω στον πλανήτη της Γης. Αυτή η «φαγωμάρα» όσο και να θεωρείται αδιανότητο κρατάει ακόμα και μέχρι τις μέρες μας. Σήμερα οι Ολύμπιοι δεν έχουν επέμβει ακόμα στα δικά μας πεδία. Εκείνοι που φαγώνονται για το ποιος θα επικρατήσει τελικά είναι εκείνοι που φέρουν το dna από τις πανάρχαιες αποστατικές φυλές.

Είναι πολύ εύκολο να τις διακρίνουμε αρκεί να σκύψουμε με Αριστοτελική Λογική επάνω από τις θεωρίες τους. Θα βρούμε πολλά κοινά σημεία, διότι όλες οι θεωρίες, πλην εξαιρέσεων, προτρέπουν στα υλικά πεδία. Η αλλαγή δεν επέρχεται πρώτα από το εξωτερικό περιβάλλον. Επέρχεται πρώτα από την εσωτερική δομή της οντότητας, κατόπιν γίνεται εξωτερική και μετά συνδέεται με τις υπόλοιπες δονήσεις που πάλλονται υπό το Δόρυ της Αθηνάς, στην ίδια συχνότητα.

Πληροφοριακά Στοιχεία
Δημοσιεύθηκε : 01 Ιουνίου 2014


COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ
ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGVceOQGqPAiJgknsWUarewE_Q1ILCGwJOiXxXKk9GYDVB8_U8aMsUTX04yegPownogFoz0Kc-qAGCEMaDt5nMRn_2AAoFKqpn8Vrib-JIuxZHF6Prvq0s6mWP6XV3OuZnn6dLXesjmRU/s640/10505516_1505462433000920_8804643368378257779_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGVceOQGqPAiJgknsWUarewE_Q1ILCGwJOiXxXKk9GYDVB8_U8aMsUTX04yegPownogFoz0Kc-qAGCEMaDt5nMRn_2AAoFKqpn8Vrib-JIuxZHF6Prvq0s6mWP6XV3OuZnn6dLXesjmRU/s72-c/10505516_1505462433000920_8804643368378257779_n.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/02/blog-post_56.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/02/blog-post_56.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy