Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.

SHARE:

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.


Παραθέτουμε τα λόγια ενός σύγχρονου γέροντα, του Ιωσήφ του Βατοπεδινού που ειπώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2007.Παρουσιάζουν δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φαίνεται να αποτελούν μια σύγχρονη αποκάλυψη του Θεού, καθώς ταυτίζονται κατά πολύ με τις προφητείες των Αγίων. Καλό είναι κάθε χριστιανός να τις έχει υπ’ όψιν του, πλην όμως, η έκβαση των γεγονότων θα δείξει αν όντως αποτελούν αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος.


Ο γέροντας αναφέρθηκε αρχικά στην επερχόμενη τότε οικονομική κρίση, λέγοντας πως θα ξεσπάσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι τεχνητή, παγκοσμίου κλίμακας, προκαλώντας κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος’’, όπως και έγινε και συνέχισε αναφέροντας περίπου τα παρακάτω:

Οι 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις

Ο κάθε επί μέρους πόλεμος θα είναι σφοδρότερος του προηγουμένου και θα εμπλέκει όλο και περισσότερα έθνη, ενώ θα μεσολαβούν διαστήματα ‘’ειρήνης’’. Οι άνθρωποι των οποίων οι χώρες θα βρίσκονται σε πόλεμο, θα τρέχουν και θα παρακαλούν τον Θεό, όμως δεν θα εισακούονται. Οι λαοί που θα ζουν σε μη εμπόλεμες χώρες, δεν θα παραδειγματίζονται και δεν θα συνετίζονται από τις συμφορές των γειτόνων τους, αλλά θα ζητούν τον πόλεμο και την καταστροφή για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους. Ο Πόλεμος τελικά θα εξαπλωθεί σταδιακά, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ερείπια, καταστροφή, πείνα, δυστυχία, επαναστάσεις, λεηλασίες και αρρώστιες θα κυριαρχούν πα-ντού.

Ο Πρώτος Πόλεμος ήταν αυτός που έγινε ήδη, μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας. Η Ρωσία αργότερα όμως θα δεχθεί και άλλη πρόκληση - επίθεση από την Γεωργία και αυτή τη φορά η Ρωσία θα την καταστρέψει ολοσχερώς. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές. Όσο οι Ρώσοι θα πολεμάνε στη Γεωργία, θα υποκινηθούν οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους και θα δημιουργήσουν έντονες προκλήσεις εναντίον τους. Η Τουρκία τότε θα επιτρέψει σε αμερικάνικα πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από τα στενά του Ελλησπόντου και από τον εθνικό εναέριο χώρο της, για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Επάνω από την Ουκρανία και την Εύξυνο Πόντο θα πολεμήσουν για πρώτη φορά (αερομαχίες) Αμερικάνοι και Ρώσοι και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι συντριπτικά. Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί δικτατορία και θα εξεγερθούν οι Κούρδοι. Θα ακολουθήσει παγκόσμια οικονομική αναταραχή, παύση των πληρωμών, κατάρρευση της μία οικονομίας μετά την άλλη, λαϊκές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα και άρνηση στράτευσης των Ευρωπαίων.

Έπεται επίθεση Αμερικής και Ισραήλ κατά του Ιράν. Ο πόλεμος για ευλογία της Ελλάδας θα ‘’πιαστεί από κάτω’’ (‘’Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα δεινά θα πάθετε. Αν όμως πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε’’. -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στην γειτονία μας. Αλβανοί, Κροάτες, Βόσνιοι μουσουλμάνοι, Αμερικανοί και λίγοι Νατοϊκοί, εναντίον Ρωσίας και Σερβίας (Ορθοδόξων). Στη Ελλάδα θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς η χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία θα μας επιτεθεί, όμως οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει.
Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Προηγουμένως οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικάνικα στρατεύματα. Θα εισβάλλουν και στον βορρά κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατάνε ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα από τα εδάφη τους, κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Στην συνέχεια οι Ρώσοι θα εισβάλλουν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία και Μολδαβία. Οι λαοί των Ορθόδοξων κρατών της Βαλκανικής (Σέρβοι και Ρουμάνοι, όχι όμως οι Βούλγαροι), θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους, συμμαχώντας με τους Ρώσους.

Κατόπιν οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας μεγάλης αντίστασης των Περσών. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις αμερικανο-νατοϊκές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος στο Ισραήλ. Τότε θα υπάρξει η πρώτη προσπάθεια χρήσης πυρηνικών όπλων από Η.Π.Α. και Ισραήλ, αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι προκαλώντας παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Ύστερα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ. Κατά την προέλασή των Ρώσων προς Αίγυπτο, θα διέλθουν τα στρατεύματά τους μέσω του εναέριου και χερσαίου, ελληνικού χώρου, ταχυκίνητα, χωρίς η Ελλάδα να υποστεί ζημιές. Αυτή η ικανότητά τους να μπορούν να μετακινούν στρατεύματα μεγάλου όγκου, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελέσει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Κατόπιν θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους, που θα δέχονται επίθεση από το ΝΑΤΟ και από μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.

Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους, οδηγώντας τους σε αναδίπλωση δυνάμεων, είναι η προδοσία των Κινέζων. Ενώ αρχικά θα είναι μαζί τους, στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που συμφωνήθηκε ποτέ, την κατοχή της Σιβηρίας, θα από-χωρήσουν και θα επιτρέψουν στα εχθρικά στρατεύματα να χτυπήσουν τους Ρώσους πισώπλατα.

Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην ανατολική Θράκη και στα απέναντι Μικρασιατικά εδάφη. Οι δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία (στρατεύματα 3.000.000) και μέσω της παρεγνατίας οδού, θα κινηθούν ανατολικά. Λόγω όμως εκτεταμένων καταστροφών που θα έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, θα διοχετεύσουν το μεγαλύτερο τμήμα των νατοϊκών δυνάμεων από την Ελλάδα, μέσω της Εγνατίας οδού. Αυτό θα το κάνουν αφενός γιατί το ελληνικό οδικό δίκτυο θα έχει υποστεί μικρές καταστροφές, καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα θα έχει κρατήσει ουδέτερη στάση και αφετέρου διότι οι Ρώσοι θα επιλέξουν να μην χτυπήσουν ομόδοξη και φιλικά προσκείμενη χώρα.
Οι δυτικοί όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες, γιατί δεν πολέμησαν εναντίον των Ρώσων και διότι δεν θα έχουν υποστεί τόσο σημαντικές καταστροφές και απώλειες. Αλίμονο τότε στους Έλληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους. Με αστείες δικαιολογίες και ερωτήσεις, θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης και βοσκός σχετικά με το αν είναι κοντά ή μακριά η Πόλη και θα βασανίζονται μέχρι θανάτου (‘’Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλη εσείς να μην λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν.’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Τα στρατεύματα θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα επιτίθενται σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Τα αίσχη των παπικών σταυροφόρων θα επαναληφθούν.
Σπίτια θα λεηλατούνται, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, αθώοι πολίτες θα δολο-φονούνται, εκκλησίες θα πυρπολούνται και το κακό θα είναι συνεχόμενο, διότι οι στρατιωτικές μονάδες θα διαδέχονται η μια την άλλη.
Μοναδική σωτηρία θα αποτελεί η φυγή στα βουνά και στα δάση( Σχόλιο από neataksi.blogspot - Λέτε για αυτό να μας καίνε ; ) .
Τμήμα των νατοϊκών στρατευμάτων θα διοχετευθεί μέσω Θεσσαλίας. Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιχώρων. Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν γιατί δεν διαθέτουν φυσική κάλυψη, θα γλιτώσουν μόνο τα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες Ολύμπου και Κίσαβου (‘’Όσα χωριά είναι κοντά σε δρόμο πολλά θα τραβήξουνε’’, ‘’Τα χωριά του κάμπου θα πάθουν χαλάστρα, ενώ στις ποδιές του Κισσάβου θα κοιμηθούν σκλάβοι και θα ξυπνήσουν ελεύθεροι’’, ‘’Σπίτια μεγάλα μην κάνετε. Λιάσες να κάμνετε να μην σας έρχονται μέσα’’, ‘’Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-).

Οι στρατιωτικές δυνάμεις από Θεσσαλία και Εγνατία θα ενωθούν έξω από την Πόλη, όμως ο ‘’μισθός’’ των νέων σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος μπροστά στα τείχη της Κωνστ/πολης (θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι και θα παραδώσουν την Πόλη στους Έλληνες). Εκεί ανοσιουργήματα θα υποστούν οι λίγοι εναπομείναντες κάτοικοί της (‘’Από τρία μπουγάζια (μπουγάζι = θαλάσσιο πέρασμα) στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη.’’, ‘’Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. Δεν θα προφθάσουν όμως.’’, ‘’Ο στρατός αυτός (ελληνικός) δεν θα φθάσει στην Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος τελείωσε.’’, ‘’Στην Πόλη θα χυθεί τόσο αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξει -πλέξει = πλεύσει, δαμάλι = μοσχάρι / δάμαλος = σημείο του ποδιού λίγο πάνω από τον αστράγαλο -Άγ. Κοσμάς Αιτωλός-).

► Ο γέροντας δεν αποκάλυψε τα περαιτέρω. Οπότε ο πυρηνικός πόλεμος των 3 ημερών θα ακολουθήσει τα παραπάνω γεγονότα. Ο Άγιος Χαραλάμπης, δια Χριστόν σαλός, είχε προφητεύσει περί του 3ου παγκοσμίου πολέμου, ότι η Ρωσία θα γίνει για 5,5 μήνες παγ- κόσμια υπερδύναμη, αλλά στο τέλος θα ηττηθεί από τους Αμερικανούς, τους οποίους όμως δε θα βρεθούν χέρια να τους χειροκροτήσουν. Ουσιαστικά νικητής δεν θα υπάρξει, καθώς η γη θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Όπως είπε και ο γέροντας, η Αμερική θα καταστραφεί ολοσχερώς και το 90% των υπηκόων της θα θανατωθεί (η πτώση της πόρνης Βαβυλώνας της Αποκάλυψης).

Για την επίθεση της Τουρκίας ο γέροντας διευκρίνισε τα ακόλουθα: Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει να καταλάβουν μερικά μεγάλα ελληνικά νησιά (ενδεχομένως για να τα ανταλλάξουν ύστερα με την ανατολική Θράκη). Παράλληλα θα ξεσηκώσουν μουσουλμάνους, οικονομικούς μετανάστες της χώρας μας, τους οποίους θα έχουν προμηθεύσει με στρατιωτικό εξοπλισμό και θα ακολουθήσουν πρά-ξεις δολιοφθοράς, όπως ανατινάξεις γεφυρών, δρόμων, εμπρησμοί, καταστροφές υδραγωγείων (ενδεχομένως και μόλυνση του πόσι-μου νερού) κ.α.. Τελικά όμως θα επιχειρήσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Θα επιβιβάσουν τα στρατεύματά τους σε πλοία και θα κατευθυνθούν για αποβίβαση από Καβάλα μέχρι Αθήνα, ενώ για αντιπερισπασμό θα επιτεθούν και στην Κύπρο, όπου θα δοθούν σκληρές μάχες και θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες στον στρατό και στον άμαχο πληθυσμό. Θα φτάσουν μια ανάσα από τον στόχο τους, μόλις 6 ναυτικά μίλια από τις ακτές (τα ‘’εξαμίλια’’ που προεφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), όμως λόγω της γρήγορης κα-θόδου των Ρώσων θα αναγκαστούν να αποσύρουν όλες τους τις δυνάμεις, για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Τότε οι ελληνο-κυπριακές δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη. Δυστυχώς θα συμβούν και γεγονότα εθνικών εκκαθαρίσεων.

Για την οικονομική κρίση, είπε και τα εξής: Καλό είναι ο καθένας να φροντίσει να οικονομήσει τα αναγκαία για την οικογένειά του. Η κρίση θα έχει αυξομειώσεις, προσπαθώντας να σπείρουν απόγνωση και πανικό. Ο κόσμος θα χάνει τις καταθέσεις και θα απολύεται από τις δουλείες του. Μετά από μια έξαρση της κρίσης, τις πρώτες ημέρες, θα φαίνεται ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο. Τότε όμως θα χτυπήσουν πιο σκληρά και αλύπητα. Οι δόσεις των δανείων θα δεκαπλασιαστούν σε μια νύχτα. Άνθρωποι θα αυτοκτονούν, καταστήματα και τράπεζες θα λεηλατούνται και θα πυρπολούνται, η οικονομία θα καταρρεύσει και θα επιβληθούν πρωτοφανείς φόροι, ακόμη και στα οικόσιτα ζώα (‘’Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα.’’, ‘’Θα σας δώσουν λεφτά με το τσουβάλι, αλλά δεν θα προλάβουν να τα πάρουν πίσω.’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Ο επερχόμενος πόλεμος όμως θα τα ανατρέψει όλα.

Οι Προφητείες που αποκαλύπτονται στους Αγίους της Εκκλησίας μας, υπό του Αγίου Πνεύματος εκπορεύονται και επομένως είναι πλήρους αλήθειας και θα επαληθευτούν επακριβώς.

Οι Πατέρες επισημαίνουν ότι ναι μεν αποκαλύπτονται τα μέλλοντα προφη-τικώς, ώστε οι πιστοί να βρίσκονται σε πνευματική εγρήγορση και να αναγνωρίζουν τα σημεία των καιρών, όμως δεν είναι δυνατόν να ερμηνευθούν πλήρως, παρά μόνο κατόπιν υλοποιήσεώς τους.
Σε πολλούς Αγίους ο Θεός αποκάλυψε τα απόρρητα μυστήρια του μέλλοντος, στο μέτρο που ο ίδιος θέλησε και παραχώρησε να καταγραφούν, μόνο όσα εκείνος επέτρεψε, συνήθως με αλληγορικό τρόπο, ώστε να γίνονται κατανοητά από αυτούς οι οποίοι βρίσκονται σε νήψη, σε κοινωνία δηλαδή με τον Θεό και είναι άξιοι σωτηρίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στην περίπτωση των προφητειών που αφορούν τους έσχατους καιρούς και ακόμα περισσότερο στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη.
Οι Άγιοι έχουν ερμηνεύσει μερικώς αυτό το προφητικό βιβλίο, καθώς ο Κύριος πολλά θέλησε να τα κρατήσει απόρρητα από τους πολλούς, έως σήμερα. Έτσι μιλάμε κυρίως για μια προσέγγιση των προ-φητευθέντων και όχι για πλήρη ερμηνεία τους. Όσο όμως η ανθρωπότητα θα πορεύεται προς τον αντίχριστο και το σφράγισμά του, τόσο περισσότερο θα γίνεται κατανοητό το περιεχόμενο των προφητειών.

► ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ΜΥΡΟΒΛΙΤΗΣ Ο ΕΝ ΑΘΩ ΑΣΚΗΘΕΙΣ: «Οι άνθρωποι στερούμενοι την Χάριν του Αγίου Βαπτίσματος, εξ’ αιτίας της αμαρτίας και της ανομίας, θα διάγουν εν μέσω θλίψεων και θανάτων, δυστυχούντες από την έλλειψη αγάπης και σωφροσύ-νης, στερούμενοι από Αρχιερείς και Ιερείς Αγίους και δίκαιους. Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντας προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, ο κόσμος του καιρού εκείνου θα αρχίσει να γίνετε αγνώριστος, πλησιάζοντας η έλευση του αντίχριστου. Θα θολώσει η διάνοια των ανθρώπων από τα σαρκικά πάθη και θα αυξηθεί η ανομία και η ασέβεια, θα μετασχηματιστούν οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες, δια την αναίσχυντο ενδυμασία και των τριχών της κεφαλής τους. Οι άνθρωποι εκείνων των καιρών θα αγριέψουν και θα γίνουν σαν θηρία, από την πλάνη του αντίχριστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός και οι ποιμένες των Χρι-στιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι άνθρωποι ματαιόδοξοι και ασεβείς. Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χρι-στιανών και της Εκκλησίας και αλίμονο εις τους Χριστιανούς, διότι θα στερηθούν τελείως την Πίστη».

► ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: «1. Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι (θα διάγουν εντελώς ανήθικο βίο) και οι ασεβέστεροι (θα προδώσουν όσο ποτέ άλλοτε την πίστη) όλων. 2. Μην περιμένετε από ιερείς και θεολόγους, θεολόγοι να γίνεται εσείς στα παιδιά σας. 3. Θα βγουν πράγματα από το σχολείο που ο νους σας δεν φαντάζεται. 4. Εκείνη την εποχή τα μειράκια (μικρά παιδιά) θα γνωρίζουν περισσότερα από τους γεροντότερους. 4. Τα μικρά παιδιά θα είναι πιο πονηρά από τους μεγάλους. 5. Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους. 6. Οι άνθρωποι θα καταντήσουν γυμνοί (ψυχικά και σωματικά), γιατί θα γίνουν τεμπέληδες. 7. Θα έρθει καιρός που ο διάβολος θα φέρει γύρα τη γή με το κολοκύθι του (δορυφόροι - ίντερνετ). 8. Θα έρθει καιρός που δεν θα ακούτε (μαθαίνετε) τίποτα (η ψευδής πληροφόρηση δια των Μ.Μ.Ε. και η παντελής απουσία του αληθινού Λόγου του Θεού, ώστε να ετοι-μαστεί το έδαφος για την έλευση του ανόμου -ήδη συντελούνται-. Ενδεχομένως να αναφέρεται και σε πιθανή διακοπή των επικοινωνιών, όταν ξεσπάσει ο πόλεμος). 9. Θα έρθει καιρός που ο διάβολος θα βάλει τα καβούκι του στα σπίτια σας και τα κέρατά του στα κεραμίδια σας• και θα ακούτε ό, τι σας λέει μέσα από ένα κουτί και θα το έχετε σαν ‘’θεό’’ (η τηλεόραση). 10. Τον Πάπα να καταρά-σθε διότι αυτός θα είναι η αιτία του ΚΑΚΟΥ (του γενικού κακού - πολέμου). 11. Μετά το γενικό πόλεμο (3ο Παγκόσμιο Πόλεμο) θα ζήσει ο λύκος με τ΄ αρνί».

► ΑΒΒΑΣ ΜΩΥΣΗΣ Ο ΑΙΘΙΟΨ: «Οι μοναχοί θα περπατούν ανάμεσα στους θορύβους και στις ταραχές, εσκοτισμένοι, ανωφελείς και ράθυμοι, μη επιμελούμενοι την αρετή, υποδουλωμένοι στα πάθη της αμαρτίας και θα συναναστρέφονται μέσα στις πόλεις χωρίς φόβο θεού, με λαιμαργία και οινοποσία… Στις μέρες εκείνες θα βασιλεύει το μίσος και η διχόνοια στα κοινόβια μοναστήρια. Θα χει-ροτονούνται ηγούμενοι και ποιμένες των μοναχών, άνθρωποι αδόκιμοι, μη διακρίνοντες την δεξιάν οδό από την αριστερά και πολλοί μοναχοί θα απορρίψουν το σχήμα για να παντρευτούν».

► ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: «Θα έχει ως κατοικία του (ο αντίχριστος) το ναό του Θεού, όχι μόνο αυτόν που είναι στα Ιεροσόλυμα (του Σολομώντος), αλλά και σε όλες τις τοπικές εκκλησίες (τότε ο αντίχριστος θα έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης και άρχων της οικουμενικής εωσφορικής ‘’εκκλησίας’’, που θα προκύψει ως αποτέλεσμα της ένωσης των επί μέρους θρησκειών της υ-φηλίου, σε μια Πανθρησκεία, συμμετεχόντων και των αποστατών ‘’Χριστιανών’’)».

► ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ: «Προσέχεται αδελφοί μου τις μεθόδους του θηρίου. Αρχίζει από την κοιλιά, ώστε όταν κανείς στε-νοχωρηθεί μην έχων τροφές, να αναγκασθεί να λάβει την σφραγίδα εκείνου, στο δεξί χέρι και στο μέτωπο. Η έλευση του ανόμου θα γίνεται αντιληπτή σ’ αυτούς που έχουν την σκέψη τους προσηλωμένη εις τα ουράνια, σε εκείνους δε που έχουν την σκέψη τους στα βιωτικά πράγματα, δεν θα γίνει αντιληπτή, και τούτο διότι θα είναι δεμένοι με αυτά».

 ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ:
Η έννοια της σφραγίδας του αντίχριστου, είναι ότι: ‘’Αρνούμαι τον Ποιητην του ου-ρανού και της γης. Αρνούμαι το Άγιον Βάπτισμα. Αρνούμαι να λατρεύω τον Χριστό. Αρνούμαι την Βασιλεία των ουρανών και αγαπώ την κόλασιν. Αρνούμαι τον Σταυρόν και δέχομαι το δικό σου σφράγισμα. Θα θρηνήσει τότε η Εκκλησία του Θεού, με πένθος μεγάλο, διότι μήτε Λειτουργία, μήτε το Τίμιο Σώμα και Αίμα του Χριστού, δεν θα φανεί εκείνες τις ημέρες, η λειτουργία θα σβήσει, οι αναγνώσεις των γραφών δεν θα ακούγονται και οι διδαχές και οι ψυχωφελείς διηγήσεις, θα καταργηθούν (το μείζον μέρος τους πληρώματος της Εκκλησίας, θα συνταχθεί με τον αντίχριστο, δια της ένωσης των θρησκειών και του σφραγίσματός του, οπότε και δεν θα αποτελεί τμήμα της -διωκόμενης τότε- Εκκλησίας υπό του αντίχριστου, αλλά ως κατέχοντες τα οικοδομήματα και τον τύπο μόνο της πίστεως, απέχοντες όμως εκ της Χάριτος του Άγιου Πνεύματος και της σωτηρίας, θα τελούν υπό αυτού, προσκυνώντας τον σαν ‘’θεό’’).

► ΠΡΟΦ. ΗΣΑїΑΣ Κεφ. μα΄, στ. 17-19: «Και αγαλλιάσονται οι πτωχοί και οι ενδεείς• ζητήσουσιν γάρ ύδωρ, καί ούκ έσται, η γλώσσα αυτών από της δίψης εξηράνθη• εγώ Κύριος ο Θεός, εγώ επακούσομαι ο Θεός Ισραήλ, και ούκ εγκαταλείψω αυτούς. Αλλά ανοίξω επί των ορέων ποταμούς καί έν μέσω πεδίων πηγάς• ποιήσω την έρημον εις έλη υδάτων καί τήν διψώσαν γήν εν υδραγωγοίς• θήσω εις τήν άνυδρον γήν κέδρον και πύξον και μυρσίνην και κυπαρίσσον και λεύκην (ο Κύριος δηλαδή θα θρέψει και θα ποτίσει θαυματουργικώς την εκδιωκόμενη Εκκλησία του, υπό του αντίχριστου)».

► ΕΥΑΓΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, Κεφ. ε΄, στ. 43: Εγώ (ο Ιησούς Χριστός) ελήλυθα (ήρθα) εν τώ ονόματι τού πατρός μου, καί ου λαμβάνετέ με (δεν με δηχθήκατε)• εάν άλλος έλθη εν τώ ονόματι τώ ιδίω (εν ονόματί μου), εκείνον λήψεσθε (θα δεχθείτε -τον αντίχριστο δηλαδή-).

► ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «Λοιπόν άνθρωπε, φύλαξε σε παρακαλώ τον εαυτό σου, έχεις τώρα όλα τα προγνωστικά του αντίχριστου και μην τα σκέπτεσαι μόνο εσύ, αλλά να τα λέγεις και να ενημερώνεις και άλλους, όσους μπορείς περισσότερους».
+Προσεύχεσθαι Αδιαλείπτως+

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.




inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYrRxn8K4_P0Ew4PJN364GD_0-j9aUbbdifr5n4XnFrH5Re3ZtHvtjGRAwnOATSdWyI17PNzTM7s2vxTKpBQgfwWzBFs1ifbntjQNcd5TDnic4ed81vUPc2oIP1lIKuJRujiibRdkVSjI/s1600/o-tritos-pagosmios-polemos-tha-sintelestei-se-epta-diadoxikes-faseis-polemiko-imerologio.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYrRxn8K4_P0Ew4PJN364GD_0-j9aUbbdifr5n4XnFrH5Re3ZtHvtjGRAwnOATSdWyI17PNzTM7s2vxTKpBQgfwWzBFs1ifbntjQNcd5TDnic4ed81vUPc2oIP1lIKuJRujiibRdkVSjI/s72-c/o-tritos-pagosmios-polemos-tha-sintelestei-se-epta-diadoxikes-faseis-polemiko-imerologio.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2014/03/3-7.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2014/03/3-7.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy