Σαιεντεολογία και η φυλακή της Πίστης

SHARE:

Παγκόσμιος πόλεμος  επιρροής και εξουσίας, ιερατείων θρησκευτικών και ψυχιατρικών Ότι ο R.Hubbard εφηύρε την Σαιεντολογία είναι Ψέμα...


Παγκόσμιος πόλεμος επιρροής και εξουσίας, ιερατείων θρησκευτικών και ψυχιατρικών
Ότι ο R.Hubbard εφηύρε την Σαιεντολογία είναι Ψέμα ! Μεγάλο !
Ron Hubbard ο Aleister Crowley και το Stargate Conspiracy

Τι έχουν κοινό; η Αιγυπτιολογία, τα μυστικά των πυραμίδων, η απομακρυσμένη όραση, ο Henry Wallace, οι αποστολές της NASA που έδωσαν το πρόσωπο στον Άρη, τα νεοεποχίτικα γκρουπ στην Καλιφόρνια, το Ίδρυμα Gorbachev, ο Uri Geller, ο Aleister Crowley, ο L. Ron Hubbard, ο Edgar Cayce, η ουφολογία, και το SRI International (formerly Stanford Research Institute); Μπορεί να εκπλαγείτε.
Αρκετά από αυτά τα ονόματα ενδο-συνδέονται και έχουν διασυνδέσεις με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Αυτό που οι παραπάνω συγγραφείς ονομάζουν «Συνωμοσία». Όλα ενορχηστρώνονται από ένα ελιτίστικο γκρουπ γηραιών που πηγαίνει πίσω πολλά – πολλά χρόνια και διασυνδέεται με τα υψηλότερα πολιτικά επίπεδα.
Για ποιο σκοπό; Φαίνεται ότι οι συνωμότες δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις μάζες. Να τον κάνουν τι; χμμμ !
Κανείς δεν θα ασχολείτο στα σοβαρά, με έναν τυπάκο που ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε ότι επέλεξε να κάνει, αν δεν είχε φτιάξει ο ίδιος μια θρησκευτική σέχτα, εταιρία, οργάνωση, εκκλησία κλπ κλπ !!! που αυτοαποκαλείται  Σαιεντολογία. Το ποιόν και οι παρέες αυτού του παχουλού κοκκινομάλλη είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Μαγεία, μυστικιστικές στοές, εξωγήινοι, σεξουαλική ελευθεριότητα, ανηθικότητα πέρα από τα εσκαμένα. Όταν μιλάμε για Οργανικές Πύλες κάτι τέτοια «φρούτα» εννοούμε.
*Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley
Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά.  Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic) λες κι έχουμε την διάθεση ή την πολυτέλεια να διαθέσουμε τον υπερπολύτιμο χρόνο μας σε αυτά τα σκουπίδια-κατακάθια. Κάποιος όμως πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, *ιδού η μεταξύ τους, στενότατη σχέση !
Οι ασχολούμενοι σοβαρά με τα μεταφυσικά, γνωρίζουν και τους τρεις αυτούς «κυρίους».  Αρκετοί είναι οπαδοί – πρόβατα του Hubbard και της scientology και λιγότεροι τα πρόβατα – οπαδοί του Crowley και του thelema, ελάχιστοι γνωρίζουν και τον Parsons. Αν θέλετε να μάθετε γιατί και ποιόν σκοπό εξυπηρετούν οι τρεις αυτοί αποκρυφιστές, διαβάστε τα άρθρα  *ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; και *Ψυχή ποιούς ταΐζεις με αυτήν;
Σκεφτείτε πως μέσα σε αυτήν την τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε Δημιουργία, ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας !
Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις και θα διασκεδάσετε πολύ. Μπλέκονται σεξ, χρήμα, έλεγχος Νου, ψυχών, συνειδήσεων και μαγεία πέρα και πάνω από την Υπερβατική, δηλ. οι γνωστές ερπετοειδείς καταστάσεις μαζί με τις Οργανικές Πύλες και παραπόδας με τους παρασιτικούς και τις ανθρώπινες βδέλλες. Διαβάζουμε λοιπόν στα «μεγάλα ΜΜΕ» ύπνωσης και προπαγάνδας, πολύ όψιμα, αλλά αρκετά για να βγάλουν πολύ γέλιο.

Εκκλησία και Ψυχιατρική συστηματική πλύση εγκεφάλου
Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα και για την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Αλεξ Γκίμπνεϊ συγκέντρωσε αυτά κι άλλα τόσα ανέκδοτα περιστατικά με αποκλειστικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα σε ένα δίωρο χορταστικό ντοκιμαντέρ που έχει κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Ισως όμως και να βοήθησε αρκετούς να τον ξαναβρούν.
Οχι τρεις, ούτε τέσσερις, αλλά μια στρατιά 160 δικηγόρων χρειάστηκε να επιστρατεύσει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO προκειμένου να καταφέρει να προβάλει χωρίς νομικίστικες κυρώσεις το περιώνυμο ντοκιμαντέρ «Going Clear: Scientology and the Prison of Belief». Το διάρκειας δύο ωρών φιλμ του τιμημένου με Οσκαρ για παλαιότερο ντοκιμαντέρ σκηνοθέτη Αλεξ Γκίμπνεϊ έχει προκαλέσει αίσθηση ήδη από τον Ιανουάριο, όταν και έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Σάντανς, όπως άλλωστε καθετί που καταπιάνεται με αποκαλύψεις γύρω από τον υπόγειο τρόπο και τρόμο, με τον οποίο η φαινομενικά -γιατί άραγε;- πανίσχυρη Εκκλησία της Σαϊεντολογίας δρα και επιδρά πάνω στα μέλη της.
Εχοντας ως βάση του το ομώνυμο best seller του Λόρενς Ράιτ, ο Γκίμπνεϊ ετοίμαζε το συγκεκριμένο project σε συνθήκες άκρας μυστικότητας τα δύο τελευταία χρόνια, συλλέγοντας προσεκτικά στοιχεία και παραθέτοντας συνεντεύξεις όχι μόνο από μέλη που βρήκαν τη δύναμη και απαρνήθηκαν τον ιδρυτή-ηγέτη, πρώην συγγραφέα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας Ρον Χάμπαρντ κολλητό του και τις εξωγήινες δοξασίες του, αλλά και από πρώην υψηλόβαθμους αξιωματούχους αυτού του εταιρικού οικοδομήματος με τον θρησκευτικό μανδύα.
Κατά τη διάρκεια του μπαράζ αποκαλύψεων με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο θεατής γίνεται επιτέλους ξεκάθαρο το γιατί τόσοι και τόσοι ισχυροί και κατά γενική ομολογία σώφρονες άνθρωποι εξακολουθούν να παραμένουν δέσμιοι ενός δόγματος, το οποίο πρεσβεύει ότι πριν από 75 εκατομμύρια χρόνια η Γη είχε το όνομα Teegeeack και ήταν μέλος μιας συνομοσπονδίας 90 πλανητών οι οποίοι διοικούνταν από τον τυραννικό διαγαλαξιακό κυρίαρχο Ζήνου. Κάποια στιγμή ο υπερπληθυσμός στους υπόλοιπους πλανήτες ανάγκασε τον Ζήνου να μεταφέρει μέρος του πληθυσμού στη Γη-Teegeeack.
Διαστημόπλοια, αποβίβασαν τους επιβάτες κοντά σε ηφαίστεια και τους εξαΰλωσαν με βόμβες υδρογόνου. Τότε οι ψυχές τους -γνωστές στους πιστούς σαϊεντολόγους ως Θήτα- απελευθερώθηκαν και άρχισαν να ζουν μέσα στο σώμα ανυποψίαστων γήινων. Μέσω των μεθόδων και πρακτικών της Σαϊεντολογίας ο πιστός απαλλάσσεται από το Θήτα του, αποκτά εξωκοσμικές πνευματικές ικανότητες και μετά από απειράριθμα sessions auditing, ήτοι πνευματική καθοδήγηση-συμβουλευτική, βρίσκει τον πραγματικό, τον καθαρό εαυτό του. Γίνεται δηλαδή «clear», απ’ όπου εμπνεύστηκε και ο Ράιτ τον τίτλο του βιβλίου «Going Clear».
Τώρα θα μου πεις τόσοι και τόσοι κατά κοινή ομολογία ισχυροί και «σώφρονες άνθρωποι» πιστεύουν τις αηδίες περί χριστιανισμού, μουσουλμανισμού και ότι παρλαπίπα τους πλασάρουν οι δικές τους εκκλησίες, μην κολλήσουμε στις σαχλαμάρες της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, μία από τα ίδια είναι κι αυτοί. Η μόνη αγωνία και τρόμος των ανταγωνιστών της είναι ότι τους παίρνουν πελατολόγιο-πιστούς- πρόβατα-πελάτες, τίποτε άλλο επί της ουσίας. Μάλιστα όχι μόνο παίρνουν πελάτες από τις Α.Ε. του «ιερατείου με τις μαύρες ρόμπες» των εκκλησιών αλλά και από τις εταιρίες Α.Ε. του «ιερατείου με τις άσπρες μπλούζες» της ψυχιατρικής και ψυχολογίας. Ε μα πια, πόσο να αντέξουν κι αυτοί να χάνουν τα ζα απ’ το μαντρί;
Απλώς βρέθηκαν κάποιοι πιο μαέστροι -ερπετοειδείς αμφότεροι- στην πλύση εγκεφάλου του ποιμνίου, όμως το ποίμνιο δεν είναι ατελείωτο, ούτε και κανείς δίνει τους πιστούς του-οπαδούς-πρόβατα-ασθενείς κλπ κλπ  έτσι απλά, στον ανταγωνιστή του. Αρα αυτοί που κρατούν το ποίμνιο υπνωτισμένο και φυλακισμένο στις εκκλησίες και στα ψυχοφάρμακα, ανησυχούν έντονα και το δείχνουν.
Η φυλακή της Πίστης
Το δεύτερο μέρος του τίτλου «Scientology and the Prison of Belief» αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους ο εν δυνάμει πιστός δέχεται τη συστηματική πλύση εγκεφάλου από τους εντεταλμένους καθοδηγητές και δεν τρέχει έντρομος προς την έξοδο όταν γίνεται επιτέλους κοινωνός της αλήθειας και μαθαίνει για το Θήτα μέσα του. Κάτι που είχε κάνει ο Τομ Κρουζ όταν προχώρησε στο τρίτο από τα οκτώ επίπεδα μύησης, το λεγόμενο Operating Thetan, λίγο πριν από το διαζύγιό του με τη Νικόλ Κίντμαν. Εχοντας υπόνοιες ότι η όμορφη και τότε ακόμα δροσερή Νικόλ ήταν η πηγή των αμφιβολιών του Κρουζ, ο οποίος αποτελούσε για την Εκκλησία τον ιδανικό κράχτη, η διοίκηση και ειδικότερα ο Μαρκ Ράθμπαν, πρώην γενικός επιθεωρητής του Θρησκευτικού Τεχνολογικού Κέντρου (RTC) της Σαϊεντολογίας, ανέλαβε να τον «μεταπείσει» χωρίζοντάς τους.
Ο σκηνοθέτης Αλεξ Γκίμπνεϊ με τον συγγραφέα Λόρενς Ράιτ
Οπως αποκαλύπτει στην κάμερα του ντοκιμαντέρ, η αποστολή του ήταν να φέρει τον Κρουζ πίσω στο μαντρί.Ανέσυρε τόμους παλιών συνεδριών auditing του ηθοποιού που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, διάδοχος του ευφάνταστου και χαρισματικού Χάμπαρντ στην ηγεσία και στενός φίλος του Κρουζ στην πορεία, προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές να ψάξουν τη ζωή της Νικόλ Κίντμαν για τυχόν βολικά γι’ αυτόν «μυστικά». Εφτασαν μέχρι το σημείο να τοποθετήσουν κοριό στο τηλέφωνό της όταν ο αστέρας του «Top Gun» ανέφερε κάποια στιγμή ότι είναι περίεργος για τις συνομιλίες της.
Παράλληλα, φρόντισαν ώστε να την αποξενώσουν πλήρως από τα δύο υιοθετημένα τους παιδιά, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ. Εξάλλου η Κίντμαν από την αρχή είχε χαρακτηριστεί ως PTS (Potential Trouble Source), δηλαδή Πιθανή Πηγή Μπελάδων, καθώς ο πατέρας της στην Αυστραλία ήταν ψυχολόγος, τομέας που μαζί με την Ψυχιατρική αποτελεί κόκκινο πανί για τους απανταχού σαϊεντολόγους.
Ο ιδρυτής της Scientology Ρον Χάμπαρντ
Οταν επιτέλους απαλλάχθηκαν από την Κίντμαν ενορχηστρώνοντας αριστοτεχνικά το διαζύγιό τους, ο Μισκάβιτζ δεν έχασε καιρό και τον έχρισε Παγκόσμιο Πρεσβευτή της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες του «Going Clear», η εκκλησία έχει δώσει τόνους πανάκριβων δώρων στον Τομ Κρουζ, τα οποία περιλαμβάνουν από μια πολυτελέστατη λιμουζίνα μέχρι ένα όμορφο υπόστεγο για αεροπλάνα, τη στιγμή που ομόθρησκοί του δουλεύουν σε εξαντλητικές βάρδιες αμειβόμενοι με 40 cents την ώρα για τις υπηρεσίες τους. Πέρα από τα δώρα βεβαίως, όταν ο «πασάς» Τομ λίγα χρόνια μετά το διαζύγιο έκανε λόγο για το πόσο θα ήθελε να έχει μια φιλενάδα, τα γρανάζια της Σαϊεντολογίας κινήθηκαν γοργά και πάλι.
Μετά από αυστηρό κάστινγκ κατέληξαν στην ιρανικής καταγωγής ηθοποιό και μέλος της Σαϊεντολογίας Ναζανίν Μπονιάντι. Την έβαλαν και υπέγραψε συμφωνητικό εχεμύθειας -πληροφορία την οποία ο Γκίμπνεϊ λέει πως βρήκε σε κατάθεση του FBI- τη μετέφεραν στο celebrity center όπου «εκκλησιαζόταν» ο Τομ και την έβαλαν να ακούσει ένα audio του φίλου της ο οποίος παραδεχόταν ότι την έχει απατήσει. Ετσι, η όμορφη Ναζανίν ήταν πλέον και ελεύθερη. Με το πρόσχημα ότι θα αναλάμβανε μια ανθρωπιστική αποστολή και έπρεπε να είναι άψογη για τους παγκόσμιους ηγέτες, η οργάνωση ξόδεψε γύρω στα 20.000 δολάρια στην μπουτίκ της Burberry και σε ακριβά σαλόνια ομορφιάς ώστε να αρέσει στον δύσκολο «πελάτη» τους.
Το πείραμα φαινόταν πως πέτυχε. Σύντομα η Ναζανίν μετακόμισε στο σπίτι του Κρουζ. Ωστόσο, ένα βράδυ, μετά από μια επίσκεψη-επιθεώρηση του Μισκάβιτζ, ο ευέξαπτος ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει στη νέα του φιλενάδα ότι δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στον μέντορά του επειδή -καθώς είχε πονοκέφαλο- δεν ήταν ιδιαιτέρως ομιλητική. Σύντομα ενημερώθηκε ότι δεν ήταν πλέον το κορίτσι του Τομ Κρουζ και μεταφέρθηκε σε άλλο κέντρο.
Ο πρώην σαϊεντολόγος σκηνοθέτης Πολ Χάγκις αποκαλύπτει πως αργότερα η Μπονιάντι τιμωρήθηκε σκληράεπειδή εξομολογήθηκε σε μια φίλη της ότι στενοχωρήθηκε για τον χωρισμό της με τον Κρουζ και υποχρεώθηκε να σκάβει χαντάκια στη μέση της νύχτας και να καθαρίζει τις δημόσιες τουαλέτες με μια οδοντόβουρτσα, τιμωρία ιδιαιτέρως προσφιλής στους δεσμοφύλακες των Κέντρων Σαϊεντολογίας και Διανόησης.
Ναι ακριβώς αυτό γίνεται κι αν σε ξαφνιάζει σκέψου τι κάνουν όλες οι άλλες εκκλησίες θρησκευτικές και ψυχιατρικές στα δικά τους  πρόβατα-πιστούς παραβάτες.
Προκαλεί φόβο, όπως κάθε εκκλησία που σέβεται τον εαυτό της
Ο έτερος πρεσβευτής της Σαϊεντολογίας στους κύκλους του Χόλιγουντ, Τζον Τραβόλτα, έχει τους δικούς του λόγους που τον κρατούν σφιχτά μπλεγμένο στα δίχτυα της εκκλησίας με την εταιρική δομή και την αφορολόγητη περιουσία που ανέρχεται στο 1 δισ. δολάρια σε ρευστό και 3 δισ. σε ακίνητα. Χρήματα τα οποία φυσικά προέρχονται από δωρεές των πιστών, αλλά και από τα «δίδακτρα» για τις συνεδρίες, τα σεμινάρια και την κατάκτηση κάθε επιπλέον σκαλοπατιού στην πυραμίδα της ιεραρχίας.
Κι όμως, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των μελών της έχει συρρικνωθεί στις 50.000 -από 100.000 που μετρούσε τη δεκαετία του ’90-, η εκκλησία που αντί για πάστορες και μητροπολίτες έχει δικηγόρους και δημοσιοσχετίστες λέγεται πως εξακολουθεί να προκαλεί φόβο τόσο στους πολέμιούς της όσο και σε απλούς αναζητητές της αλήθειας. Αυτή την αλήθεια άλλωστε τρέμει και ο Τζον Τραβόλτα. Την αλήθεια των ίδιων του των πράξεων. Οπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, όταν έπεσε στα χέρια του το βιβλίο του Ρον Χάμπαρντ «Dianetics» («Διανοητική»), ο νεαρός Τραβόλτα ήταν ένας προβληματισμένος νέος ο οποίος αναζητούσε βοήθεια.
Οταν λίγο μετά την ενασχόλησή του με τη Σαϊεντολογία άρχισε να κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη και να ανεβαίνει κατηγορία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, πίστεψε ότι δεν ήταν τυχαίο. Η αυτοπεποίθησή του εκτινάχθηκε στα ουράνια. Παράλληλα όμως άρχισε να αναπτύσσει και προληπτικές εμμονές, όπως πως αν σταματήσει να πηγαίνει στις συναντήσεις της κάποτε αποκαλούμενης αίρεσης η καριέρα του θα καταποντιζόταν αυτομάτως.
Το ίδιο ακριβώς λένε και οι χριστιανοί στα δικά τους πρόβατα, όπως και σε κάθε πρόβατο κάθε ποιμνίου θρησκευτικού ή ψυχιατρικού, το ίδιο σου λένε, «με την δύναμη του χριστού, του προφήτη, του μαμωνά, ή του φάρμακου, πετυχες εκείνο ή το άλλο, δώσε χρήμα να χτιστεί η εκκλησία, η νεα φαρμακευτική και να θρέψουμε τα μοσχάρια ιερείς παπάδες και ψυχιάτρους» κλπ. κλπ. Μα καμία διαφορά !!!

Ο επικεφαλής σήμερα της Scientology Ντέιβιντ Μισκάβιτζ
Την ίδια εποχή, πριν ακόμα παντρευτεί την ομοϊδεάτισσά του Κέλι Πρέστον, ο Τραβόλτα εικάζεται πως διατηρούσε σχέση με έναν πιλότο επί έξι χρόνια και πως όλες οι λεπτομέρειες των έξι αυτών ετών -και όχι μόνο- βρίσκονται καταγεγραμμένες στα audits του. Μέχρι τώρα η Σαϊεντολογία τον βοηθούσε κάθε φορά που κάποιος έβγαινε και ήθελε να κάνει εξώφυλλα στην πλάτη του κυρίως με τον ισχυρισμό ότι είναι gay. Το δίκτυο δρούσε ακαριαία και εξαφάνιζε τα δημοσιεύματα κατευνάζοντας τον αχό που προκαλούσαν.
Η πάγια αυτή τακτική είναι ίσως και αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη σχετικά με το πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού «Star», όπου καταγγέλλεται η [δήθεν;] τριακονταετής ερωτική σχέση του Τζον Τραβόλτα με τον Τομ Κρουζ, με μοναδική απόδειξη μια επταήμερη εκδρομή στα δάση του Ορεγκον, όπου βρίσκεται και η σχολή της Σαϊεντολογίας, το μακρινό 1985. Τι ανακίνησε άραγε αυτή την ιστορία από το σεντούκι αν όχι η ταυτόχρονη σχεδόν προβολή του ντοκιμαντέρ με τους 160 δικηγόρους από το HBO; Και γιατί η αποκάλυψη-σοκ από το περιοδικό παρέμεινε αναπάντητη; Ε γιατί καλέ;
Κάποιοι θα πουν πως η ώρα της κρίσης για τα πνευματικά τέκνα του Χάμπαρντ ήρθε. Αλλοι πως η ανοχή των φορολογικών αρχών απέναντι στην οργάνωση που ονομάστηκε με το ζόρι «θρησκεία» εξαντλήθηκε και άρχισαν να τρίζουν τα θεμέλια του Gold Base, αρχηγείου της Σαϊεντολογίας. Ισως τελικά δεν έχουν άδικο. Μένει να αποδειχτεί στα επόμενα «επεισόδια» και τα πρόβατα – πιστοί να γυρίσουν στα γνωστά μαντριά του χριστιανισμού και των ψυχοφαρμάκων.
Εμείς απλά να γελάμε μπορούμε με αμφότερους τους ποιμενάρχες και τα βέλη που εκτοξεύονται ένθεν και ένθεν.
Ολα για ΣΕΝΑ γίνονται καλό μου κι υπάκουο προβατάκι και για το κρεατάκι σου, υλικό και άυλο.
Είναι εύκολο να βλέπεις την καμπούρα στον άλλο, για δες και την δική σου στο βίντεο.
Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
***
Παγκόσμιος πόλεμος, επιρροής και εξουσίας ιερατείων θρησκευτικών και ψυχιατρικών
Χριστιανοί, Ευαγγελιστές, Μουν, Μορμόνοι, Σαιεντολόγοι, η mikrosoft με τις εταιρίες της, το Χόλυγουντ και οι ηθοποιοί του, εταιρίες PR.  σε ένα χορό διαπλοκής, διαφθοράς, εξουσίας, ελέγχου.. Ένας δαιδαλώδης αχταρμάς εταιριών, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΕΠΕ και ΑΕ, που φυσικά σαν εταιρίες κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές, που είναι  μπλέκονται με συμφέροντα εξουσίας, οικονομικά και πολιτικά.
Με έπαθλο «μερίδα από το μαντρί με τα πρόβατα» ή πιο απλά «τον τίτλο του τσοπάνη». Όλο αυτό το τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα το αποκαλούν θρησκεία, ή οι πιο θρασείς όπως οι Σαηεντολόγοι το αποκαλούν «Θρησκευτική Εταιρία» και όταν το βγάζουν στην αγορά, τι ζητούν;  Πιστούς, οπαδούς, πρόβατα. δηλ ΕΣΕΝΑ. Τι θέλουν να πάρουν από εσένα. Το έχουμε πει πολλές φορές. Ενέργεια. Την τόσο πολύτιμη Ενέργεια σου. Εκτός από αυτό φυσικά και θέλουν χρήματα, πολλά πολλά πολλά χρήματα, δόξα, εξουσία, παγκόσμια επιρροή. Εμφανής Φαινομενικός Σκοπός τους, όλων, είναι «ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ» ή να σώσουν τον πλανήτη για να περνάς ΕΣΥ καλά. Όλα όσα θα διαβάζεις, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ο Αφανής σκοπός τους; αχα .. Σκέψου μόνος σου, διάβασε, μελέτησε ψάξε … αν έχεις την ικανότητα.
Το πιστεύεις αληθινά; Όλη αυτή η φασαρία και το μπέρδεμα πολιτικής, δικαστηρίων, δικαστών, μισθοφόρων, τεράστιων χρηματικών ποσών, βλέψεις μιας παγκόσμιας κυριαρχίας, στρατολόγηση σκλάβων, οπαδών, πιστών, έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Εσένα και την Πνευματική σου Ελευθερία; Είναι δυνατόν να έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Πνευματικότητα;
Όλος αυτός το συφερτός που έχει, όπως λέει ο ίδιος, σχέση με πνευματικότητα και την σωτηρία του Πλανήτη. Σκέφτηκες ποτέ τι ή γιατί το κάνει; Όλοι οι δάσκαλοι, οι γκουρού, αυτό που ζητάνε από εσένα για να σε σώσουν είναι αφοσίωση, πίστη, υποταγή, φυσικά τα χρήματα σου, όπως και την συμφωνία σου.
Γιατί άραγε αναρωτήθηκες ποτέ;
Η μήπως η ανάγκη σου να είσαι πρόβατο έχει μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία σου;
Αντε και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ !

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Σαιεντεολογία και η φυλακή της Πίστης
Σαιεντεολογία και η φυλακή της Πίστης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzmL5BQb4zuMZbhDyNcv4m8IxkFADpaDuz9QK0XFp-mTHqSV3xy-h6hAUcAae42UIuiy_d0PhpIb0THkb433wr8J2JOs4F0BelJdS4q9lpUfWo3JDnTyMkhg6N4D_qAObK3fUnLpPSqAjx/s1600/greek1.blogspot.gr.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzmL5BQb4zuMZbhDyNcv4m8IxkFADpaDuz9QK0XFp-mTHqSV3xy-h6hAUcAae42UIuiy_d0PhpIb0THkb433wr8J2JOs4F0BelJdS4q9lpUfWo3JDnTyMkhg6N4D_qAObK3fUnLpPSqAjx/s72-c/greek1.blogspot.gr.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2015/04/blog-post_30.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2015/04/blog-post_30.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy