Hot Spot «Καυτός Τόπος» Στην Κυριολεξία...Η αποκάλυψη του πρ. μυστικού πράκτορα

SHARE:

ot Spot «Καυτός Τόπος» στην κυριολεξία για τα HOT SPOT, πληροφορίες που τα «καλόπαιδα» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μας α π έ κ ρ υ ψ α ν … προεκλογικά όπως και πολλά άλλα… τα οποία σας παραθέτω μεταφρασμένα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του περασμένου Ιουνίου (2015) και κρίνετε μόνοι σας τον βαθμό προδοσίας τους.




Κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.





Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας,

Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.

Καταρχάς, επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ειδικότερα στην προσεκτική επιλογή λέξεων στην Αγγλική που προδιαθέτουν θετικά το μυαλό του ανθρώπου όπως «Hot Spot», επειδή η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν είναι Βόρειο Κορέα, και για να μην νομίζει κανείς τους ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει, ΕΛΛΗΝΕΣ την προσοχή σας.


Μετά από την συλλογή απόρρητων πληροφοριών από υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής «σκηνής» των Βρυξελών
(ΣΗΜ.: πρόκειται για αξιωματούχους που έχουν συνεργαστεί μαζί μου στο παρελθόν και τα στοιχεία τότε τα εκμεταλλευόντουσαν ο τ. Δ/της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλας, και ο σημερινός Δ/της της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης) μου παρέδωσαν την εσωτερική έγγραφη συνεννόηση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ με τα μέλη-αξιωματούχους των κρατών ειδικά της χώρας μας σχετικά με τα Hot Spot πριν και μετά και μαζί όλες τις επεξηγηματικές διευκρινήσεις που τους δόθηκαν με κάθε λεπτομέρεια για τα HOT SPOT, πληροφορίες που τα «καλόπαιδα» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μας α π έ κ ρ υ ψ α ν … προεκλογικά όπως και πολλά άλλα…τα οποία σας παραθέτω μεταφρασμένα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του περασμένου Ιουνίου (2015) και κρίνετε μόνοι σας τον βαθμό προδοσίας τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ τα Hot Spots μας τα έφεραν ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ προδοτικά και ήρθαν για να μείνουν. 


Μάλιστα υπάρχει υποκρυπτόμενος σκοπός πέρα από την επίλυση του προβλήματος της ροής των λαθρομεταναστών και προσφύγων, έχει να κάνει με το ΑΙΓΑΙΟ μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μας διότι η συμφωνία των ΤΣΙΠΡΑ –ΚΑΜΜΕΝΟΥ για τα Hot Spots απεμπόλησε τα πάντα ακόμα και την Κατά το Oxford English Dictionary η ερμηνεία και μετάφραση του Hot Spot δράση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, και βάζει από την πίσω πόρτα την Τουρκία παντού και σε όλα, επιβεβαιώνοντας το KAZAN-KAZAN στα μούτρα του ΣΑΜΑΡΑ από τον Recep Tayyip Erdoğan, ΕΛΛΗΝΕΣ Η προδοσία της χώρας μας έρχεται από δρόμο…!.




Πριν από την παρουσίαση των ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τα Hot Spots με την ευκαιρία της συζήτησης (7 Φεβρ. 2016) του ΔΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΩ σχετικά με την απόφαση διενέργειας δημοψηφίσματος, την οποία παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή, ανατρίχιασα και εξοργίστηκα στο άκουσμα των όσων επικαλέστηκε ο Αριστοτέλης Παυλίδης σχετικά με το θέμα, περισσότερο δε με τον τρόπο που μιλούσε…στο Δήμαρχο και σε όλους τους παρευρισκόμενους, και επειδή γνωριζόμαστε πολύ καλά θα είμαι ευγενικός και μαλακός μαζί του αν και έχω πολλούς λόγους για το αντίθετο…, λέγοντας του μόνο ένα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ  ΠΑΥΛΙΔΗ «ασχολήσου… με τα πετρέλαια της ΔΕΣΦΑ, τους επενδυτές με τις  «βαλίτσες» από το Αζερμπαϊτζάν … και τους Τούρκους και άφησε τους κατοίκους της ΚΩ να αποφασίσουν για την τύχη τους, αρκετά κάνατε για την χώρα όλοι εσείς οι σωτήρες… μας φθάσατε στον γκρεμό και έτοιμοι σήμερα να σκοτωθούμε και αναμεταξύ μας! Και για να «συνεννοηθούμε» καλύτερα η «καρτ-ποστάλ» δώρο…! 




ΕΛΛΗΝΕΣ πίσω στο ΘΕΜΑ των Hot Spots και τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ στοιχεία για να ξέρουμε όλοι μας περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για HOT SPOT ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να γνωρίζουμε… την αλήθεια.
Οποίο από τα «καλόπαιδα» έχει αντίθετη γνώμη «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» 



"Hotspot" Εσωτερικό Επεξηγηματικό σημείωμα ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΕΕ Κομισιόν / Συμβούλιο - Επιτροπή

Στο πλαίσιο της άμεσης δράσης για να βοηθήσει τα κράτη μέλη πρώτης γραμμής να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από τις υψηλές μεταναστευτικές πιέσεις στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, στην ευρωπαϊκή ατζέντα για τη μετανάστευση, η Επιτροπή πρότεινε να αναπτύξει μια νέα προσέγγιση "Hotspot".

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στα συμπεράσματά του στις 25-26 Ιουνίου 2015 ανέθεσε στην Επιτροπή με την κατάρτιση, σε στενή συνεργασία με τα κράτη μέλη υποδοχής, έναν οδικό χάρτη μέχρι τον Ιούλιο του 2015 με τις νομικές, οικονομικές και λειτουργικές πτυχές των «Hotspots».

Αυτό το επεξηγηματικό σημείωμα αναλύει την έννοια της προσέγγισης "Hotspot".
Τα παραρτήματα της παρούσας «επεξηγηματικό σημείωμα» αποτελούνται από δύο χάρτες πορείας που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η προσέγγιση αυτή θα εφαρμοστεί στην πράξη, στην Ελλάδα, καθώς και ένα παράρτημα που αποτελείται από ένα διάγραμμα ροής που καθορίζουν τη ροή εργασίας στο πλαίσιο της προσέγγισης "Hotspot".

Το επεξηγηματικό σημείωμα και οι χάρτες πορείας έχουν συνταχθεί σε στενή συνεργασία με τους οργανισμούς της ΕΕ και με τα κράτη μέλη υποδοχής, σε αυτή την περίπτωση, η Ελλάδα και είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα.
1. Τρέχουσα κατάσταση και ο ρόλος των οργανισμών της ΕΕ Οι μεταναστευτικές ροές στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ χαρακτηρίζονται γενικά από μικτές ροές των αιτούντων άσυλο και των οικονομικών μεταναστών, με τη συμμετοχή των οργανωμένων δικτύων διακινητών μεταναστών.

Τα δίκτυα αυτά συχνά διευκολύνουν όχι μόνο τα επικίνδυνα ταξίδια σε όλη την χερσαία και θαλάσσια σύνορα, αλλά και δευτερογενείς μετακινήσεις μεταξύ των κρατών μελών κλπ. άλλων παράνομων δράσεων

ΟΙ Οργανισμοί της ΕΕ, δηλαδή Frontex, EASO, η Europol και η Eurojust παρέχουν επιχειρησιακή συνδρομή στα κράτη μέλη σύμφωνα με αντίστοιχες εντολές τους στον τομέα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων, που ασχολούνται με τις αιτήσεις για διεθνή προστασία, και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, όπως η διευκόλυνση της παράνομης μετανάστευσης.

Οι ιδρυτικοί Κανονισμοί του Frontex και EASO περιλαμβάνουν ρητά την παροχή αυξημένη τεχνική και επιχειρησιακής στήριξης και δράσης στα κράτη μέλη των οποίων η διαχείριση των συνόρων και τα συστήματα προστασίας και ασύλου αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες και δυσανάλογες πιέσεις και δεν προστατεύονται.

Η εμπειρογνωμοσύνη του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA) και συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίζει θεμελιώδη ζητήματα δικαιωμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους οργανισμούς της ΕΕ, σύμφωνα με τις υφιστάμενες διμερείς συμφωνίες συνεργασίας.

Η Frontex παρέχει επιχειρησιακή συνεργασίας μέσω κοινών επιχειρήσεων και ταχέων επεμβάσεων στα κράτη μέλη των οποίων η διαχείριση των συνόρων δεν είναι επαρκής, μετά από αίτημα των κρατών μελών. Από το 2006 ο Οργανισμός έχει το συντονισμό και τη χρηματοδότηση σε πολλές κοινές επιχειρήσεις που φιλοξενείται από τα κράτη μέλη που πλήττονται από έκτακτα προβλήματα όπως αυτό της παράνομης μετανάστευσης στα εξωτερικά σύνορα των θαλάσσιων και χερσαίων τους (π.χ. Ισπανία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία και την Πολωνία), με βάση την ανάλυση κινδύνου ,συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης της ικανότητας των κρατών μελών να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις στα εξωτερικά τους σύνορα.

Η Frontex στηρίζει τα κράτη μέλη στις διαδικασίες αναγνώρισης μέσω του προ συμπτωματικού ελέγχου.

Επιπλέον, η Frontex παρέχει προσαρμοσμένες τεχνικές προϊόντων και υπηρεσιών στο πλαίσιο του EUROSUR (για παράδειγμα, την παρακολούθηση της κυκλοφορίας των πλοίων, την ανίχνευση σκάφους της παρακολούθησης, σε επίπεδο ανάλυσης και επιχειρήσεων).

Επιπλέον, ο Οργανισμός συλλέγει πληροφορίες για τη δική της ανάλυση και στηρίζει τις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών σχετικά με την έρευνα με τη διενέργεια συνεντεύξεων, απολογισμού για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με δρομολόγια, τον τρόπο λειτουργίας και διαμεσολαβητές.

Η Frontex οργανώνει και συντονίζει τις ενέργειες επαναπατρισμού των κρατών μελών.

Ο EASO παρέχει ή να συντονίζει την παροχή επιχειρησιακής υποστήριξης, μεταξύ άλλων μέσω της αποστολής των ομάδων υποστήριξης για το άσυλο για να υποστηρίξει τα κράτη μέλη, ιδίως με την τεχνογνωσία των εμπειρογνωμόνων στα διάφορα στάδια της διαδικασίας χορήγησης ασύλου και να διευκολυνθεί η ανάλυση των αιτήσεων ασύλου υπό εξέταση από την αρμόδια εθνική αρχή, για παράδειγμα, μέσω της από κοινού επεξεργασίας.

Επί του παρόντος, ορισμένα κράτη μέλη λαμβάνουν ενίσχυση και συντονίζονται από την EASO μέσω των Σχεδίων Λειτουργικής Υποστήριξης (Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρος).

Υποστήριξη της Europol σε κράτη μέλη παρέχοντας ασφαλή ευκαιρίες ανταλλαγής πληροφοριών, τεχνογνωσίας, στρατηγικής και επιχειρησιακής ανάλυσης σχετικά με τη διασυνοριακή ασφάλεια, του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Η Europol παρέχει υποστήριξη επί τόπου, συμπεριλαμβανομένων ιατροδικαστικής βοήθειας προς τις αρχές των ενδιαφερομένων κρατών μελών και τη συνεργασία με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες (π.χ. EUNAVFOR MED). το προσωπικό της Europol δύναται να συμμετέχει ως δύναμη υποστήριξης σε κοινές ομάδες έρευνας και ανεξάρτητα.

Κοινή Επιχειρησιακή Ομάδα (JOT) Mare ξεκίνησε το Μάρτιο του 2015 ως κομβικού σημείου πληροφοριών της ΕΕ για την ποινική (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών) στοιχεία σχετικά με το λαθρεμπόριο και την λαθρο διακίνηση των προσώπων διά θαλάσσης και προορίζονται ειδικά για την αντιμετώπιση που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα.

Η ανάπτυξη της JOT Mare στο πλαίσιο ενός "Hotspot" εξυπηρετεί κυρίως τρεις σκοπούς, δηλαδή:

• Ενίσχυση της συλλογής πληροφοριών από JOT Mare μέσω της άμεσης παροχής πληροφοριών από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα, να μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες για τον εντοπισμό των ομάδων οργανωμένου εγκλήματος που δραστηριοποιούνται στην διευκόλυνση της παράνομης μετανάστευσης στη Μεσόγειο, καθώς και δευτερογενών μετακινήσεων?

• Καθιέρωση άμεσης πρόσβασης στις δυνατότητες πληροφόρησης και ανάλυσης της Europol για τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα.

• Αύξηση ευκαιριών για συντονισμένες ενέργειες, χρησιμοποιώντας βελτιωμένη ροές πληροφοριών και on-the-spot πρόσβαση στην κίνηση και έρευνες υποστήριξη κατά OCGs.

Η Eurojust υποστηρίζει και ενισχύει τον συντονισμό και τη συνεργασία μεταξύ των εθνικών ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών σε σχέση με του σοβαρού εγκλήματος που επηρεάζουν δύο ή περισσότερα κράτη μέλη, προκειμένου να καταστεί έρευνες και να κάνουν τις διώξεις τους πιο αποτελεσματικές.

Η Eurojust μπορεί να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών, ακόμη και σε περιπτώσεις που αφορούν τρίτες χώρες, να προβούν σε έρευνα ή δίωξη.

Η Eurojust μπορεί να βοηθήσει στην εκτέλεση των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης και αιτημάτων για αμοιβαία δικαστική συνδρομή, την παροχή συμβουλών για τη διεθνή δικαιοδοσία και την υποστήριξη στη δημιουργία και τη λειτουργία των Κοινών Ομάδων Έρευνας, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδοτικής στήριξης.

Η Eurojust συμβάλλει στην δράση να διευκολυνθεί η άμεση δίωξη των εγκληματικών δικτύων διακίνησης.

2. Τι είναι μια προσέγγιση "Hotspot"; Ο στόχος της προσέγγισης Hotspot είναι να παρέχει μια πλατφόρμα για τους οργανισμούς να παρέμβουν γρήγορα και με ολοκληρωμένο τρόπο, σε πρώτη γραμμή στα κράτη μέλη όταν υπάρχει κρίση που οφείλεται σε συγκεκριμένες και δυσανάλογες μεταναστευτικές πιέσεις στα εξωτερικά τους σύνορα, που αποτελείται από μικτές μεταναστευτικές ροές και το ενδιαφερόμενο κράτος μέλος έχει ζητήσει την στήριξη και βοήθεια για να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτή την πίεση.

Η υποστήριξη που παρέχεται και η διάρκεια της βοήθειας προς το ενδιαφερόμενο κράτος μέλος θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του και την εξέλιξη της κατάστασης. Αυτό προορίζεται να είναι ένα εύκαμπτο εργαλείο που μπορεί να εφαρμοστεί με προσαρμοσμένο τρόπο και όσο αυτό κρίνετε αναγκαίο.

Στην ευρωπαϊκή ατζέντα για τη μετανάστευση, η Επιτροπή δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός νέου τρόπου προσέγγισης "Hotspot".

Η ατζέντα δεν παρέχει τον ορισμό του "Hotspot", και περιγράφει πώς η προσέγγιση "Hotspot" πρόκειται να εφαρμοστεί.

Κατά συνέπεια, σε μια τέτοια προσέγγιση "Hotspot", "η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο, ο Frontex και η Europol θα λειτουργήσει στο έδαφος στην πρώτη γραμμή στα κράτη μέλη για να προσδιορίσουν γρήγορα, να εγγραφούν και να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα των εισερχόμενων μεταναστών. Το έργο των οργανισμών θα είναι συμπληρωματικές εργασίες
μεταξύ τους.

Όσοι ζητούν άσυλο θα διοχετεύονται αμέσως σε μια διαδικασία ασύλου, όπου οι ομάδες υποστήριξης EASO θα σας βοηθήσει να επεξεργαστεί υποθέσεις ασύλου το συντομότερο δυνατόν. Για όσους δεν έχουν ανάγκη προστασίας, ο Frontex θα βοηθήσει τα κράτη μέλη συντονίζοντας την επιστροφή μόνο των παράνομων οικονομικών μεταναστών.

Europol και η Eurojust θα βοηθήσει το κράτος μέλος υποδοχής με τις έρευνες για την εξάρθρωση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης των δικτύων. "

3. Τι χαρακτηρίζει ένα "Hotspot";
Ένα "Hotspot" χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες και δυσανάλογες μεταναστευτικές πιέσεις, που αποτελείται από μικτές μεταναστευτικές ροές, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό συνδέονται με την παράνομη διακίνηση μεταναστών, και εφόσον το εν λόγω κράτος μέλος έχει να ζητήσει την στήριξη και βοήθεια για να αντιμετωπίσουν καλύτερα την μεταναστευτική πίεση.

Η ενεργοποίηση της προσέγγισης "Hotspot" βασίζεται τόσο στην εκτίμηση του οικείου κράτους μέλους και την ανάλυση των κινδύνων που προβλέπεται από τις σχετικές υπηρεσίες της ΕΕ, ιδίως των Frontex και EASO.

Κατ 'αρχήν, ένα τμήμα των εξωτερικών συνόρων θα πρέπει να θεωρείται ως "Hotspot" για χρονικό διάστημα κατά το οποίο η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή κρίσης ενυπάρχει και κατά τη διάρκεια της οποίας είναι απαραίτητη η υποστήριξη της προσέγγισης "Hotspot".

4. Ποια είναι η προσέγγιση "Hotspot" και πως ενεργοποιείται;
Η προσέγγιση "Hotspot" πρέπει να ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος
ενός κράτους μέλους.
Το αιτούν κράτος μέλος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση και να σκιαγραφεί στην πρότασή της τις ανάγκες της προς την Επιτροπή και τις σχετικές υπηρεσίες.

Υπό το γενικό συντονισμό της Επιτροπής, οι οργανισμοί θα αξιολογήσει την αίτηση και τη συνοδευτική πρόταση με στόχο τον καθορισμό ενός συνολικού πακέτου στήριξης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου κράτους μέλους, χωρίς καθυστέρηση.

Με την προσέγγιση αυτή θα αποφευχθεί η αλληλεπικάλυψη των προσπαθειών στο έδαφος.
Σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου, αντιμετωπίζουν υψηλό μεταναστευτικές
πιέσεις, ένα μέτωπο κράτος μέλος δεν ζητήσει υποστήριξη από όλες τις
υπηρεσίες ή ζητά μόνο έκτακτη χρηματοδότηση, η Επιτροπή θα εξετάσει
το ενδεχόμενο να προτείνει στο εν λόγω κράτος μέλος να ζητήσει την
ενεργοποίηση του "Hotspot".

5. Πώς θα είναι ο συντονισμός στο έδαφος για να πραγματοποιηθεί;

Στο έδαφος, επιχειρησιακού συντονισμού είναι απαραίτητο Για πρακτικούς λόγους, θα αποτελείται από έναν της Περιφερειακής Task Force της ΕΕ (EURTF)
υπεύθυνη για το γενικό συντονισμό των εργασιών των διαφόρων ομάδων εμπειρογνωμόνων που συμμετέχουν στην προσέγγιση «Hotspot» και την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ αυτών των ομάδων.

Η EURTF είναι η οργανωτική οντότητα για την εφαρμογή της προσέγγισης "Hotspot" στη διοικητική και επιχειρησιακή άποψη.

Η προσέγγιση "Hotspot" αποτελείται από μια έδρα που φιλοξενεί τις EURTF και επιχειρησιακών ομάδων εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζουν το έργο του κράτους μέλους υποδοχής στο έδαφος (π.χ. εγγραφή και τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών στα λιμάνια αποβίβασης, βοήθεια πριν από την επιστροφή στα κέντρα κράτησης).

Είναι σημαντικό ότι οι αξιωματικοί από όλες τις άμεσα ενδιαφερόμενες αρχές-Γραφεία, δηλαδή Frontex, της ΕΥΥΑ και της Europol, καθώς και οι εθνικές αρχές είναι παρόντες σε αυτό το EURTF.

Η Eurojust και άλλων οργανισμών της ΕΕ μπορεί επίσης να εξετάσει την ανάπτυξη του προσωπικού σε αυτό το EURTF, ανάλογα με την κατάσταση. Τα έξοδα που σχετίζονται με την EURTF καλύπτονται από το ισχύον δημοσιονομικό πλαίσιο για το 2015.

Το επίπεδο των επιπτώσεων που αποδίδονται σε τμήματα των εξωτερικών συνόρων σύμφωνα με τον κανονισμό Eurosur θα μπορούσε ήδη να προσφέρει μια βάση για τον καθορισμό αν ένα συγκεκριμένο σύνορο- θέση απαιτεί μια προσέγγιση "Hotspot" και απαιτεί την ενεργοποίηση της προσέγγισης "Hotspot".

Για παράδειγμα, σήμερα 10 διασυνοριακά τμήματα στην Ιταλία έχουν αποδοθεί σε υψηλό επίπεδο κινδύνου.
Εκπρόσωποι από τις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών θα μπορούσαν να αναπτυχθούν προσωρινά, μετά από προηγούμενη συμφωνία με το κράτος μέλος υποδοχής, στην EURTF για τους σκοπούς μόνο που σχετίζονται με ένα σύστημα μετεγκατάστασης.

Στενοί δεσμοί θα πρέπει να κατασκευαστούν με τις αρμόδιες εθνικές αρχές και τις δομές συντονισμού, ιδίως το Διεθνές Κέντρο Συντονισμού για τις κοινές επιχειρήσεις του Frontex.

Η λειτουργική υποστήριξη και βοήθεια που θα παρέχεται από την στενότερη αλληλεπίδραση μεταξύ των εθνικών και κοινοτικών φορέων μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με τη διασύνδεση με διεθνείς φορείς, όπως η INTERPOL, ΔΟΜ, UNHCR και τις σχετικές συνεργαζόμενες ΜΚΟ.

Η EURTF, σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες εθνικές αρχές, θα διευκολύνει τον γενικό συντονισμό των ομάδων εμπειρογνωμόνων από τα διάφορα Γραφεία αναπτυχθεί στο έδαφος, και να εξασφαλίσει την ανταλλαγή πληροφοριών. Η EURTF θα συντονίσει τις προσπάθειές της με τις αρμόδιες εθνικές αρχές. Ανάλογα με το αν η μεγάλη πρόκληση είναι η πίεση στα εξωτερικά σύνορα, ή την επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου ή τη διερεύνηση εγκληματικών δικτύων, η
αρμόδια Υπηρεσία θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο του συντονιστή στην EURTF σε συνεργασία με την αρμόδια αρχή του κράτους μέλους υποδοχής. Ο συντονιστικός οργανισμός της ΕΕ θα φροντίσει για τις διοικητικές και υλικοτεχνικές ρυθμίσεις, σε συνεργασία με την αρμόδια αρχή του κράτους μέλους υποδοχής. Η EURTF εκτελεί τα καθήκοντά της με την επιφύλαξη των  αρμοδιοτήτων και των ευθυνών των αρμόδιων εθνικών αρχών, και σε στενή συνεργασία μαζί τους.

Θα μπορούσε να είναι περισσότερα από ένα τμήμα των εξωτερικών συνόρων στο ίδιο κράτος μέλος και θα μπορούσε την ίδια στιγμή να θεωρηθεί ως "Hotspot". Ως εκ τούτου, η EURTF θα μπορούσε να με τον συντονισμό των προσπαθειών σε σχέση με περισσότερα από ένα "Hotspot".

6. Τι επιχειρησιακή στήριξη μπορεί να παρασχεθεί;
Η λειτουργική υποστήριξη πρέπει να παρέχεται με τη χρήση της προσέγγισης "Hotspot" θα είναι προσαρμοσμένες στην ιδιαίτερη κατάσταση στα εξωτερικά θαλάσσια ή χερσαία σύνορα της πρώτης γραμμής κράτους μέλους. Η ακόλουθη λειτουργική υποστήριξη θα μπορούσε να  περιλαμβάνει:

1. Εγγραφή και διαλογή των προσφύγων και παράνομων μεταναστών από τον Frontex για να καθορίσει την ταυτότητα και την ιθαγένειά τους, και παροχή πληροφοριών, ανάλογα με την περίπτωση, σχετικά με τη διαδικασία ασύλου. Δακτυλικών αποτυπωμάτων και την εγγραφή στο EURODAC θα διεξάγεται από τις αρχές κράτους μέλους, και εφόσον ζητηθεί, με την υποστήριξη των σχετικών οργανισμών της ΕΕ θα παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές εξειδικευμένες ομάδες
εμπειρογνωμόνων από τα κράτη μέλη. Σε αυτό το στάδιο, κάθε άτομο υποβάλλεται σε μια πρώτη συνέντευξη διαλογής. Μετά τον έλεγχο θα πρέπει να είναι δυνατόν να γίνει διάκριση μεταξύ των ακόλουθων κατηγοριών προσώπων:

1.α. Τα πρόσωπα που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για άσυλο (θα συμμετέχουν σε αυτή την εργασία: εθνικές αρμόδιες αρχές με την υποστήριξη της EASO)?

1.β. Πρόσωπα που μπορούν να επιστραφούν αμέσως: οι διαδικασίες για την άμεση επιστροφή (θα συμμετέχουν σε αυτή την εργασία: εθνική αρμόδια αρχή, με την υποστήριξη του Frontex)?

1.γ. Προσώπων έναντι των οποίων η κατάσταση μπορεί να παραμείνει αμφίβολη: τότε θα εφαρμόζεται η κανονική διαδικασία (θα συμμετέχουν σε αυτή την εργασία: οι αρμόδιες εθνικές αρχές).

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις ευπαθείς ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ιδιαίτερα ασυνόδευτα παιδιά που χρειάζονται ειδική προστασία.

2. Απενημέρωση των μεταναστών που υποστηρίζονται από τον Frontex στην πρώτη γραμμή για να καταλάβουν διαδρομές, τον τρόπο λειτουργίας και να συγκεντρώσει πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δευτερογενών μετακινήσεων, με σκοπό να συμβάλει προς την κατεύθυνση των ερευνών σε δίκτυα λαθρεμπορίου και της ποινικής ανάλυσης.

Η Europol είναι εφοδιασμένη με τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία από όλες τις απολογισμού συνεντεύξεις για να υποστηρίξει και να ξεκινήσει έρευνα με το ενδιαφερόμενο κράτος μέλος.

3. Ενίσχυση των ερευνών (συμπεριλαμβανομένων των εγκληματολογικών / επιχειρησιακής υποστήριξης), ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών για τη διευκόλυνση της παράνομης διέλευσης και διαμονής εντός της ΕΕ.

Αυτή η ενισχυμένη συνεργασία θα πρέπει να ασχοληθεί με τα εγκληματικά δίκτυα που διευκολύνουν τη μετανάστευση προς την ΕΕ, καθώς και οι δευτερογενείς μετακινήσεις από το κράτος μέλος της αποβίβασης στον τελικό προορισμό (ΘΑ ΔΡΟΥΝ: κράτος μέλος υποδοχής, ιδίως εθνικών εισαγγελέων και δικαστικών αρχών, Europol, Eurojust, όπως απαιτείται).

4. Υποστήριξης για το άσυλο, σύμφωνα με την έννοια της από κοινού επεξεργασίας, με τη διοχέτευση των αιτούντων άσυλο στην κατάλληλη διαδικασία ασύλου (κανονικές, επιταχυνόμενη / σύνορα διαδικασίας, προτεραιότητα / άρθρο 78 διαδικασία (3), σύμφωνα με τη σχετική εθνική
νομοθεσία) και την παροχή βοήθειας με εγγραφή των αιτούντων άσυλο και την επακόλουθη προετοιμασία των φακέλων.

Στο πλαίσιο αυτό οι ομάδες της EASO, παράλληλα με την UNHCR, θα πρέπει να επικεντρωθεί σε άτομα που σαφής ανάγκη διεθνούς προστασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία επεξεργασία ενδεχομένως συνδέεται με τη  μετεγκατάσταση (άρθρο 78 (3) Η απόφαση).

Η διαδικασία αυτή θα γίνεται για όσο διάστημα απαιτηθεί όσο τα άτομα αυτά θα φιλοξενούνται στα “Hot Spots” του κράτους μέλους.

5. Συντονισμός της επιστροφής των μεταναστών που δεν έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην ΕΕ νόμιμα, ιδίως όσον αφορά την προ της επιστροφής βοήθεια και τον συντονισμό των πτήσεων μετ 'επιστροφής.

Υποστήριξη για την απόκτηση ταξιδιωτικών εγγράφων από τις χώρες καταγωγής, μεταξύ άλλων με τη δημιουργία ομάδων από προσδιορίζονται χώρες της επιστροφής για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων και την ταχύτητα, την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων (Συμμετέχουν: κράτος μέλος υποδοχής και τα άλλα κράτη μέλη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην επαφές με τις σχετικές χώρες προέλευσης ή διέλευσης με την υποστήριξη του Frontex.

6. Ερμηνεία για να διευκολυνθεί το έργο των εμπειρογνωμόνων που προβλέπονται από τους οργανισμούς για τις παραπάνω εργασίες θα πρέπει να παρέχονται από τις Υπηρεσίες ή / και τα κράτη μέλη.

Η προσέγγιση "Hotspot" δεν παρέχει ευκολίες υποδοχής για φιλοξενία στα κράτη
μέλη, αλλά στηρίζει την ύπαρξη και την λειτουργία τους. Οι ομάδες εμπειρογνωμόνων θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο της προσέγγισης "Hotspot"
υποστηρίζει το έργο του κράτους μέλους υποδοχής στις εγκαταστάσεις των εθνικών κέντρων υποδοχής, στα κέντρα κράτησης και κέντρα προ-απομάκρυνση (για εκείνους που δεν έχουν ανάγκη προστασίας).

Η ύπαρξη και η λειτουργία των εθνικών εγκαταστάσεων υποδοχής και τα κέντρα κράτησης και πριν από την απομάκρυνση εκ τούτου, είναι απαραίτητα για την επιτυχή εφαρμογή της εν λόγου γενικής προσέγγισης "Hotspot".

7
. Ποια είναι η προστιθέμενη αξία της προσέγγισης "Hotspot";

Το πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης "Hotspot" είναι ότι ολοκληρωμένη και στοχευμένη υποστήριξη παρέχεται στην πρώτη γραμμή κράτος μέλος από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με όλες τις προκλήσεις που οφείλονται σε συγκεκριμένες και δυσανάλογες μεταναστευτικές πιέσεις στα εξωτερικά σύνορα.

Η προσέγγιση "Hotspot" προβλέπεται να συμβάλει στη διευκόλυνση της εφαρμογής του προγράμματος μετεγκατάστασης συσταθεί βάσει του άρθρου 78 (3) της ΣΛΕΕ. Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει επίσης παράλληλες προσπάθειες όσον αφορά την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου με βάση την ανάλυση σε πραγματικό χρόνο επιβολής του νόμου της κατάστασης επί τόπου.

Ταυτόχρονα, αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην ενίσχυση της πολιτικής επιστροφής.

Η στήριξη που παρέχεται από τα Γραφεία μπορούν να παρέχονται ήδη από αυτούς στο πλαίσιο των αντίστοιχων εντολών τους. Η προσέγγιση "Hotspot" θα συμβάλει στην αποφυγή επικαλύψεων και την καλύτερη συγκέντρωση των προσπαθειών.

Είναι μια ευκαιρία για τους οργανισμούς να κάνουν καλύτερη χρήση των πληροφοριών, τις δυνατότητες και τα συστήματα που έχουν ήδη διαθέσιμες προς όφελος της πρώτης γραμμής των κρατών μελών. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού των πληροφοριών, επιχειρησιακή υποστήριξη και δραστηριότητες ανάπτυξης ικανοτήτων από όλους τους σχετικούς οργανισμούς της ΕΕ θα
πρέπει να ενισχύσει τον αντίκτυπο αυτής της βοήθειας, η οποία θα είναι μεγαλύτερη και πιο ορατή από ό, τι όταν παρέχονται από οργανισμούς της ΕΕ ξεχωριστά. Αυτό θα πρέπει να επιτρέψει στην πρώτη γραμμή κράτους μέλους για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης σε ένα ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο σε πλήρη συμμόρφωση με τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και επίσης να ενισχύσει τις ικανότητές της για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης και του ασύλου, καθώς και εσωτερικές προκλήσεις για την ασφάλεια στο μέλλον.

Συνιστώσα 2: Χάρτης πορείας για την πρακτική εφαρμογή της προσέγγισης «Hotspot» στην Ελλάδα

1. Η Περιφερειακή Task Force της Ευρωπαϊκής Ένωσης: έχει τον γενικό συντονισμό της επιχειρησιακής υποστήριξης που παρέχεται από τα Γραφεία της ΕΕ για την Ελλάδα Η Επιτροπή και οι σχετικές υπηρεσίες της ΕΕ αναπτύσσουν μια προσέγγιση "Hotspot", όπως ορίζεται στην ευρωπαϊκή ατζέντα για τη μετανάστευση.

Μια περιφερειακή Task Force της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EURTF) θα συσταθεί στην
Ελλάδα σύμφωνα με την εφαρμογή αυτής της προσέγγισης "Hotspot".

Η EURTF θα συσταθεί στο Frontex Περιφερειακής Office3 στον Πειραιά από όπου μπορεί να συντονίζει τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τους
οργανισμούς της ΕΕ σε περισσότερες από μία "hotspot".

Μέσω της βελτίωσης της συνεργασίας και της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών, η EURTF θα επιτρέψει συντονισμένες ενέργειες από τους οργανισμούς από τη στιγμή της αποβίβασης των παράνομων μεταναστών στα σύνορα με τη διοχέτευση αυτών των ατόμων μέσω της κατάλληλης παροχής ασύλου ή τις διαδικασίες επιστροφής όσων δεν πληρούν διαφορετικές
προϋποθέσεις.

Θα συμβάλει επίσης στη συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών που είναι χρήσιμες για να ξεκινήσει έρευνες εναντίον των μεταναστών λαθρεμπόρων. Η EURTF ενισχύει την επιχειρησιακή βοήθεια που παρέχεται κατά την αποβίβαση και στα κέντρα υποδοχής πρώτης γραμμής.

Η EURTF δεν αντικαθιστά τις υπάρχουσες δομές συντονισμού της κοινής Λειτουργίας Ποσειδώνα και τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης δραστηριοτήτων4.

Η Frontex μπορεί να ενεργήσει ως πάροχος υπηρεσιών και θα εξασφαλίσει κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που χρησιμοποιήθηκε για την EURTF και από άλλους οργανισμούς της ΕΕ.

Εκτός από τον Frontex, η παρουσία της EASO και της EUROPOL αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, με τους αξιωματικούς από αυτά τα Γραφεία αποσπαστούν για τη διάρκεια ζωής της επιχείρησης.

Αυτό θα εξασφαλίσει βελτιωμένη συλλογή πληροφοριών και κοινή χρήση, καθώς και τα κατάλληλα καθήκοντα συνδέσμου μεταξύ της μετανάστευσης, της επιβολής του νόμου και των δικαστικών αρχών. Η παρουσία άλλων οργανισμών, όπως η Eurojust, υπόκειται σε αξιολόγηση των αναγκών. Η EURTF πρέπει να συντονίσει τις προσπάθειές της με τις εθνικές αρχές.

Η κατάσταση του προσωπικού του EURTF πρέπει να είναι αρκετά επαρκείς για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του ημέρα με την ημέρα των επιχειρήσεων, και το συντονισμό του αριθμού των κινητών μονάδων εμπειρογνωμόνων (συμπεριλαμβανομένου του απολογισμού και των ομάδων διαλογής) αναπτύσσονται στο έδαφος, η οποία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον
αριθμό των «Hotspots» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα των εξωτερικών συνόρων. Είναι απαραίτητο για το EURTF να συνεργαστεί στενά με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το συντονισμό κοινή επιχείρηση Poseidon. Μπορεί να χρειαστεί να έλθει σε επαφή με τις ΜΚΟ και τα μέσα ενημέρωσης και ως εκ τούτου, η παρουσία ενός υπαλλήλου ΜΜΕ-τύπου συνιστάται.

Η κοινή θέση εργασίας κατανέμεται μεταξύ των οργανισμών θα πρέπει να διευκολύνουν κοντά-στον-πραγματικό χρόνο την ανταλλαγή πληροφοριών και περαιτέρω διαβίβαση της προς τους οργανισμούς, τον καλύτερο σχεδιασμό και την προσαρμογή των αντίστοιχων δραστηριοτήτων τους, π.χ. ανάπτυξη στα λιμάνια αποβίβασης των μεταναστών και / ή με τις πρώτες εγκαταστάσεις
υποδοχής του ελέγχου Frontex και απολογισμού ομάδες, τις Άσυλο ομάδες υποστήριξης, καθώς και εμπειρογνώμονες της Europol για το λαθρεμπόριο των μεταναστών. Πρέπει να διασφαλιστεί ο πλήρης συντονισμός με την EUROPOL νοημοσύνη-κόμβος για το λαθρεμπόριο μεταναστών στηΜεσόγειο (JOT MARE).

Η EURTF πρέπει να συνεργάζονται με τον ΔΟΜ και των εθνικών αρχών όσον αφορά τις δραστηριότητες που αφορούν την επιστροφή, ιδίως υποβοηθούμενη-εθελοντικής επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών από τον ΔΟΜ μαζί

3 Το Περιφερειακό Γραφείο του Frontex στον Πειραιά έχει συσταθεί για την προώθηση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ του Frontex και των κρατών μελών που φιλοξενούν κοινές επιχειρήσεις και την ενίσχυση της περιφερειακής παρουσίας στην Ελλάδα, η Ιταλία, η Κύπρος και η Μάλτα.

4 Η Frontex συντονίζει την εφαρμογή της κοινής επιχείρησης Poseidon. Η μηνιαία ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής αποτελείται από

 1 σταθερών πτερύγων τύπου αεροσκάφους,

 3 ελικόπτερα,

 2 περιπολικά σκάφη ανοικτής θαλάσσης,

 4 σκαφών παράκτιας περιπολίας,

 10 σκάφη παράκτιας περιπολίας,

 4 φορτηγά θερμικής-όρασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός που διατίθεται για τη λειτουργία για το 2015 ανέρχεται σε ΕΥΡΩ 18.100.000. Αναμένεται ότι η κοινή επιχείρηση Ποσειδών θα πρέπει να ενισχυθεί και να συνεχιστεί το 2016 με τις εθνικές αρχές. Θα πρέπει επίσης να συνεργαστούν με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία μπορεί να παρέχει υποστήριξη όσον αφορά την ερμηνεία και την παροχή πληροφοριών σχετικά με την πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου.

2. Συντονισμένη Λειτουργικής Υποστήριξης των οργανισμών της ΕΕ - Ποιος κάνει τι;

Η EURTF είναι η οργανωτική οντότητα για την εφαρμογή της προσέγγισης "Hotspot" στη διοικητική και επιχειρησιακή άποψη. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα απτά σώματα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων δεν λαμβάνουν χώρα σε πραγματικές εγκαταστάσεις του EURTF στον Πειραιά, αλλά στο έδαφος εφαρμογή της προσέγγισης "Hotspot". Οι ομάδες εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από την Frontex προσκεκλημένων υπαλλήλων (screening και απολογισμού   εμπειρογνώμονες), και οι εμπειρογνώμονες υποστήριξης για το άσυλο που
ασκήθηκε από την EASO θα πρέπει να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές στα λιμάνια αποβίβασης, τα πρώτα κέντρα υποδοχής και άλλους χώρους όπου διοικητική διαχείριση των μεμονωμένων περιπτώσεων των παράτυπων μεταναστών και ατόμων που ζητούν διεθνή προστασία, θα λαμβάνει χώρα. εμπειρογνώμονες της EUROPOL θα πρέπει να βοηθούν να συγκεντρωθούν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διακίνηση μεταναστών.

2.1. Frontex Επιχειρησιακές δραστηριότητες

Η Frontex βοηθά με 6 κοινές ομάδες απολογισμού και 5 ομάδες διαλογής, 3 πρώτα στελέχη γραμμής και 7 προηγμένα εμπειρογνώμονες σε έγγραφο επίπεδο. Οι δαπάνες λειτουργίας της EURTF μπορεί να καλυφθεί από την εκτεταμένη προϋπολογισμό της Frontex.

Η Frontex βοηθά στην αναγνώριση των προσώπων που αποβιβάστηκαν και στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το ταξίδι τους προς την ΕΕ. Αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να ανταλλάσσονται με την Europol. Ο Οργανισμός θα παρέχει επίσης συνδρομή για την προετοιμασία και την εφαρμογή την επιστροφή των παράνομων μεταναστών οι οποίοι υπόκεινται σε εκτελεστή απόφαση επιστροφής εκδίδεται από τις ελληνικές αρχές. αποτελέσματα ταυτοποίησης εθνικότητας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από την Υπηρεσία Ασύλου για τους
σκοπούς τόσο της εθνικής διαδικασίας ασύλου και στο πλαίσιο της διαδικασίας
μετεγκατάστασης.

2.2.
EASO Επιχειρησιακές δραστηριότητες
Ο EASO βοηθά με την εγγραφή των αιτούντων άσυλο και την επακόλουθη προετοιμασία των φακέλων μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών.

Θα βοηθήσει επίσης την Ελλάδα και τα άλλα κράτη μέλη που εφαρμόζουν τη μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο σύμφωνα με το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στο πλαίσιο της διαδικασίας (3) του άρθρου 78.

Η πρόσκληση για τους εμπειρογνώμονες θα ξεκινήσει σύντομα. Η ανάπτυξη αυτών των εμπειρογνωμόνων υπόκειται στη συμφωνία του κράτους μέλους υποδοχής βάσει των συγκεκριμένων δεξιοτήτων τους και σύμφωνα με τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν.

2.3. Europol Επιχειρησιακή υποστήριξη
Η Europol, μέσω του Κοινού Επιχειρησιακού ομάδας (JOT) MARE, μπορεί να
υποστηρίξει τις ελληνικές αρχές στην μετανάστευση και την επιβολή του
νόμου με την παροχή των υπηρεσιών μοιράζονται ευκαιρίες, τεχνογνωσία,
στρατηγικής και επιχειρησιακής ανάλυσης που αφορά στη διευκόλυνση της
παράνομης μετανάστευσης στη Μεσόγειο ασφαλή πληροφοριών, καθώς και την
περαιτέρω δευτερογενείς μετακινήσεις των μεταναστών.

Ειδικότερα, η Europol μπορεί να παρέχει on-the-spot υποστήριξη με άμεση διασταύρωση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν επί τόπου με πληροφορίες της Europol, καθώς και την ανάλυσή τους για τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών για τον προσδιορισμό των ομάδων οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκονται.

Η ροή πληροφοριών από την Ελληνική Αστυνομία και του Λιμενικού θα βελτιωθεί περαιτέρω με την άφιξη αποσπασμένων εμπειρογνωμόνων 2ρας ελληνικής εθνικότητας σε JOT Mare.

Η Europol θα μπορούσε επίσης να στηρίξει την ανάπτυξη ικανοτήτων των Ελληνικών αρχών στην επιβολή του νόμου, με την παροχή κατάρτισης και εργαλεία για να εξαγάγετε τις σχετικές πληροφορίες ή να τις μοιραστείτε με τις αρχές επιβολής του νόμου σε ΕΕ επίπεδο 

5 Κατάρτιση θα μπορούσαν να παρέχονται σχετικά με τη χρήση του SIENA (το ασφαλές κανάλι της ανταλλαγής πληροφοριών), προσωρινά γραφεία κινητό με άμεση πρόσβαση στο Σύστημα Πληροφοριών Europol Σιένα και τα εργαλεία που επιτρέπουν την εξαγωγή των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές (UFED).

Συνιστώσα 3: ΕΛΛΑΔΑ "Hotspot" προσέγγιση διαγράμματος ροής 













www.scribd.com























®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Hot Spot «Καυτός Τόπος» Στην Κυριολεξία...Η αποκάλυψη του πρ. μυστικού πράκτορα
Hot Spot «Καυτός Τόπος» Στην Κυριολεξία...Η αποκάλυψη του πρ. μυστικού πράκτορα
ot Spot «Καυτός Τόπος» στην κυριολεξία για τα HOT SPOT, πληροφορίες που τα «καλόπαιδα» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μας α π έ κ ρ υ ψ α ν … προεκλογικά όπως και πολλά άλλα… τα οποία σας παραθέτω μεταφρασμένα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του περασμένου Ιουνίου (2015) και κρίνετε μόνοι σας τον βαθμό προδοσίας τους.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjICJerOZCwSkgDRr_a5bvYczmUHk-k2xj5Ge7U7S8QMI3jlV7Lh7HlVfMG-6QlRJ2J6nw27aiMimEqv2n9agr5ukyht6pU8hMvezfCPgZZ6WYqjWv4rCLhDTIZa9sFARWUj_GYKdQby00/s640/hot+spot.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjICJerOZCwSkgDRr_a5bvYczmUHk-k2xj5Ge7U7S8QMI3jlV7Lh7HlVfMG-6QlRJ2J6nw27aiMimEqv2n9agr5ukyht6pU8hMvezfCPgZZ6WYqjWv4rCLhDTIZa9sFARWUj_GYKdQby00/s72-c/hot+spot.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2016/02/hot-spot.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2016/02/hot-spot.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy