Ο τρόπος που οι μάζες βλέπουν τον κόσμο είναι μια φάρσα. Κάθε επικρατούσα οπτική, ή είναι εσκεμμένα παραπλανητική ή είναι εντελώς εκτός θέματος. Το μάτριξ του ελέγχου συντρίβεται, διότι οι αναζητητές της αλήθειας, πετυχαίνουν βαριά χτυπήματα στις ψευδείς αφηγήσεις που για χρόνια, διαμόρφωναν τη συλλογική νοοτροπία της ανθρωπότητας.
Του Philip J Watt
Ο τρόπος που οι μάζες βλέπουν τον κόσμο είναι μια φάρσα. Κάθε επικρατούσα οπτική, ή είναι εσκεμμένα παραπλανητική ή είναι εντελώς εκτός θέματος. Ακόμα και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής και τους οποίους αναγκαστικά εμπιστευόμαστε, ή έχουν εξ ολοκλήρου ξεπουληθεί, ή απλά έχουν άγνοια των γεγονότων. Εν τούτοις, δεν χρειάζεται να το φέρουμε βαρέως. Το μάτριξ του ελέγχου συντρίβεται, διότι οι αναζητητές της αλήθειας, πετυχαίνουν βαριά χτυπήματα στις ψευδείς αφηγήσεις που για χρόνια, διαμόρφωναν τη συλλογική νοοτροπία της ανθρωπότητας.
Φυσικά το διαδίκτυο, μπορεί να πανηγυρίζει, διότι υπήρξε το πρωταρχικό μέσο που ενίσχυσε την ανταλλαγή πληροφοριών μέσα σε όλα τα συστήματα διαφορετικών τόπων, θρησκειών, κουλτούρας και πεποιθήσεων. Εκ των υστέρων, οι εξουσίες οι οποίες δεν θα υφίστανται για πολύ ακόμη, θα αυτοχαστουκίζονται, διότι δεν προσπάθησαν εντονότερα, να θέσουν σε εφαρμογή τα προδοτικά τους για την ανθρωπότητα σχέδια, πριν από τη γέννηση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου διαδικτύου.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Πέτυχαν σε πολλά μέτωπα. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου:
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν τις πραγματικές ειδήσεις.
Η πλειονότητα των γιατρών δεν κατανοεί πραγματικά τα αίτια της κακής υγείας και πώς να βρει μια λύση θεμιτά.
Ένα υψηλό ποσοστό πολιτικών δε γνωρίζει πώς λειτουργεί η προσφορά του χρήματος και ποια είναι η ατζέντα εκείνων που την ελέγχουν.
Πολλοί από τους λεγόμενους ειδικούς επιστήμονες «πιστεύουν» σε μία αφερέγγυα φιλοσοφία που μοιάζει περισσότερο με δογματική θρησκεία.
Η πλειονότητα των εκπαιδευτικών δε συνειδητοποιούν ότι ασκούν ένα σύστημα κατήχησης που απέχει μακράν της ενημέρωσης και της άσκησης κριτικής σκέψης που θα πρέπει να παρέχεται στα παιδιά μας. Και,
Οι μάζες δεν είναι απλά κακά πληροφορημένες και διαιρεμένες σε φατρίες που βρίσκονται σε μία διαρκή αντιπαλότητα, είτε για μεγάλα είτε για μικρά θέματα, αλλά επίσης υπνοβατούν μέσα σε μία εκ των πλέον μεγαλειωδών και ευλαβικών πραγματικοτήτων, που θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει ο νους μας.
Λοιπόν, καλώς ήρθατε στον κόσμο μας
Καθώς εισερχόμαστε στον 21ο αιώνα, κάθε σύστημα το οποίο θα έπρεπε να έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την υγεία και τη ζωτικότητα των ανθρώπων, έχει μολυνθεί από ψέματα, απάτες, δυσλειτουργία και δυσαρμονία. Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς, πως πρόκειται για ένα αίσχος για το είδος μας, επειδή είναι κάτι που είναι κατώτερο και της νοημοσύνης αλλά και της δεοντολογικής μας ικανότητας, όμως δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας για την αναπόφευκτη καλυτέρευση της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανόμενου και του τρόπου με τον οποίον οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε τις κοινωνίες μας.
Γιατί; Διότι όλη αυτή η δυσλειτουργία, λειτούργησε ως μία αποτελεσματική κινητήριος δύναμη για τη συλλογική αφύπνιση που αυξάνεται στην καρδιά και το νου των ανθρώπων.
Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι, πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και συνειδητοποιούν, ότι όλοι έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε τη δική μας γνώμη πάνω στην αλήθεια, σχετικά με την πνευματική αλλά και τη συστημική* πραγματικότητα. Έτσι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν τώρα, ότι τις συμβατικές ειδήσεις δεν πρέπει κάποιος να τις παίρνει στα σοβαρά διότι δεν αποτελούν μια πλατφόρμα απ’ όπου μπορούμε να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με τις βαθύτερες αλήθειες. Επίσης αναγνωρίζουν, πως έχουμε την επιλογή να αποφασίσουμε τι θέλουμε εμείς προσωπικά να υποστηρίξουμε και ν’ αγωνιστούμε γι’ αυτό, καθώς και την κληρονομιά που θ’ αφήσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.
Προσοχή όμως. Από την στιγμή που θα εξέλθουμε από το μάτριξ του ελέγχου, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιες σοβαρές προκλήσεις. Έχουμε να κάνουμε πολλή εσωτερική εργασία, όπως, το να σχεδιάσουμε μία φιλοσοφία που θα διασφαλίζει την ειρήνη, το να εξασκήσουμε την υπομονή μας για την επανάκτηση των ελευθεριών μας και τέλος, το να σχεδιάσουμε ένα θεμιτό και έντιμο μέλλον για την ανθρωπότητα.
Γι’ αυτό, θα πρέπει να συμπονέσουμε όλους αυτούς που επί μακρόν δεν αντιλαμβάνονται τις μεγάλες δυσλειτουργίες του κόσμου μας, ειδικά αυτούς που δεν έχουν διδαχθεί την ειρήνη και την υπομονή. Σιγά-σιγά παρατηρούν ότι:
Το σύμπλεγμα, όπου εμπλέκονται ο στρατός, η βιομηχανία, τα μήντια, η πολιτική και το τραπεζικό σύστημα, αυξάνει την ισχύ του και συνεχίζει τη λεηλασία σε όλο τον κόσμο.
Τα μονοπώλια των φαρμακευτικών εταιριών ενισχύουν τη χορήγηση φαρμάκων στους ανθρώπους με το να διατηρούν πολλούς από εμάς ασθενείς, ώστε με αυτό τον τρόπο να αυξάνουν τα έσοδά τους.
Κινήματα αναδύονται μόνο και μόνο για να διασυρθούν και να διαλυθούν, όπως π.χ το κίνημα Occupy.
Η επιστήμη έχει μετατραπεί σε ένα εταιρικό ίδρυμα διότι έχει λεηλατηθεί από μία ανακριβή και μικρόνοα φιλοσοφία της πραγματικότητας.
Σκόπιμα δημιουργούνται πόλεμοι στους οποίους σκοτώνονται εκατομμύρια ανθρώπων εν ονόματι κάθε καπρίτσιου της σκιώδους αυτοκρατορίας.
Ριζοσπάστες εξτρεμιστές, γαλουχούνται μέσα σε εντολοδόχους στρατούς, προκειμένου να κάνουν την βρώμικη δουλειά για την υπό κατάρρευση δομή της εξουσίας.
Ο αέρας, τα φάρμακα, η τροφή και το νερό γίνονται ολοένα και πιο τοξικά.
Η κυβερνητική πολιτική καθορίζεται όλο και περισσότερο από τα συμφέροντα της ελίτ.
Η αστυνομία έχει στρατιωτικοποιηθεί σε όλο τον πλανήτη.
Το εκπαιδευτικό μοντέλο, παλεύει να μετατραπεί σε ένα σύστημα κατήχησης και
η ατζέντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης τείνει να πραγματοποιηθεί.
Μερικοί άνθρωποι τα γνωρίζουν όλα αυτά εδώ και δεκαετίες, οπότε θα τους συνιστούσαμε να συνεχίσουν τον όμορφο αγώνα τους. Μπορεί να έχουν γίνει μάρτυρες κάποιων απογοητευτικών εξελίξεων, ακόμα κι αυτό ακούγεται φρικτό, έχουν δει όμως και εκατομμύρια ανθρώπων να απεμπλέκονται από την προπαγάνδα και να συντάσσονται με τα συστημικά* και πνευματικά μονοπάτια που θα αποτελέσουν το επόμενο βήμα προς την εξέλιξή μας.
*σημ. μτφρ: Ίσως ακούγεται περίεργη η έκφραση συστημικός-σύστημα, δεδομένου πως αυτή η λέξη χρησιμοποιείται κατά κόρον υποδηλώνοντας την κρατούσα κατάσταση. Ας ανατρέξουμε όμως στην πραγματική έννοια της λέξης «σύστημα» (σύνολο πραγμάτων ή μερών με στενή σχέση μεταξύ τους και αλληλοεξαρτώμενα) που προέρχεται από την αρχαία λέξη συνίστημι (συν+ίστημι) που σημαίνει συναποτελώ. Κανονικά στη θέση της λέξης σύστημα προκειμένου να υποδηλώσουμε την κρατούσα κατάσταση θα πρέπει να τοποθετήσουμε τη λέξη «καθεστώς» (επικρατούσα / ισχύουσα / παρούσα κατάσταση πραγμάτων) που προέρχεται από την αρχαία λέξη καθίστημι( κατά+ ίστημι) και σημαίνει διορίζω –εγκαθιστώ. Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους…
Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και επίμονοι, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα που έχουν λάβει χώρα μέχρι τώρα. Όπως αναφέρθηκε σε ένα προηγούμενο άρθρο που ονομάζεται «Ενώ το Παλαιό Καθεστώς καταρρέει, ένα Καινούργιο Σύστημα Χτίζεται», υπάρχουν:
Οικονομολόγοι που θέλουν να μετατρέψουν το Κεϋνσιανό μοντέλο* σε ένα νόμιμο εναλλακτικό.
Δάσκαλοι που κατανοούν τις τεράστιες τρύπες στο σύστημα κατήχησης που ονομάζεται δημόσια εκπαίδευση.
Επιστήμονες που θέλουν να αναπτύξουν τη μέθοδο με την οποία δημιουργήθηκε και διανεμήθηκε η ενέργεια .
Επαγγελματίες της υγείας που βλέπουν τα όρια της μηχανιστικής και φαρμακολογικής ιατρικής και την ανάγκη επαναφοράς των φυσικών και φυτικών θεραπειών.
Δημοσιογράφοι που απαιτούν να διαλυθούν τα μονοπώλια των μέσων ενημέρωσης.
Περιβαλλοντολόγοι που θέλουν ν’ αλλάξουν τον τρόπο που καλλιεργούνται και διανέμονται τα τρόφιμα.
Ηγέτες της κοινωνίας που στοχεύουν στην επανένταξή τους για την καλύτερη υποστήριξη των μελών της.
Πολιτικοί οι οποίοι έχουν κατανοήσει πως το δημοκρατικό σύστημα εκβιάζεται από το «χρήμα».
Ακτιβιστές που εκστρατεύουν επαναστατώντας για τα συστήματα αξιών μας και
φουτουριστές που επιθυμούν ν’ αλλάξουν το συστημικό πρότυπο για την κοινωνική μας υγεία και ευημερία.
*σημ. μτφρ: (Ο Τζων Μέυναρντ Κέυνς, πρώτος βαρώνος Κέυνς του ήταν Άγγλος οικονομολόγος, μαθηματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας και ανώτατος κρατικός υπάλληλος. Δημιούργησε, με τα έργα του και τους οπαδούς του, τη λεγόμενη κεϋνσιανή σχολή στην οικονομική επιστήμη. Από τον Κέυνς έχει πάρει το όνομά της και η Κεϋνσιανή ρύθμιση, η αναδιανομή δηλαδή μέρους των κερδών του κεφαλαίου στις κατώτερες τάξεις, με τη μορφή κοινωνικών και άλλων παροχών, προκειμένου να αποφεύγεται η κοινωνική δυσαρέσκεια και οι αναταραχές. Μια τέτοια ρύθμιση δεν ήταν ποτέ στόχος του ίδιου του Κέυνς. Ο Κέυνς πρότεινε την άνοδο των δημοσίων δαπανών σε περιόδους κρίσεων για να καλύψουν μέρος του ελλείμματος ζήτησης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει την οικονομία μακριά από μια θέση ισορροπίας πλήρους απασχόλησης. Οι δημόσιες δαπάνες μπορεί να ξοδεύονται ως επιδόματα ανεργίας κ.λπ., αλλά ο κύριος στόχος δεν είναι η αναδιανομή αλλά η επανόρθωση της ισορροπίας. Μάλιστα η αύξηση της φορολογίας σε περιόδους κρίσης είναι πλήρως αντίθετη στη νοοτροπία του Κέυνς ο οποίος ζητά αύξηση των ελλειμμάτων στις κρίσεις, τα οποία χρηματοδοτούνται από πλεονάσματα στις καλύτερες εποχές.)
Υπάρχουν πολλές όμορφες ψυχές που σηκώνουν το φορτίο της προσπάθειας για να επανασχεδιαστεί η κοινωνία μας σε ευθυγράμμιση με τους φυσικούς νόμους και το σύμπαν. Θα πρέπει να γίνουμε ένας εξ αυτών, ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχουμε αποφασίσει να συνεισφέρουμε σε αυτό.
Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλοι μας να είμαστε ξεκάθαροι μέσα μας, σχετικά με το τι πιστεύουμε και με το τι θέλουμε ν’ αλλάξουμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουμε, έτσι το να ανακαλύψουμε τους πόθους μας και τα δυνατά μας σημεία, είναι κρίσιμος παράγων για να συνεισφέρουμε στο ελάχιστο σε αυτή την αλλαγή.
Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να παριστάνουμε την στρουθοκάμηλο. Είτε είμαστε τσιράκι του καθεστώτος, είτε όχι. Φυσικά είναι δύσκολο να αποσυνδεθούμε εντελώς από τον τρόπο που τα πράγματα κυλούν μέσα από τα κανάλια της χειραγώγησης, αυτό όμως δεν πρέπει να μας αποτρέπει από το να το συζητάμε, να διαχέουμε την πληροφορία είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης, όσο ασήμαντο κι αν φαίνεται αυτό σε σχέση με τοπικές ή πλανητικές ενέργειες, που στοχεύουν στη μετάβαση της ανθρωπότητας σε ένα νέο μοντέλο αφθονίας.
Άλλωστε η αλήθεια είναι αυτή που είναι και αποκαλύπτεται σε μας με μία δυναμική ροή ανάμεσά μας.
Τελικά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε για την αποκάλυψη των ζόμπι, διότι αυτό ήδη συμβαίνει. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί αλλά οι μάζες έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου, που σκέφτονται με τρόπο καθόλου ευθυγραμμισμένο με την αλήθεια. Ενδέχεται να υπνοβατούν στις στιγμές τις οποίες η κρίσιμη συνειδητή ανθρώπινη μάζα αξιοποιεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να σωθούν. Γι αυτό, είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε να αφυπνιστεί η συλλογική συνείδηση, έτσι ώστε όλοι μαζί να είμαστε πιο ισχυροί και ενημερωμένοι για ένα μέλλον δικαιοσύνης και τιμής για το οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι.
Για να συμβεί αυτό, επιτρέψατε μου να σας δώσω μερικές συμβουλές. Μην απογοητεύεστε, μην είστε αγενείς, μην υποτιμάτε, μην καταδικάζετε. Όλοι κάποια στιγμή χρειάστηκε να αφυπνιστούμε, άρα το να ενεργούμε ως ανωτέρω, είναι τουλάχιστον υποκριτικό. Αντ’ αυτού, παραμείνατε ήρεμοι, ψύχραιμοι, αληθινοί, ξεκάθαροι. Ας είστε γνώστες της πληροφορίας που θα υποστηρίξετε σαν ένα κομμάτι του εαυτού σας. Αν θέλουμε να πετύχουμε να βοηθήσουμε άλλους να έρθουν αντιμέτωποι με την ψευδαίσθηση, τότε θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως οι μηχανισμοί άμυνάς τους δεν θα ανυψωθούν, ώστε να μπορούν να γίνουν πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στην αλήθεια.
Και κάτι ακόμα. Μείνετε σταθεροί παιδιά στον στόχο σας και υπομονετικοί, έχουμε μακρύ και επίπονο δρόμο μπροστά μας, αλλά βιώνουμε την κάθε στιγμή με τη βεβαιότητα, πως η προσπάθεια αξίζει.
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Πηγή: howtoexitthematrix.com
®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη
COMMENTS