Bloger που με την ανάδειξη των θεμάτων θέλει να σας προβληματίσει πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και ενασχόλησης με ευρύτερα ζητήματα της σύγχρονης ζωής

Η Παγκοσμιοποίηση του Παραλογισμού και της Τρέλλας

SHARE:

Με αφορμή την Επίθεση στην Σεξουαλική κανονικότητα των Ελληνοπαίδων από το Υπουργείο Παιδείας


Η Παγκοσμιοποίηση, με την θεωρία της Πολιτικής Ορθότητας και με εργαλεία τις ΜΚΟ, τις μειοψηφίες ομοφυλοφύλων και τρανσέξουαλς, τους αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους και λαθραίως εισαχθέντες μετανάστες (όχι τους πρόσφυγες), υγροποιεί τις έννοιες, ρευστοποιεί τις αξίες και εκποιεί τα ιδανικά. 

Της Αθηνάς Κατσαφάδου*

Η πρόσφατη εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας προς τις διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όλα τα γυμνάσια της χώρας, με βαθμό μάλιστα “Εξαιρετικά Επείγον”, καλεί τους μαθητές και τους γονείς τους σε ειδικά σεμινάρια στο πλαίσιο των διδακτικών ωρών μιας σχολικής εβδομάδας υπό τον τίτλο “Σώμα και Ταυτότητα” να ενημερωθούν σχετικά με το φύλο τους! Τι άραγε ενημέρωση θα λάβουν; Μερικά από τα θέματα που περιλαμβάνει ο θεματικός άξονας των “Έμφυλων Ταυτοτήτων” είναι: “Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο”, “Αποδομώντας τα Έμφυλα Στερεότυπα” (εννοώντας ως έμφυλα στερεότυπα το να είναι κάποιος άνδρας ή γυναίκα!), “Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα”, “Ομοφοβία και Τρανσοφοβία στην Κοινωνία και το Σχολείο”.

Ουσιαστικά καλούνται τα παιδιά να διαλέξουν αυτά το φύλο τους (gender), ανεξαρτήτως εάν έχουν γεννηθεί αγόρι ή κορίτσι. Δηλαδή να μάθουν τα παιδιά στην προεφηβική ηλικία ότι δεν υπάρχουν κανονικότητες και αποκλίσεις στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, ότι το φύλο είναι κοινωνικό, ότι η ερωτική έλξη προς το ίδιο φύλο και οι ομόλογες σεξουαλικές πρακτικές είναι τόσο κανονικές, όσο και οι παραδοσιακές μεταξύ των δύο φύλων. Ότι το βιολογικό φύλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα και μπορεί να μανιπουλάρεται από τον φορέα του κοινωνικού φύλου δηλαδή το πρόσωπο που επιθυμεί την αλλαγή του ώστε να είναι συμβατό με το κοινωνικό φύλο όπως το αισθάνεται ο καθένας.

Εν ολίγοις, το φύλο όπως μας το έδωσε ο Θεός ή η φύση για τους μη πιστεύοντες αποτελεί μία μη δεσμευτική προϋπόθεση ζωής. Μπορούμε να την αλλάξουμε όποτε το θελήσουμε. Και όλα αυτά σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας. Αποτελεί ή δεν αποτελεί ενημέρωση-προτροπή του υπουργείου παιδείας στα Ελληνόπουλα προς άλλες κατευθύνσεις όλως αντίθετες από το ήθος, την ηθική και την ορθόδοξη πίστη της μέγιστης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού; Ανθρώπινο δικαίωμα σού λένε οι “δικαιωματιστές αριστεροί”. Όσοι αντιδρούν είναι ρατσιστές, ακροδεξιοί, φασίστες. Οι δε γονείς μάς επιβάλλει η εγκύκλιος να έρχονται αρωγοί στις επιλογές αυτές των παιδιών τους, αφού με την σχετική κατήχηση θα μάθουν (θέλουν δεν θέλουν) να “αποδομούν” μέσα τους τα “έμφυλα στερεότυπα” (το άνδρας και το γυναίκα) και να μη προσπαθούν να τα αποτρέψουν γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί “ομοφοβία και τρανσοφοβία”.

Πάραυτα, η χρωματιστή νεολαία (Colour Youth) με τα αρχικά τού αγγλικού αλφαβήτου LGBTQΝέων Αθήνας χαιρετίζει την έκδοση της εγκυκλίου για τις έμφυλες ταυτότητες και συγχαίρει το υπουργείο Παιδείας. Από κοντά, συγχαίρει τον κ. Γαβρόγλου και το Κιδησο του Γιώργου Παπανδρέου (ναι, αυτόν που περιμάζεψε το εναπομείναν Πασόκ): “Ο “φοβικός” λόγος απέναντι σε αυτόν που δεν είναι λευκός, χριστιανός, ετερόφυλος και άρρεν, δεν έχει καμμία δικαιολογία: είναι μισαλλόδοξος, ρατσιστικός και φαλλοκρατικός”. Είπεν και ελάλησεν το ανασυρθέν από τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας κομματίδιο τού επανακάμψαντος Παπανδρέου.

Η χρωματιστή Νεολαία (μήπως είναι και παρδαλή;επίσης καλεί τον υπουργό “να μη υποκύψει στις φωνές τού συντηρητισμού, συναισθανόμενος τις ευθύνες του για μία “συμπεριληπτική” εκπαίδευση, και να μην αποσύρει την εγκύκλιο Φ20.1/220482/Δ2. Του δίνει επίσης εντολές να εισαγάγει σχολικό μάθημα για την σεξουαλική αγωγή, τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα των φύλων ...., να εκδώσει άμεσα εξειδικευμένη εγκύκλιο για την διαχείριση ... και ότι σκοπεύει εντός τού πρώτου εξαμήνου του 2017 να διεξάγει έρευνα για το σχολικό κλίμα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση... κλπ. (Για να μη τρελλαθούμε. Ως τι θα διεξάγει έρευνα η χρωματιστή; 

Aπό πού αρύεται το δικαίωμα να ελέγξει και να αποφανθεί για ο,τιδήποτε; 

Πού στηρίζει αυτήν την αναιδή, αντιδημοκρατική, παράνομη, αντισυνταγματική και προσβλητική για τους θεσμούς της χώρας μας απαίτηση; Aπό πού και ώς πού η όποια χρωματιστή, παρδαλή ή θεοπάρδαλη ανθυπομειοψηφία χαράσσει εθνική πολιτική στην παιδεία μας, και από πότε γίνεται τιμητής και κήνσορας στην κανονικότητα της ζωής των Ελλήνων στον τρόπο που εκείνοι βλέπουν και θέλουν να βλέπουν και να βιώνουν τις σχέσεις τους και την ζωή τους εδώ και χιλιάδες χρόνια;).


Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η χρωματιστή νεολαία, που δίνει μάλιστα και εντολές στον υπουργό;
 Και από πότε η μειοψηφία της μειοψηφίας καθορίζει την συμπεριφορά της πλειοψηφίας; Αυτό έγινε επί χούντας. Ένας μικρός αριθμός επίορκων στρατιωτικών κινήθηκε εναντίον του Ελληνικού λαού και κατέλαβε την εξουσία. Κατελύθη η δημοκρατία. Επεβλήθη η δικτατορία. 
Βασικός κανόνας της δημοκρατίας ήταν και παραμένει η αρχή της πλειοψηφίας. Γιατί την καταπατά συνεχώς η κυβέρνηση; Όπως τότε, στο δημοψήφισμα. Πώς ενθαρρύνει και πλειοδοτεί τις ετερόφωτες και ξενοκίνητες πνευματικά και υλικά μειοψηφίες, καταπατώντας το συνταγματικό καθήκον της περί σεβασμού της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού;
 Ο υπουργός πρόθυμος, όπως όλοι οι αξιωματούχοι τής “Πρώτης φοράς Αριστεράς”, έσπευσε να υλοποίηση τις ντιρεκτίβες της χρωματιστής Νεολαίας, παρακαλώ. Όχι, αυτήν την νεολαία δεν θα την δείτε ποτέ να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται για τα εθνικά μας θέματα, ή για την μνημονιακή υποδούλωση και εξάρτηση της χώρας από τους δανειστές ή για τα δίκαια του ελληνικού λαού ή για τον σφαγιασμό της δημοκρατίας από την επιβολή του κατοχικού δικαίου. (Είναι αλήθεια πως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε την νεολαία των κομμάτων, των συλλόγων, των δήμων... Τώρα πληροφορηθήκαμε και την χρωματιστή!). Είναι οι “δικαιωματιστές” ομοϊδεάτες ψηφοφόροι του Σύριζα.

Η χώρα είναι περικυκλωμένη από εχθρικούς γείτονες που επιβουλεύονται την εδαφική μας ακεραιότητα, ο λαός μας, κατακρεουργημένος, βρίσκεται στο έλεος των δανειστών και των μνημονίων που επέβαλε στην χώρα ο στρατολογημένος Γιώργος Παπανδρέου, το Κυπριακό, με τις πολιτικές Αναστασιάδη είναι στην άκρη του γκρεμού, το Αιγαίο κινδυνεύει άμεσα από τον ισλαμοφασισμό και την εισβολή των παράνομων μεταναστών, οι Βορειοηπειρώτες κακοποιούνται και εκδιώκονται από τις πατρογονικές τους εστίες από την Αλβανική κυβέρνηση, η Θράκη άμεσα απειλείται από την πολιτική του Τουρκικού Προξενείου, και η “Πρώτη φορά Αριστερά” καταταλαιπωρεί επιπλέον τον ελληνικό λαό με τούς έμφυλους και τρανσέξουαλς και υπονομεύει τους θεσμούς και κάθε έννοια εθνικής ταυτότητας και εθνικού φρονήματος! 
Την ίδια στιγμή, αφαιρεί τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη, την Αντιγόνη του Σοφοκλέους και τού προτείνεται από το Ινστιτούτο Παιδαγωγικής Πολιτικής να αφαιρέσει την ελληνιστική, μυκηναϊκή, μινωϊκή και αιγαιακή περίοδο, τους περσικούς πολέμους και την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τα ήδη πολύ αφελληνισμένα σχολικά εγχειρίδια. 
Τυχαίο; Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Το υπουργείο όμως δεν περιορίζεται στην επίθεση κατά της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας τών Ελλήνων, αναλαμβάνει τώρα και μία νέα επίθεση. Μια καθαρά φασιστική επίθεση από πλευράς υπουργείου με την μορφή μάλιστα του εξαιρετικά επείγοντος (γιατί άραγε;) στην ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία.
Κάποιοι αποφάσισαν ότι η φυσιολογία αποτελεί περιορισμό της ελευθερίας του ανθρώπου. 

Γινόμαστε επομένως μάρτυρες σκοτεινών και απρόβλεπτων για τον άνθρωπο πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες στρέφονται μεθοδικά κατά των κοινωνικών θεσμών, π.χ. οικογένεια, και της ίδιας της φύσης. 

Η εξάλειψη του φυσικού προσδιορισμού γίνεται στο όνομα της ελευθερίας του ατόμου (αυτοπροσδιορισμός) και της ισότητας (όπου ισότης σημαίνει γι΄ αυτούς ισοπέδωση). Άνδρας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι”. Δηλαδή, δεν υπάρχει βιολογική σταθερά στον πυρήνα της ανθρώπινης ταυτότητας, υπάρχουνδήθεν μόνον αυθαίρετα κοινωνικά στερεότυπα “άνδρας”-”γυναίκα”, τα οποία δήθεν στόχο έχουν την “κυριαρχία του άνδρα” επί της γυναίκας και την καταπίεση των ατόμων με “διαφορετικό σεξουαλικό προσδιορισμό”. Έχει όμως αυτή η ιδεολογία επιστημονική τεκμηρίωση; 

Ο καθηγητής της Εξελικτικής βιολογίας Ulrich Kutschera στο πανεπιστήμιο Stanford – Kassel υποστηρίζει πως εδώ έχουμε μία ψευτοεπιστήμη, μία ανοησία, η οποία διαδίδεται μέσω πολιτικών προγραμμάτων, και έχει καταστροφική επίδραση στην οικογένεια και στην κοινωνία. Οι εξελικτικοί βιολόγοι γνωρίζουν, επισημαίνει, ότι τα νεογέννητα είναι 99% αρσενικά ή θηλυκά και ότι τους πρώτους μήνες επιδεικνύουν αναλόγως διαφορετικές συμπεριφορές. Το φύλο στον άνθρωπο σχηματίζεται κατά τον δεύτερο μήνα της κύησης. Σπάνιες εξαιρέσεις αποτελούν ατυχήματα της εξέλιξης. Η καταπίεση αυτής της εξελικτικής κληρονομιάς, όπου λένε “είστε όλοι όντα Unisex (ενός φύλου)” είναι απαράδεκτη, και θα έπρεπε να απαγορευτεί αμέσως δια νόμου, προσθέτει εξοργισμένος ο καθηγητής. Το να ανατρέφουμε τα παιδιά μας ως ουδετερόφυλα (σαν να μην έχουν άρρεν ή θήλυ γένος) έχει ως συνέπεια την δημιουργία ψυχικής αναπηρίας στα παιδιά. Το πρόγραμμα αυτό επιδιώκει, κατά την γνώμη του καθηγητή, την κατάργηση της οικογένειας
Το άτομο από την φύση του δεν έχει, υποτίθεται, συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα. Και επειδή η φύση είναι πλήρως αδιάφορη στους κανόνες που επιβάλλει “η Νέα Τάξη” και συνεχίζει να καθορίζει τα νεογνά σε άρρεν ή θήλυ, επιστρατεύονται από τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, τα υπάρχοντα τεχνικά μέσα για την εξάλειψη των φυσικών εμποδίων. Εγχειρήσεις, ορμονικές προσαρμογές, τεχνολογία ανάπτυξης των εμβρύων μέσα στον σωλήνα μέχρι και τεχνικές κλωνοποίησης και μηχανικής προσθετικής (κυβερνοοργανισμό, δηλαδή υβρίδιο ανθρώπου – μηχανής).


"Δεν υπάρχει ταυτότητα. Είσαι αυτό που νοιώθεις"
Στην Αμερική, στην ατέλειωτη ιστορία των “δικαιωμάτων”, που ολοένα ανακαλύπτονται νέα (μόνο το δικαίωμα του πτωχού έναντι του πλουσίου περιέργως δεν ανακαλύπτεται, όταν όλο και περισσότερο μεγαλώνει πλανητικά η ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και πτωχών), μέγα θέμα έχει γίνει ο λεγόμενος “ρατσισμός της τουαλέτας” και οι “τουαλέττες ουδέτερου φύλου”. 

Εδώ, έχουμε το δικαίωμα να πηγαίνει ο καθένας στις τουαλέττες που “αισθάνεται” ότι είναι του φύλου του. Ο Μπρούς Σπρίνγκστιν (μετά και ο Ρίνγκο Στάρ και ο Μπράϊαν Άνταμς και άλλοι) αποφάσισε να διακόψει την συναυλία του στην Βόρεια Καρολίνα εξαιτίας ενός νόμου που δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν τουαλέττες γυναικών τρανσέξουαλ και άνδρες που νοιώθουν γυναίκες! Επίσης στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από το Ινστιτούτο Οικογενειακής Πολιτικής της Ουάσιγκτον, το οποίο δείχνει τα αποτελέσματα του κωμικοτραγικού και απέραντα απάνθρωπου αυτού ιδεολογήματος των έμφυλων ταυτοτήτων. Οι σκέψεις που σου υποβάλλει είναι θλίψης και σιχασιάς για το μέλλον του ανθρώπου. Ποιος σκοτεινός και μισάνθρωπος νους το 'χει συλλάβει;

Ο διευθυντής του παραπάνω Ινστιτούτου, Joseph Backholm, έθεσε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα φύλου, φυλής, ηλικίας και ύψους. Οι φοιτητές σε μεγάλο βαθμό συμφώνησαν πως αν ο Backholm, ο οποίος είναι λευκός, αυτοχαρακτηρίζεται Κινέζα, τότε είναι Κινέζα.

Ομοίως, οι φοιτητές συμφώνησαν ότι αν ο Backholm αυτοχαρακτηρίζεται ως επτά ετών, αν και θα ήταν δύσκολο να τα πιστέψει κανείς εξ αρχής, θα το δέχονταν. “Εάν αισθάνεσαι επτά στην καρδιά, τότε ας είναι έτσι, αφού είναι καλό για σένα”, είπε γελώντας μία φοιτήτρια. “Αν αυτό είναι που αισθάνεσαι ψυχικά, τότε πιστεύω να υπάρχουν κοινότητες που θα σε δεχτούν, για να εγγραφείς στην πρώτη τάξη του δημοτικού”! (Πονηρός ο Backholm, σού λέει, αισθάνομαι που αισθάνομαι Κινέζα, να μην αισθάνομαι και επτά ετών;). 

Σύμφωνα με τους φοιτητές που ο Backholm πήρε συνέντευξη, η ταυτότητα φύλου, η ταυτότητα φυλής και ακόμη και η ταυτότητα ηλικίας καθορίζεται από τα συναισθήματα και όχι από την φυσική πραγματικότητα. Οι φοιτητές είχαν μεγάλη δυσκολία να αποδεχτούν ότι ο Backholm, ο οποίος έχει 1,76 ύψος, θέλει να τον βλέπουν ως 1,96, γιατί έτσι “αισθάνεται”. (Έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου. Η παγκοσμιοποίηση του παραλογισμού και της τρέλλας. Ποιος ωφελείται; Ποιος επιδιώκει την καταστροφή των κρατών με την δημιουργία χάους; Χάους; Δημιουργικού χάους, αναλύει στα άρθρα του ο Τζώρτζ Σόρος. Δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό το χάος, μάς λέει ο φιλοσοφών κερδοσκόπος. Είναι επιδιωκόμενο το δημιουργικό χάος για τις μπίζνες, ευνοούνται οι μπίζνες. Οι δικές του. Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.....).

Η εφημερίδα Daily Mail ανέφερε την περίεργη ιστορία ενός τρανσέξουαλ (βιολογικού άνδρα, πρώην τραπεζίτη), που ήθελε να γίνει δράκος. Και πριν απ΄ αυτόν είχαμε έναν Καναδό πατέρα επτά παιδιών που αυτοχαρακτηρίζεται ως εξάχρονο κορίτσι. Και μία εικοσάχρονη Νορβηγίδα που αυτοπροσδιορίζεται και ζει ως γάτα. Νομίζω ότι εδώ, στον τόπο αυτό, θα τα βρουν σκούρα και θα τα βάψουν μαύρα οι χρωματιστοί. Θα συγκρουστεί η μπουρδολογία με τον Ελληνικό Ορθό Λόγο.

Ο Ignazio Silone (1900-1978), επιφανής διανοητής συγγραφέας και πολιτικός -μέλος της βουλής των αντιπροσώπων της Ιταλίας, από τα ιδρυτικά μέλη του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος- αντιτάχθηκε στον σταλινισμό και διεγράφη το 1931 από το ΙΚΚ. Κορυφαίος μεταξύ των αντιφαστών συγγραφέων της Ευρώπης, ο Silone γνώριζε πολύ καλά τα συστήματα και τους μηχανισμούς του Μουσολινικού φασισμού. Θεωρούμενος μία από τις φωτεινότερες πέννες της εποχής του, έγραφε: “Ο νέος φασισμός δεν θα πει: Είμαι ο Φασισμός. Θα πει: είμαι ο Αντιφασισμός”. Ο αντιρατσίστας, ο δικαιωματιστής, ο αλληλέγγυος, θα προσέθετα εγώ. Η Παγκοσμιοποίηση, με την θεωρία της Πολιτικής Ορθότητας και με εργαλεία τις ΜΚΟ, τις μειοψηφίες ομοφυλοφύλων και τρανσέξουαλς, τούς αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους και λαθραίως εισαχθέντες μετανάστες (όχι τους πρόσφυγες), υγροποιεί τις έννοιες, ρευστοποιεί τις αξίες και εκποιεί τα ιδανικά. Διαμορφώνει, προωθεί και εγκαθιστά τον μηδενισμό

Το άτομο δεν πιστεύει σε τίποτα. Δεν διαθέτει κριτήριο. Είναι ένα μηδενιστικό άτομο. Eίναι ένα απαίδευτο άτομο. Δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό. Ζει όπως του αρέσει. Έχει μπερδέψει την έννοια της ελευθερίας με την ελευθεριότητα. Γι' αυτό και αποθεώνει ήσσονος μεγέθους πρόσωπα σαν την lady Gaga και την Madona. 

Οι συγκεκριμένες αποτελούν ένα παγκοσμιοποιητικό χολυγουντιανό προϊόν, το οποίο ανεδείχθη μέσα από τις τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος προωθώντας πειθήνια όλα τα κελεύσματα της Νέας Τάξης, η οποία τα “περνάει” στις νεολαίες όλου του πλανήτη ως μόδα. Θυμηθείτε την Μadona, ένθερμη οπαδό της Χίλαρι, και αυτά τα χυδαία που πρότεινε στους αλαλάζοντες θαυμαστές της σε περίπτωση που καταψηφίσουν τον Τραμπ και ψηφίσουν την Χίλαρι, πρωτάκουστα ακόμα και σε αυτόν τον “ανοιχτό δυτικό πολιτισμό” (τώρα, εάν αυτό λέγεται πολιτισμός είναι άλλης τάξεως συζήτηση) ή - εδώ, θα χαρεί η χρωματιστή – η ερωτική εξομολόγησή της από σκηνής με προτάσεις για δεσμό σε δεκαοχτάχρονη Ελληνοαμερικανίδα θαυμάστριά της παρουσία της μητέρας της μάλιστα, οι οποίες και παραληρούσαν... Αυτό πάντως δεν είναι πολιτισμός. 

Είναι η σύγχρονη βαρβαρότητα, ο πλήρης εξευτελισμός του ανθρώπου. Αυτό το μοντέλο ζωής μάς προτείνουν οι κυβερνώντες. Μας προτείνουν τον μηδενισμό. Μας προτείνουν την ασχήμια. Μας προτείνουν την ευτέλεια. Και ξεκινούν από τα παιδιά μας. 

Όπως τότε, με το ξαναγράψιμο των βιβλίων της ιστορίας. Που συνεχίζεται. Δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό να παραθέσω μερικά χαριτωμένα σχόλια του Ένγκελς για την παιδεραστία από επιστολή του στον Καρλ Μάρξ, στις 22 Ιουνίου του 1869:
Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος. Και, φυσικά, μιας και έχουν ανθρώπους σε όλα τα κόμματα, από τον Ρόσνικ ώς τον Σβάϊτσερ, δεν μπορεί παρά να νικήσουν. Το σύνθημα θα είναι τώρα “πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στους πρωκτούς”. Εσύ και εγώ, είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε 'σε είδος τους νικητές'”.

Στο οπλοστάσιο της αποδόμησης και της ρευστοποίησης εννοιών σημαντική θέση έχει ο φιλόσοφος Derrιda, με την φιλοσοφική του εμμονή στην έννοια της διαφοράς (la difference). Oι μειονότητες “νέας κοπής” από τους “ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό”, ώς τους μετανάστες, αξιώνουν να γίνονται σεβαστοί επειδή είναι “διαφορετικοί”. Στην δημόσια σφαίρα, στα προγράμματα της ΕΕ, στα σχολεία μας, επιτακτικά, προβάλλεται η αξίωση να γίνεται σεβαστή η διαφορετικότητα. Ο καθηγητής φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Ρωμανός, στο βιβλίο του Αντίλογος στην σοφιστική της Νέας Τάξης, αναλύει διεξοδικά την αποδόμηση των εννοιών: “....η διαφορετικότητα καθαυτή δεν έχει τίποτε άξιον σεβασμού, πέραν της αρχικής καλής θελήσεως που οφείλουμε να έχουχε απέναντι σε κάθε άγνωστο άνθρωπο. Διαφορετικοί είναι και οι βιαστές, οι ληστές και οι δολοφόνοι. Δεν σεβόμεθα κάποιον επειδή είναι διαφορετικός, αλλά εάν και εφ' όσον είναι και άξιος σεβασμού, παρά το ότι είναι διαφορετικός. Τελεία και παύλα”.

Γίνεται κατανοητό από όλους τους Έλληνες πως πρέπει να αντιδράσουμε παντοίω τρόπω και σε αυτήν την ασχήμια του υπουργείου Παιδείας. 

Να κατακλυσθεί το υπουργείο Παιδείας κατ΄ αρχήν με διαμαρτυρίες γονέων.
E-mail υπουργού Παιδείας: minister@minedu.gov.gr, τηλ. 210 3442887
 
*Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος, τέως πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
Tο greek1.blogspot.com δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
 Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 1greek.wordpress.com@gmail.comγια να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. COMMENTS

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,80,Αδαλής Γιώργος,6,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,69,Αντωνης Γρυπαιος,335,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,3802,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,237,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,54,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,194,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,6,ΒΟΤΑΝΑ,20,Γενοκτονία Ποντίων,5,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,20,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,447,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,90,ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ,26,Για ψαγμενους,84,Γιάννης Πρεβενιός,120,Γιατροσόφια,47,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,29,Γιώργος Πιπερόπουλος,47,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,21,Δημήτρης Νατσιός,10,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,764,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,54,Έλενα Ακρίτα,1,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4361,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,Ελληνίδα διεκδικεί την πρωθυπουργία,1,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,64,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,2,ελληνική χρεοκοπία,1,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,ΕΛΣΤΑΤ,1,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,21,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Εναλλακτικές θεραπείες,21,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,17,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,2,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,3,ΕΟΕ,6,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,583,Επίκουρος,1,Επίκτητος,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,541,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,2,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,127,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Ζωή Γεωργαντά,1,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η Γερμανία πλούτισε με το ευρώ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,7,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,3,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,1,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,1,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,291,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,114,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,30,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,16,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,1,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,Ιπποκράτης,3,ΙΡΑΝ,1,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,225,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,3,ΙΣΤΟΡΙΑ,314,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,145,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,8,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Καναδάς,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,8,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,1,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,6,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,64,Καρναβάλι,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,4,Καταπολέμηση του καρκίνου,4,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,Κεφαλογιάννης,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,10,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,110,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,1,ΚΟΜΜΑΤΑ,1,κομμουνισμός,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2150,ΚΟΤΖΙΑΣ,1,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,κούρεμα,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,κριτική,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,2,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,2,ΚΥΠΡΟΣ,191,Κύπρος,2,ΚΥΣΕΑ,2,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,1,Κώστας Λάμπος,40,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,6,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,59,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,1,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,11,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,1,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,μαντικής τέχνη,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,1,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,14,Μασονική Στοά,1,μαύρο» χρήμα,2,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,1,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,19,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,1,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,408,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,5,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,3,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μυθολογία,27,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,24,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,616,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,1,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,1,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,75,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,1,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,1,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1631,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,74,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,23,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,1,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,12,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,2,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,227,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,58,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,621,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3234,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,1,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,4,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,Προβληματισμοί,4,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,7,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,113,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,2,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,13,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,1,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,16,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,Ρεφλεξολογία,7,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,ΡΩΣΙΑ,34,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,4,ΣΑΜΑΡΑΣ,17,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,13,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,9,ΣΚΑΪ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,182,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,18,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,1,Στουρνάρας,1,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,2,ΣΥΝΤΑΞΗ,1,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,2,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,1,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,294,ΣΥΡΙΖΑ,9,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,1,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,ΤΖΑΜΙ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,79,Τουρκία,5,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,ΤΣΙΠΡΑΣ,6,Τσίπρας,2,Τσούτσουρος.,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,571,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,1,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,6,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,7,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,1,φυλή Χούνζα,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,6,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,4,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,1,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,1,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,5,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Agenda 21,23,aiolos greko,48,Anunnaki,1,auto-moto,5,Baba Vanga,1,Bio-bus,1,BLOG,149,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,2,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,Donald Trump,3,Dr Robert Lanza,1,Ebola Virus,5,Economist E,6,Femen,2,Feng Shui,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,46,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,114,John Ofeon,33,John Titor,1,KON MAR,16,Mind control,2,Monsanto,26,MORGELLONS,5,NAMCO,5,NASA,3,NATO,1,netakias,21,News,3073,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Panama papers,4,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,5,Rothschild,3,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,18,slider,33,Spiegel,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,22,VIDEO,214,Wikileaks,14,
ltr
item
1Greek-Σκέψου...: Η Παγκοσμιοποίηση του Παραλογισμού και της Τρέλλας
Η Παγκοσμιοποίηση του Παραλογισμού και της Τρέλλας
Με αφορμή την Επίθεση στην Σεξουαλική κανονικότητα των Ελληνοπαίδων από το Υπουργείο Παιδείας
https://4.bp.blogspot.com/-WGpqVt3IxTA/WLPinnqBanI/AAAAAAAA3ag/WjpN5bRN44Q4j4ACCpM9nocdR_J0sgevQCLcB/s640/katsaf-trans-cen.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-WGpqVt3IxTA/WLPinnqBanI/AAAAAAAA3ag/WjpN5bRN44Q4j4ACCpM9nocdR_J0sgevQCLcB/s72-c/katsaf-trans-cen.jpg
1Greek-Σκέψου...
https://greek1.blogspot.com/2017/02/blog-post_862.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2017/02/blog-post_862.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy