Bloger που με την ανάδειξη των θεμάτων θέλει να σας προβληματίσει πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και ενασχόλησης με ευρύτερα ζητήματα της σύγχρονης ζωής

Το ΜυστικόΤο Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA. Της Γορίτσας Του Βόλου

Για τον λόφο της *Γορίτσας του Βόλου, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος.Είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.

[Αν η ύλη ενός άλλου κόσμου βρίσκεται στην ατμόσφαιρά μας, η ορθόδοξη σκέψη θα δεχόταν – και είναι δεκτό – πως θα επηρεαζόταν από την γήινη βαρύτητα και θα έπεφτε κάτω στη Γη, όχι μόνο η ύλη αυτή, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος πάνω στον οποίο βρίσκεται. Φανταστείτε κάποια αντικείμενα στα ύφαλα του πλοίου. Κάποιες φορές τα αντικείμενα αυτά πέφτουν στον πάτο του ωκεανού. Όχι όμως και το πλοίο.
Τι νόημα όμως έχουν οι εκφράσεις, οι εξηγήσεις και οι παραδοχές; Ο τρόπος μας είναι ο εξής. Ορίστε τα στοιχεία. Κοιτάξτε τα μόνοι σας. Συμπεράνετε ό,τι θέλετε.
Τι νόημα μπορεί να έχει το τι πιστεύω εγώ;
Ορίστε τα στοιχεία.
Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;] Charles Fort
Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου: Είπε πολύ σωστά ο μεγάλος δάσκαλος Charles Fort «Αμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε» πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος έρευνας και μελέτης, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίληψης και κατ’ επέκταση, δράσης.
Παλαιότερα, αρθρογραφώντας σε έντυπα ειδικής θεματολογίας, είχα την συνήθεια να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας, γινόταν χειρότερα κι από επιστημονική διατριβή, ούτε πεϊπερολόγος ] -δόκιμος όρος- να ήμουνα. Σήμερα … φτου φτου, μακριά από ‘μένα. Όποιος θέλει να τεκμηριώσει, ας μελετήσει κι ας ερευνήσει μόνος του.
Μετά από τις παρανοϊκές επιθέσεις που δέχτηκα, στην ανάρτηση μου για τους Πωρίες [10] και από τα μηνύματα των κόπανων που κυκλοφορούν στο Facebook, πως είμαι δρακόφιδο, μιλάω με πνεύματα, είμαι μαύρος μάγος, (δύσκολο να ξεχωρίσουν οι βλάκες το μάγος, από το Μάγγος) και ανάλογες μα και κοινότυπες ανοησίες από τα γνωστά trolls, είπα να σας διηγηθώ ένα «παραμυθάκι» ! Έτσι λοιπόν τώρα ότι σας γράφω σε αυτό το άρθρο είναι ένα «παραμύθι» που μου το είπανε τα πνεύματα. Αρα ότι διαβάζετε, υπάγεται στην επιστημονική φαντασία ενός συνομωσιολογικοπαρανοϊκού συγγραφέα και ερευνητή (αυτόκλητου παρακαλώ) !! Δεν συμφωνείτε; Δικό σας θέμα !
Λοιπόν καλή η πλάκα με τους βλάκες, άλλωστε ο μοναδικός λόγος της ύπαρξης τους είναι να μας κάνουν να γελάμε … ας πάμε στο «παραμύθι»
Για τον λόφο της *Γορίτσας του Βόλου, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος. Στον λόφο αυτόν που είναι σίγουρα σημαντικός, βρίσκονται τα ερείπια της Ακροπόλεως της Ιωλκού. Η λέξη ακρόπολις είναι επιθετικός προσδιορισμός, η ακρόπολις των Αθηνών δεν έχει όνομα !!! γνωρίζεται πως λεγόταν; Λεγόταν «Κράνα»

Προπολεμικά: Το 1926 περίπου εμφανίζεται στο ανατολικό Πήλιο ένας Γερμανός «φυσιολάτρης» ο Αλφόνς Κοχάουζερ “Alfons Hochhauser” . Δούλευε με τους ψαράδες σαν βοηθός, και η αμοιβή του εκείνη την εποχή, ήταν φυσικά ψάρια για να φάει. Ήταν πολύ γερός, και φορτωμένος με μια τεράστια ψαροκασέλα, διέσχιζε το Πήλιο κάθετα σε 6 ώρες, κατέβαινε στον Βόλο πούλαγε τα ψάρια του και ξανά πίσω στο Ανατολικό Πήλιο. Ο φυσιολάτρης μας λοιπόν, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος παρουσιάσθηκε ως Ναζί με βαθμό πλωτάρχη !!! Ήταν, όμως καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν, μάλιστα έσωσε κάποιους από εκτέλεση. Επειδή αγάπησε τον τόπο έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα. Πολύ γρήγορα το όνομα του γίνεται θρύλος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως όχι; Γκρέτα Γκάρμπο, Ποσειδώνας του Αρτεμισίου, Ναζί, ο έρωτας στα χιόνια … Περισσότερα στο βιβλίο του Κώστα Ακριβού “Ποιος θυμάται τον Αλφόνς” εκδόσεις Μεταίχμιο.
Τα ίδια χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένας άλλος Γερμανός, ο Σέφελ που αγόρασε μια περιοχή στα Πευκάκια του Βόλου κι έχτισε ένα σπίτι. Αυτοί που του πουλήσαν την περιοχή, φυσικά για ένα πιάτο φακή, πανηγυρίζανε που πούλησαν στον «κουτό» Γερμανό αυτό το άγονο μέρος με τα πεύκα, που δεν έκανε ούτε για βοσκοτόπι. Βέβαια η περιοχή τώρα είναι «αρχαιολογικός» χώρος και απαγορεύεται να κτίσει κανείς !!! δείτε το ΦΕΚ
ΥΑ 7057/27-2-1961 – ΦΕΚ 105/Β/3-4-1961.
Υπήρχαν κι άλλοι Γερμανοί «τουριστοφυσιολάτρες» που κάνανε αγροτικό τουρισμό στην βιβλιοθήκη των Μηλεών, με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ερευνώντας και γνωρίζοντας.
Έτσι το σκηνικό ήταν έτοιμο, πολλά χρόνια πριν τον πόλεμο. Έρχεται η κατοχή και οι Γερμανοί επισκέπτονται την Παναγιά την «Τρυπητή» κάτω από την Γορίτσα στην θάλασσα, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Κάτω από το ιερό, μπαίνουν στην στοά και βγαίνουν στην άλλη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στην κορυφή του λόφου. Βέβαια δεν βρήκανε αυτό που ζητούσαν και κάψανε όλη την Γορίτσα ψάχνοντας για την πολυπόθητη είσοδο στο δεύτερο επίπεδο στοών.
Αφού δεν βρήκανε την είσοδο, με τον χαρακτηριστικό τευτονικό τρόπο τους, σκάψανε αρκετές ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ στοές πάνω ΑΠΟ τον δρόμο λίγα μέτρα πιο ψηλά. Και μπήκανε.

Το αστείο είναι ότι μεταπολεμικά αυτές οι είσοδοι των στοών ήταν καλυμμένες με σιδεριές. Αν ρώταγες κανένα τι ήταν αυτές οι τρύπες, σου απαντούσαν με περίσσια εξυπνάδα: «αποθήκες πυρομαχικών» των Γερμανών. Και αυτοί ήταν άνδρες που είχαν πάει στρατό και είχαν πολεμήσει κιόλας !!! Όχι σαν τους σημερινούς πολιτικούς και τους παπάδες που και δεν ξέρουν πως μυρίζει το μπαρούτι.
Το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς κλείσανε τις εισόδους με Μπάζα !!! Δείτε στις φωτογραφίες ότι απέμεινε. Όλα αυτά είναι τυχαία;
Μπήκανε λοιπόν κάτω, οι ειδικές μονάδες των Γερμανών της επιχειρήσεως Υπερβορεία. Βέβαια ταυτόχρονα έμπαιναν κι από πολλά σημεία που έχει η Ελλάδα και κάπου αλλού στην χαράδρα των Δελφών. Λέτε ο Α. Σικελιανός εκτός από το να κάνει βόλτες γυμνός με άσπρο άλογο στους Δελφούς, να ήξερε και τίποτ’ άλλο;
 Και στο υπόγειο του είχε μια αναπαράσταση με άγαλμα δράκου; Ήξερε για τους Αργοναϊτες; Μπα φήμες, ράδιο-αρβύλα θα ήταν. Εεε, τον είδε η Εύα και τον ερωτεύτηκε, έτσι όμορφος σαν αρχαίος Έλληνας θεός, και τον παντρεύτηκε. Βεβαία χαζοαμερικάνα ήτανε και όταν ο Άγγελος είχε καμιά γκόμενα στην κρεβατοκάμαρα και ερχότανε επισκέψεις τους έλεγε η Εύα: Σσσσ ο Δίας ιερουργεί !!!!! τι μου θυμίζει αυτό;
Μπήκανε βαθιά μέσα στο βουνό και τι είδανε; Απίστευτο:
Δυο Τεράστιες Αίθουσες παραλληλόγραμμες με πολλά χιλιόμετρα, ειδικά στο μήκος. Ομοίως στο πλάτος και στο ύψος. Μοιάζουνε σαν δυο πακέτα Μάλμπορο !!! Αρχίζουν περίπου από την Άλλη Μεριά του Βόλου και φτάνουν μέχρι το Τρίκερι. Ανάμεσα τους, το σβησμένο ηφαίστειο του Παγασητικού. Μέσα υπάρχουν τεράστια μηχανήματα άγνωστης τεχνολογίας,
λιωμένα από υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις, ενός απόμακρου χρονικά πολέμου!!! Κάτι σαν εκείνα που έβγαζαν με τα φορτηγά από το τούνελ της εθνικής των Τεμπών; Ας πούμε, λένε τα πνεύματα, 100.000 ετών ! Ε πνεύματα είναι αυτά, πως μπορεί κανείς να τους φέρει αντίρρηση;
Βέβαια, οι Γερμανοί κατεβήκανε παρακάτω και ήρθαν σε επαφή με κάτι περίεργα DNA και πήρανε τα σημαντικότερα κομμάτια τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιήσανε στα μυστικά τους όπλα. Βλέπε ιπτάμενους δίσκους, αεροπλάνα stealth και πολλά άλλα. Βλέπε αδελφότητα του Κώδωνος κλπ. Την οποία τεχνολογία αργότερα δώσανε μερικώς στους Αμερικανούς με το πρόγραμμα Paperclip. Άλλωστε ο Kurt Josef Waldheim που ήταν
αρχηγός της επιχειρήσεως, το μεγαλύτερο διάστημα του πολέμου το πέρασε στην Μαγνησία, παραμένοντας αφανής. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ από το 1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992.
Ερχόμαστε τώρα στο 1999 και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε, ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις που έχουνε ήδη. Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε; Έλα ντε ! Τα πνεύματα δεν μ’ αφήνουν να πω !
Οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια: Πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.
Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, βλέπετε πολλά πήλινα εδώλια. Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρο σκοινί.
Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500πκ.ε έως το 6.000 πκ.ε. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι ο αφέντης του, στην διάρκεια της ζωής του.
Με τον ερχομό της Σελήνης το 10.500 π.κ.ε. » η οποία είναι ένα παμπάλαιο death star 5 δις ετών» και με πολλές ζημιές από τον πόλεμο που προηγήθηκε άρχισε ο έλεγχος του πληθυσμού της Γης.
Το πρώτο που έγινε ήταν να ρυθμιστεί η αναπαραγωγή των ανθρώπων από το σεληνιακό ημερολόγιο. Δείτε την περίοδο στις γυναίκες. Οι Αρκάδιοι σωστά ονομάσθηκαν Προσέληνοι.

Στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο υπάρχουν τα θεμέλια ενός κτίσματος, 250 περίπου τ.μ. Μόνο με παρατήρηση από ψηλά διακρίνεται ολοκάθαρα το ЭIЄ.
Έτσι ξεκίνησε η κυριαρχία των διάφορων φυλών των ερπετοειδών στην Γη. Υπάρχουν τρία βασικά είδη, οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια.
Όλοι αυτοί έχουν πολλές υποφυλές. Οι Δράκοι μoιάζουν με όρθιους κροκόδειλους, όσο μεγαλύτερη η ουρά τόσο πιο βασιλικό «αίμα» έχουν. Τα Δρακόφιδα δεν έχουν πόδια αλλά ένα χοντρό κορμό φιδιού και αγκαθωτά πτερύγια στην πλάτη σαν το ψάρι Σκορπίνα, και όταν μεταμορφώνονται σε ανθρώπους τα πραγματικά μάτια τους είναι στην μύτη.
Τα Όρνια είναι ακόμη πιο επιθετικοί δράκοι, με χαρακτηριστικό τα 4 κερατάκια στο κεφάλι με γρομπαλάκια ! Κουίζ τώρα, ποιος «Μέγας» Έλληνας είχε αυτά τα γρομπαλάκια που φαινονται σε ανάγλυφα, που πολύ δύσκολα θα βρείτε; Όταν κατέστρεψε μια πόλη και κράτησε ένα μόνο σπίτι ποιητού του Πίνδαρου, ξέρετε ότι στην γλώσσα των Δράκων Pin-Dar σημαίνει το ανδρικό γεννητικό μόριο του Δράκου;
Όλοι αυτοί έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας και κλείνοντας τις αλυσίδες του DNA τους. Για να διατηρήσουν την ανθρώπινη μορφή τους, πρέπει να είναι σε συνεχή συγκέντρωση. Καμιά φορά την χάνουν στην διάρκεια του ύπνου και, ξαφνικά βλέπεις αν ξυπνήσεις, την γυναικά σου ή τον άντρα σου μέσα στις βλέννες !!! Ναι φυσικά, χρειάζονται αίμα, κάθε τρεις μέρες.
Υπάρχουν και οι φτερωτοί που είναι οι φυσικοί αντίπαλοι των ερπετοειδών.
Οι καλύτεροι είναι οι Κουκουβαγιάνθρωποι και οι Γερακάνθρωποι.
Πολλοί μιλάνε για το ιχώρ των Ελλήνων, αλλά λίγοι γνωρίζουν, ότι αυτό είναι μέρος του Dna μας και είναι η βαθύτερη σύνδεση της κουκουβάγιας με την θεά Αθηνά. Που να είναι άραγε, μήπως βρίσκεται στον μηρό μας; Εχω αναφερθεί σε άλλο άρθρο. Οι Γερακάνθρωποι συνδέονται με τους Ινδιάνους, θυμηθείτε πόσο τους αρέσουν τα φτερά !

Υπάρχουν και τα φρικτά έντομα. Προέρχονται από μια κόκκινη πραγματικότητα. Κύρια δείγματα οι Αραχνοειδείς και τα Αλογάκια της Παναγίας. Τα Αλογάκια της Παναγίας έχουν ύψος 8 μέτρων. Οι σκληροτράχηλοι άντρες των υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόγειες Αμερικανικές και άλλες βάσεις, περνάνε δύο μήνες εκπαίδευση για να τους αντικρίσουν, γιατί αν το κάνουν χωρίς εκπαίδευση πέφτουν όλοι νεκροί μόλις τους δούνε.
Άλλωστε, ήδη χάρις στον Δία, (ΖΟΥ-ΖΟΥ) ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!! Τα Θυέστια γεύματα τα έχετε ακουστά; Μελετήστε: «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη»
Ο Δίας, είναι ο Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο και που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η ZU-ZU η ZUZ. Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια σκυλιά μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια, αλλάζοντας ανθρώπινους φορείς, στην Γη. Και μια λεπτομέρεια, οι Κύνες ήταν και είναι, τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους είναι ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Είναι λογικο ότι έσπερναν τον τρόμο.

Επιπλέον είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, οπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ. Απλώς έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, έχει αναλυθεί σε άλλα άρθρα, μελετήστε τα
Κι αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει …. καταλαβαίνετε το παιχνίδι !
Για να ξαναδούμε αυτό το Vortex, που όλοι σχεδόν νομίζουν ότι είναι στην Γορίτσα. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Vortex του Βόλου έχει υποστεί πειρατεία από τους Κύνες παλιά και είναι ημιενεργό. Ναι κάποιοι -οι γνωστοί- τρέμουν μην ανοίξει ξανά. Άλλωστε οι δυο επιβεβαιωμένες εμφανίσεις μικρών Κενταύρων στο δάσος του χωρίου
Νεοχώρι, κάτι λένε, μόνο που το δάσος «κάηκε» το 2008 ! Δες κι εδώ “Σπηλιά Κενταύρου στο Ανήλιο Μαγνησίας»
Οι Αμερικάνοι εγκατεστημένοι στις υπόγειες αίθουσες του Βόλου, προσπαθούν να το ελέγξουν, αλλά εις μάτην. Όλο προβλήματα και καταστροφές έχουν. Εχει καταντήσει σαν την «Ελληνική ανάπτυξη» όλοι την ψάχνουν και κανείς δεν την βρίσκει.
Το κτιστό λεγόμενο αντίρροπο Ε στην Γορίτσα.
Κάποιοι λένε ότι είναι του 9.500πκε και ίσως να έχουν δίκιο. Η Αρχαιολογική το έχει «περιποιηθεί» κατάλληλα τα τελευταία χρόνια. Αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι αντίρροπο Ε, τι σχέση έχει με τα «ισόφωτα» του μεγίστου Έλληνα αστρονόμου Κ. Χασαπη; Ισόφωτα ειναι οι πηγές φωτός στο σύμπαν που έχουν την ίδια ένταση ! Και τι σχήμα παρουσιάζει; Το σύμπαν παρίσταται με μια έλλειψη δισδιάστατη. Αυτό που βγαίνει υπερβαίνει κάθε φαντασία.

Το σχήμα ενός ανθρώπου με τα χεριά στην ανάταση !!! και μάλιστα βγαίνει έξω από την έλλειψη !!! Δηλαδή υπερδιαστατικό. Και ιδού έχετε το αντίρροπο Ε. Δες εδώ “«Αντίρροπο Ε η Eξήγηση !»
Τελειώνοντας: Αν βάλετε το νου σας να δουλέψει και έχετε την νοημοσύνη και την διάκριση, απλά ερευνήστε, μελετήστε, αμφισβητήστε κι αναρωτηθείτε.
Τι στο καλό γίνετε; Ποιοί είναι οι Δεσμώτες – Θαυματοποιοί στο σπήλαιο του Πλάτωνα-Σωκράτη και ποιοί οι σκιές;
Τι ήθελαν να πουν αλληγορικά οι φιλόσοφοι και δεν μπορούσε να ειπωθεί απευθείας; Είναι γνωστό ό,τι οι μεγαλύτερες αλήθειες και η περιγραφή της πραγματικότητας βρίσκεται στην φαντασία κι όχι στα memeκαι τους μιμιδισμούς του κατεστημένου.
Ααα και ξέχασα, που χορεύει το Ηλίθιο Dna; Μα παντού γύρω σας ! Ολοφάνερα και το μόνο που χρειάζεται είναι πάψετε να κοιτάτε και ν’ αρχίσετε να βλέπετε … για να σας αποκαλυφθεί.

Ο λόφος της Γορίτσας βρίσκεται στο βάθος του μυχού του Παγασητικού κόλπου, ανατολικά του Βόλου, και έχει πλήρη έλεγχο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά του. Αφορμή αυτού του σημαντικού γεωγραφικού χαρακτηριστικού, ήταν να κτιστεί πάνω στο λόφο αυτόν μια ισχυρή πόλη, πιθανόν από τον Φίλιππο τον Β΄, όταν οχύρωνε στρατηγικές θέσεις στη Μαγνησία
Το όνομα της πόλης μένει ακόμη και σήμερα άγνωστο, αν και κατά καιρούς διάφοροι μελετητές προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την Ιωλκό, τη Νήλεια, το Ορμίνιο, τη Δημητριάδα.
Τα τείχη της πόλης κτίστηκαν πιθανότατα από τον Κάσσανδρο στα χρόνια ανάμεσα στο 316 και 298 π.κ.ε. Ο παλμός της ζωής στην πόλη αυτή σταμάτησε σύντομα και οι κάτοικοί της συνοικίστηκαν περί το 294 π.κ.ε. στην πόλη της αρχαίας Δημητριάδας, σε ένα λόφο στην απέναντι ακτή του Παγασητικού κόλπου. Έτσι η πόλη της Γορίτσας εγκαταλείφτηκε σιγά – σιγά ως το 250 π.κ.ε. και έκτοτε δεν ξανακατοικήθηκε. Ο λόφος της Γορίτσας είναι σήμερα προσφιλής στους κατοίκους του Βόλου για τους χώρους περιπάτου, αναψυχής και προσκύνησης της εκκλησίας της Ζωοδόχου πηγής.
Στα νοτιοανατολικά του λόφου, το 19ο αι. ανοίχτηκαν λατομεία, που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες οικοδόμησης της σύγχρονης πόλης του Βόλου. Τα λατομεία αυτά μαζί με τα λατομεία της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής, που εκτείνονται έξω ακριβώς από τον «μη περιφραγμένο» αρχαιολογικό χώρο της Γορίτσας, πληγώνουν το περιβάλλον και καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασής και προστασίας του περιβάλλοντος χώρου.
[Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στην miastala.com το 2010 και την επομένη της δημοσίευσης η Γορίτσα έπιασε φωτιά]

terrapapers.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
Tο greek1.blogspot.com δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
 Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 1greek.wordpress.com@gmail.comγια να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. COMMENTS

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,80,Αδαλής Γιώργος,6,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,69,Αντωνης Γρυπαιος,335,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,3799,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,237,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,54,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,194,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,6,ΒΟΤΑΝΑ,20,Γενοκτονία Ποντίων,5,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,20,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,447,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,90,ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ,26,Για ψαγμενους,84,Γιάννης Πρεβενιός,119,Γιατροσόφια,47,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,29,Γιώργος Πιπερόπουλος,46,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,21,Δημήτρης Νατσιός,10,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,23,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,763,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,54,Έλενα Ακρίτα,1,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4361,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,Ελληνίδα διεκδικεί την πρωθυπουργία,1,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,63,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,2,ελληνική χρεοκοπία,1,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,ΕΛΣΤΑΤ,1,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,21,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Εναλλακτικές θεραπείες,21,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,17,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,2,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,3,ΕΟΕ,6,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,583,Επίκουρος,1,Επίκτητος,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,540,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,2,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,127,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Ζωή Γεωργαντά,1,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η Γερμανία πλούτισε με το ευρώ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,7,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,3,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,1,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,1,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,291,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,114,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,30,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,16,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,1,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,Ιπποκράτης,3,ΙΡΑΝ,1,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,225,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,3,ΙΣΤΟΡΙΑ,314,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,145,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,8,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Καναδάς,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,8,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,1,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,6,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,64,Καρναβάλι,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,4,Καταπολέμηση του καρκίνου,4,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,Κεφαλογιάννης,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,10,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,110,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,1,ΚΟΜΜΑΤΑ,1,κομμουνισμός,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2147,ΚΟΤΖΙΑΣ,1,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,κούρεμα,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,κριτική,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,2,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,2,ΚΥΠΡΟΣ,191,Κύπρος,2,ΚΥΣΕΑ,2,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,1,Κώστας Λάμπος,40,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,6,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,58,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,1,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,11,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,1,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,μαντικής τέχνη,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,1,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,14,Μασονική Στοά,1,μαύρο» χρήμα,2,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,1,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,19,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,1,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,407,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,5,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,3,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μυθολογία,27,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,24,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,616,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,1,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,1,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,75,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,1,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,1,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1630,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,74,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,23,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,1,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,12,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,2,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,227,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,57,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,621,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3231,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,1,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,4,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,Προβληματισμοί,4,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,7,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,113,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,2,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,13,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,1,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,16,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,Ρεφλεξολογία,7,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,ΡΩΣΙΑ,34,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,4,ΣΑΜΑΡΑΣ,17,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,13,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,9,ΣΚΑΪ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,182,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,18,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,1,Στουρνάρας,1,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,2,ΣΥΝΤΑΞΗ,1,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,2,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,1,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,294,ΣΥΡΙΖΑ,9,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,1,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,ΤΖΑΜΙ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,79,Τουρκία,5,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,ΤΣΙΠΡΑΣ,6,Τσίπρας,2,Τσούτσουρος.,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,571,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,1,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,6,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,7,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,1,φυλή Χούνζα,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,6,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,4,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,1,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,1,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,5,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Agenda 21,23,aiolos greko,48,Anunnaki,1,auto-moto,5,Baba Vanga,1,Bio-bus,1,BLOG,149,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,2,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,Donald Trump,3,Dr Robert Lanza,1,Ebola Virus,5,Economist E,6,Femen,2,Feng Shui,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,46,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,114,John Ofeon,33,John Titor,1,KON MAR,16,Mind control,2,Monsanto,26,MORGELLONS,5,NAMCO,5,NASA,3,NATO,1,netakias,21,News,3073,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Panama papers,4,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,5,Rothschild,3,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,18,slider,33,Spiegel,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,22,VIDEO,214,Wikileaks,14,
ltr
item
1Greek-Σκέψου...: Το ΜυστικόΤο Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA. Της Γορίτσας Του Βόλου
Το ΜυστικόΤο Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA. Της Γορίτσας Του Βόλου
Για τον λόφο της *Γορίτσας του Βόλου, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος.
https://4.bp.blogspot.com/-sQZN8GtgbHI/WLnUUFyK4RI/AAAAAAAA31k/C4DctH9wnzcpM71_PdvIoSAyyTU5tt9MQCLcB/s640/Goritsa.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-sQZN8GtgbHI/WLnUUFyK4RI/AAAAAAAA31k/C4DctH9wnzcpM71_PdvIoSAyyTU5tt9MQCLcB/s72-c/Goritsa.jpg
1Greek-Σκέψου...
https://greek1.blogspot.com/2017/03/o-vortex-dna.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2017/03/o-vortex-dna.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy