Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!

SHARE:

Επειδή λοιπόν μας κούρασαν η καφρίλα και οι λεονταρισμοί των Ελλαδέμπορων «αγωνιστών» και χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο,....



Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,
         Περατωθείσης της επιδόσεως του ΕΞΩΔΙΚΟΥ, το οποίο και σας επισυνάπτουμε με τα πρωτόκολλα επιδόσεώς του προς τους εν αυτώ αναφερομένους φορείς και ευχαριστώντας αφ’ ενός μεν όσους είχαν το σθένος να συμπαραταχθούν στο εγχείρημά μας αφ’ ετέρου δε όσους μας συνέδραμαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο έργο μας και ευγνωμονούντες όσους αγωνίζονται ενάντια  στις δυνάμεις του σκότους, σας γνωρίζουμε ότι αρχές Νοεμβρίου θα προβούμε κατά πρώτον στις ανάλογες νομικές ενέργειες κατά πάντων των εμπλεκομένων επίορκων λειτουργών που συνετέλεσαν στην καταστροφή της Πατρίδας μας κατά δεύτερον στην, πέραν και πάνω από κόμματα, ξεθωριασμένες ιδεοληψίες και μίζερες αντιλήψεις του χθες, δημιουργία της Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας χωρίς βαρίδια, αγκυλώσεις και δογματισμούς.


ΕΜΕΙΣ, διαρκώς μελετούμε, διαρκώς προειδοποιούμε και μη κατέχοντες την «σοφίαν πάσαν» διαρκώς καλούμε σε συστράτευση και διαρκώς ζητούμε ουσιαστική υποστήριξη από οποιονδήποτε διαθέτει γνώση και μεθόδους, αλλά...εις μάτην!!!
έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι όλοι οι μεταμφιεσμένοι «αντεξουσιαστές» του ψευδοπατριωτισμού δικαίωσαν ένα παλαιό ρητό, που έχει αποδείξει την αλήθεια του στην Ελλάδα της κρίσης, που λέει ότι: «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων».

Και τούτο διότι διαπιστώσαμε με βαθειά μας λύπη ότι η ΔΗΘΕΝ υπό εκκόλαψη οικονομικοπολιτική συμμαχία των «πατριωτικών» δυνάμεων αποτελεί την φενάκη του σάπιου κρατισμού για να διατηρηθούν άθικτες οι δομές της κομματικής φαυλοκρατίας που ξεθεμελίωσε την χώρα. Διαπιστώσαμε ότι στην Ελλάδα έχει γίνει το αδιαχώρητο από «πατριώτες» που έχουν διολισθήσει εδώ και χρόνια στον βούρκο της ιδιοτέλειας, που επικαλούνται τα έργα και τις αρετές των προγόνων μας και αυθωρεί αλλάζουνε πλευρό.

Αηδιάσαμε από την μπόχα των φερόντων την λεοντή της φιλοπατρίας, ορκίζονται νυχθημερόν πως ζουν, αναπνέουν και δρουν για το καλό της πατρίδας και πως γι’ αυτή κάνουν τακτικά ευχέλαια και μακρούς σταυρούς. Στρατιές πατριδοκάπηλων κάθε ιδεολογικής κοπής ομνύουν όρκους εγγράφως και προφορικώς, ραδιοφωνικώς και τηλεοπτικώς, βγάζουν πύρινους λόγους υπέρ της ιεράς πατρίδας της οποίας το μεγαλείον μόνον ονειρεύονται και η οποία αποτελεί το έσχατο καταφύγιο της ελπίδας δηλούντες ότι θα την προστατεύσουν σε όλες τις καταιγίδες και πως γι’ αυτή μάχονται και το δικό της μεγαλείο πάντοτε υπηρετούν ενώ παράλληλα τριγυρίζουνε στα κόμματα σαν τους αισχρούς κοπρίτες εξαργυρώνοντας τις ψήφους τους με διορισμούς. Σε αυτό το άθλιο κατάντημα ξέπεσε ο πατριωτισμός που έγινε ένας άτιμος και δόλιος πατριδοκαπηλισμός.

Διαπιστώσαμε με θλίψη ότι αυτοί οι «ακραιφνείς» και «ανησυχούντες» Έλληνες των «πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων» που κατηγορούν, όπως πάντα, τους άλλους ως προδότες, κουνάνε σήμερα το λάβαρο της «ελληνικότητας» και του «εθνικισμού» ως στάχτη στα μάτια των Ελλήνων προωθώντας χυδαία συμφέροντα. Και το λέμε αυτό μετά λόγου γνώσεως διότι μόλις έγιναν αποδέκτες του ΕΞΩΔΙΚΟΥ μας, θύματα της χειραγώγησης, του εγωκεντρισμού ή της ιδιοτέλειάς τους, έχοντας ουτοπικές προσδοκίες, λούφαξαν και εκτός των 5ου, 36ου, 84ου και 96ου εκ των υπογραφόντων, που είχαν το ηθικό σθένος της συστράτευσης στο εθνικό μας κάλεσμα, ΟΛΟΙ οι άλλοι κρύφτηκαν σαν θρασίμια στα λαγούμια τους και δεν είχαν το θάρρος να εκφέρουν μία έστω γνώμη, μία ιδέα περί του πρακτέου, μία έστω πρόταση έστω και συμβουλή. Οποία καταισχύνη!!!

Επειδή λοιπόν μας κούρασαν η καφρίλα και οι λεονταρισμοί των Ελλαδέμπορων «αγωνιστών» και χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο, αναλογιζόμενοι τα οκτώ χρόνια αγώνων μας της κρίσης, τις πλατείες, τους «αγανακτισμένους», τις «κρεμάλες» και τους θεατρινισμούς, γιά να τελειώνουμε μιά και καλή με όλες αυτές τις ΔΗΘΕΝ «εθνικιστικές» βδέλλες, ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ: «Αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα!!!», ελπίζοντας στο μέλλον αυτοί οι «Ελληναράδες» να μην μας ξαναενοχλήσουν και να μην εμφανιστούν ξανά, ως «λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου», ζητώντας την «ένωση των πατριωτικών δυνάμεων». Ελπίζουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!

            Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα το μοιρόγραφτο κέντρο όπου παίζεται η ηθική αξία του ανθρώπου και εάν εμείς ενδώσουμε στην ωμή βία και τον απροκάλυπτο εκβιασμό των βαρβάρων, που όλα αυτά τα χρόνια πολεμούν λυσσαλέα την Ελλάδα, δεν θα είμαστε άξιοι των προγόνων μας. Δεν θα είμαστε άξιοι των νεκρών μας ηρώων. Δεν θα είμαστε άξιοι των αγέννητων γενιών που έρχονται. Αν επιτρέψουμε να συμβεί η καθυπόταξή μας στους σταυρωτές του Ελληνισμού, το Έθνος των Ελλήνων θα τελειώσει και μαζί του θα τελειώσει η έννοια «άνθρωπος». Η Ιστορία μας όμως που αποτελεί την ενσάρκωση των αξιών μας, των πεποιθήσεών μας και της ιδεολογίας μας, ΔΕΝ θα το επιτρέψει και η Πατρίδα μας θα ξαναβρεί τα υψηλά ιδανικά της και θα ξεκολλήσει από το τέλμα της ηττοπάθειας
            Ο αξιακός βέβαια κώδικας της χώρας μας βρίσκεται σε φάση οξείας και προχωρημένης αποδιάρθρωσης. Η κοινωνία δεχόμενη διαρκή τα πλήγματα μιάς πολύπλευρης επίθεσης στους θεμελιώδεις κανόνες της, έχει πλέον διαβρωθεί και καταρρέει. Ο πατριωτισμός, η θρησκεία που συνόδευαν πάντα τον Έλληνα στην διαχρονικότητά του, αποτελούν πλέον παρελθόν και έχουν αντικατασταθεί από τα ήθη και τα έθιμα των κατσαπλιάδων και των άθεων μπολσεβίκων που οραματίζονται την πολυπολιτισμικότητα, την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, στα δικαιώματα των ομόφυλων και την διάλυση της οικογένειας. Η εντιμότης, το νοικοκυριό, η αγάπη και ο σεβασμός στην πατρίδα έχουν εκχωρήσει την θέση τους στους αρνητές της ασφάλειας της χώρας, στην διαστροφή, στην ανεντιμότητα και στην απληστία, στοιχεία ενός φαύλου παγκοσμιοποιημένου συστήματος, με σκοπό το χρήμα, την διαπλοκή, το βόλεμα και την διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, με αποτέλεσμα να έχουν ξηλωθεί και οι τελευταίες λωρίδες του κράτους-έθνους, το οποίο μεγαλούργησε ανά τους αιώνες.
            ΝόμοιΣύνταγμακαι ιδανικά, έχουν καταντήσει κουρέλια, έχουν κατεξευτελιστεί στα χέρια άθλιων «υπουργών» και γελοίων «κυβερνήσεων»!!! Το κοινοβούλιο έχει καταντήσει ένα απέραντο χοιροστάσιο και αντί για ναός της Δημοκρατίας μετετράπη σε οίκος ανομίας, που ο Λαός περιφρονεί και μισεί βαθύτατα… Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε αυτόν εδώ τον τόπο έχουν δολοφονηθεί και το πολιτικό σύστημα της χώρας καταρρέει μέσα στην καταισχύνη και με τον τριγμό των κοκκάλων των 8.000 και πλέον αυτοχείρων των τελευταίων ετών να δονούν νεκρικά την ατμόσφαιρα, η Ελλάδα έγινε ένα τεράστιο θυσιαστήριο!!! Η ηθική κατρακύλα των διαχειριστών της πολιτείας μας έσπρωξε την χώρα στην σαπίλα και στον βούρκο της παρανομίας. Είναι αδιανόητο να παραδίδεται η εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια στα άθλια και παρανοϊκά όργανα των ναζί και σε «Ανθρώπους μηχανές, με τη λογική της μηχανής και με την καρδιά της μηχανής».
Η Ελλάδα έχει γίνει το «αποτυχημένο κράτος» που δεν μπορεί να προσφέρει στους πολίτες της ασφάλεια, ευημερία και νομιμότηταΤης επιβάλλονται νόμοι ενάντια στο Σύνταγμά της και μέτρα που την βυθίζουν στο χάος – με μοναδική λογική την προτεσταντική τιμωρία των Πολιτών της, έτσι ώστε να μη διανοηθούν να σηκώσουν ποτέ το κεφάλι, όσα μαρτύρια, ληστείες ή κλοπές και αν υποστούν.
Επιτρέπεται όμως ένα κράτος να ανέχεται τους εξευτελισμούς και τις προσβολές των «βαρβάρων», απλά και μόνο για να επιβιώσει; Έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά του και για τα παιδιά των παιδιών του, τα οποία καταδικάζει στην φτώχεια, στα μνημόνια στο διηνεκές και στη διεθνή ανυποληψία, αντί να τους κληροδοτήσει, ως οφείλει, κάτι περισσότερο από όσα κληρονόμησε το ίδιο;
Αξίζει στον Έλληνα να εγκαταλείψει την πατρίδα του στην τύχη της, αναζητώντας την δική του ευημερία; Να επιτρέψει στους ξένους να τον διώξουν από την χώρα του για να εγκατασταθούν οι ίδιοι, ληστεύοντας τον τεράστιο πλούτο της; Αυτό θα έκανε όταν ένας διαρρήκτης εισέβαλλε στο σπίτι του, με στόχο να καταστρέψει την οικογένεια και τα παιδιά του, αρπάζοντας επί πλέον όλα όσα με κόπο δημιούργησε;
            Μέσα σε αυτή την αθλιότητα, στην βάρβαρη παραβίαση του πνεύματος του Νόμου, μέσα στην παρανομία και στο μέγα πένθος που σκεπάζει την πατρίδα μας απ’ άκρου σε άκρο, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για το δίκαιο εναντίον του άδικου, για τον πολιτισμό εναντίον της βαρβαρότητας, για την τάξη εναντίον του χάους και θα ακουστεί ξαφνικά η φωνή Εκείνου που Πρέπει, για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, η λογική και η γαλήνη του τόπου: «Δεν αναγνωρίζω τους ανθρώπινους νόμους και τα συντάγματα, διότι ο μόνος Νόμος που μπορεί να υπάρξει είμαι εγώ.»   
Η Ελλάδα, έχει περιπέσει σε εθνική κατάθλιψη. Οι Έλληνες έχουν σταματήσει να ονειρεύονται και έχουν πάψει να ελπίζουν. Έχουν παραιτηθεί από κάθε διάθεση να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν το μέλλον τους. Και ακόμη και όταν – σε πείσμα των συνθηκών – το επιχειρούν, βλέπουν μπροστά τους να ορθώνονται τα φαντάσματα των τριών δολοφονημένων υπαλλήλων της Μαρφίν και ενός αγέννητου παιδιού που συντρίβουν τις προσπάθειές τους.
Το έγκληµα στην τράπεζα Marfin την 5η Μαΐου 2010 δεν έχει µόνο φυσικούς
αυτουργούς
. Το φασιστικό παρακράτος το κρυμµένο πίσω από τις κουκούλες του, τους «γνωστούς άγνωστους» ή τους «αντεξουσιαστές» ή τους «κουκουλοφόρους» µε τις μολότοφ, έχει και ηθικούς αυτουργούς: έχει όλους εσάς που υπηρετείτε το σαπισμένο σύστηµα που δολοφόνησε αλαλάζοντας, την Παρασκευή Ζούλια, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδάκι της που θυσιάστηκε και αυτό στην πυρά του παραλογισµού και της άκρατης «πολιτικής» της παραφροσύνης. Οι νεκροί είναι εκεί και σας κατηγορούν. Αιωνία τους η μνήµη!!!
ΕΜΕΙΣ, βράζοντας από οργή για τον κοινοβουλευτικό εμετικό χυλό που επέτρεψε στην Γερμανία να βιάσει την πατρίδα μας, τα όσια και τα ιερά μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μιά «μαζική εσωτερική αντίδραση στην κατοχή και στη ληστεία» της.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από τις εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην προκλητική ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων του Λαού μας, της παιδείας και της υγείας του, ενάντια στην εξαθλίωση της πατρίδα μας, ενάντια στην γενοκτονία του ιερού Έθνους των Ελλήνων.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς της κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες και η εγχώρια ιθύνουσα τάξη των τοκογλύφων.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην φαιδρή κυβέρνηση των αθέων «δωσίλογων» που «Βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις θα τους φύγει από τα χέρια», οι οποίοι για να κρατηθούν στην εξουσία προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας τον Λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο και διεφθαρμένο καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στην θέληση και την βούληση του Λαού, καταντώντας «ο αχθοφόρος της γερμανικής προπαγάνδας και ο σημαιοφόρος της εθνικής καταστροφικής πολιτικής», με αποτέλεσμα την παράδοση του ελέγχου της Ελληνικής επικράτειας και του φυσικού της πλούτου για να την καταβροχθίσουν τα βαμπίρ του Δου Ράϊχ.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία μιάς βουλής οπερέτας και μιάς κυβέρνησης κατσαπλιάδων που νομοθετούν ψηφίζοντας άθλια μέτρα λιτότητας και ισοπέδωσης που οδηγούν τον Λαό μας στην εξόντωση και το κράτος μας στην διάλυση και στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία για να υπάρξει ανάπτυξη, ευημερία και διέξοδος και τέλος στον ορυμαγδό των μέτρων, για να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του και για να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτόν τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν.
Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 8.000 αδελφών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τους οδήγησαν οι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην, μέχρι μυελού οστέων, ανομία.
Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του.   
ΕΜΕΙΣ πιστοί στην πολιτική υποθήκη του Πλάτωνα ότι: «Κάθε διοίκησις, είτε ιδιωτική είναι είτε δημοσία κανένα άλλον σκοπόν δεν έχει παρά να φροντίζει δια το καλύτερον εκείνου που έχει υπό την δικαιοδοσίαν της» ΦΡΟΝΟΥΜΕ ότι αυτή η κατάσταση πρέπει επειγόντως να αναστραφεί. Η χώρα πρέπει να βρει ξανά το σφρίγος και τον δυναμισμό της. Πρέπει να κοιτάξει με αυτοπεποίθηση κατάματα το μέλλον και με αποφασιστικότητα να το κερδίσει. Πρέπει να προσπεράσει τους αποστόλους του μαρασμού και τους προφήτες της διάλυσης και να τους αναγκάσει να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν: στο περιθώριο της ιστορίας.
Γνωρίζουμε βέβαια ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα συνονθύλευμα απ απογόνους μαυραγοριτών, συμμοριτών, δωσίλογων, ανακυκλωμένων λούμπεν αριστερών, πεπαλαιωμένων μαρξιστών τύπου αντάρτικου και σοβιετίας, μεγαλοπρομηθευτών, διαπλεκομένων, Μέσων Μαζικής Εκμαύλισης, εργολάβων και νταβατζίδων με μπροστάρηδες αρκετούς κομματικούς ψευτοτραπεζίτες πολιτικής νομενκλατούρας, που είναι οι αυτουργο της μακρόχρονης λεηλασίας και κακοδιαχείρισης της πατρίδος.
Επειδή λοιπόν η αντιμετώπιση των εθνικών μας θεμάτων απαιτεί πρωτίστως την συνειδητοποίηση της ιστορικής συνέχειας και της πολιτιστικής ταυτότητας του Ελληνισμού ΦΡΟΝΟΥΜΕ ότι είναι επιτακτική ανάγκη, ένας συναγερμός κινητοποίησης όλων των ακμαίων δυνάμεων του τόπου, μιά πολιτική και κοινωνική πανστρατιά όλων όσοι ατενίζουν με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη το αύριο γιά να χαράξουμε έναν νέο προσανατολισμό για το μέλλον και να μπορεί να εκφραστεί ένα νέο όραμα για το αύριο του Έθνους που θα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές της μιζέριας και της μισαλλοδοξίας.
            Όθεν, ως πολιτική και ηθική αντίσταση στην επιδιωκόμενη αποσάθρωση του κράτους και τον εθνικό και κοινωνικό θρυμματισμό ημών των Ελλήνων το γένος που έχουμε τα δικά μας πρότυπα, τις δικές μας διαχρονικές αξίες και τα δικά μας ιδανικά, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εγερθούμε και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η δημιουργία ενός μετώπου ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ το οποίο ΔΕΝ θα είναι ένα ακόμα κόμμα αλλά μία συντονισμένη εξέγερση πηγάζουσα από τις υγιείς δυνάμεις του έθνους, τον Στρατό, την Εκκλησία, τους Πνευματικούς ανθρώπους και τους αγνούς πολίτες που δεν επιτρέπουν στα κοράκια των πλειστηριασμών ν’ αρπάξουν τα σπίτια των συμπατριωτών μας και οι οποίες δυνάμεις θα καθοδηγήσουν και θα υποστηρίξουν μία τέτοια λαϊκή εξέγερση γιά να αποτινάξει την σαπίλα που τρώει τα σωθικά του έθνους. Να  απαρτίζεται από δυνάμεις με ηθικές και εθνικές αξίες που δεν ενέδωσαν, που δεν υπέκυψαν, που δεν είναι διατεθειμένες να συμβιβαστούν και να γονατίσουν σε κάθε κοσμοκράτορα. Δυνάμεις που θα δώσουν διέξοδο στα προβλήματα της Χώρας, με σκοπό την ανόρθωση της Ελλάδος, την διάσωση του Ελληνισμού και τον εκ των δυνάμεών της σχηματισμό κυβέρνησης με προτεραιότητα:
§  Την διαμόρφωση εθνικής πολιτικής σκέψης, που θα ανατρέψει ολοκληρωτικά τις κατοχικές δεσμεύσεις που αλυσοδένουν την χώρα και γονάτισε έναν ολόκληρο Λαό.
§  Την άμεση εφαρμογή του άρθρου 48 του Συντάγματος «…για την κατάσταση πολιορκίας και την σύσταση εξαιρετικών δικαστηρίων...» και την συγκρότηση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης προς παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που αποκαθήλωσαν την εθνική αξιοπρέπεια σε κάθε έκφανσή της διότι, αυτό το οικονομικό 1922 χρειάζεται το δικό του Γουδή για να αποδοθή Δικαιοσύνη. Γι ν καθίσουν στ εδώλιο, οι ανθελληνικές ημίαιμες Δυνάμεις που κατέστρεψαν, δυσφήμισαν, εξαθλίωσαν και ταπείνωσαν την Πατρίδα οδηγώντας την σε γενοκτονία αφού εξεδίωξαν το φυτώριό της, αφαίμαξαν τον πλούτο της και κατάντησαν την Χώρα χωματερή τοξικών αποβλήτων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και ισλαμοφασιστών προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, την εξόντωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το θάψιμο της Ελλάδος στα τάρταρα της μισαλλοδοξίας τους. 
Στην πολιτική του «εθνικού ενδοτισμού», που σαν δηλητήριο κυλάει στις φλέβες των «θεσμών» της χώρας από την εποχή Καραμανλή του 1955, πρέπει να αντιπαραταχθεί μία εθνικά υπεύθυνη πολιτική με αυτοτελή έκφραση, σε  ενιαίο και αυτόνομο σχήμα, ως απάντηση του υγιούς πολιτικού δυναμικού στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα της κατάργησης των δικαιωμάτων των Ελλήνων και την εθνική και οικονομική υποθήκευση της χώρας στην Ελληνοκτόνο Ευρώπη των τοκογλύφων.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ανατροπή που θα διεμβολίσει τα σχέδια των καπηλευτών και των λαοπλάνων που συνοδευόμενοι από κήρυκες του αθεϊσμού, της αγραμματοσύνης, της διαστροφής και της δουλείας και από οίηση παντογνωσίας τιμολόγησαν αυθαίρετα την ζωή μας και την έκαναν αριθμούς… και την έκαναν ΧΡΕΟΣ.
Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίστασή μας και η αναγκαιότητα συσπείρωσης όλων των αδρανοποιημένων δυνάμεων με σκοπό την ανόρθωση της χώρας  μας και την διάσωση του κύρους του ταπεινωμένου Ελληνισμού.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή εναντίον της σκοτεινότερης αυθαιρεσίας. Με την πρόταση: «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τίθεται η βάση συσπείρωσης στην ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ όλων εκείνων που αγωνίζονται για την θεμελίωση μιάς ευνομούμενης ελεύθερης πολιτείας, όλων εκείνων που δεν θέλουν την πατρίδα τους ακρωτηριασμένη και υποταγμένη στις σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις της ξενοκρατίας όλων εκείνων που έχουν όραμά τους για τον Λαό μας ένα λαμπρό μέλλον αντάξιο του θαυμαστού παρελθόντος του. Όλων εκείνων που θέλουν την πατρίδα τους πίσω!!! Ολόκληρη!!! Είναι δική μας και είναι το μοναδικό μας περιουσιακό στοιχείο!!! Την θέλουμε πίσω!!! Την θέλουμε τώρα!!! Την θέλουμε γρήγορα!!!
          Ο Νίκος Καζαντζάκης, την 15η Σεπτεμβρίου 1954 έγραφε στην Νέα Εστία: «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος- αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος-σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικιέται. Θαρρείς κι είναι απαραίτητος αγώνας πολύς κι ιδρώτας πολύς και δάκρυα για να ξαγοράσει ο άνθρωπος το δίκιο του· κι η ελευθερία είναι το πιο ακριβοαγόραστο αγαθό· δε δίνεται δωρεάν μήτε από ανθρώπους μήτε από θεούς· πηγαίνει από χώρα σε χώρα, όπου τη φωνάξουν, από καρδιά σε καρδιά, ανύπνωτη, ανυπόταχτη, χωρίς συμβιβασμό. Τώρα τη βλέπουμε, με σίγουρην ορμή, να δρασκελάει τα χώματα της Κύπρου· και σε λίγο τα πόδια της θα γεμίσουν αίματα. Έτσι πάντα αυτή ανοίγει δρόμο».
Ο «νυν υπέρ πάντων αγών» διεξάγεται τώρα και για εμάς αποτελεί ύψιστο χρέος προς την παρούσα και τις επόμενες γενιές…. να δηλώνουμε παρόντες!!!
Κατά τον Αριστοτέλη: «Των πολιτών έργον εστίν η σωτηρία της κοινωνίας.» Δηλαδή η σωτηρία της πολιτείας είναι καθήκον των πολιτών και εμείς, υπό τα κελεύσματα του μέγα διδάσκαλου και των διατάξεων του άρθρου 120 # 4 του Συντάγματος είμαστε ΕΔΩ, ΟΡΘΙΟΙ στου ΕΘΝΟΥΣ τις επάλξεις, είμαστε ΕΔΩ σε θέση μάχης και σας καλούμε να αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!! 






Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή  αυτοί!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«Ε.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Δημήτρης Βόγγολης

                        210 3250220                   6944325056                  6944357378
















Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook




Tο greek1.blogspot.com δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
 Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 1greek.wordpress.com@gmail.comγια να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. 

Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. 



COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
Επειδή λοιπόν μας κούρασαν η καφρίλα και οι λεονταρισμοί των Ελλαδέμπορων «αγωνιστών» και χρειαζόμαστε περισσότερο οξυγόνο,....
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOiT2-eFlsDUm8YAlY29bR6wgbdvd32LuBrzk8UQBdWvejQwEw5o_10xyJTAeIPwrDc4UeRrvgSh5aMVgq4mwGmrBC7sg4cP5EJcZynU1rAE5iAEWzgdHuPMV3hZhii1Fp_XRC1gR6ymel/s1600/KYBOS-750x400.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOiT2-eFlsDUm8YAlY29bR6wgbdvd32LuBrzk8UQBdWvejQwEw5o_10xyJTAeIPwrDc4UeRrvgSh5aMVgq4mwGmrBC7sg4cP5EJcZynU1rAE5iAEWzgdHuPMV3hZhii1Fp_XRC1gR6ymel/s72-c/KYBOS-750x400.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy