Η ΚΡΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

SHARE:

Η μυστική ιστορία της μαφίας των Χαζάρων ...




Σημείωση: Η ιστορία των Χαζάρων, και ειδικά η Χαζαρική Khazarian Mafia (KM), το μεγαλύτερο σωματείο του Οργανωμένου Εγκλήματος παγκοσμίως, που μεταμορφώθηκε στη Χαζαρική ολιγαρχία με την ανάπτυξη του Babylonian Money-Magick, έχει σχεδόν αποκοπεί από τα βιβλία της ιστορίας.


Η σημερινή Κ.Μ. [Khazarian Mafia] γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς καταχρηστική μυστικότητα και ως εκ τούτου έχει δαπανήσει πολλά χρήματα με την αποκοπή της ιστορίας της από τα βιβλία της ιστορίας, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες του κόσμου από το να μάθουν για το "κακό " το μεγαλύτερο Cabal οργανωμένου εγκλήματος αυτού του κόσμου.

Οι συντάκτες αυτού του άρθρου έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αναστήσουν αυτή τη χαμένη, μυστική ιστορία των Χαζάρων και το μεγάλο διεθνές συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος, που καλείται καλύτερα  Khazarian Mafia (KM) και καθιστούν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου είναι το νέο Gutenberg Press.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναδημιουργηθεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία της ΚΜ, γι 'αυτό παρακαλούμε να συγχωρείτε τυχόν μικρές ανακρίβειες ή λάθη που είναι ακούσια και οφείλονται στη δυσκολία να ανακαλύψουμε την αληθινή ιστορία της Khazaria και της μαφίας της. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούμε για να την ανοικοδομήσουμε.

Ήταν ο Mike Harris που συνέδεσε τις κουκίδες και έκανε την πραγματική ανακάλυψη της μυστικής ιστορίας της Khazarian Mafia και του όρκου του αίματος για να εκδικηθεί τη Ρωσία για να βοηθήσει τους Αμερικανούς να κερδίσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο και τον όρκο τους για εκδίκηση από την Αμερική και τους Αμερικανούς για τη νίκη αυτών των πολέμων και τη διατήρηση της Ένωσης.

Στη Συνδιάσκεψη της Συρίας για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού Εξτρεμισμού 1 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική του διεύθυνση, ο Επίτροπος και Διευθυντής Βετεράνων σήμερα Gordon Duff δημοσιοποίησε  για πρώτη φορά ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο διεθνές συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που συνδέεται με Ισραήλ. Αυτή η αποκάλυψη έστειλε κύματα σοκ στη Διάσκεψη και σχεδόν αμέσως σε όλο τον κόσμο, καθώς σχεδόν κάθε ηγέτης του κόσμου έλαβε αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff εκείνη την ημέρα, μερικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Και τα κύματα σοκ από την ιστορική ομιλία του στη Δαμασκό συνεχίζουν να αφηγούνται σε όλο τον κόσμο ακόμα και αυτή τη μέρα. Και τώρα ο Gordon Duff ζήτησε από τον πρόεδρο Πούτιν να απελευθερώσει τη ρωσική Intel, η οποία θα εκθέσει περίπου 300 προδότες στο Κογκρέσο για τις σοβαρές σειριακές κακουργίες και την καταστατική τους κατασκοπεία εκ μέρους της μαζίας των Khazarian (KM) εναντίον της Αμερικής και πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής.

Γνωρίζουμε τώρα ότι η Khazarian μαφία  (KM) διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών με τη χρήση τρομοκρατίας τύπου ψευδούς σημαίας Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού συστήματος Federal Reserve, της IRS, του FBI, της FEMA, της πατρίδας Ασφάλεια και το TSA. 
Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το KM ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη μιας εσωτερικής δουλειάς, της επίθεσης Gladio-False-Flag στην Αμερική στις 9-11-01, καθώς και της βομβιστικής κατασκευής Murrah Building στις 19 Απριλίου 1995.




Η κρυμμένη ιστορία της απίστευτα διαβολικής Χαζαρικής μαφίας

από τους Preston James και Mike Harris

100-800 μ.Χ. - μια απίστευτα κακή κοινωνία αναδύεται στην Χάζαρια:

Οι Khazarians εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν κακό βασιλιά, ο οποίος είχε αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλώνας, κρυφά ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως δικαστήριο του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Khazarians γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, οδοιπορικοί και για την ανάληψη των ταυτοτήτων εκείνων των ταξιδιωτών που δολοφόνησαν ως κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπο ζωής.

800 μ.Χ. - Το Ultimatum παραδίδεται από τη Ρωσία και άλλα γύρω έθνη:

Οι ηγέτες των γύρω λαών, ιδιαίτερα της Ρωσίας, είχαν τόσες πολλές καταγγελίες από τους πολίτες τους ότι, ως ομάδα, παραδίδουν ένα τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. Στέλνουν ένα ανακοινωθέν προς τον βασιλιά της Χαζάριας ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις Αραμπαϊκές θρησκείες για τον λαό του και να την καταστήσει την επίσημη κρατική του θρησκεία και να απαιτήσει από όλους τους Khazarian πολίτες να το ασκήσουν και να κοινωνικοποιήσουν όλα τα παιδιά της Χαζάριας να ασκήσουν αυτή την πίστη.

Ο βασιλιάς του Χαζάρου έλαβε την επιλογή μεταξύ του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο βασιλιάς της Χαζάριας επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η περιβάλλουσα συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τον Ρωσικό τσάρο. Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο χαζαρικός βασιλιάς και ο εσωτερικός του κύκλος ολιγάρχες συνέχισαν να ασκούν την αρχαία βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως μυστικό σατανισμό. Αυτός ο μυστικός σατανισμός περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετές με παιδική θυσία, αφού «τους έκαψαν», πίνοντας το αίμα τους και τρώγοντας την καρδιά τους.

Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν ότι όλα βασίζονταν στην αρχαία λατρεία Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της κουκουβάγιας. Για να ξεγελάσουν τη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τη Ρωσία που παρακολουθούσαν την Χαζάρια, ο βασιλιάς της Χαζάριας συγκλόνισε αυτές τις πρακτικές του λουσιφερίου μαύρου μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική θρησκεία σατανικής-υβριδικής, γνωστή ως Βαβυλωνικός ταλμουδισμός. Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Khazaria, και καλλιέργησε το ίδιο κακό που ήταν γνωστό πριν από την Khazaria.

Δυστυχώς, οι Khazarians συνέχισαν τους κακούς τρόπους τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας εκείνους από τις γύρω χώρες που ταξίδευαν μέσω Khazaria. Οι ληστές του Khazarian προσπαθούσαν συχνά να αναλάβουν την ταυτότητά τους αφού δολοφόρησαν αυτούς τους επισκέπτες και έγιναν κύριοι μεταμφιεσμάτων και ψεύτικων ταυτοτήτων - μια πρακτική που συνέχισαν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Baal.

1.200 μ.Χ. - Η Ρωσία και τα γύρω έθνη έχουν αρκετή δράση:

Περίπου το 1200 μ.Χ., οι Ρώσοι οδήγησαν μια ομάδα εθνών που περιβάλλουν την Khazaria και την εισέβαλαν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Khazarian εναντίον του λαού τους, που περιελάμβαναν την απαγωγή των μικρών παιδιών και των νηπίων τους για τις τελετές θυσίας του αίματος στον Baal. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και το εσωτερικό του δικαστήριο των εγκληματιών και δολοφόνων ήρθε να είναι γνωστή ως μαγεία Khazarian (KM) από τις γειτονικές χώρες.

Οι ηγέτες των Χαζάρων είχαν ένα καλά αναπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου έλαβαν προειδοποίηση και διέφυγαν από τα Χάζαρια στα ευρωπαϊκά έθνη προς τα δυτικά, παίρνοντας την τεράστια περιουσία τους μαζί τους σε χρυσό και ασήμι. Έβαλαν χαμηλά και ανασυντάχθηκαν, ενώ ανέλαβαν νέες ταυτότητες. Τελικά, συνέχισαν το παιδικό αίμα του Σατανά τους και τα τελετουργικά θυσία και πίστευαν στον Βάαλ να τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως υποστήριζαν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να εξαπολύουν και να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη γι 'αυτόν.

Ο βασιλιάς της Χαζάριας και η αυλή του στη Μαφία σχεδίασαν αιώνια εκδίκηση ενάντια στους Ρώσους και τα γύρω έθνη που εισέβαλαν στη Χαζάρια και τους οδήγησαν από την εξουσία.

Η μαύρη Khazarian εισβάλλει στην Αγγλία αφού απελάθηκε για εκατοντάδες χρόνια:

Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Oliver Cromwell να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο 1 και να κάνει την Αγγλία ασφαλή για τραπεζικές εργασίες ξανά. Αυτό ξεκίνησε τους Αγγλικούς πολέμους που έσπασαν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα την εξολόθρευση της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδες της γνήσιας αγγλικής αριστοκρατίας. Έτσι δημιουργήθηκε το City of London ως τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης και ξεκίνησε την έναρξη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.



Από την ιστοσελίδα του David Icke www.davidicke.com. Ο David Icke ήταν ο πρώτος που εκθέτει με θάρρος τους Rothschilds δημόσια μπροστά σε εκατοντάδες. Αυτό φυσικά τον καθιστά διεθνούς ήρωα και χρειαζόμαστε περισσότερα με το θάρρος του για να σπάσουμε το κάλυμμα που κρύβει τη μαφία των Χαζάρων και να θέσει τέρμα στην παγκόσμια παράνομη εξουσία τους.


Η Khazarian Mafia (KM) αποφασίζει να διεισδύσει και να καταλάβει όλη την Παγκόσμια Τράπεζα χρησιμοποιώντας τη Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία, γνωστή και ως Babylonian Money-Magick ή τη μυστική τέχνη να κερδίζει χρήματα από το τίποτα, χρησιμοποιώντας επίσης τη δύναμη της θανατηφόρας λύσης να συσσωρεύσει το ενδιαφέρον:

Οι KM χρησιμοποίησαν την τεράστια περιουσία τους για να εισέλθουν σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα βασισμένο σε μυστική μάγισσα μαγεία-μαγεία της Βαβυλώνας που ισχυριζόταν ότι έμαθε από τα κακά πνεύματα του Baal, σε αντάλλαγμα για τις πολλές θυσίες του για παιδιά.

Αυτό το μάγιστρο της Βαβυλωνίας συνέβαλε στην αντικατάσταση των χαρτονομισμάτων για καταθέσεις χρυσού και αργύρου, τα οποία επέτρεψαν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που προσέφερε εύκολη αντικατάσταση εάν χάσουν τα πιστοποιητικά ή τους έχουν κλέψει.

Ενδιαφέρον είναι το πώς το ίδιο το πρόβλημα που ξεκίνησαν από τους Khazarians είχε επίσης μια λύση που τους προσέφερε. Τελικά ο Khazarian βασιλιάς και το μικρό περιβάλλον του δικαστηρίου διείσδυσαν τη Γερμανία με μια ομάδα που επέλεξε το όνομα "οι Bauers" της Γερμανίας για να τις εκπροσωπήσουν και να συνεχίσουν το δικό τους Baal-powered σύστημα κακού. Οι Bauers της Κόκκινης Ασπίδας, που αντιπροσώπευαν τις μυστικές θυσίες τους με βάση το αίμα, άλλαξαν το όνομά τους στο Rothschild (γνωστό και ως «παιδί του βράχου, Satan»).

Οι Ρότσιλντ ως πρόσφυγες αποτην Khazarian Mafia (KM) διεισδύουν ως τραπεζίτες  [Hijack British Banking ] και στη συνέχεια καταλαμβάνουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:

Ο Bauer / Rothschild είχε πέντε γιους που διήνυαν και ανέλαβαν την ευρωπαϊκή τραπεζική και το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών του Λονδίνου μέσω διάφορων λακωνικών πράξεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς του Ναπολέοντα που κέρδισε ενάντια στους Βρετανούς, όταν έχασε. Αυτό επέτρεψε στους Rothschilds να χρησιμοποιήσουν την απάτη και την εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο της αγγλικής αριστοκρατίας και της γαιοκτημόνων, που είχαν πραγματοποιήσει επιχειρηματικές επενδύσεις με τα τραπεζικά ιδρύματα του City of London.



Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν ένα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα της Fiat που εξειδικεύεται στην απομίμηση των πλαστών χρημάτων - χρεώνοντας ολέθρια ληστή για τον βρετανικό λαό, χρησιμοποιώντας αυτό που έπρεπε να έχουν τα δικά του χρήματα.

Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη του Βαβυλωνιανού χρήματος-μαγεία. ισχυρίστηκαν στους εμπιστευματομένους ότι αυτή η τεχνολογία και η μυστική χρηματική δύναμη τους είχε παρασχεθεί από τον Baal, λόγω της συχνής παιδικής τους αιμορραγίας και θυσίας τελετουργιών στον Baal.

Μόλις είχαν διεισδύσει και κατέστρεψαν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα, συνενώθηκαν με τους Βρετανούς Ρόιους και εισέβαλαν και κατέστρεψαν εντελώς όλη την Αγγλία και όλα τα μεγάλα θεσμικά της όργανα. Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ γεννούν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με τη διοργάνωση κρυφά διαχειριζόμενων παράνομων και μοιχοειδών φυλών με τους δικούς τους Khazarian άντρες, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Ρογάλους με τους δικούς τους προσποιητές στο θρόνο.

Η Khazarian Mafia (KM) διεξάγει μια διεθνή προσπάθεια για την εξάλειψη των Βασιλέων που κυβερνούν από το Θεϊκό Δικαίωμα του Παντοδύναμου Θεού:
Επειδή το KM ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Baal (γνωστός και ως Devil, Lucifer, Satan) εξαιτίας των θυσιών του προς αυτόν. Αμφισβητούν όλους τους βασιλιάδες που κυβερνούν υπό την εξουσία του Παντοδύναμου Θεού επειδή οι περισσότεροι νιώθουν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι ο λαός τους προστατεύεται από τους διωγμούς και τους προδοτικούς "Εχθρούς μέσα στις Πύλες".

Τη δεκαετία του 1600, το KM δολοφονεί τους Βρετανούς Royals και υποκαθιστά τις δικές τους απομιμήσεις. Τη δεκαετία του 1700, δολοφονούν τους Γάλλους Ρώλους. Λίγο πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονήθηκαν, ο Αυστριακός Αρχιεπίσκοπος Ferdinand για να ξεκινήσει το WW1 Το 1917 συναρμολόγησαν τον στρατό τους ΚΜ, τους Μπολσεβίκους, διεισδύσουν και καταδιώκουν τη Ρωσία, δολοφονούν τον Τζάρο και την οικογένειά του με κρύο αίμα, ξινοδέχονται την αγαπημένη του κόρη μέσα από το στήθος και κλέβουν όλους τους ρωσικούς χρυσούς, αργυρούς και τέχνης θησαυρούς. Λίγο πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονήθηκαν οι αυστριακοί και γερμανικοί Ρόιαλς Στη συνέχεια, να απαλλαγούν από τους Κινέζους Ριάλους και να αποδυναμώσουν τον Ιάπωνα άρχοντα.

Το έντονο μίσος της Khazarian μαφίας σε όποιον δήθεν πίστευε σε οποιονδήποτε Θεό αλλά στον θεό τους Baal τους έχει παρακινήσει να δολοφονήσουν βασιλιάδες και βασιλείς και να βεβαιωθούν ότι δεν μπορούν ποτέ να κυβερνούν. Έκαναν το ίδιο με τους Αμερικανούς προέδρους - τρέχοντας εξελιγμένες συγκαλυμμένες επιχειρήσεις για να τους απολύσουν.

Αν αυτό δεν λειτουργήσει, το KM τους δολοφονεί, όπως και οι McKinley, Lincoln και JFK. Το KM θέλει να εξαλείψει κάθε ισχυρό ηγέτη ή εκλεγμένους αξιωματούχους που τολμούν να αντισταθούν στη βαρβανική χρηματική δύναμη των μαγικών τους ή στην κρυμμένη εξουσία τους που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη του ανθρώπινου συμβιβαστικού τους δικτύου.

Οι Rothschilds δημιουργούν τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών εξ ονόματος του KM:

Οι Rothschilds έκαναν μυστικά τη βρετανική αυτοκρατορία και δημιούργησαν ένα κακό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί πληρώνουν στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά που δεν ήταν διαθέσιμα οπουδήποτε αλλού.

Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς τους κατασκοπευτικού δικτύου, είχαν ακούσει για το τουρκικό οπιο και τα συνήθη χαρακτηριστικά του. Έκαναν μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση για να αγοράσουν τουρκικό οπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με μια κακή συνήθεια οπίου που έφερε πίσω το χρυσό και το ασήμι στα ταμεία Rothschild, αλλά όχι στον Βρετανό Λαό.
Οι εθισμοί οπίου που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις οπίου του Rothschild στην Κίνα βλάπτουν την Κίνα τόσο πολύ που η Κίνα πήγε στον πόλεμο δύο φορές για να την σταματήσει. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως οι εξεγέρσεις του Μπόξερ ή οι πόλεμοι του οπίου.

Τα χρήματα που κέρδιζαν οι Ρότσιλντ από την πώληση του οπίου ήταν τόσο τεράστιες που έγιναν ακόμα πιο εθισμένοι στο εύκολο χρήμα από ό, τι οι τοξικομανείς στο όπιο.

Οι Rothschilds ήταν η πηγή χρηματοδότησης πίσω από την ίδρυση των αμερικανικών αποικιών, με την ενσωμάτωση της Hudson Bay Company και άλλων εμπορικών εταιρειών για την εκμετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής. Ήταν ο Ρότσιλντ που διέταξε τη μαζική εξόντωση και γενοκτονία των αυτόχθονων ανθρώπων της Βόρειας Αμερικής να επιτρέψουν την εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της ηπείρου.

Ο Rothschild's ακολούθησε επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην ασιατική υπο-ήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Οι Ρότσιλντ ξεκινούν το διεθνές εμπόριο των δουλεών, μια επιχείρηση που θεωρούσε αυτούς τους απαχθείς ανθρώπους ως απλά ζώα - μια άποψη που οι Khazarians θα επιβάλλουν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ήταν μέρος του κακού κύκλου τους, κάτι που κάποιες αποκαλούσαν «Παλιά Μαύρη Ευγένεια ":

Το επόμενο μεγάλο έργο του Rothschild ήταν να ξεκινήσει το παγκόσμιο εμπόριο σκλάβων, αγοράζοντας σκλάβους από στρατιωτικούς φυλετικούς αρχηγούς στην Αφρική που συνεργάστηκαν μαζί τους για να απαγάγουν τα μέλη των ανταγωνιστικών φυλών προς πώληση ως σκλάβοι.

Οι έμποροι σκλάβων Rothschild έλαβαν στη συνέχεια αυτούς τους απαχθείς σκλάβους στα πλοία τους σε περιορισμένα κύτταρα προς την Αμερική και την Καραϊβική όπου πωλήθηκαν. Πολλοί πέθαναν στη θάλασσα λόγω κακών συνθηκών.

Οι τραπεζίτες του Rothschild έμαθαν νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίδοντας χρήματα σε αμφότερες τις πολεμικές πλευρές. Αλλά για να είναι εγγυημένες οι συλλογές, έπρεπε να περάσουν οι νόμοι περί φορολογίας, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υποχρεωθούν οι πληρωμές.

Οι KM Rothschild ιδιωτικές εταιρίες τραπεζογραμματίων Fiat πλαστών χρημάτων σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση εναντίον των αμερικανών αποικιστών και της Ρωσίας που τους βοήθησαν για την απώλεια του επαναστατικού πολέμου:

Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρωσικό τσάρο και τους Ρώσους για να βοηθήσουν τους αποίκους μπλοκάροντας τα βρετανικά πλοία.
Ορκίστηκαν την αιώνια εκδίκηση για τους Αμερικανούς αποίκους, όπως και όταν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους κατέστρεψαν την Khazaria το 1000 μ.Χ.
Οι Ρότσιλντ και η αγγλική ολιγαρχία τους που περιβάλλει τους σχεδίασαν τρόπους να ξαναβρούν την Αμερική, και αυτό έγινε η κύρια εμμονή τους.
Το προτιμητέο σχέδιο είναι να δημιουργήσουν μια αμερικανική κεντρική τράπεζα, που να περιλαμβάνει μάγια της Βαβυλωνίας και μυστική παραποίηση.

Το Rothschild KM επιχειρεί να ξανακάνει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της μαφιόζης Khazarian, αλλά αποτυγχάνει, και πάλι λόγω της ρωσικής παρέμβασης:

Αυτή η αποτυχία εξόργισε το Rothschild KM και για άλλη μια φορά σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση τόσο εναντίον των Ρώσων όσο και των Αμερικανών αποίκων και σκοπεύουν να διεισδύσουν και να καταλάβουν τα δύο έθνη και τη ζώνη περιουσιακών στοιχείων, να τυραννίσουν και στη συνέχεια να μαζέψουν μαζικά και τα δύο έθνη και το λαό τους.
Οι προσπάθειες του ΚΜ να δημιουργήσει μια ιδιωτική αμερικανική κεντρική τράπεζα εμποδίζονται από τον Πρόεδρο Ανδρέα Τζάκσον, ο οποίος τους αποκαλούσε Σατανάκη και δεσμεύθηκε να τους καθοδηγήσει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.

Οι τράπεζες Rothschild ανασυντάσσουν και συνεχίζουν τις απόκρυφες προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους Βαβυλωνιακή τράπεζα χρήματος-μαγείας μέσα στην Αμερική.

Τελικά το 1913, το Rothschild KM κατορθώνει να δημιουργήσει ένα μεγάλο beachhead μέσα στην Αμερική και ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών εισέρχεται στις πύλες της Αμερικής:

Το 1913, το Rothschild KM ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα beachhead με δωροδοκία στριμωγμένα, προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να περάσει τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο Federal Reserve την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο Νόμος υπογράφηκε τότε από έναν στραβό, που αγόρασε τον Πρόεδρο, ο οποίος ήταν ένας προδότης στην Αμερική, όπως τα μέλη του Κογκρέσου που το ψήφισαν.



Στη συνέχεια, το Rothschild KM δημιουργεί ένα σύστημα παράνομης φορολογίας στην Αμερική:

Το KM έθεσε σε ισχύ ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να πληρώσουν για υψηλού επιπέδου δαπάνες των ΗΠΑ, που εγκρίθηκαν από ένα εξαγορασμένο, στραβό Κογκρέσο και προεδρικές μαριονέτες, που τέθηκαν σε εφαρμογή από διεφθαρμένη εκστρατεία KM χρηματοδότηση.

Είναι εύκολο για το KM να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να επιλέξει όποιον θέλει, επειδή όταν ελέγχετε μια τράπεζα που είναι ένας μυστικός μεγάλος παραχαράκτης, έχετε όλα τα χρήματα που γίνονται για εσάς που επιθυμείτε. Την ίδια περίπου εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική υπηρεσία συλλογής τους που ενσωματώνεται στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύντομα, ίδρυσαν το Federal Bureau of Investigation για να προστατεύσουν τους bankters τους, να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κάλυψης τους και να τους εμποδίσουν να διωχθούν ποτέ για τελετουργίες θυματοποίησης παιδιών, δίκτυα παιδεραστών. και να χρησιμεύσει επίσης ως μυστική επιχείρηση της Intel για λογαριασμό τους.

Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει επίσημο χάρτη, σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει ή να εκδίδει paychecks.

Το Rothschild KM ανέστειλε τη Μπολσεβίκικη Επανάσταση στη Ρωσία για να εξαγάγει μια απίστευτα άγρια, αιματηρή εκδίκηση από τους αθώους Ρώσους, τους οποίους είχαν γράψει για πολλά χρόνια από την καταστροφή της Khazaria:

Το Rothschild KM προετοίμασε και επεξεργάστηκε τη ρωσική επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές τράπεζές του για να πληρώσει για τη μπολσεβίκικη διείσδυση της Ρωσίας και την Επανάσταση τους για λογαριασμό της Khazarian Mafia (KM).



Οι μπολσεβίκοι δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν από τη μαζία των Khazarian (KM) ως το ουσιαστικό μέρος της μακρόχρονης εκδίκησης τους για τον ρώσικο τσάρο και τον αθώο ρωσικό λαό για την κατάρρευση της Khazaria σε περίπου 1000 μ.Χ. για την επανειλημμένη κλοπή, δολοφονία και κλοπή ταυτότητας ταξιδιώτες από χώρες που περιβάλλουν το Χάζαρι. Αυτό το ελάχιστα γνωστό γεγονός εξηγεί την ακραία βία που ασκήθηκε στη Ρωσία, όπως η μακρόχρονη εκδίκηση από την ελεγχόμενη Khazarian Mafia (KM) από τον Rothschild.

Σε μια καλά σχεδιασμένη άγρια ​​και απάνθρωπη αιμοσταθμία που συγκλονίζουν τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι εξαπέλυαν με πλήρη μανία εξ ονόματος του ΚΜ για να πάρουν εκδίκηση στους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την καταστροφή της Khazaria.

Οι μπολσεβίκοι, υπό την καθοδήγηση του Rothschild KM, βίασαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν κατά 100 εκατομμύρια Ρώσοι, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των παιδιών και των βρεφών. Ορισμένα από τα βασανιστήρια και τα αιμοφόρα ήταν τόσο ακραία, δεν πρόκειται να το αναφέρουμε εδώ σε αυτό το άρθρο.

Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν κάποια σε βάθος έρευνα στο Διαδίκτυο σχετικά με το «Red Terror» ή το «Bolshevik Cheka» ή να παρακολουθήσουν την κλασική ταινία «The Checkist» η οποία είναι διαθέσιμη στο www.youtube.com.


Η Ματζόγια Khazarian Rothschild (KM) αποφάσισε και πάλι να προχωρήσει στον εαυτό της και να διεισδύσει και να πειραματιστεί όλο τον Ιουδαϊσμό:

Το Rothschild KM δημιούργησε ένα γενικό σχέδιο για τον έλεγχο όλου του Ιουδαϊσμού και του Ιουδαϊσμού μυαλού-ελέγχου. Το Rothschild KM έχει καταλάβει τον Ιουδαϊσμό, το έβαλε σε μοτίβο από τον Βαβυλωνιακό Ταλμουδισμό (Λουσιφεριανισμός ή Σατανισμό) και απέκτησε τον έλεγχο των τραπεζικών και των Wall Street επαγγελμάτων γενικά, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης. μαζί με τα περισσότερα πλούτη και οικονομικά μέσα επιτυχίας.

Έτσι, το Rothschild KM θα μπορούσε να περάσει τον πλούτο και την επιτυχία σε εκείνους τους Ιουδαίους οι οποίοι έπιναν τον Kool-aide τους και τους χρησιμοποιούσαν ως αποκόμματα, περιουσιακά στοιχεία και Sayanims. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ρότσιλντ κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.

Η χρηματοδότησή τους από την ισραηλινή Κνεσέτ και η κατασκευή του με χρήση μυστικής αρχιτεκτονικής του μνημονίου έδειξαν τη δέσμευσή τους για τον απόκρυφο και Βαβυλωνιακό Ταλμμουνισμό και για όλο το κακό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένης της θυσιάς του παιδιού στον μυστικό θεό τους Βάαλ. Δημιούργησαν ένα σύστημα NWO που ονομάζεται Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδασκε και ενέπνευσε ευαίσθητους Ιουδαϊκούς με παρανοϊκή ομαδική ψευδαίσθηση φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υποθέτει ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν όλους τους Ιουδαϊκούς.


Η αρχιτεκτονική του Τεκτονισμού χρησιμοποιήθηκε στο κτίριο της Κνεσέτ και του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ, βλέποντας τα παράθυρα.

Ονομάζονταν αυτή η φυλετικά παρανοϊκή μάζα της Ιουδαϊκής αυταπάτης της παγκόσμιας κατάκτησης, ο «Παγκόσμιος Σιωνισμός», ο οποίος είναι πραγματικά μια μορφή συγκεκαλυμμένου Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Λουσιφεριανισμού που ήταν άγνωστος στους βασικούς ιουδαϊκούς. Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει την Ιουδαϊκή ως κάλυψη, αλλά και για να τις χρίσει με βρετανική χρηματική δύναμη, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει ως εγκοπές και αργότερα να θυσιάσει στον Λουσιφέρη σε δύο στάδια.

Το πρώτο στάδιο θα ήταν ο προγραμματισμένος Β 'Παγκοσμίου Πολέμου σε ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας, αποκομμένο από προμήθειες, με αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 200.000 Ιουδαϊκών από την πείνα και τις ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη κρατούμενους από τους ίδιους λόγους, σύμφωνα με τον σεβαστό Ερυθρό Σταυρό επίσημες προσωπικότητες. Αυτός ο αριθμός είναι 5% από αυτό που ισχυρίζονται η μαζία των Χαζάρων (γνωστή και ως Παγκόσμιοι Σιωνιστές).

Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα ήταν τελική, όταν θα τεθεί στην εξουσία ο Λουσιφεριανός βασιλιάς του Νέου Κόσμου και όταν θα εξαλειφθούν και οι τρεις Αβραάμικες θρησκείες - ειδικά ο Ιουδαϊσμός, ο οποίος θα κατηγορηθεί για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.

Μέχρι τότε, οι Ρότσιλντ θα γίνονταν για άλλη μια φορά σε μια πλήρη νέα ταυτότητα που δεν συνδέεται με τον Ιουδαϊσμό υπό οποιαδήποτε μορφή, ούτε καν τον Παγκόσμιο Σιωνισμό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το Rothschild KM πήρε τη Γερμανία κάτω από τίποτα μετά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε ένα κενό για το φασισμό και στη συνέχεια το ανοικοδόμησε, δημιουργώντας ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως αντίθετη δύναμη στον ρώσικο μπολσεβικισμό τους.

Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για το ΚΜ όταν έσπασε και άρχισε να ενεργεί προς το συμφέρον του γερμανικού λαού και των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα χωρίς τους Ρότσιλντς.

Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο ήταν απαλλαγμένο από ληγκιά και ευεργετικό για την εργατική τάξη. Αυτό υποχρέωσε την απόλυτη καταστροφή της Γερμανίας και του γερμανικού λαού, επειδή οι Ρότσιλντ και οι Χαζάρες δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν ένα οικονομικό σύστημα που δεν εξαρτιόταν από την τοκογλυφία να υπάρχει.

Το ίδιο πράγμα βλέπουμε και σήμερα με τον Khazarian πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει την ληστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο φωνητικό και επιθετικό για την καταστροφή του ισλαμικού λαού του κόσμου.


Το ΚΜ αναμενόταν να είναι ένας μεγάλος Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος και όταν υποστήριζαν και τις δύο πλευρές, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκβιομηχάνιση ολόκληρου του κόσμου και τη μεγιστοποίηση της χρηματαγοράς τους.

Το Rothschild KM δωροδόκησε και προκάλεσε μέλη του Κογκρέσου να στείλουν τους αμερικανούς στρατιώτες στο προ-στάδιο και το μηχανικό τους WWI:
Ως συνέχεια του αποδεδειγμένου προτύπου χρηματοδότησης και των δύο πλευρών σε οποιονδήποτε πόλεμο για τη μεγιστοποίηση των κερδών, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών πόρων και την αύξηση της διεθνούς εξουσίας, οι Khazarians του Ρότσιλντ υπονόμευσαν για άλλη μια φορά, εκβίασαν και προκάλεσαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο εναντίον της Γερμανίας το 1917.

Αυτό διευκολύνθηκε από μια επίθεση εσφαλμένης σημαίας KM με τη βύθιση της Lusitania.

Το Rothschild KM έχει αναπτύξει από τότε το συνηθισμένο μοτίβο της μυστικής επίθεσης των ψευδών σημαδιών ως μια τυπική διαδικασία για να ωθήσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν τους πολέμους για τη μαγεία των Khazarian.

Μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Rothschild KM ανέπτυξε τον Ψυχρό Πόλεμο και χρησιμοποίησε αυτό ως δικαιολογία για να φέρει επιστήμονες του Ναζί και εμπειρογνώμονες ελέγχου μυαλού στην Αμερική κάτω από τη λειτουργία Paperclip.

Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας και κατασκοπείας που υπερέβαινε κατά πολύ τις προηγούμενες προσπάθειές τους.

Κάτω από αυτό το νέο σύστημα, συνεχίζουν να διεισδύουν και να κατακλύζουν όλα τα αμερικανικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων αμερικανικών εκκλησιαστικών συστημάτων, του Τεκτονισμού (ειδικά της Σκωτίας και του York Rite), του αμερικανικού στρατού, της αμερικανικής Intel και των περισσότερων ιδιωτικών υπερασπιστών, οι οργανώσεις του USG, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων κυβερνήσεων των κρατών, καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.



Το Rothschild KM δημιουργεί στρατόπεδα εργασίας Ναζί ως πρόσχημα για να χειριστεί αργότερα τους Συμμάχους να τους παραχωρήσει τη δική τους ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας κτήματα που έχουν κλαπεί από τους Παλαιστίνιους:

Το Rothschild KM ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το αυτοαποικοδομημένο, λεγόμενο "ολοκαύτωμα" του, για να λειτουργήσει ως σκανδαλιστική μάχη για να ανατρέψει και να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κριτική των σιωνιστικών τρόπων.

Η αλήθεια του θέματος ήταν ότι το Rothschild KM δημιούργησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να κάνει τεράστια κέρδη για τις επιχειρήσεις τους που έτρεξαν τα στρατόπεδα εργασίας τους και παρέδωσαν τη ναυτική μηχανή πολέμου.

Μόλις το Rothschild KM απέκτησε την ιδιωτική πατρίδα τους στο Ισραήλ το 1947 μέσω των συγκεκαλυμμένων πολιτικών χειρισμών τους, άρχισαν να βλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Khazaria τους και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να γενοκτονούν όλους τους Παλαιστίνιους και να κλέβουν την ίδια την Παλαιστίνη. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη φαντασία τους να κατασκευάσουν ένα "μεγαλύτερο Ισραήλ" αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τον χαζόν αμερικανικό Goyim για να πολεμήσουν και να πεθάνουν εξ ονόματός τους, λαμβάνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για το Ισραήλ και την Khazarian Mafia (KM) τα περιουσιακά στοιχεία αποβάλλουν τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.

Η πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν σεβαστό ιουδαϊκό ιατρό δείχνει ότι το 97,5% των Ιουδαϊκών που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν απολύτως κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι Semites και δεν έχουν καθόλου αρχαίους δεσμούς αίματος με τη χώρα της Παλαιστίνης. Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρει το αρχαίο εβραϊκό DNA και έτσι είναι πραγματικοί Semites και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με την παλαιστινιακή γη. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημιτές είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς και οι Ισραηλινοί είναι εκείνοι που τυραννεύουν και μαζικά δολοφονούν αθώους Παλαιστίνιους.


Το Rothschild KM αποφασίζει να μεταμορφώσει ξανά και να επεκτείνει τις τάξεις του:

Εν τω μεταξύ, το Rothschild KM συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν κρυμμένα πολύ περισσότερο από το κοινό, εκτός και αν μεταμορφωθούν και επέκτειναν τη μυστική τους ηγεσία.

Συνεπώς, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να καταλάβουν τον Τεκτονισμό και τα μυστικά του αθλήματα και εισήγαγαν κορυφαία μέλη στο παιδοφιλικό τους δίκτυο και σε τελετές θυσιάς παιδιών.

Επίσης, τα βασικά μέλη του Κογκρέσου εγκαταστάθηκαν στο μυστικό σατανικό δίκτυο δίνοντάς τους ειδική εξουσία, υψηλές USG, στρατιωτικές θέσεις και θέσεις Intel, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές ανταμοιβές και υψηλή θέση. Τα μαζικά μέτωπα κατασκοπείας ΚΜ που χρησιμοποίησαν ισραηλινούς Αμερικανούς «ισραηλινούς πρώτους» διπλούς πολίτες ως ανοίγματα δημιουργήθηκαν μέσα στην Αμερική για να διοχετεύσουν τα ψεύτικα χρήματα των Khazarian τραπεζίτες στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους ανήκουν και να τους ελέγξουν όταν εκλεγούν.



Το Rothschild KM αποφασίζει να ελέγξει το μυαλό των αμερικανικών μαζών για να διευκολύνει τον χειρισμό τους στην έγκριση των παράνομων, αντισυνταγματικών, απρόκλητων, αδημοσίευτων, μη κερδοσκοπικών, αέναων πολέμων που απαιτούνται για να κάνουν τεράστια κέρδη και να κερδίσουν περισσότερη παγκόσμια δύναμη:



Το KM Rothschild αποφάσισε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της δημόσιας εκπαίδευσης με τη δημιουργία του Τμήματος Εκπαίδευσης και τη δημιουργία παγκοσμιοποιημένων και σοσιαλιστικών προγραμμάτων σπουδών με βάση την πολιτική ορθότητα, την ποικιλομορφία και τις διδασκαλίες «διαστροφή είναι φυσιολογική». Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και την οδοντόπαστα και οι οδοντίατροι ελέγχουν το μυαλό για να πιστεύουν ότι το φθόριο αποτρέπει τις κοιλότητες και δεν είναι επιβλαβές για τη λειτουργία του εγκεφάλου ή τη λειτουργία του θυρεοειδούς,

Η προσθήκη φθορίου στη δημόσια ύδρευση και στην οδοντόκρεμα είναι για τους Αμερικανούς με χαμήλωμα κατά μέσο όρο μειώνοντας το επιχειρησιακό IQ και καθιστώντας τους ανθρώπους πιο υπάκουο από ό, τι κανονικά. Προγράμματα ανάπτυξης και εκτόξευσης εμβολιασμών σε παιδιά με άγχος και δημιουργίας τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας ξεκίνησαν.

Οι γιατροί έχουν ελεγχθεί από το μυαλό και παραπλανημένοι από την προκατειλημμένη έρευνα που πήρε κεράσι, αγνοώντας τις μελέτες που ήταν αρνητικές - και αυτές περιλάμβαναν τα περισσότερα από αυτά. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων μολύνονται με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο βραδείας δράσης ιό.




Το KM χρησιμοποίησε τη νομισματική του δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών και ίδρυσε και ελέγχει την αμερικανική ιατρική ένωση και άλλες ιατρικές εταιρείες προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατζέντα τους βασιζόμενη σε ψέματα και εξαπάτηση συνεχίστηκε.

Μέρος αυτού του ογκώδους σχεδίου για να γκρεμίσουμε και να ελέγξουμε τις αμερικανικές μάζες ήταν η εξαγορά και ενοποίηση όλων των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), τα οποία ανήκαν και ελέγχονταν από τις περικοπές τους για λογαριασμό τους. Το CMMM λειτουργεί ως παράνομο σύμπλεγμα ειδήσεων και πρέπει να διαλυθεί βάσει νόμων περί αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και να επιβάλει κατασκοπεία και παράνομη προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του αμερικανικού λαού.
Οι Chieftains του Rothschild KM αποφασίζουν ότι είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική τους κατάληψη και κατοχή ολόκληρου του Κόσμου με την εισαγωγή μιας μεγάλης επίθεσης False-Flag μέσα στην Αμερική για να κατηγορήσουν τους Ισλαμιστές που θέλουν να προσβάλουν Αμερική για λογαριασμό τους :

Έτσι οι αρχηγοί του KM χρησιμοποιούν τους κορυφαίους Ισραηλινούς Αμερικανούς «ισραηλινούς πρώτους» διπλούς πολίτες που ζουν στην Αμερική (γνωστός και ως PNACers και κορυφαίοι NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο επιχειρησιακός επικεφαλής του ΚΜ, ανέπτυξε το Μοσάντ και αυτούς τους Διπλούς Πολίτες για να δημιουργήσουν και να εισαγάγουν αυτή την επίθεση στην Αμερική, η οποία θα κατηγορούσε την Κ.Υ.Μ.Μ. για τους Μουσουλμάνους.

Ενημέρωσαν τους κορυφαίους Ραβίους και τους «Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού» να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να παραμείνουν εκτός της Νέας Υόρκης, όπως και ο «Larry Silverfish», ένας από τους πρωταρχικούς ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Χρησιμοποίησαν το κύριο κομμάτι τους στο DOD για να δελεάσουν τους ανακριτές της Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ναυτικού Πενταγώνου της Intel, όπου θα δολοφονήθηκαν από ένα πυραύλλιο κρουαζιέρας Tomahawk, που πυροβολήθηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Diesel Class Diesel που αγοράστηκε από τη Γερμανία.

Τριάντα πέντε από τους ερευνητές της Able Danger, οι οποίοι ερεύνησαν και παρακολούθησαν την κλοπή Ισραηλινών 350 απολυθέντων πυρηνικών σωληνώσεων W-54 Davy Crockett από το backdoor του Pantex στο Τέξας, δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα Tomahawk, το οποίο χρονολογείται με την εκρηκτική βόμβα που φυτεύτηκαν στην ναυτική πτέρυγα της Intel, η οποία πρόσφατα σκληρυνόταν χωρίς αποτέλεσμα.



Η ισραηλινή εταιρεία Mossad, Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει τα μίνι πυροβόλα που κατασκευάστηκαν από τα κλαπέντα πυρηνικά κοιλώματα W-54 από την Pantex (και κατασκευάστηκαν αρχικά στο εργοστάσιο επεξεργασίας Hanford), όπου φυλάσσονταν στην ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στους δίδυμους πύργους για έκρηξη στις 9-11-01.



Ο Μπάαλ και ο Μολόχ, ο Λουσιφέρ, ο Σατανάς. Πάρτε την επιλογή σας είναι το ίδιο κακό πνεύμα που θέλει να μαζική δολοφονία όλων των ανθρώπων. Σε αντάλλαγμα για να κάνει το "βρώμικο έργο" του ανταμείβει όσους τον επιτρέπουν να αρπάξει τις ψυχές τους δίνοντάς τους απίστευτο πλούτο, φήμη και δύναμη. Αυτή είναι η μυστική σύμβαση αίματος που ονομάζεται «πώληση της ψυχής κάποιου».

Η απίστευτα κακή μυστική ατζέντα της Khazarian Mafia (KM) αποκαλύπτεται τώρα δημοσίως για πρώτη φορά από τον Gordon Duff του Βετεράνου Σήμερα. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Bibi Netanyahu έτρεξε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 και το έκανε ως συνολική ατζέντα Khazarian Mafia (KM).

Κρατήστε την καρέκλα σας, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν μέσα στην Αμερική, όλα αυτά προκαλούνται από το Ισραήλ και τη μαζία των Χαζάρων (KM), η οποία έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους Αμερικανούς θεσμούς της κυβέρνησης και της κοινωνίας.

Τώρα για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η πολύ συγκεκριμένη μυστική απίστευτα κακή ατζέντα της Khazarian Mafia (KM), χάρη σε μια συνέντευξη που ο Mike Harris είχε με τον Senior Editor και Διευθυντή του βετεράνου Gordon Duff στην ομιλία του "The Short End of Stick "στις 3-10-15.

Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά μέσα από τα χρόνια, αλλά αυτό παίρνει πραγματικά το κέικ και εξηγεί ακριβώς τι είναι το Ισραήλ και οι υπηρέτες του στην Αμερική για μας, για λογαριασμό της Ματζόγιας Khazarian Rothschild (KM) που έχει βουλώσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργώντας μια φτωχή οικονομία, μεγάλη ανεργία και υποαπασχόληση, μαζικό έγκλημα, αλκοολισμό και ναρκωτικά, βύθισε τα σχολεία που κουράζουν τα παιδιά, διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως το φθόριο στα δημόσια ύδατα και την οδοντόκρεμα και ο υδράργυρος σε εμβόλια που είναι μεγάλα την απάτη και την αχαλίνωτη πολιτική διαφθορά.

Αυτή η συνέντευξη στέλνει τώρα κύματα σοκ σε όλο τον κόσμο και όταν σκεφτείτε το περιεχόμενο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημοσίως από τον Gordon Duff, θα είστε σοκαρισμένοι. Και θα καταλάβετε ότι ο Bibi Netanyahu είναι ο επιχειρησιακός προϊστάμενος της Khazarian Mafia (KM) και ήταν αυτός που διέταξε και εποπτεύει την Ισραηλινή Πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Gordon Duff αποκάλυψε από γραπτό αντίγραφο του τι είπε σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu και του αμερικανικού προδότη και κάποιων άλλων κατασκόπων το 1990. Ο Gordon Duff αποκάλυψε ότι ο Νετανιάχου ήταν ένας κατάσκοπος KGB όπως ο Jonathan Pollard. Και τώρα ξέρουμε ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της Μπολσεβίκης Ρωσίας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένος όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συναντιόταν στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, μια γνωστή τρύπα Mossad. Εδώ είναι αυτό που είπε ότι ελήφθη απευθείας από το αντίγραφο της καταγραφήςπου έγινε μάρτυρας και έχει 100% πλήρη πιστοποίηση:

" Αν πιάσουμε, θα μας αντικαταστήσουν μόνο με άτομα του ίδιου υφάσματος. Έτσι δεν έχει σημασία τι κάνετε, η Αμερική είναι ένα χρυσό μόσχο και θα το πιπιλίζουμε στεγνό, θα το κόψουμε και θα το πουλήσουμε κομμάτι κομμάτι έως ότου δεν μένει τίποτε άλλο από το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας του κόσμου που θα δημιουργήσουμε και θα ελέγξουμε . Γιατί; Επειδή είναι το θέλημα του Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να πάρει το χτύπημα, ώστε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Αυτό πράττουμε σε χώρες που μισούμε. Τους καταστρέφουμε πολύ αργά και τους κάνουμε να υποφέρουν γιατί αρνούνται να είναι δούλοι μας ».

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που η Ματθαρία του Rothschild Khazarian (KM) έχει κάνει στην Αμερική, αφού κατάφερε να διεισδύσει με επιτυχία και να καταχραστεί την Αμερική το 1913. Η γνώση του τι είπε ο Bibi εξ ονόματος της Khazarian μαφίας του Rothschild (KM) οδηγήστε αυτά τα κακά πλάσματα από την Αμερική και πάρετε τη μεγάλη μας Δημοκρατία πίσω.

Όταν ο Μπίμπι Νετανιάχου αναφέρει το θέλημα του Θεού, ο θεός στον οποίο αναφέρεται ήταν ο Βάαλ (γνωστός και ως Μεγάλη Κουκουβάγια ή Μολόχ), ο θεός που οι Khazarians πιστεύουν ότι απαιτεί να τον λατρεύουν με συνεχείς αιμοσταθμίσεις και επώδυνη ανθρώπινη θυσία και μαζική δολοφονία. που "πωλούν τις ψυχές τους" στον Baal (γνωστός και ως Lucifer ή Satan) το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν με απίστευτο πλούτο, φήμη και μεγάλη δύναμη. Όταν «πουλούν τις ψυχές τους» αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι ψυχές τους αρπάζονται και γίνονται απάνθρωπες ή άψυχες και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθητικοί και κακοί.

Αυτό που συζητούσε ο Bibi Netanyahu ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01, και όταν ανέφερε ότι «θα μας αντικαταστήσουν», αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα που απαντά σε αυτό το Βετεράνων Σήμερα και ο οικοδεσπότης του talk show Stew Webb αποκαλύπτεται στον κόσμο με τον εντοπισμό 11 από τους 12 που αποκαλούν τους εαυτούς τους "Illuminati" ή "Μαθητές του Σατανά". Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ημιετή θυσία παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές των παιδιών, μετά την παιδεραστία τους.

Οι λαοί, πρέπει να βγάλουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους όσους μπορούμε, τότε να ενώσουμε και να οδηγήσουμε αυτούς τους αδυσώπητους Βάαλ να λατρεύουν το άχυρο από κάθε γωνιά της Αμερικής και να τους φέρουν στη δικαιοσύνη και την τελική κρίση για όλο το απίστευτο κακό τους.

Όποιος καταλαβαίνει τι σκέφτεται ο Bibi Netanyahu για τους Αμερικανούς ως χρυσό μοσχάρι στην πτώση των περιουσιακών στοιχείων και τη σφαγή θα πρέπει να εξαγριωθεί και να οδηγήσει στην οργάνωση της κοινότητας και την πολιτική δράση κατά της ισραηλινής κατασκοπείας μέσα στην Αμερική μέσω του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων (AIPAC), του JINSA το CFR και τα παρόμοια.

*
Το φυτό Rothschild KM έχει 25 πυρηνικά όπλα σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, προκειμένου να εκβιάσει τη συνδεδεμένη κυβέρνηση. Αυτό αναφέρεται ως το Samson Option και για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε από τον Seymour Hersh:



Το Rothschild KM κέρδισε επίσης κάποιους S-19 και S-20 Warheads από ένα διεφθαρμένο Μέλος του Κογκρέσου που ανέθεσε την αποστολή να αγοράσει Ουκρανικά Mirvs για λογαριασμό της USG προκειμένου να τους παροπλίσουν. Αντ 'αυτού, τα πούλησε στους Ισραηλινούς και χώρισε τα χρήματα με άλλους εμπλεκόμενους βασικούς Κογκρέσσους.

Πρόκειται για υψηλή προδοσία και κύριο αδίκημα τιμωρείται με εκτέλεση. Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, το Rothschild KM δήλωσε στην αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδότησαν αστικά πολεοδομικά μεγέθη σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του DC, εάν η κυβέρνηση αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει τη δική του μεγάλη αστυνομική δύναμη κατοχής στην Αμερική, με βάση την ενοποίηση όλων των αμερικανικών επιβολής του νόμου και των αλφαβήτων κάτω από ένα κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.

Αυτή η νέα Ισραηλινή κατοχική δύναμη που ονομάζεται Homeland Security (DHS) αρχικά διοικείται από διπλούς πολίτες και διεστραμμένους. Ο πρώην διευθυντής του DHS Janet Napolitano κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονται στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.

Ο προδότης του διπλού πολίτη Michael Chertoff, (ένα όνομα που μεταφράστηκε από τη ρωσική ως "γιος του διαβόλου"), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που δημιούργησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ανατολικογερμανικού Stasi, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.

Το Rothschild KM δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκτίθενται για την πυρηνική τους επίθεση στην Αμερική στις 9-11-11, αλλά έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα τακτικά λάθη στην ιστορία και υπερίσχυαν το χέρι τους από υπερβολική ορμή, με βάση την υπερβολική εύκολη επιτυχία λόγω της εξαιρετική χρηματική δύναμη στο παρελθόν.

Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και το Likudist Κόμμα του χρησιμοποίησαν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 εξ ονόματος του Rothschild KM:
Θεώρησαν ότι είχαν πλήρη έλεγχο επί του CMMM και θα μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του ΔΟΑΕ και της Sandia Labs να κυκλοφορήσουν ποτέ στο αμερικανικό κοινό.

Έκαναν σοβαρό τακτικό λάθος, επειδή τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση 9-11-01 στην Αμερική δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Internet , τον νέο Gutenberg Press στον κόσμο. Αυτό που δεν αντιλαμβανόταν το Rothschild KM ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και πως τα δημοσιεύματα και τα ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα που εκδίδονται σε αυτό αντανακλούν με τους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται στις μάζες παντού.

Αυτό το απίστευτο τακτικό λάθος από το KM είναι τόσο μεγάλο που θα τα καταστρέψει στην πλήρη έκθεση και τελική καταστροφή που θα τους αξίζει. Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει και να παραδώσει την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 θα μειωθεί στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του KM και αυτό που θα κατηγορηθεί για την έκθεσή τους και την καταστροφή τους από τον κόσμο που τώρα σε σχέση με αυτούς.

Οι Ρώσοι έχουν διαρρεύσει τώρα τα αρχεία του ΔΟΑΕ και Sandia Labs και Able Danger τα οποία τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.

Πολλοί Ρώσοι στην Υψηλή Στρατιωτική Διοίκηση στη Ρωσία και στις υψηλότερες θέσεις ηγεσίας στη ρωσική κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι ήταν ο ίδιος Καμβάς Οργανωμένου Εγκλήματος που οργάνωσε τους Khazarians σε Μπολσεβίκους για να σκοτώσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους - θέλετε αποπληρωμή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουν ότι οι τραπεζίτες του Rothschild θα τεθούν εκτός λειτουργίας, γεγονός που θα αποκεφαλίσει τη μαύρη Khazarian από την ατελείωτη, ελαστική απομίμηση χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αναπτύξεως BRICS - η οποία αντικατέστησε το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου ως το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου, υποστηρίζεται από χρυσό, ασημένιο και πραγματικό εμπόρευμα.

Το CMMM αποτυγχάνει και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον σε καμία από τις εθνικές τους ιστορίες, κυρίως σε εκείνους που βρίσκονται κάτω από τριάντα, που τα κεράσια συλλέγουν στοιχεία από το Διαδίκτυο και κατασκευάζουν τις δικές τους πεποιθήσεις.

Τόσοι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα το CMMM ότι η αλήθεια για τους Ισραηλινούς που επιτίθενται στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται όλο και πιο εύκολη καθημερινά να πιστεύουν. Σύντομα όλη η Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και οι Μοσάντ και οι δύο πολίτες του έκαναν την επίθεση στις 9-11-01 στην Αμερική.

Η αμερικανική στρατιωτική ανώτατη διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε τον Μόσχα και τους διπλούς πολίτες να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-01 για λογαριασμό της Ματζόγιας Khazarian Rothschild (KM):
Διάφορες βαθιά καλύπτριες εργασίες καλύπτονται τώρα σε παγκόσμια κλίμακα για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν το Rothschild KM από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά τους.

Οι ημέρες αντι-ανθρώπινης εξουσίας τους είναι τώρα περιορισμένες. Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη ομάδα των ΗΠΑ που ονομάζεται "Πυρηνικοί φίδι-τρώγοντες" είναι πλέον σκληρή στην εργασία που ψάχνει όλες τις εισερχόμενες ισραηλινές διπλωματικές θήκες και αποστολές. οδήγηση και πτήση πάνω από συναγωγές και ισραηλινές πρεσβείες και ασφαλιστικές κατοικίες του Mossad με ανιχνευτές ακτίνων γάμμα υψηλής τεχνολογίας και ανιχνευτές νετρονίων του ηλίου-3. και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες και υψηλής τεχνολογίας δορυφόρους για την αναζήτηση αποθηκευμένων πυρηνικών αποθεμάτων, καθώς και για σκληρή δουλειά για την ανάκτηση όλων των κλεμμένων πυρηνικών αποθεμάτων από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο έξω από το Ισραήλ.

Αυτή η εξαιρετικά ελίτ ομάδα ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στο MI-6, το οποίο τους ενημέρωνε ότι φυλάσσεται ισραηλινό "City Buster" κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτή η κλήση τον άφησε εσφαλμένα σε φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε από τους "Nuclear Snake-eaters", οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία και ανέκτησαν και αφοπλίζουν ένα μεγάλο αστυνομικό. Δυστυχώς, ο ΜΙ-6 ήθελε να πυροδοτηθεί αυτό το πυρηνικό εργοστάσιο προκειμένου να κερδίσει περισσότερη δύναμη για τη μαγεία των Χαζάρων στην Αγγλία - την έδρα τους μέσα στο Financial District του Λονδίνου - καθώς χάνει γρήγορα την εξουσία.


Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους αρχηγούς του KM που τρέχουν μεγάλο μέρος του κόσμου από την πόλη του Λονδίνου είναι ο Gog και ο Magog, παρά αυτό που πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας που δεν είναι. Είναι το μυστικό όνομα του κορυφαίου ΚΜ και προφανώς αντιπροσωπεύει από πού προέρχονταν αρχικά.

Η μυστική ομάδα των super-ελίτ "Πυρηνικών φιδιών" είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στο Ισραήλ οποτεδήποτε, αν καταστραφεί το έθνος αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εκποιήσουν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποκόψουν κάθε βοήθεια για να συμμορφωθούν με το αμερικανικό δίκαιο. Είναι παράνομο να χορηγείται βοήθεια σε ένα έθνος που έχει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από τους δορυφορικούς αισθητήρες Helium-3 και δεν το έχει ποτέ δεχθεί, ούτε έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και τη διοίκηση μας να υπακούσουν τον νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε βοήθεια νομισματικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Ισραήλ και να συλλάβουν όλους τους Ισραηλινούς διευθυντές κατασκοπείας της AIPAC, του JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του «Joint» στη Νέα Υόρκη το ADL, κλπ.

Είναι άγνωστο αλλά υποψιάζεται ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα κλεμμένα πυρηνικά όπλα έχουν ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από τους εμπιστευματομένους ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα μεταδόθηκε στον Bibi Netanyahu και τους Likudists του, καθώς και όλα τα κορυφαία μέλη των μέσων κατασκοπείας του Ισραήλ στην Αμερική, όπως το AIPAC, το JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το ADL και τα παρόμοια.

Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εκθέσεις εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ακριβείς, αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι εάν υπάρξει ακόμη μια ισραηλινή επίθεση εσφαλμένης σημαίας, εκείνοι που την διέταξαν ή συμμετείχαν, θα κυνηγηθούν κάτω από την Αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και θα εξαλειφθούν και οι ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με τέτοια βούληση να στρέψετε στη σκόνη.

Το υπόλοιπο της ιστορίας του Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανώς από εσάς:
Το μέλλον του Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανότατα από τους αναγνώστες του βετεράνου Today και εμείς οι άνθρωποι που μαθαίνουμε το μυστικό απαγορευμένο ιστορικό της Khazarian μαφίας που αφαιρέθηκε από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από το KM για να προστατεύσει την κακή ιστορία τους που κανείς θα δεχόταν εάν ήταν γνωστό.

Έτσι, μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και την παίρνετε ιογενή. Να είστε σαφείς γι 'αυτό - εκτός αν το KM είναι σε θέση να λειτουργήσει με απότομη μυστικότητα, θα επιτεθεί από όλες τις πλευρές και θα καταστραφεί για πάντα. Έτσι, αφαιρέστε την μυστικότητα τους εκθέτοντας την κρυμμένη ιστορία τους για όλους τους Αμερικανούς να γνωρίζουν και να κατανοούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να αγοράσουν και να ελέγξουν το CMMM και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ για το μυστικό κακό τους, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, ολόκληρος ο κόσμος θα τους συνένωσε και θα τους επιτέθηκε από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο που υπάρχουν.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η αληθινή αιτία των ηγετών του απίστευτου κακού και της αγριότητας της Χαζάριας Μαφίας προς την ανθρώπινη φυλή ένα παραπροϊόν ή μια φύση; Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός ο ακαθάριστος παρασιτισμός και η τάση για μαζική δολοφονία, η συμμετοχή σε παιδεραστία και η θανάτωση παιδιών και θανάτων παιδιών οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από παρανοϊκή οάδα αυταπάτης υπέρτερης υπεροχής. Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες του ΚΜ είναι η γενεαλογία του Κάιν, δηλαδή «παιδιά του Κάιν», που είναι δικά του και δεν έχουν απολύτως ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι καθαροί θηρευτές σαν άγριο θηρίο - ενώ παράλληλα που είναι απίστευτα διπλής όψης , που είναι σε θέση να βάλει ένα καλό con και ένα ωραίο πρόσωπο στην έξω πλευρά. Ίσως θα μπορούσαν να είναι και οι δύο παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να εκθέσετε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.
*

Ο Mike Harris είναι ο οικονομικός συντάκτης των βετεράνων Today, ένας ραδιοσταθμός, ένας πρώην πρόεδρος του GOP Finance, ένας υποψήφιος κυβερνήτης για την Αριζόνα και ένας ανώτερος αντιπρόεδρος του Adamus Defense Group της Ελβετίας. Ο Mike είναι ειδικός σε μικτές πολεμικές τέχνες με πλήρη επαφή. Η μακρόχρονη εμπειρία του σε αυτόν τον έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό και το ψευδώνυμο "Iron Mike". Ο Μάικ ήταν μέλος του ομίλου Βετεράνων Σήμερα που συμμετείχε στη Διάσκεψη της Δαμασκού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίαςκαι θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο Mike έδωσε περίπου είκοσι πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν σε εκατομμύρια θεατές στη Συρία, στο Ιράκ, στο Λίβανο και στο Ιράν. Σε αυτές τις συνεντεύξεις, ο Mike υπογράμμισε και υποστήριξε την ιστορική διακήρυξη του Keynote Speaker, του Βετεράνου Today Senior Editor και του προέδρου Gordon Duff ότι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την Παγκόσμια Τρομοκρατία είναι ένα μεγάλο Syndicate του Οργανωμένου Εγκλήματος.

Για όσους έχουν χρόνο και ενδιαφέρον για τον επικεφαλής του φιδιού της Khazarian Mafia (KM).




*


ΠΗΓΗ: www.veteranstoday.com





































































































































































































































































































































COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Η ΚΡΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Η ΚΡΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Η μυστική ιστορία της μαφίας των Χαζάρων ...
https://s26.postimg.org/suw6rg88p/khazaria1-768x480.jpg
https://i.ytimg.com/vi/X_RSDqBn0bA/default.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/02/khazarian-mafia.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/02/khazarian-mafia.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy