ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

SHARE:

Τα γεγονότα στην Συρία ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ με την οριστική πτώση του Άσαντ και την διάλυση της Συρίας και μετά ΈΡΧΟΝΤΑΙ για μας


           


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αγαπητά μου Ελληνόπουλα.
Έχω γράψει στο παρελθόν, πως τα γεγονότα που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα, τα επηρεάζουν  δύο βασικοί  παράγοντες.


Ο πρώτος είναι το Ισραήλ, που τα επηρεάζει αρνητικά και επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας, επιδιώκοντας  να εκπληρώσει την μεγάλη πολιτικοθρησκευτική του ιδέα.

Αυτή είναι η δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ» που θέλουν να έχει  σύνορα από τον Νείλο ποταμό μέχρι τον Ευφράτη και αυτό θα γίνει παράλληλα με το τρίτο χτίσιμο του Ναού του Σολομώντα και με την παρουσίαση του αναμενόμενου «μεσσία» τους. (αντίχριστου)
Για να γίνει αυτό, επειδή το «μεγάλο Ισραήλ» παίρνει όλα τα εδάφη της Ιορδανίας, της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και μεγάλα μέρη της Συρίας του Ιράκ της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και μικρό της Τουρκίας, καταλαβαίνετε πως για να γίνει αυτό, πρέπει όλη η περιοχή αυτή να γίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Επίσης για να χτίσουν οι Σιωνιστές τον Ναό του Σολομώντα στο σημείο που σήμερα βρίσκεται χτισμένο το Τέμενος του Αλ Ακσά στην πλευρά  της Ιερουσαλήμ που ανήκει στους Παλαιστίνιους, καταλαβαίνετε  πως πρέπει πρώτα να αφανίσουν τους Παλαιστίνιους και να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ με κάποιο τρόπο το Τέμενος. (σχεδιάζουν τεχνητό σεισμό)
Ό άλλος μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει τα σημερινά παγκόσμια γεγονότα, αλλά αυτός τα επηρεάζει  υπέρ της ανθρωπότητας, είναι η Ελλάδα.
Και τα επηρεάζει θετικά, διότι χαλάει τα σχέδια των Σιωνιστών που προσπαθούν με διάφορους δόλιους τρόπους να μας κατακτήσουν και έτσι ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ και το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Και αυτό συμβαίνει διότι όπως έχω γράψει πολλές φορές,  οι Σιωνιστές δεν θέλουν να ξεκινήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο, με την Ελλάδα «θεατή» και ουσιαστικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Και όταν τα γεγονότα πάνε να "ξεφύγουν" τότε τα "μαζεύουν" και έτσι καθυστερούν.
Γιατί θέλουν πρώτα να  τελειώσουν με την Ελλάδα  και μετά να ξεκινήσουν την εκκαθάριση των αιώνιων εχθρών τους, για να τους πάρουν τα εδάφη.

Έτσι λοιπόν την έπαθαν και καθυστέρησαν με την Συρία και τώρα αναγκαστικά έδωσαν διαταγή να τελειώσει το κεφάλαιο που λέγεται Συρία και να ξεκινήσουν τα γεγονότα της εκκαθάρισης των Παλαιστινίων από την Ιερουσαλήμ, γιατί κανονικά βάση του σχεδίου τους έπρεπε τώρα τον Απρίλιο του 2018 να χτίζουν τον Ναό του Σολομώντα.

Και με την Συρία έχουν συμβεί τα εξής:
Η Συρία καταρχήν ήταν ο υπ. αριθμόν 2  κίνδυνος για το Ισραήλ, με αριθμό 1 την Ελλάδα.
Η Συρία έχει μικρό Χριστιανικό στοιχείο, αλλά  έχει πυραύλους "skud"  και βρίσκεται Γεωγραφικά δίπλα από το Ισραήλ και οι “
skud  μπορούν να πλήξουν τις κρατικές υποδομές του Ισραήλ με καταστροφικά αποτελέσματα.
Εκτός από αυτό, η Συρία είναι και ένα κράτος  που  πρέπει απλά να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, γιατί το παίρνει σχεδόν ολόκληρο το σχέδιο της δημιουργίας του νέου ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Την επίθεση κατά της Συρίας την ξεκίνησαν το 2011 με τους τρελούς του Ισλάμ και τους τυχοδιώκτες του κόσμου που και "καλά" υποστήριξαν την αντιπολίτευση της Συρίας και παρουσίασαν αυτήν την επίθεση σαν "εμφύλιο" πόλεμο.

Την επίθεση κατά της Ελλάδος την είχαν ξεκινήσει έναν χρόνο πριν,
όχι όμως με σφαίρες και βόμβες, αλλά μέσω των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ
και πιστέψτε με ήταν μία μέθοδος "ειρηνικής" κατάκτησης κρατών, που έχανες την πατρίδα σου, χωρίς να καταλάβεις ότι δέχτηκες επίθεση και αυτήν την μέθοδο την "σπούδαζαν" 50 χρόνια πριν μας την φέρουν στην Ελλάδα.

Η Συρία μέσα σε τέσσερα χρόνια πολέμου, έγινε όλη σχεδόν ερείπια
και θα έπεφτε στους Ισλαμιστές το 2015, γιατί τον Αύγουστο του 2015 οι Ισλαμιστές είχαν φθάσει στα περίχωρα της Δαμασκού.

Η πτώση της Συρίας θα έφερνε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην περιοχή,
και με τον Λίβανο και με την Ιορδανία.

Τα γεγονότα δηλαδή ξέφευγαν και πήγαιναν σε γενίκευση.
Φυσικά το γνώριζαν αυτό οι Ισραηλινοί  και την ήθελαν την γενίκευση των πολεμικών γεγονότων στην περιοχή για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ οι αιώνιοι τριγύρω εχθροί τους.

Αλλά αυτήν την γενίκευση την ήθελαν, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατί τα σχέδιά τους ήταν να "πέσει"  πρώτα η Ελλάδα.
Δεν την ήθελαν την γενίκευση του πολέμου, με την Ελλάδα «θεατή» των γεγονότων.

Και μπορεί στην Συρία τα πράγματα να πήγαιναν όπως ακριβώς τα δρομολογούσαν χρονικά.
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το 2015 το είχαν οι Σιωνιστές ως το έτος που θα έπεφτε και η ΕΛΛΑΔΑ και η ΣΥΡΙΑ..
Την Ελλάδα θα την χρεοκοπούσαν και θα την έριχναν στο χάος στις σφαγές από τους  εισαγόμενους  Ισλαμιστές και στον εμφύλιο πόλεμο, και αυτό θα γινόταν μέχρι τα μέσα του 2015.
Δηλαδή πρώτα σχεδίαζαν την πτώση της Ελλάδος και κατά το τέλος του 2015 θα έπεφτε η Συρία.

Στις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 που ανέλαβε με Αντισυνταγματικές διαδικασίες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - και λέω Αντισυνταγματικές, γιατί συμφώνησαν για την συγκυβέρνηση στις 11 το βράδυ των εκλογών, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πρώτο κόμμα, διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης -, αυτή η συγκυβέρνηση δεν έγινε με ορίζοντα μακροχρόνιας Κυβέρνησης, αλλά έγινε για να οδηγήσουν την χώρα στην χρεοκοπία και στο χάος και να αναλάμβαναν την μακροχρόνια διακυβέρνηση, μετά την χρεοκοπία, αφού αυτοί θα ήταν οι "καλοί" που αντιστάθηκαν στους "κακούς" Γερμανούς και οι ¨"κακοί" Γερμανοί τους χρεοκόπησαν.

Ήταν το βασικό σχέδιο των ΗΠΑ κατά της Γερμανίας και κατά του ευρώ,
που θα το έφερναν σε πέρας η συγκυβέρνηση συριζα-ανελ μαζί με το δεξί χέρι του Σόρος τον Βαρουβάκη που έφυγε αμέσως μετά από την συγκυβέρνηση,
αφού το σχέδιο "κάηκε" και δεν προχώρησε.

Για κάποιους λόγους λοιπόν που δεν είναι του παρόντος να τους πούμε,
το σενάριο της χρεοκοπίας της Ελλάδος πήγε ανάποδα,
 η συγκυβέρνηση συριζα-ανελ  ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ μέσα σ΄ένα μόλις μήνα την εντυπωσιακή  «κολοτούμπα»,ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό διότι συνήργησε σ΄αυτή την ψευδαίσθηση ...και η Ελλάδα έμεινε όρθια χωρίς να πέσει στο χάος, κάνοντας τους Εβραίους Σιωνιστές, να μην μπορούν να καταλάβουν «τί έγινε».....!!!!

Στην Συρία όμως τα πράγματα πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει
και η Συρία θα έπεφτε στο τέλος του 2015, αφού οι Ισλαμιστές τον Αύγουστο βρίσκονταν στα περίχωρα της Πρωτεύουσας Δαμασκού.

Υπό τον κίνδυνο λοιπόν να πέσει η Συρία και να γενικευτούν τα γεγονότα,
με την Έλλάδα να βρίσκεται απλός "θεατής", βάζουν τους Ρώσους στον πόλεμο κατά των Ισλαμιστών στην Συρία, που αρχίζουν περί το τέλος Σεπτεμβρίου του 2015 τους βομβαρδισμούς κατά των θέσεων των ισλαμιστών και τους ανακόπτουν την προέλαση, χωρίς όμως να θέλουν και να τους αφανίσουν.
Γιατί αν είναι δυνατόν, να μην μπορεί  η πολεμική μηχανή της Ρωσίας,  σε δυόμιση χρόνια πολέμου να έχει διαλύσει όλες τις υποδομές των Ισλαμιστών
και να τους έχει κάνει ..... παρελθόν.

Από τότε λοιπόν μέχρι σήμερα, με την Ελλάδα  να μην "πέφτει", ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,
φθάσαμε  στον Απρίλιο στο 2018 που είναι πολύ καθοριστικό έτος για το Ισραήλ και αφού δεν έχει πέσει ακόμα η Ελλάδα, δεν έχει πέσει φυσικά ούτε η Συρία.

Σίγουρα δεν τους αρέσει που η Ελλάδα είναι ακόμα «θεατής», αλλά  δεν μπορούν τώρα να περιμένουν άλλο, γιατί ήδη έχουν βγεί εκτός χρονοδιαγραμμάτων και τα πράγματα θα αναγκαστούν να τα "τρέξουν".

Έλεγαν οι σιωνιστές από το 2008 πως τον Απρίλιο του 2018 θα έχτιζαν για τρίτη φορά τον Ναό του Σολομώντα και είναι Απρίλιος του 2018 και ακόμα δεν έχουν πάρει την Ιερουσαλήμ και στο όρος του Ναού βρίσκεται ακόμα το τέμενος του Αλ-Ακσά και όλα τελούν ακόμα υπό Παλαιστινιακή διοίκηση.
Γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει οι Εβραίοι τις δολοφονίες αμάχων στην Γάζα και έτσι ανοίγουν σιγά σιγά τους «ασκούς του αιόλου».
Οπότε τώρα αναγκαστικά θα αρχίσουν να "τρέχουν" και αφού τώρα δεν μπορούν με τους Ισλαμιστές να πάρουν ταχύτατα την Συρία, για να πέσει η Συρία γρήγορα, θα βάλουν τους Αμερικανούς να χτυπήσουν, αν και προσωπικά θα περίμενα να χτυπήσει το "άλλο" μακρύ "χέρι" των Εβραίων που είναι οι ΓΑΛΛΟΙ, αλλά τώρα μάλλον δεν νοιάζονται και πολύ για το ποιός θα χτυπήσει, αφού θα τα "τρέξουν" υποχρεωτικά τα πράγματα, με σκοπό την γενική ανάφλεξη της περιοχής.

Και αν δεν το έχετε παρατηρήσει στα εδάφη της Συρίας σήμερα, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ 6 ΚΡΑΤΗ:  Οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν, η Γαλλία και το Ισραήλ.
Και εκτός της Τουρκίας και του Ιράν που επιχειρούν για τα δικά τους συμφέροντα  και διεκδικούν  ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ από το κουφάρι της Συρίας που την πάνε για πλήρη διάλυση, όλοι οι υπόλοιποι επιχειρούν υπέρ των συμφερόντων του Ισραήλ.

Και αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους Ισραηλινούς,
είναι να αποδυναμωθούν οι υποδομές των βαλλιστικών πυραύλων  της Συρίας,
για να μην μπορούν να  πλήξουν το Ισραήλ και αυτόν τον ορατό κίνδυνο για το Ισραήλ 
τον εκμηδενίζουν με τρόπο  οι Ρώσοι, γιατί ουσιαστικά αυτοί κρατάνε τον Άσαντ και τον αποτρέπουν απ’ το να τους χρησιμοποιήσει, μέχρι να υποστεί  τελικά τέτοιο πλήγμα στις υποδομές του, που και να θέλει μετά να τους χρησιμοποιήσει, πλέον δεν θα μπορεί.

Τα γεγονότα πάντως στην Συρία όπως και στην περιοχή μας των Βαλκανίων θα αρχίσουν υποχρεωτικά να "τρέχουν" και εμείς μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε "θεατές",παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες που καταβάλει ο διεθνής Σιωνισμός για να μας εμπλέξει.

Αυτό το προσπαθεί μέσω του ΝΑΤΟ  και σε συνεννόηση με τους εδώ προδότες του ΓΕΕΘΑ, αλλά και με τους ΑΝΤΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥΣ στρατηγούς της Τουρκίας με σκοπό να  δημιουργήσουν σοβαρά ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στο Αιγαίο και να εκβιαστεί με αυτόν τον τρόπο και ο Ερντογάν να απαντήσει
αφού ως γνωστόν ο Ερντογάν δεν θέλει καμία στρατιωτική εμπλοκή,
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ.

Ότι είναι να γίνει μεταξύ της Τουρκίας με την ΅Ελλάδα, ή της Τουρκίας με την Ρωσία ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αλλά όταν θα κυβερνούν την Τουρκία οι Αντι-έλληνες και Αντι-ρώσοι Στρατηγοί της Τουρκίας.

Για να καταλάβετε και την προπαγάνδα που γίνεται,Η CIA παρουσιάζει τους στόχους και την τακτική που θα ακολουθήσουν στην Συρία και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ........... δημοσιεύει στον δημόσιο λογαριασμό του....!!!!! τις προθέσεις του για την επίθεση.
Είναι για να γελάς με την CIA την NSA και τις λεγόμενες μυστικές υπηρεσίες
που έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια μυστικότητας πολέμου ΄και την έχουν μετατρέψει σε προπαγάνδα.

Μέχρι τον Ιούνιο πάντως θα είμαστε προσευχόμενοι "θεατές"..
Μετά όπως είπε και ο πρώην Μητροπολίτης Σιατίστης, μακαριστός Αντώνιος Κόμπος, "τα γεγονότα μετά την Συρία έρχονται στην Ελλάδα"
και αυτό το είπε πριν κοιμηθεί το 2005, όταν η Συρία όπως και η Ελλάδα ζούσαν μέσα στην μέθη του πλούτου...!!!

Τα γεγονότα στην Συρία ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ με την οριστική πτώση του Άσαντ και την διάλυση της Συρίας και μετά ΈΡΧΟΝΤΑΙ για μας.
Και όπως θα παρατηρείτε, 
τίποτα γύρω μας δεν μας προειδοποιεί και δεν μας προετοιμάζει για την επίθεση που μας ετοιμάζουν με τους λαθρο-ισλαμιστές.
Το αντίθετο συμβαίνει. Τα πάντα μας πλανούν και μας κοιμίζουν..........................
Εσείς όμως να μην ακούτε τους πλάνους και να ετοιμάζεστε.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Ελληνόπουλα


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΤΑΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Τα γεγονότα στην Συρία ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ με την οριστική πτώση του Άσαντ και την διάλυση της Συρίας και μετά ΈΡΧΟΝΤΑΙ για μας
https://2.bp.blogspot.com/-ODy_bqkWSYQ/WtG0vxdNVnI/AAAAAAABImw/CSFAKZQ1cV8P_gWQ5PYxbAMOl_-yecApgCLcBGAs/s640/%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%25A6%25CE%259B%25CE%2595%25CE%2593%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%2599-GREEK1-BLOG.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-ODy_bqkWSYQ/WtG0vxdNVnI/AAAAAAABImw/CSFAKZQ1cV8P_gWQ5PYxbAMOl_-yecApgCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%25A6%25CE%259B%25CE%2595%25CE%2593%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%2599-GREEK1-BLOG.JPG
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/04/blog-post_90.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/04/blog-post_90.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy