ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 1940. O ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ «ΟΧΙ», ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΝΑΙ».

SHARE:

                                     Γράφει  ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος             Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.       ...


                                            Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
            Το προηγούμενο άρθρο που δημοσίευσα στις 27 Οκτωβρίου παραμονή της Εθνικής μας εορτής, με τίτλο  «Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»,  έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία»  στα στέκια των Σιωνιστών. 

Βλέπετε η παραποίηση της Ιστορίας μας  και η παρουσίαση των γεγονότων με διαφορετικό τρόπο, όπου άλλες φορές  αποκρύπτουν γεγονότα, ενώ άλλες φορές τα παρουσιάζουν επιλεκτικά,  δεν είναι μόνο τωρινό φαινόμενο της Ρεπούση και των ομοίων της, αλλά «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια».
Οπότε ήταν επόμενο, η παρουσίαση από πλευράς μου των ιστορικών γεγονότων όπως ακριβώς έγιναν,  να αναγκάσει τους Σιωνιστές  να  βγούν και να με κατηγορούν, προκειμένου να στηρίξουν τα ψέματά τους.
Αλλά τα ψέματα είναι πάντα  ετοιμόρροπα.  Τόσο, που έφθασε ένα άρθρο μου,  για να διαλύσει τα ψέματα δεκαετιών, περί του  μύθου του «ήρωα» .... Μεταξά.
Γιατί όπως θα κατάλαβαν όσοι διάβασαν,   το άρθρο μου δεν αμφισβητεί φυσικά το ιστορικό έπος των Ελλήνων το 1940,  αλλά το αποδίδει στον πραγματικό πατριώτη Χαράλαμπο Κατσιμήτρο που προετοιμάστηκε και αντιμετώπισε τους Ιταλούς και όχι στους προδότες που κορόιδευαν και κοίμιζαν τους Έλληνες και που την μία στιγμή είπαν «ΟΧΙ» , αλλά μετά από πέντε μέρες το έκαναν «ΝΑΙ»...!!!!! 

Γιατί η αλήθεια,  όπως θα διαβάσατε ή θα διαβάσετε στο άρθρο μου , είναι ότι ο Μεταξάς το 1940,  έκανε να το πούμε «χοντρικά» για να το καταλάβουμε όλοι,  ότι έκανε περίπου και ο Τσίπρας με το Δημοψήφισμα το 2015.   Αλλά αυτό δεν το ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες,  γιατί αυτό θα χάλαγε την ψευδή εικόνα του «ήρωα» Μεταξά.... που έχουν φτιάξει οι Σιωνιστές .?????

Διότι  ενώ με τα λόγια  είπε  «ΟΧΙ» στους Ιταλούς,  θεωρώντας προφανώς ότι με το «ΟΧΙ» δεν πρόκειται να κρατηθούν οι Ιταλοί,  μετά από πέντε μέρες πανωλεθρίας των Ιταλών που δεν μπορούσαν να περάσουν,   το άλλαξε στα κρυφά  και  το έκανε  «ΝΑΙ»..?????

Δηλαδή:  Σίγουρα θυμάστε,  ότι Τσίπρας πριν το Δημοψήφισμα έλεγε «ΟΧΙ» και παρακινούσε και τον λαό να ψηφίσει «ΟΧΙ».  Ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ» αλλά ακριβώς μετά από μία εβδομάδα ο Τσίπρας το άλλαξε και το έκανε «ΝΑΙ»...!!!!
Γιατί οι προδότες, άλλο λένε για να κοροϊδέψουν τον λαό,  αλλά τελικά άλλο κάνουν, γιατί ουσιαστικά άλλο θέλουν.  
Αυτό λοιπόν που έκανε ο «αριστερός»..??? Τσίπρας,  το έκανε και ο «ακροδεξιός»... ??? .Μεταξάς...!!!!
Στις 28 Οκτωβρίου λέει «ΟΧΙ» στον Ιταλό πρέσβη.  
Τι σημαίνει το «ΟΧΙ»;;; 
Σημαίνει ότι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ  και ΑΜΥΝΟΜΑΙ υπέρ των πατρίων εδαφών.
Ναι αλλά στις 2 Νοεμβρίου, (μετά από 5 ημέρες)  στέλνει διαταγή από το ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια....?????? στον Κατσιμήτρο που ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ υπέρ των πατρίων εδαφών και του λέει:  ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ και άφησέ τους ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.....!!
Αυτό τώρα τι είναι;;;;  το « ΟΧΙ»...;;;;;
Αυτό, δυστυχώς για τους Σιωνιστές που το έχουν κρύψει για να μην χαλάσουν την εικόνα του «ήρωα»,  είναι ...η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ του «ΟΧΙ» . .. σε  «ΝΑΙ»... περάστε..!!!
Το ότι δεν έγινε πραγματικότητα,   το «ΝΑΙ» περάστε του Μεταξά,  το χρωστάει η Ελλάδα στον υποστράτηγο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ  ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ, ο οποίος βρήκε την τόλμη να παρακούσει τις διαταγές της Ανωτάτης Ηγεσίας και να το πούμε «λαϊκά» έγραψε στ’ @@@@@@ του τον Μεταξά και τον αρχηγό του ΓΕΣ  Αλ. Παπάγο και τους απάντησε, ότι: «Εγώ δεν υποχωρώ και δεν παραδιδω σπιθαμή ελληνικού εδάφους στον εχθρό και ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».

Ο Κατσιμήτρος είναι αυτός που έκανε ΠΡΑΞΗ το «ΟΧΙ»,  ενώ ο Μεταξάς μετά από πέντε μέρες,  ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» ...!!!!

Στο άρθρο τα γράφω πολύ αναλυτικά και οι Έλληνες τα καταλάβατε.  Αυτοί που δεν θέλουν να τα καταλάβουν και τους κάθονται στον λαιμό οι αλήθειες, είναι οι Σιωνιστές και τα εγχώρια τσιράκια τους που τρελένονται όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Έτσι λοιπόν μου επιτέθηκαν κάτι  πολιτικάντηδες που έχουν λέει και .. «πατριωτικό»  κόμμα  για την «αποκατάσταση»   λέει  της ....«αλήθειας».... ????

Και δεν ήταν λέει δικτάτωρ,  αλλά ήταν «λίγο» δικτάτωρ  γιατί «αναγκάστηκε»  να καταλύσει  λέει το Σύνταγμα , λόγω των ... «κομμουνιστών»...?????

Όπως θα καταλαβαίνετε  αγαπητοί μου χιλιοπροδομένοι πατριώτες, αυτός ο κομμουνιστικός κίνδυνος, έκανε πολύ καλά την δουλειά του εκείνη την περίοδο, και στην ανάδειξη του Χίτλερ και του Μουσολίνι και του Μεταξά.  Γιατί όλοι τους με εκλογές ξεκίνησαν, αλλά δικτάτορες κατέληξαν.  Και όλοι τους κομμουνιστές «φοβούντο»...!!!!

Και αυτός ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» ζει και υπάρχει ακόμα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , και συμβαίνει αυτό για δύο λόγους.  Πρώτον για να μπορούν κάτι «πατριωτάκια» της φακής να τον επικαλούνται ακόμα και να τον έχουν για ... άλοθι...???? και δεύτερον για να συντηρούν ακόμα τον μοναδικό πόλο δημιουργίας ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στην χώρα.

Και δεν ήταν λέει προδότης ο Μεταξάς,  επειδή ξεκίνησε το ΙΚΑ, επειδή έφτιαξε την Λυρική σκηνή, επειδή επέβαλε στους εργοστασιάρχες να δίνουν φόρμες στους εργάτες, καθιέρωσε εργατική άδεια, και άλλες κοινωνικές παροχές,  αφού αυτά διέταζε τότε ο Σιωνισμός  και τα ίδια  είχαν ξεκινήσει να γίνονται σε όλα τα κράτη, αφού ο κόσμος είχε αγανακτήσει από την τυραννική δουλεία της καταναγκαστικής εργασίας  και αυτές οι παροχές  είχαν ξεκινήσει από την Αμερική και είχαν  επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Όπως θα βλέπετε,  πως σήμερα  και πάλι με εντολές του διεθνούς Σιωνισμού επανέρχεται η τυραννική δουλεία στην εργασία,   και τα κρατικά ταμεία  ασφάλισης ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ  σε όλα τα κράτη  και παραδίδουν την ασφάλιση του λαού στους ΙΔΙΩΤΕΣ....?????

Και τότε και σήμερα ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  τοποθετούσε Κυβερνήσεις και επέβαλε τα πλάνα της διακυβέρνησης των λαών.  Ιδρύθηκε άλλωστε επίσημα ως «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» το 1896 στην Βασιλεία της Ελβετίας με μία διακήρυξη που ουσιαστικά προανήγγειλε τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, με σκοπό να ξαναπάρουν οι Σιωνιστές την γή της Παλαιστίνης που το πέτυχαν το 1947, μετά και τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Εγώ όμως εστιάζω  στις ενέργειες της προδοσίας της χώρας  πριν τον πόλεμο  και δεν με ενδιαφέρει αν έφτιαξε Λυρική σκηνή και έδωσε φόρμες στους εργάτες...?????? Καταλάβατε Σιωνιστικά πολιτικά  αποκόμματα;;;  

ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο Μεταξάς ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;; (και σήμερα ήθελαν να προχωρήσουν σε αφοπλισμό των Ελλήνων  εν όψει του Γ’ παγκοσμίου πολέμου και ετοίμαζαν νόμο από το 2015,  αλλά τους σταματήσαμε με τρία επίμαχα άρθρα μέχρι τώρα)

ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ να  ζητήσει οικονομική βοήθεια από τον λαό της Ηπείρου ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ;;; ΝΑΙ ¨η ΟΧΙ;;;;;
Γιατί ο Μεταξάς δεν έδινε λεφτά στο Αλβανικό μέτωπο και τα έριχνε όλα σχεδόν στο μέτωπο της Βουλγαρίας;  Βλάκας ήταν;; Δεν έβλεπε από που έρχονται οι Ιταλοί;;
Ποιός λοιπόν αγωνιζόταν  για να οχυρώσει  τα Αλβανικά βουνά; Ο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ  η ο Μεταξάς;;

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,  με παρατεταγμένο όλο τον Ιταλικό στρατό έξω από τα Ελληνοαλβανικά  σύνορά μας,  τα μέλη της Κυβέρνησης Μεταξά ήταν στο ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;
Τον όγκο του Ιταλικού στρατού τον γράφω στο επίμαχο άρθρο.  Και τι κάνει  η κυβέρνηση εκείνη την στιγμή στο Θέατρο;;;  Ετοιμάζεται για .... πόλεμο;;;;
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ που υποκρίνεστε τους «πατριώτες» και θέλετε να  «αποκαταστήσετε την αλήθεια»....?????
Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΕ «ΝΑΙ» μετά από ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ , ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;
Το «ΌΧΙ» δεν σας αφήνω να περάσετε, το έκανε «ΝΑΙ» περάστε,  όταν έδωσε ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ στον Κατσιμήτρο;;;;
Και ποιός ήταν τελικά ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που δημιούργησε το ΕΠΟΣ;;;;
Ο .....Μεταξάς του... «ΝΑΙ»  ΥΠΟΧΩΡΗΣΤΕ,,,,,,, ή ο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ  του «ΟΧΙ». ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ και ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ;;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ  ΡΕ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που θέλετε να την «αποκαταστήσετε»;
Ότι ο Μεταξάς έφτιαξε το ΙΚΑ και έδωσε φόρμες στους εργάτες;;;;
Καταλαβαίνω ότι τρελάθηκε ο Σιωνισμός που τους τσαλάκωσα τον ΓΙΑΛΑΤΖΊ «ήρωα», αλλά «..... το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ουδέποτε ζει για να γεράσει»...!!!!

Και εσείς βρε πολιτικά  ανδρείκελα  που υπηρετείτε τον Σιωνισμό και το διαίρει και βασίλευε,  άντε να καταγγείλετε πρώτα δημοσίως το πολιτικό πραξικόπημα της Βουλής με την αντιστροφή του Δημοψηφίσματος από «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»,  που το έχετε κάνει πολιτική γαργάρα,   επειδή έτσι έχει διατάξει όλα τα πολιτικά κομματίδια ο Σιωνισμός  και μετά ελάτε να μας το «παίξετε» πατριώτες.....!!!!!!
Αλλά  όπως μας αποδείξατε με την δημόσια τοποθέτησή σας, το πολιτικό κομματίδιο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ,  Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220,  στηρίζει  ουσιαστικά τις διαχρονικές ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,  που αλλάζει τα «ΟΧΙ» και τα κάνει «ΝΑΙ»...!!!!!!
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ αυτές τις Σιωνιστικές πρακτικές και όποιος  προδίδει τον λαό αλλάζοντας τα «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» για μένα είναι προδότης τι αν τον λένε Μεταξά, τι αν τον λένε Τσίπρα. 
Το ίδιο Σιωνιστικό πολιτικό σύστημα υπηρέτησαν και υπηρετούν. Πολιτικά πιόνια είναι όλα.   Και τα κόμματα «κυβέρνησης»,  αλλά  και τα περιφερειακά  κομματίδια και αποκόμματα.  
Γι’ αυτό και ΚΑΝΕΝΑ κομματίδιον εντός ή εκτός Βουλής,  δεν πήρε δημόσια θέση υπέρ του λαού και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ  δημοσίως την καταπάτηση του Συντάγματος με την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» που έγινε από την σημερινή Σιωνιστική Βουλή.
Και οι Έλληνες να προσέξετε και κάτι άλλο, που θα το δούμε μπροστά μας.
 Οι Σιωνιστές έχουν δώσει εντολές , ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΕΚΛΟΓΕΣ  όπως επιβάλλει το Σύνταγμα  στην τετραετία, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019,  επειδή σήμερα είναι πολύ ακαθόριστο το πολιτικό σκηνικό και το ποσοστό της αποχής ξεπερνάει το 58%.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί  να ελέγξει ο Σιωνισμός την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος και παράλληλα να μην είναι έγκυρες οι εκλογές.  Οπότε  αν πάνε σε εκλογές τον Ιανουάριο του 19 όπως επιβάλλει το Σύνταγμα,  ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι  ξεκινάει για την Ελλάδα ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ...!!!!!!!!!  και αυτό φυσικά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  ειδικά τώρα  γιατί δεν θα μπορούν να φέρουν την προδοσία της Μακεδονίας στην Βουλή...!!!!!
Αυτό που θα δείτε όμως όλοι,  είναι πως για έναν ..... «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» και «ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ» λόγο,  ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  που δεν θα προκηρυχθούν εκλογές.  Ούτε κόμμα που κοιτάει εξουσία όπως η ΝΔ του Κούλη, αλλά ούτε και κανένα από τα διάφορα «πατριωτικά» κομματίδια....????
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ "ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ" ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"...????
ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.  Οι Σιωνιστές  δεν πρόκειται να ρισκάρουν ΕΚΛΟΓΕΣ  στην Ελλάδα, με ορατό το ενδεχόμενο της ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.  

Και ήρθαν  οι πολιτικάντηδες,  της  «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ»  ΕΝΩΣΗΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»   που έχουν κάνει «γαργάρα»  την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» από τους σημερινούς προδότες  του  σημερινού Σιωνιστικού  πολιτικού  συστήματος και  βγήκαν  να υποστηρίξουν τη αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»,  που έκανε μία άλλη Σιωνιστική κυβέρνηση  το 1940 και που δεν έγινε τότε πραγματικότητα το «ΝΑΙ»,  επειδή  ακριβώς  ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Χαρ. Κατσιμήτρος ΑΨΗΦΙΣΕ  την κυβέρνηση και ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ  στην διαταγή  ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ..που άλλαζε το «ΟΧΙ» και το έκανε  «ΝΑΙ» ????

Οι Σιωνιστές όμως δεν τα βλέπουν αυτά. Βλέπουν το ... «ΙΚΑ» ....  και τις «φόρμες» που έδωσε στους εργάτες.   Τώρα βέβαια αν είχε φτιάξει και «Λούνα Πάρκ»  μπορεί αυτό να ήταν «ελαφρυντικό» εν όψει  του  αφοπλισμού των Ελλήνων  που έκανε.
Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα.
Με τα λόγια λένε «ΟΧΙ» αλλά με την πράξη το αλλάζουν σε «ΝΑΙ».. Διαβάστε και το άρθρο που τρέλανε τους Σιωνιστές και θα καταλάβετε γιατί τους τρέλανε...
Τώρα σε αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα που το παίζουν και «πατριωτάκια» πέστε τους να πάνε να καταγγείλουν πρώτα το πολιτικό πραξικόπημα  που έκανε η Σιωνιστική Βουλή το 2015 και άλλαξε το «ΟΧΙ» του λαού και το έκανε «ΝΑΙ» και μετά για ρωτήστε τους: 
Τι θα κάνουν τώρα που οι Σιωνιστές δεν θέλουν η χώρα να πάει σε ΕΚΛΟΓΕΣ;;;; Τι σκατά  πολιτικό κόμμα είναι;;;; 
Τι υπηρετούν;;; 
Το Σύνταγμα, την Δημοκρατία, τον ελληνικό λαό και την λαϊκή κυριαρχία,   ή τον Σιωνισμό και τις ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΈΣ  ΕΝΤΟΛΕΣ του;;;;
Τι υπηρετούν τελικά και τι υπερασπίζονται;;;
Τα «ΟΧΙ» του λαού,  ή τα «ΝΑΙ» των ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής- αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.comCOMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 1940. O ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ «ΟΧΙ», ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΝΑΙ».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 1940. O ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ «ΟΧΙ», ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΝΑΙ».
https://1.bp.blogspot.com/-AiLTCWoObO4/W-lb4IuPqoI/AAAAAAABN1Q/z_OxqE6q_LcVCdrwV1MbE6SMmdpy5jpFACLcBGAs/s640/%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2592%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%2B%25CE%259C%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%25A0%25CE%259F.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-AiLTCWoObO4/W-lb4IuPqoI/AAAAAAABN1Q/z_OxqE6q_LcVCdrwV1MbE6SMmdpy5jpFACLcBGAs/s72-c/%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2592%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%2B%25CE%259C%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%25A0%25CE%259F.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/11/1940-o.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/11/1940-o.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy