Θέμα: Δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφας Αλβανών αστυνομικών δυνάμεων

SHARE:

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, μέλος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας (GNM) της Αλβανίας, Κωνσταντίνος Κατσίφας, πυροβολήθηκε και σκοτώθ...



Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, μέλος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας (GNM) της Αλβανίας, Κωνσταντίνος Κατσίφας, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από Αλβανούς ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, RENEA. Οι όροι και οι ακριβείς γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη δολοφονία παραμένει ένα μυστήριο, όπως οι αλβανικές αρχές δεν έχουν αποκαλύψει ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία. Σοβαρές αμφιβολίες και ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με το κράτος δικαίου στην Αλβανία και το κατά πόσον πρακτικές του αντηχούν με την προοπτική της ένταξης στην ΕΕ, ή εάν εξακολουθεί να βρίσκεται από την κληρονομιά του καταπιεστικό καθεστώς Χότζα.

Για τα προηγούμενα πέντε χρόνια, Κατσίφας, ένας σιδεράς της Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας, ήταν ένα εξέχον μέλος και διοργανωτής του εορτασμού του «ΟΧΙ» την ημέρα της κοινότητας του - την ημέρα που η Ελλάδα απέρριψε τελεσίγραφο του Μουσολίνι και στάθηκε έδαφος του να αποκρούσει την φασιστική επίθεση. «OXI» ημέρα τιμά συμβολικά τεράστιες ανθρώπινες απώλειες στην Ελλάδα και τις θυσίες κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και την αντοχή του στο τετραπλό Γερμανο-ιταλο-βουλγαρική-αλβανική κατοχή. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, Vouliarates (Bularat), το χωριό που Κατσίφας γεννήθηκε και πέθανε μέσα, και μόλις 6 χλμ από την ελληνική-αλβανικά σύνορα, μετατράπηκε σε ένα νοσοκομείο για τους τραυματίες, και πολλά νεκρού Έλληνες πολεμιστές είχαν ταφεί σε τοπικό νεκροταφείου, αφιερωμένο σήμερα στη μνήμη τους. Κατσίφας φόβος ότι η Αλβανία δεν θα συμμορφώνονται πλήρως με τις προηγούμενες ή πιο πρόσφατες υποσχέσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδα και την Αλβανία για δύο λόγους: Πρώτον, για την εκταφή των σωμάτων των σχεδόν 8.000 Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στο αλβανικό έδαφος κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και το δεύτερο, για την παροχή τους μια σωστή ταφή. 
Η Αλβανία έχει στασιμότητα εδώ και εννέα χρόνια για την υλοποίηση αυτής της διμερούς συμφωνίας που υπεγράφη το 2009. Κατσίφας επίσης επιδιώκει ενεργά τη συμμόρφωση της Αλβανίας με μακροχρόνια, εδώ και δεκαετίες δεσμεύσεις της προς την Ελλάδα και την Κοινωνία των Εθνών (βλέπε παράρτημα 1), αλλά και να νεότερες της στα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέχει πρόσβαση σε ένα ελληνικό γλωσσικό σύστημα εκπαίδευσης για τα μέλη του GNM (βλέπε παράρτημα 1). Αλβανία όχι μόνο δεν έχει εκπληρώσει αυτή την ευθύνη, αλλά, αντίθετα, έχει μαζικά και επίμονα την παραβίαση αυτών των εντολών με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι επινόηση πολλών νομικών περιορισμών στην ελεύθερη έκφραση και την πρακτική των δικαιωμάτων των μελών της GNM. 
Η καταγραφή αυτών των παραβιάσεων είναι χρονοβόρα και δεν είναι συμβατό με την ουσία ενός σύγχρονου κράτους δικαίου που τιμά την υπογραφή της, ούτε είναι προσκολλημένο στις διεθνείς νόμους σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ενδεικτικά, 
(1) στην εποχή από την ίδρυση της Αλβανίας το 1913 μέχρι το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο έλαβαν χώρα τα ακόλουθα: (α) η απαγόρευση της διδασκαλίας της ελληνικής εκτός ζώνης μειονότητας, μια ζώνη ακριβώς αποσκοπεί να αποκλείσει σημαντικά τμήματα του ελληνικού πληθυσμού, (β) τη βίαιη μετατροπή όλων των ελληνικών σχολείων στην αλβανική αυτά σε αυτές τις αποκλεισμένες περιοχές, (γ) την απόλυση των μη αλβανικών μιλώντας εκπαιδευτικούς, (δ) μειωμένο ωράριο διδασκαλίας ελληνικών και αυξημένη ώρες διδασκαλίας της Αλβανίας, (ε) την κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης που επηρεάζονται ελληνικά schools- τη συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι το μόνο ιδιωτικά σχολεία στην Αλβανία κατά τη χρονική στιγμή. 
Όλα τα παραπάνω καταπιεστικά μέτρα που είχαν ως αποτέλεσμα την τεράστια μείωση του αριθμού των ελληνικών σχολείων από το υψηλό των 100 το 1924 σε μόλις μια χούφτα το 1933. Όλα αυτά τα γεγονότα, αποδεικνύεται σαφώς την πρόθεση να επιτευχθεί η συστηματική «dehellenisation» της Βορείου Ηπείρου και της Αλβανίας γενικά και οδήγησε σε μια απόφαση από το δικαστήριο της Χάγης το 1935 (βλέπε παράρτημα 2), που ανάγκασε την Αλβανία να επιτρέψει ελληνικά σχολεία για να λειτουργήσει και πάλι. 
(2) Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι σήμερα, η παρουσία του GNM και ως εκ τούτου το δικαίωμα να έχουν την ελληνική γλώσσα σχολεία, αναγνωρίζεται μόνο στις λεγόμενες, εκ νέου σχεδιασμένο «μειονοτικές ζώνες», υπομένοντας από την εποχή του καθεστώτος Χότζα. Οι ζώνες έχουν καθοριστεί ώστε να περιλαμβάνει 99 χωριά, ενώ είτε εκδικητικά ή αυθαίρετα εκτός των σημαντικών ελληνικών οικισμών, όπως αυτές στην περιοχή της Χειμάρρας. Τα θρησκευτικά δικαιώματα της μειονότητας, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι Ορθόδοξος Χριστιανός, έχουν επίσης υποστεί σε μεγάλο βαθμό, ιδίως κατά τη διάρκεια της κομμουνιστικής εποχής, που οδηγεί στην φυλάκιση, εξορία στη στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και θανάτου για χιλιάδες θύματα. Κωνσταντίνος Κατσίφας, μέλος μιας κοινότητας που έχει χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του τον αγώνα για να εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητά του, πολλές φορές σε ένα εχθρικό περιβάλλον, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά αισθάνομαι απογοήτευση, την προδοσία και την απόγνωση στο πρόσωπο του πολιτικού και νομικού συστήματος της Αλβανίας που δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της προς αυτόν.
Κατσίφας συμμετείχε στη διατήρηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και του πολιτισμού από τις δαπάνες προσωπικά, περιορισμένους οικονομικούς πόρους του για τη στήριξη της τοπικής Ελληνικής δάσκαλο. Κάθε χρόνο, με την πενιχρή του σημαίνει ότι θα αναλάβει επίσης τη διακόσμηση του χωριού και το στρατιωτικό νεκροταφείο με ελληνικές σημαίες, μερικά από τα οποία ράβονται ο ίδιος προσωπικά, για να τιμήσει το «ΟΧΙ» την ημέρα. Αυτές οι διακοσμήσεις είναι σύνηθες για όλους τους ανθρώπους ελληνικής καταγωγής σε όλο τον κόσμο στη μνήμη του αγώνα των προγόνων τους. Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος επανέλαβε το μήνυμα της αγάπης για την ελευθερία και τη ζωή με αξιοπρέπεια, με την άσκηση των ανθρωπίνων και συνταγματικών δικαιωμάτων του ως μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου GNM στην Αλβανία.
Για την ημερομηνία αυτή και, σε μεγάλο βαθμό, τα γεγονότα παραμένουν ασαφείς ως προς το πώς και γιατί Κατσίφας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από Αλβανούς αστυνομικές δυνάμεις. Σοβαρές καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες, μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλοι του νεκρού σημείου στο γεγονός ότι η αστυνομία προκάλεσε την αντίδρασή του και στη συνέχεια δολοφόνησαν τον ίδιο, ενώ η κατάσταση θα μπορούσε να είχε χειριστεί διαφορετικά (βλέπε Παράρτημα 3-19). Δυστυχώς, οι πληροφορίες είναι λιγοστές και προς το παρόν οι αλβανικές αρχές περιορίζουν την πρόσβαση σε οποιοδήποτε αρχείο των πραγματικών γεγονότων, ενώ δείχνει μια προκλητική έλλειψη σεβασμού για τον θανόντα και η έλλειψη συνεργασίας με την οικογένεια του θύματος. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη απανθρωπιάς και της ασέβειας, Κατσίφας σώμα επέστρεψε στην οικογένειά του, 10 ημέρες μετά από τη δολοφονία. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια είχε απαγορευτεί η πρόσβαση και η εξέταση του σώματος (βλ Παράρτημα 10-19).
Σας παρακαλώ θερμά να διερευνήσει, στο πλαίσιο των συνταγματικών αρχών οι οργανώσεις σας και με την ιδιότητα του επίσημου δικαιοδοσίας σας για την προώθηση της λογοδοσίας σε επιμέρους κράτη μέλη για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τους όρους και ακριβή γεγονότα που οδήγησαν στην Κατσίφας φόνο. Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα:
1.      Μήπως αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν υπερβολική και αδικαιολόγητη βία στη δολοφονία Κατσίφας; Θα μπορούσε δολοφονία του να είχε αποφευχθεί;
2.      Έχουν οι αλβανικές αρχές αντιμετωπίζονται Κατσίφας αρκετά πριν και μετά το θάνατό του;
3.      Γιατί χρειάστηκε 10 ημέρες για να απελευθερώσει το σώμα Κατσίφας στην οικογένειά του για τη σωστή ταφή;
4.      Έχουν οι αλβανικές αρχές σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας κατέστρεψε στοιχεία για την κάλυψη παράπτωμα και μη τυποποιημένων πρακτικών και μεθόδων;
5.      Αν οι αλβανικές αρχές τρομοκρατούνται, παρενόχληση, απειλές, ή προκάλεσε το θύμα πριν από τη δολοφονία του;
6.      Έχουν οι αλβανικές αρχές που διεξάγουν την έρευνα απέδειξε σε οποιοδήποτε στάδιο προκατάληψη, τον ρατσισμό ή / και το μίσος εναντίον του νεκρού;
7.      Ήταν τα ανθρώπινα δικαιώματα του θανόντος παραβιάζονται από τις αλβανικές κρατικές αρχές;
8.      Τι μπορεί να κάνει η διεθνής και η ευρωπαϊκή κοινότητα να διασφαλίσει ότι τα δικαιώματα των GNM στην Αλβανία είναι ανεμπόδιστη, ότι η κατάσταση είναι συνεχώς και αντικειμενικά παρακολουθούνται, και ότι οι μη-ακόμα-εκπληρώσει τις υποχρεώσεις εφαρμόζονται δεόντως (βλέπε 21 σελίδα 25);
Σε σχέση με το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφας, οι πρακτικές του αλβανικού κράτους που δεν είναι στην υπηρεσία να φέρει την αλήθεια στο φως. Αντιθέτως, όπως επιβεβαιώνεται περαιτέρω στα παραρτήματά υποστήριξη σε αυτό το έγγραφο, οι Αλβανικές αρχές κακοποιούνται συστηματικά τον θανόντα, την οικογένειά του και την κοινότητά του, μέσω δύο αμελής και παράνομη ενέργειες, και ως εκ τούτου αναξιόπιστες στην αναζήτηση για απαντήσεις. Εμείς ειλικρινά αμφισβητούν την ικανότητα του συστήματος αστυνομίας και της δικαιοσύνης στην Αλβανία για να απελευθερώσει τα στοιχεία της έρευνας, για να είμαστε δίκαιοι με το θύμα. Επιπλέον, αμφισβητούν τη διάκριση των εξουσιών στην κυβέρνηση της Αλβανίας, και φοβούνται ότι η δικαιοσύνη είναι να παρεμποδίζονται, δεδομένου ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, που αναφέρεται στο θύμα ως «τρελός» και μια «εξτρεμιστικές», λίγες ώρες μετά τα γεγονότα της θανάτωσης (βλέπε παράρτημα 20), ενώ η έρευνα ήταν δήθεν ακόμα σε εξέλιξη. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (βλέπε παράρτημα 21) συνολικά για την έκθεση προόδου της Αλβανίας για το 2018 όσον αφορά τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα, δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ως εκ τούτου, ζητούμε την παρέμβασή σας για να διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα, ζητούμε τα ακόλουθα:
1.      Η οικογένεια του θανόντος δεν πρέπει να παρενοχλούνται πλέον από τις τοπικές κρατικές δυνάμεις και τα δικαιώματά τους πρέπει να τηρούνται.
2.      Η αλβανική κυβέρνηση είναι να κάνει προσιτό στο κοινό όλο το υλικό επιτήρησης που διαθέτουν από τις αρχές σχετικά με τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη δολοφονία. Είναι ζωτικής σημασίας ότι η διεθνής κοινότητα εξετάζει την αυτούσια πρώτες ήχου και βίντεο.
3.      Μια διεξοδική έρευνα σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία πρόκειται να διεξαχθεί. Ως εκ τούτου, μια επιτροπή διεθνών εμπειρογνωμόνων με τη συμμετοχή των ελληνικών υπάλληλοι θα πρέπει να επιφορτιστεί με την επίβλεψη, τη διεξαγωγή και την καθοδήγηση της έρευνας.
4.      Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της έρευνας είναι επιβαρυντικά για τα μέλη της αλβανικής αστυνομίας ή άλλων κρατικών αξιωματούχων, μια σωστή ακρόαση και τις δυνατότητες δίκη που θα διεξαχθεί, όπου οι υπεύθυνοι χρεώνονται αναλόγως και ως χειροτονήθηκε από τον τοπικό και το διεθνές δίκαιο.
5.      Σε περίπτωση που κάποια μέλη του αλβανικού κράτους να αποδειχθεί μέσω της έρευνας και της δίκης να είναι άδικα συμμετέχουν στη δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου, μια σωστή συγγνώμη και αποζημιώσεις που πρέπει να δοθεί στις αποθανόντος την οικογένεια και τους συμπατριώτες κρατικών αξιωματούχων.
Η υπόθεση αυτή αποτελεί το πιο πρόσφατο σε μια μακρά σειρά υποθέσεων κακομεταχείρισης εναντίον μελών της GNM που έχουν απειληθεί, παρενοχλήσεις και διακρίσεις λόγω της καταγωγής τους, τόσο από το αλβανικό κράτος, καθώς και μεμονωμένες Αλβανούς. Ο κατάλογος των αναφερόμενων παραβιάσεων που το αλβανικό κράτος, είτε παρέλειψε να αποτρέψει, ανέχθηκε ή ενεργά διαπράττονται είναι χρονοβόρα. Σημαντικές μεταξύ των οποίων είναι οι πρόσφατες υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις στις GNM περιοχές, στοχεύοντας άμεσα το ακίνητο GNM. Κατσίφας δεν είναι το πρώτο άτομο ελληνικής καταγωγής που έχει χάσει τη ζωή του στην Αλβανία, λόγω των επίμονων των δικαιωμάτων των μειονοτήτων του. Το 2010 στην περιοχή της Χειμάρρας, Αριστοτέλη Γκούμα είχε τρέξει προς τα κάτω με τη μηχανή του από τρεις Αλβανούς, επειδή σε προηγούμενη συνάντηση στο κατάστημά του, δεν θα σταματήσει - και οι Αλβανοί είχαν απαιτήσει - μιλώντας στη μητρική του γλώσσα, δηλαδή Έλληνες. 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας προκειμένου να παράσχει περαιτέρω βοήθεια σε αυτό το έργο υψίστης σημασίας για την εδραίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ειρήνης και της σταθερότητας σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με λεπτές ισορροπίες και τα ζωτικά συμφέροντα για την ανάπτυξη της Ευρώπης. Μόνο με την προσαγωγή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφας δεν έχει σημασία πόσο υψηλό είναι στην αλυσίδα της διοίκησης, θα Αλβανία αποδείξει ότι είναι ένα κράτος στο οποίο τηρείται η δικαιοσύνη. Η ενότητα θα σερβίρεται στην ευρύτερη περιοχή και ένα αίσθημα ασφάλειας για το λαό της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Τέλος, η στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία, που έχει επανειλημμένως ενισχυθεί με καλοπροαίρετη μέτρα μόνο λίγα από τα οποία, το πολυ-μπροστά στήριξη για ένταξη στο ΝΑΤΟ το 2009 και την ένταξη στην ΕΕ πιο πρόσφατα από το ελληνικό κράτος, θα έχουν τη δυνατότητα να ευημερήσουν. Ελπίζουμε ότι οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό.
Με εκτίμηση,
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του IHA
Το Διεθνές Ελληνικό Σύλλογο IHA www.professors-PhDs.com είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κομματική οντότητα που ναυλώνονται στο Delaware των ΗΠΑ. Τα μέλη της προέρχονται κυρίως από τον ακαδημαϊκό χώρο σε όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ​​οι ακαδημαϊκοί, μεταξύ των μελών IHA περιλαμβάνονται πρώην διπλωμάτες, στρατιωτικοί αξιωματούχοι, κρατικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλα εξέχοντα στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας. Ο σκοπός του IHA είναι να ενώσει ηλεκτρονικά Ελληνισμό και να βοηθήσει Hellas (Ελλάδα), μέσω των επιτροπών του σε θέματα εθνικής και πολιτιστικής φύσης. 
Παράρτημα
Υποστηρικτική πληροφορίες του κύριου εγγράφου.
1.      Αλβανική Διακήρυξη της 2 Οκτωβρίου 1921 στην Κοινωνία των Εθνών επικυρωθεί από το Αλβανικό Κοινοβούλιο στις 17 Φεβρουαρίου του 1922
2.      PCIJ Series A / B δεν είναι 64, ICGJ 314 (PCIJ 1935) 6 Απριλίου 1935
3.      Η Αλβανική αστυνομία είχε φέρει Κατσίφας στην άτυπη ανακρίσεις χωρίς καμία επίσημη επιβαρύνσεις, όπως η αδελφή του θύματος μαρτυρεί, σε μια προσπάθεια να τον αποθαρρύνει από το να εκφράσουν την πατριωτική του πεποιθήσεις, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες πριν από το θάνατό του. Η αδελφή του βεβαιώνει επίσης ότι ο ίδιος ήταν υπό συνεχή επιτήρηση και πολλές φορές απείλησε, άμεσα ή έμμεσα. Αυτόπτες μάρτυρες και έχουν δημοσίως δηλώσει ότι την ημέρα των γυρισμάτων, Κατσίφας πάλι αρχικά απειλούνται, τρομοκρατούνται και προκαλείται από αλβανική αστυνομία, ως αντίδραση στις σημαίες που έθεσε για τον εορτασμό «ΟΧΙ». Αυτή η συνεχής παρενόχληση και καταπίεση είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση του ένα όπλο το κυνήγι (όχι όπλο επίθεση, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει), για την προστασία της σημαίας (ες) του από το να κατεβαίνει και φυσικά τη ζωή του.
4.      Ένα 11-δεύτερο βίντεο της Κατσίφας μέσα από το Vouliarates Café παρουσιάζει Κατσίφας με ένα τουφέκι, αλλά δεν στόχευσης ή τη λήψη εναντίον προσώπου. Ήταν μάλλον γυρίσματα στον αέρα και σίγουρα όχι με οποιαδήποτε πρόθεση να σκοτώσει. Αντίθετα, ένας από τους παρευρισκόμενους στο βίντεο μπορεί να ακούγεται να λέει: «το παιδί είναι νεκρό».
5.      Κατσίφας έκανε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του στην Ελλάδα ως Έλληνας πολίτης στις ειδικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, ο ίδιος ήταν εξοικειωμένος με τα όπλα και αν ήθελε να πάρει τη ζωή του κάθε αλβανική αστυνομικός θα μπορούσε να κάνει. Το γεγονός ότι δεν το έκανε, είναι μια άλλη ένδειξη ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή.
6.      Κατσίφας έχει κατηγορηθεί από την αλβανική αστυνομία, που γύρισε σε αυτούς με την πρόθεση να σκοτώσει με επίθεση AK-47 τουφέκι. Για να αποδειχθεί αυτό, υπό την προϋπόθεση φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου της αστυνομίας που γυρίστηκε τόσο στην αριστερή και δεξιά πλευρά. Ωστόσο, μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες δεν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς αυτούς. Αντίθετα, τονίζουν το γεγονός ότι πυροβολούσε κενά στον αέρα με ένα τουφέκι κυνήγι ονομάζεται «Molot Vepr-12», το οποίο μοιάζει με ένα «AK-47», αλλά δεν είναι.
7.      Δεκάδες ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου και ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους που επιδιώκει Κωνσταντίνος Κατσίφας. Τελικά, έφυγε από τη σκηνή, μετακόμισε στη δεξαμενή νερού του χωριού στο κοντινό βουνό και αργότερα πυροβολήθηκε στην καρδιά, αφού περιβάλλεται. Πριν από το θάνατό του, αλβανική αστυνομία έστειλε τις εικόνες με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που υποδηλώνει ότι είχε συλληφθεί? αυτή ήταν η αρχική πληροφορία. Δεν ήταν μέχρι πολύ αργότερα ότι η είδηση ​​προέκυψε ότι γυρίστηκε για αντίσταση κατά τη σύλληψη, ενώ ενόπλων.
8.      Το αίτημα της οικογένειας για έναν Έλληνα ιατροδικαστή / ιατροδικαστή για να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης του σώματος δεν έγινε δεκτό από την αρχή.
9.      Δεν εγκληματολογική ανάλυση έγινε στην περιοχή της θανάτωσης ή στον τόπο όπου το περιστατικό άρχισε, και καμία σχετική επίσημη πληροφορίες ή έγγραφα που έχουν υποβληθεί, είτε στο δημόσιο ή στην οικογένεια. Ωστόσο, αλβανική αστυνομία έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι υπάρχει βίντεο που δικαιολογεί τις πράξεις τους, δείχνοντας Κατσίφας ψήσιμο εναντίον τους και αρνούνται να παραδοθούν.
10.  σώματος Κατσίφας, η οποία είχε αρχικά να εξεταστούν από ιατροδικαστή στο Αργυρόκαστρο (Αργυρόκαστρο) από τις αλβανικές αρχές, ξαφνικά μεταφέρθηκε στα Τίρανα, όταν ο δικηγόρος της οικογένειας και ένας Έλληνας ιατροδικαστής που ταξίδεψε στο Αργυρόκαστρο ζήτησε να δει και να εξετάσει το σώμα. Από τότε, το σώμα διατηρείται στα Τίρανα μέχρι την απελευθέρωσή του στην οικογένεια, 10 ολόκληρες μέρες μετά την δολοφονία.
11.  Ούτε η οικογένεια, η νομική εκπροσώπηση του, οποιοσδήποτε τρίτος ή Έλληνες ιατροδικαστές έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν το σώμα. Υπό τεράστια πίεση και τις εντάσεις, ο δικηγόρος της οικογένειας και της ελληνικής ιατροδικαστή ήταν επιτέλους τη δυνατότητα να παρατηρήσουν το σώμα για 5 λεπτά πριν το σώμα απεστάλη στα Τίρανα. Δεν είχαν τη δυνατότητα για ακόμη μια στιγμή για να εκτελέσει οποιαδήποτε εξέταση ή βάζουν τα χέρια στο σώμα.
12.  Κατά τη διάρκεια αυτής της αποζημίωσης 5 λεπτά παρατήρησης, ήταν προφανές ότι το θύμα είχε υποστεί δύο θωρακικής τραύματα διάτρησης τα οποία αμφότερα έχουν ραμμένες, και το σώμα είχε πλυθεί καθαρό, αφαιρώντας έτσι καμία απόδειξη και ίχνη που θα ή θα μπορούσε να επιτρέψει οποιαδήποτε συμπεράσματα που πρέπει να συναχθούν αργότερα, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που ένας αμερόληπτος ιατροδικαστής θα εξετάσει το σώμα στο μέλλον.
13.  κηλίδες αίματος και άλλες ίχνος αποδείξεων σε κρησφύγετο Κατσίφας στο κοντινό βουνό εκτείνεται σε περίπου 70 μέτρα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν πρώτη βολή και στη συνέχεια να συλληφθεί ή / και να μετακινηθεί.
14.  Η οικογένεια του εκλιπόντος Κατσίφας έχει αρνηθεί το δικαίωμά του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της αστυνομίας για την ανθρωποκτονία ή / και φόνο.
15.  Όταν η οικογένεια ζήτησε νομίμως την επιστροφή του σώματος Κατσίφας, ο Αλβανός εισαγγελέας κάλεσε τον πατέρα του νεκρού στα Τίρανα για ανάκριση.
16.  Σύμφωνα με την δημόσια μαρτυρία της οικογένειας, αλβανική αστυνομία ειδικές δυνάμεις συμπεριφέρθηκαν με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο στη μητέρα του θύματος στο σπίτι της μετά τη δολοφονία και λεηλάτησαν το σπίτι κατά τη διάρκεια της επιδρομής τους.
17.  Την Τετάρτη 31 του Οκτωβρίου του 2018, η Αλβανική αστυνομία ουσιαστικά εκβιάζουν τους γονείς Κατσίφας να υπογράψουν ένα έγγραφο που αναφέρει ότι δεν έχουν καμία αξίωση από το αλβανικό κράτος σε αντάλλαγμα για την επιστροφή του σώματος για την ταφή.
18.  Ο έλεγχος βαλλιστικά και ανάλυση σχετικά με τα αυτοκίνητα της αστυνομίας που Κατσίφας φέρεται να πυροβόλησαν και στο σώμα του θύματος δεν έχει ακόμη υποβληθεί.
19.  Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και τους ανθρώπους κοντά στο Κατσίφας μιλάμε για μια σταδιακή πρόκληση και την εκτέλεση.
20.  Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, μόνο ώρες μετά το περιστατικό έγραψε την ακόλουθη δήλωση: «Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελός ο οποίος πυροβόλησε αστυνομικό μας, οι οποίοι απλώς κάνουν το καθήκον τους, θα ήταν καλύτερα να ευχαριστήσω τον Θεό από κοινού ότι σήμερα δεν υπάρχει αθώα ζωή χάθηκε από την τρέλα του εξτρεμισμού.»Είναι προφανές ότι στην Αλβανία οι πολιτικές αρχές στο υψηλότερο επίπεδο έχουν σαφώς και ρητώς παρενέβη σε μια ανοιχτή έρευνα διάλυση έτσι συνταγματικής διάκρισης των εξουσιών. Ως εκ τούτου, μέλος προκατάληψη εναντίον του θύματος είναι αναμενόμενο, και η εμπιστοσύνη στον δράσεις, τις μεθόδους, δεν μπορεί να θεωρηθεί εκθέσεις, και τα συμπεράσματα από τους υπαλλήλους μέλος? Ως εκ τούτου, η παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας κρίνεται απαραίτητη για ρίχνοντας φως σε αυτή την υπόθεση. Το ερώτημα του κατά πόσον, με δήλωσή του, ο πρωθυπουργός προωθεί τα εγκλήματα μίσους και της διχόνοιας μεταξύ του αλβανικού λαού, αποκτά επίσης σημαντική νομιμοποίηση και θα πρέπει να απασχολήσουν επίσης.
21.  Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Αλβανία το 2018, έκθεση
 ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

(USA)
Claymont, Ντέλαγουερ
19703 U. S. ΕΝΑ
12 του Νοεμβρίου, 2018
·         Προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
·         Για την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι
·         Προς τα μέλη του ΟΑΣΕ
·         Προς τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης
·         Προς τα μέλη του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και

Θέμα: Δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφας Αλβανών αστυνομικών δυνάμεων


COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Θέμα: Δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφας Αλβανών αστυνομικών δυνάμεων
Θέμα: Δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφας Αλβανών αστυνομικών δυνάμεων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKgfJdZc14togXcTV1p_jBr0qFb89xYmwtKyqeW71USV45bcQTfapSWhQk7utJEcWaUFi45kaFtXEYvdYdFtzGaCjINEXSbemkfyzZfcC-SO9tIjC-m0FS4JeE5FQPV73dSrRcNFJrF2U/s640/katsifas_video_documento_arthro.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKgfJdZc14togXcTV1p_jBr0qFb89xYmwtKyqeW71USV45bcQTfapSWhQk7utJEcWaUFi45kaFtXEYvdYdFtzGaCjINEXSbemkfyzZfcC-SO9tIjC-m0FS4JeE5FQPV73dSrRcNFJrF2U/s72-c/katsifas_video_documento_arthro.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/11/blog-post_33.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/11/blog-post_33.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy