Ο «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η «ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.

SHARE:

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Ελληνίδες και Έλληνες,  αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι, να έχετε μία ευλογημένη και ...Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες,  αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι, να έχετε μία ευλογημένη και θεάρεστη χρονιά, με σωματική υγεία και πνευματική διαύγεια.
Έκανα μία αλλαγή στο άρθρο που θα δημοσίευα με την νέα χρονιά, εν όψη των  «ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων»  λόγω ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ.

Να σας ενημερώσω λοιπόν, πως πρόκειται για τελείως ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ «αναταραχές» του πολιτικού συστήματος,  με σκοπό να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό και να τον κάνει να νομίζει, ότι...  μπορεί ... «κάτι ν’ αλλάξει» και να «πέσει η Κυβέρνηση», ή στην καλύτερη περίπτωση να μην προχωρήσει η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

 Όλο αυτό που βλέπετε να συμβαίνει, είναι ένα θέατρο, που ήρθε να το συντονίσει η ίδια η ΜΕΡΚΕΛ. 

Οι μόνοι που μπορεί να ξεγελαστούν, είναι όσοι  έχουν ξεχάσει πως το πολιτικό μας σύστημα αποτελείται από ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του Σιωνισμού,  πως πρόκειται για το πιο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ευρώπης  που είναι βουτηγμένο μέσα στη χαβούζα των σκανδάλων   και πως τα ίδια έκαναν, 
όταν διέπραξαν το πολιτικό πραξικόπημα,  τότε που παρά τις «αντιδράσεις» των 39 βουλευτών του Σύριζα, τελικά  «τα βρήκαν» με τους ... υπόλοιπους  και ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και την λαϊκή εντολή του «ΟΧΙ».  

Αυτοί είναι, 
και όσοι έχουν ξεχάσει ποιο πολιτικό σύστημα παρακολουθούν,  έ αυτοί μπορεί να ξεγελαστούν και να νομίσουν ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει.  Και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει να περάσει στον λαό, αυτό το θέατρο.  Να νομίζετε ότι ... «κάτι μπορεί ν’ αλλάξει».

Τίποτα όμως δεν θ’ αλλάξει, γιατί Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι η ΑΡΧΗ για τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως την σχεδιάζουν  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ οι  αντίχριστες δυνάμεις του Σιωνισμού  και τώρα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

Να υπενθυμίσω στους μεγαλύτερους, πως  η ΔΙΑΛΥΣΗ του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΤΟΞΟΥ που το αποτελούσαν η πρώην ΕΣΣΔ, η Γιουγκοσλαβία και η ΕΛΛΑΔΑ, ήταν το βασικό σχέδιο των Σιωνιστών, πριν την ανάδειξη του αντίχριστου «μεσσία» τους.

Την ΕΣΣΔ την διαμέλισαν,  με την ίδια την πολιτική της Ηγεσία. Την  Γιουγκοσλαβία την διαμέλισαν, με τις αφορμές που έδωσε στην διεθνή κοινότητα η πολιτική της Ηγεσία.  Και  το σχέδιο τελειώνει με τον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΟΣ,  που ξεκινάει με την  ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και όπως βλέπετε τον επιχειρεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ.

Ο λόγος  λοιπόν που κάνουν την εικονική «αναταραχή» του πολιτικού συστήματος είναι ακριβώς για να νομίσει ο λαός, ότι δεν θα προχωρήσει η προδοσία.  Αυτό όμως που έχουν σκοπό να κάνουν είναι το ίδιο που έκαναν με την ανατροπή του Δημοψηφίσματος.  Δηλαδή να φέρουν τον Ελληνικό λαό απέναντι σε ένα ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ....


Όταν πήγαιναν να ψηφίσουν την «Δημοκρατική» ανατροπή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ,  πάλι «δεν συμφωνούσαν» τότε 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας την Κυβέρνηση χωρίς πλειοψηφία.  Ο λαός όμως βρέθηκε απέναντι σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, αφού όλα τα πολιτικά κόμματα εντός και εκτός Βουλής , ήταν  «ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ».

Και τώρα ΤΟ ΙΔΙΟ θέλουν να κάνουν.  Να φέρουν τον λαό,  απέναντι, σε ΠΑΛΙ μία αντισυνταγματική ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού κατά το Σύνταγμα  τέτοια «διακρατική συμφωνία» δεν θέλει 151, αλλά 180 ψήφους.

Δεν τους ενδιαφέρει όμως η νομιμότητα, αφού ούτε η αντιστροφή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» ήταν νόμιμη.  Τις συνέπειες όμως τις κατάλαβε η ελληνική κοινωνία.  Έτσι θέλουν να επιβάλλουν και την προδοσία της Μακεδονίας.

Ο ελληνικός λαός,  που θα ελπίζει  ότι δεν θα περάσει η προδοσία, θα ΥΠΟΣΤΕΊ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ «ΣΟΚ»,  οι διάφοροι γιαλαντζί  «αντιδρούντες»  θα λένε ... τα δικά τους,  αλλά η ΠΡΟΔΟΣΙΑ θα έχει τελεστεί και θα έχει γίνει η αρχή του «ειρηνικού» ΔΙΑΜΕΛΕΣΜΟΥ της Ελλάδος, αφού μετά έχει σειρά να δοθεί η Ήπειρος  στην «μεγάλη Αλβανία»  και η Θράκη να γίνει  «τύπου Κόσσοβο».

Τον ελληνικό λαό όπως καταλαβαίνετε τον έχουν  «γραμμένο».  Και επειδή είδαν,  πως την πρώτη φορά το πέτυχαν  με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του «ΟΧΙ»  και ο λαός «ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ», έτσι και τώρα πιστεύουν ότι θα γίνει το ίδιο.
Πως δεν θα αντιδράσει ο λαός.

Έχω γράψει και άλλες φορές,  πως όλα στην χώρα έγιναν και γίνονται μεθοδευμένα,  σε μία προσπάθεια  να κατακτήσουν την Ελλάδα, για πρώτη φορά  ΧΩΡΙΣ  ΠΟΛΕΜΟ.  Και μας τα έλεγε από το 2012 ο διδάκτωρ της  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,  που ο πατέρας του ήταν  Γερουσιαστής των ΗΠΑ, έτσι για να μας κάνουν  την απαραίτητη  «κουβεντοποίηση»  για τα σχέδιά τους,  ώστε να .. «δουλεύουν» αυτά μέσα στο μυαλό μας ,  έτσι ώστε να .... τα δεχθούμε... όταν θα γίνουν..  και να λέει αυτός μετά:....  «είδατε που σας τα έλεγα»;;;

Εδώ ακούστε τον στο 3.30 που λέει πως .. «δεν ρωτάμε τον λαό στο τι θα κάνουμε»..., ακούστε στο 3.95 που λέει: «να δείτε τι θα κάνει το ΣΥΡΙΖΑ όταν θα κυβερνήσει» ...Και επειδή το λέει αυτό το 2012, όταν το ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα στο 4%, τον ρωτάει με έκπληξη ο δημοσιογράφος : «μα καλά βλέπετε το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση; Και απαντάει: «Βέβαια. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕ... (ΔΙΑΣΜΕΝΟ),»... και ακούστε τον στο 6.00  που λέει για το ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ που  προωθεί τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με την «ανεξάρτητη ΚΡΗΤΗ» την «Σκοπιανή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», την «μεγάλη Αλβανία» κ.λπ.


Βλέπετε λοιπόν πως όλα αυτά που  κάνουν σήμερα οι διεφθαρμένες  πολιτικές  μαριονέτες,  ακόμα και το ποιος θα κυβερνήσει, είναι όλα σχεδιασμένα  πολλά χρόνια πριν  και μας τα έλεγαν για να γίνεται η ...απαραίτητη  κουβεντοποίηση και η εγκεφαλική προπαγάνδα.  Με σκοπό φυσικά να φθάσουμε στο σήμερα και να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ οι πολιτικές μαριονέτες  την Ελλάδα,  ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης από μέρους των Ελλήνων.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΈΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ:   «Παραδώστε  γρήγορα  την Μακεδονία και  ψηφίσετε το χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις,  για να μην προλάβουν να καταλάβουν οι Έλληνες τι έγινε.   Να ξαναζήσουν  το «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ»  και μετά,  αφού δεν θα μπορούν να αντιδράσουν, θα το δεχθούν ως ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ, όπως δέχθηκαν και την αντιστροφή του «ΟΧΙ» σε.... «ΝΑΙ».  Αύριο θα το ψηφίσουν στα Σκόπια,  την Κυριακή να το ψηφίσετε εσείς.
Αυτό έρχεται να πει η ΜΕΡΚΕΛ.

Το ίδιο σχέδιο δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και στα Σκόπια.  Στα Σκόπια το Δημοψήφισμα ήταν άκυρο λόγω της χαμηλής προσέλευσης, αλλά όλοι το .... ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ..!!! «Μαγείρεψαν» και «λάδωσαν» και εκεί τους βουλευτές  στην ψηφοφορία για να περάσουν τις Συνταγματικές αλλαγές  και τώρα απέχουν από την ψηφοφορία της Παρασκευής οι αντιδρούντες, για να «παίξει μπάλα» μόνος του ο Ζάεφ.  Σε μία ΑΔΕΙΑ ΒΟΥΛΗ που απέχουν τα 2/3 θα αποφασίσει το 1/3 και θα βγάλει ..... πλειοψηφική απόφαση....!!!!!!  Το σχέδιο είναι να ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Γι’ αυτό «δουλεύουν» όλοι τους.
 Θα τους αφήσουμε;;;

Ελληνίδες και Έλληνες αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι.
Όπως θα καταλάβατε,  η πατρίδα μας η Ελλάδα περνάει μέσα από τον πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο δρόμο της ιστορίας της  και για πρώτη φορά κινδυνεύει να μικρύνει και να τεμαχιστεί, χωρίς ο Ελληνικός λαός να μπορεί να αντιδράσει.
Ο δρόμος της αντίστασης  που έχουν αφήσει για τους Έλληνες, αφού δεν λογαριάζουν το αρνητικό μήνυμα που τους έστειλε ο λαός με τα μεγαλειώδη ειρηνικά συλλαλητήρια,  τώρα είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.  Και είναι ο αρχαίος και δοκιμασμένος δρόμος  της  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.   

Αφού δηλαδή δείχνουν φανερά,  πως  ενεργούν με  «αποφασίζω και διατάζω»  ενάντια στην λαϊκή επιθυμία και στο λαϊκό αίσθημα, και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που  έχει ως ΘΕΜΕΛΙΟ την λαϊκή κυριαρχία, τότε  είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ των Ελλήνων κατά το άρθρο 120 του Συντάγματος να αντισταθούν  με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΜΕΣΟΝ και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ το Σύνταγμα.

Και επειδή τα τσιράκια των προδοτών που δεν θέλουν επαναστάσεις, θα μας πουν: «Το Σύνταγμα το καταπατούν εδώ και χρόνια και το ξέσκισαν με την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ». Τώρα σε πείραξε;;;;;»

Ναι προδότες μου.  ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. Γιατί το να καταπατάς το Σύνταγμα,  για να κλέβεις χρήμα και πλούτη από τους Έλληνες  και να τα δίνεις στους  νταβατζήδες σου, λίγο με πειράζει.  Γιατί  τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία και όλα τα πλούτη αντικαθιστούνται και ξαναέρχονται  και η Ελλάδα είναι γεμάτη πλούτη, που όσα και να πάρεις, ατέλειωτα θα παραμείνουν.  Όταν όμως πας να κλέψεις ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ για να την δώσεις στους νταβατζήδες σου,  τότε  ρε προδότες  ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ και  θα σας  ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,  γιατί η ΠΑΤΡΙΔΑ, αν σε αφήσω να μου την κλέψεις, ΔΕΝ  ΓΥΡΙΖΕΙ  ΠΙΣΩ.

Ελληνίδες και Έλληνες αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι.
Η λέξη «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» είναι λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ καταλαβαίνουμε  τι σημαίνει.  Και αυτή η λέξη δεν ξέρουν οι προδότες τι σημαίνει, γι’ αυτό και την αποκαλούν ... «φασισμό»..
Ναι αλλά πάνω στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων,  αναφέρει το Σύνταγμα ότι επαφίεται η τήρηση του Συντάγματος.  Τι θα μας πουν τώρα;;; Και το Σύνταγμα ... «Φασιστικό» είναι;;;

Για να έχουμε σήμερα εμείς μία ελεύθερη πατρίδα  και να χαιρόμαστε τις ομορφιές της,  έχουν δώσει μεγάλους αγώνες οι προγονοί μας  και πιο πρόσφατα οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας.  Ο Παύλος Μελάς, οι Μακεδονομάχοι και οι χιλιάδες πεσόντες ήρωες της μάχης του Κιλκίς, έδωσαν την ζωή τους για να μας αφήσουν μία ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, από αυτήν που είχαν παραλάβει από τους δικούς τους γονείς.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, να παραδώσουμε στα παιδιά μας  και στις επόμενες γενεές  Ελλήνων,  ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ από αυτήν που παραλάβαμε  εμείς.  Δεν θα αφήσουμε  ελληνόφωνους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να μικρύνουν και να διαμελίσουν την ΕΛΛΑΔΑ, όπως  λένε τα «σχέδια επί χάρτου» των Σιωνιστών.  

Καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες , να δώσουμε όλοι το παρόν στο μεγάλο  συλλαλητήριο έξω από την Βουλή, την ημέρα που θα επιχειρήσουν οι προδότες να κλέψουν  την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και να την παραδώσουν  στους  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.  Και όπως  έμαθα,  θα το επιχειρήσουν ταχύτατα,  για να μην προλάβουν να οργανωθούν αντιδράσεις.

Αφού δεν υπολογίζουν τον λαό και ενεργούν δικτακτορικά και «αποφασίζουν  και διατάζουν» να παραδώσουν την Ελληνική Μακεδονία,  ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ από το Ελληνικό Σύνταγμα και έχουμε ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ με οποιοδήποτε μέσον θεωρεί ο καθένας ότι θα τον βοηθήσει. 
 Εδώ είναι προσωπική η επιλογή του μέσου, τελεία και παύλα.   

Στην ομιλία που έκανε ο Τσίπρας στα κομματόσκυλα του στο Αλεξάνδρειο, βρέθηκε μέσα και ένας Έλληνας πατριώτης  που τραγούδησε το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» και τον έπιασαν, τον χλεύασαν και διά της βίας τον πέταξαν έξω.
 Ποια είναι αυτά  ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ του 4%,  που  χλευάζουν τους  Έλληνες πατριώτες    και θέλουν  έτσι  δικτακτορικά  να παραχωρήσουν  την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;
Τι είναι ρε καθίκια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των πατέρων μας και των παιδιών μας για να την διαπραγματεύεστε;;;  Σπίτι σας;;;

Αφού επιλέξατε  λοιπόν να τραβήξετε τόσο πολύ το σχοινί,  «μεθαύριο»  που θα μαζευτείτε στην Βουλή όλα τα καθίκια και οι προδότες,  για να «ψηφίσετε» την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, εκείνη την ημέρα το σχοινί θα σπάσει. 
 Μετά θα δούμε,  ποιος  πατούσε σε στέρεο έδαφος  ΕΛΛΑΔΑΣ και δεν έπεσε στον γκρεμό.  Εσείς τα ανθελληνικά καθίκια και οι προδότες,  ή εμείς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;
 Ελάτε όλοι οι Έλληνες πατριώτες και  με ότι μέσον νομίζει ο καθένας,  να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ την Μακεδονία  και το Σύνταγμα, από τους  προδότες  που  «αποφασίζουν και διατάζουν» χωρίς τον λαό.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο 1greek.blog@gmail.com

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Ο «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η «ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
Ο «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η «ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
https://4.bp.blogspot.com/-iFCYW4O-uwI/XDeH0PfVJcI/AAAAAAABQYA/gdXZyYi_ahUJwWMzlO87og4chtJFWD3JACLcBGAs/s1600/%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%259F%2B120.png
https://4.bp.blogspot.com/-iFCYW4O-uwI/XDeH0PfVJcI/AAAAAAABQYA/gdXZyYi_ahUJwWMzlO87og4chtJFWD3JACLcBGAs/s72-c/%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%259F%2B120.png
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/01/blog-post_24.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/01/blog-post_24.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy