ΙΜΙΑ 1996. Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

SHARE:

                                                             Γράφειο Ιωάννης Λαμπρόπουλος              « Το ψέμα ουδέποτε ζε...


                       

                                   

            «Το ψέμα ουδέποτε ζει για να γεράσει» (Σοφοκλής)
 «Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος» (Αριστοτέλης)

            Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
            Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου,  για να οδηγήσει την αλήθεια στο φως. Και  η δύναμη της αλήθειας είναι τόσο μεγάλη, που θα διαλύσει σε μία στιγμή  τα ψέματα 23 χρόνων. Αυτή είναι έρευνα ζωής, και ξεσκεπάζει την μεγαλύτερη Εθνική προδοσία που έγινε στην χώρα.


            Από το ξημέρωμα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 μέχρι σήμερα, συντηρείται και διαδίδεται από ανθέλληνες πατριδοκάπηλους και προδότες, ένας παντελώς ψεύτικος μύθος για τα Ίμια, που παρουσιάζει τους Έλληνες «ηττημένους», ενώ η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.  Στα ΙΜΙΑ εκείνο το βράδυ, οι Έλληνες ΟΥΚ νίκησαν και συνέλαβαν τους Τούρκους και ήταν μία καθαρή ΝΙΚΗ των Ελλήνων. 

Για να κρύψουν όμως την νίκη μας και να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις υπέρ των Τούρκων,  το Ελληνικό ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ έκανε την μεγαλύτερη προδοσία:  Πρώτα διατάζει τους Έλληνες ΟΥΚ να αφήσουν τους Τούρκους και να αποχωρήσουν από την δυτική Ίμια και να πάνε στην ανατολική που βρίσκονται ήδη οι άλλοι Έλληνες ΜΥΚ.  Και μετά διατάζει, να σηκωθεί το ανθυποβρυχιακό  και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  γι’ αυτήν την επιχείρηση ελικόπτερο, για να κάνει υποτίθεται «αναγνώριση στόχου», ενώ ήδη έχει γίνει η αναγνώριση από την ΜΥΚ.

Αυτό το ελικόπτερο δεν είναι μόνο ακατάλληλο για την επιχείρηση, αλλά είναι και σαμποταρισμένο από προδότες,  που ξέρουν πως το στέλνουν σε πτήση χωρίς επιστροφή.  Και κάνουν και κάτι άλλο για να καλύψουν την προδοσία της πτώσεως:   Στέλνουν κατά παράβαση κανονισμών,  το εφεδρικό πλήρωμα στην αποστολή,  στο οποίο είναι ένας πιλότος Κυβερνήτης,  ο οποίος είχε κριθεί ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ από την επιτροπή αξιολόγησης πιλότων ελικοπτέρων, αλλά τελικά έγινε πιλότος, μετά από παρέμβαση του Ναύαρχου πατέρα του.  Υστερούσε μόνο σε εμπειρία σε τίποτε άλλο. 
Θα κάλυπταν λοιπόν την πτώση,  πίσω από το άλλοθι,  ότι κάποιος ...  «ηλίθιος» έστειλε  ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ελικόπτερο για την επιχείρηση  και με αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες,  κάποιο «λάθος χειρισμό» θα έκανε ο .... «ακατάλληλος πιλότος». 

Ανέλαβαν όμως από τότε «δουλειά» όλοι οι προδότες και οι πατριδοκάπηλοι τύπου “pronews” για να διασπείρουν τον μύθο της πτώσεως από «Τουρκικά  πυρά». Αυτό τους βόλευε όλους.  Και έτσι να προστατεύουν τους προδότες, αλλά και να δημιουργούν και κλίμα «νίκης» υπέρ των Τούρκων, όπως  και κλίμα  «ήττας» στους Έλληνες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου υπό τους:  Yποπλοίαρχος ΠΝ  X. KAPAΘANAΣHΣ (Κυβερνήτης)  Yποπλοίαρχος ΠΝ Π. BΛAXAKOΣ (Συγκυβερνήτης)  και Aρχικελευστής (HN/AY) E. ΓIAΛOΨOΣ ( χειριστής RADAR και SONAR) ήταν το ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ του ελικοπτέρου εκείνη την ημέρα και ώρα  και  ΟΧΙ  ΤΟ  ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

Το ΠΡΏΤΟ και πιο ΕΜΠΕΙΡΟ πλήρωμα,  που έπρεπε να πετάξει με το ελικόπτερο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εκτελέσει την διαταγή της αποστολής.
 Ξέρετε τι σημαίνει να αρνηθεί στρατιωτικός να εκτελέσει διαταγή εν ώρα καθήκοντος υπέρ της πατρίδος;;  Σημαίνει Στρατοδικείο-Ναυτοδικείο και εκτέλεση.  Σε περίοδο πολέμου είναι κατευθείαν εκτέλεση χωρίς δίκη.  Η χώρα εκείνη την στιγμή είχε δεχθεί επίθεση,  αλλά το πρώτο πλήρωμα του ελικοπτέρου,  ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εκτελέσει την αποστολή.  Ό λόγος ήταν, διότι ως προδότες και αυτοί, γνώριζαν πως το ελικόπτερο ήταν σαμποταρισμένο να υποστεί βλάβη κατά την πτήση  και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ.

            Όλα αυτά ΤΑ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό για να κρύψει την προδοσία του.
            Αυτοί οι προδότες που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πετάξουν το ελικόπτερο, φυσικά δεν εκτελέστηκαν, αφού "κόρακας δεν βγάζει κοράκου μάτι", και την αποστολή χωρίς γυρισμό,  την ανέλαβε ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ το εφεδρικό πλήρωμα των Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, Π. ΒΛΑΧΑΚΟΥ και Ε. ΓΙΑΛΟΨΟΥ, που έπραξαν το καθήκον τους ως γνήσιοι Έλληνες αξιωματικοί,  παρότι με αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν,  κατάλαβαν πως πάνε σε πτήση χωρίς επιστροφή.  
            Και ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να αρνηθούν να πετάξουν, αφού βάση κανονισμού “crew rest” δεν έπρεπε να πετάξουν αυτοί.

Η «κρίση» των Ιμίων εκείνη την νύχτα δεν είχε σχεδιαστεί από τους Τούρκους, αλλά από το ΝΑΤΟ με την συνεργασία  Ελλήνων προδοτών  μέσα στην Κυβέρνηση και μέσα στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

            Τους Τούρκους τους έπιασαν στην κυριολεξία «στον ύπνο».  Και τους είπαν πέντε ώρες πριν, ετοιμαστείτε να πάτε να αποβιβαστείτε στα «Καρτντάκ».  «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ».  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

Οι Τούρκοι ήταν και χεσμένοι και απροετοίμαστοι.  Τόσο απροετοίμαστοι που δεν έχουν ΒΕΝΖΙΝΗ στην μηχανή του φουσκωτού  σκάφους,  με το οποίο θα κάνουν την απόβαση.  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ και μην γελάσετε.  Και αυτές οι για γέλια λεπτομέρειες,  δείχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

            Στις  30 -1- 1996 στις 21:33 το βράδυ, τέσσερις ώρες πριν ανέβουν οι Τούρκοι στην δυτική Ίμια,  ένας από τους ομαδάρχες των Τούρκων βατραχανθρώπων της επιχείρησης Yunus-1(Ali Turksen) , αγοράζει βενζίνη για το φουσκωτό τους από βενζινάδικο του δρόμου,   κάνοντας χρήση της πιστωτικής κάρτας του άλλου ομαδάρχη. Επίσης αγοράζουν... ψωμί και τυρί.   Αυτά είναι ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ντοκουμέντα  που αποδεικνύουν  μία άνευ προηγουμένου ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, που δεν την έχει κανένας στρατός, όταν πάει να κάνει απόβαση σε νησί.  Αυτές οι αποδείξεις παρουσιάστηκαν σε στρατοδικείο της Τουρκίας.
            Αυτά τα «ψωμοτύρια» εκείνο το βράδυ παραδόθηκαν στους Έλληνες ΟΥΚ χωρίς καμία αντίσταση, αφού το ΝΑΤΟ τους είχε πει: «δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Μόνο ανεβαίνετε πάνω».
Είχαν βέβαια και την συνεργασία των Ελλήνων προδοτών του ΠΝ, που είχαν αφήσει σκόπιμα ένα 24ωρο αφύλακτη την δυτική Ίμια  και είχαν ανεβάσει Έλληνες ΟΥΚ μόνο στην Ανατολική.
            Μόλις το ... «κατάλαβαν» έβριζαν ό ένας τον άλλον με «μαλάκας» και τα συναφή, μόνο που δεν είχαμε στο στράτευμα ούτε μαλάκες ούτε ηλίθιους. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ και αυτό είναι μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα, που περιμένει ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
           
Την 31 -1-1996 από της ώρας  03.15 έως τις 03.50 έγινε από τους Έλληνες ΜΥΚ,  επιχείρηση αναγνώρισης και απόβασης  στη δυτική Ίμια, εκεί που μιάμιση ώρα πριν, είχαν αποβιβαστεί οι Τούρκοι με τα «ψωμοτύρια» τους.   Εκεί συνελήφθησαν όλοι οι Τούρκοι,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.  Επόμενο ήταν αφού δεν πήγαν για να πολεμήσουν. Για «πικ νικ» πήγανε.  Το ΝΑΤΟ τους άρπαξε και τους έστειλε ξαφνικά και τους είπε να μην κάνουν τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει τους Έλληνες.

            Η επιχείρηση αναγνώρισης απόβασης στη δυτική Ίμια, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ, έγινε ως εξής:
Στις  03:15 το ΓΕΝ διαβιβάζει προς την Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ:  «Διατάξτε ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ να αποβιβάσει ΜΥΚ στη Δυτική Ίμια και να μου πείτε έναρξη και πέρας»
Στις 03.17 η Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ αναφέρει στο ΓΕΝ: «Έναρξη επιβίβασης ΜΥΚ στη βάρκα που κατέβασε η Κ/Ν  ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ P61. Η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί σε 30 λεπτά».
            Στις 03:37 είναι όλοι οι Τούρκοι κρατούμενοι από τους Έλληνες ΜΥΚ,  με τα χέρια ψηλά χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση και έχει ενημερωθεί όλη η στρατιωτική ηγεσία.  Και η Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ και το ΓΕΝ και το ΓΕΕΘΑ και το ΣΥΚΕΑ.
            Εκείνη την στιγμή είμαστε νικητές και δεν υπάρχει καμία ¨γκρίζα ζώνη¨.
            ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
            Στις 03:39 η διαταγή που έρχεται στους Έλληνες ΜΥΚ που κρατούν τους Τούρκους είναι η εξής: «Αφήστε τους Τούρκους και θα αποχωρήσουν μόνοι τους.  Γίνονται πολιτικές διαπραγματεύσεις.  Πηγαίνετε στην Ανατολική Ίμια και ενωθείτε με την άλλη Ελληνική ΜΥΚ.
           
            Οι Έλληνες ΟΥΚ υπακούν στην διαταγή και φεύγουν.  Κάνουν όμως και κάτι που δεν το γνωρίζει κανένας από το ΓΕΝ και όχι επειδή διατάζονται αλλά επειδή έτσι εκπαιδεύονται.  Παίρνουν μαζί τους ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.  Γιατί η εκπαίδευση «λέει» πως ΠΟΤΕ δεν αφήνεις όπλο σε κάποιον που συνέλλαβες και μετά τον αφήνεις ελεύθερο.  Είναι εκπαίδευση επιβίωσης, για να μην φας καμία σφαίρα στην πλάτη την ώρα που φεύγεις,  από αυτόν που πριν κρατούσες.  Είναι κανόνες πολέμου και οι Έλληνες βατραχάνθρωποι εκείνη την στιγμή δεν παίζουν.  Κάνουν αυτά που έχουν εκπαιδευτεί.  Και κανείς  τους δεν έλεγε αυτές τις μαλακίες που σας έδειχναν στα κανάλια από τους βαλτούς.  Πως  «περίμεναν εκείνη την νύχτα πως θα πέθαιναν».... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΚ....  Ο Έλληνας βατραχάνθρωπος  δεν εκπαιδεύεται  να δώσει την ζωή του για την πατρίδα.  Εκπαιδεύεται να παίρνει τις ζωές των άλλων ... για την πατρίδα τους.  Εκείνη την νύχτα ένα έλεγαν: «τους γ@μής@με».

Σήμερα, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΚ την νύχτα των Ιμίων , οι περισσότεροι δεν την γνωρίζετε, διότι από τότε προσπάθησαν να την κρύψουν  και δεν την ανάφερε ποτέ κανένας.
Εκείνες όμως τις ημέρες,  είχε ακουστεί και το γνώριζαν πολλοί,  πως οι Έλληνες ΜΥΚ είχαν συλλάβει τους Τούρκους, γιατί είχε διαρρεύσει η επιχείρηση.

  Για να το «ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ» λοιπόν,  κάνει μία εκπομπή στην τηλεόραση ο Αμερικάνος Παπαχελάς με τους «ΦΑΚΕΛΟΥΣ» και παρουσιάζει κάποιον «ανώνυμο» με γυρισμένη πλάτη, που υποτίθεται συμμετείχε στην επιχείρηση απόβασης των Ελλήνων ΜΥΚ και λέει:  «ξεκινήσαμε για να πάμε, αλλά τελικά δεν ανεβήκαμε στην δυτική Ίμια, γιατί στον «δρόμο», διαπιστώσαμε  πως είχαμε ......  «άδειες μπαταρίες» στους ασυρμάτους  και έτσι δεν κατευθυνθήκαμε στην Δυτική Ίμια που ήταν οι Τούρκοι, αλλά πήγαμε  στην Ανατολική που ήταν οι Έλληνες, για να «γεμίσουμε» ....τις μπαταρίες».

 Τέτοιες  γελοιότητες ακούστηκαν στους «Φάκελους» του Παπαχελά,  για να καλύψουν την σύλληψη των Τούρκων εκείνη την νύχτα.  Πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού στις επιχειρήσεις των ΜΥΚ υπάρχει σιωπή και νεκρική σιγή ασυρμάτων και μόνο ο αρχηγός του στοιχείου, θα ανοίξει και θα στείλει ένα σήμα που θα λέει:  «αποστολή εξετελέσθη». 

 Έτσι κρύβουν μέχρι σήμερα  την  ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκείνη την νύχτα. Που μπορεί να έφυγαν αλλά πήραν την ΝΙΚΗ μαζί τους, αφού άφησαν τους Τούρκους  ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.
Αυτό ήταν και το πιο ταπεινωτικό για τον εχθρό.  Γι’ αυτό και από εκείνους τους 12 Τούρκους κομάντος, δεν υπάρχει σήμερα κανένας εν ζωή.  Τους έκλεισαν το στόμα, για να μην τους ξεφύγει τίποτα από αυτήν την ταπεινωτική ήττα που είχαν εκείνο το βράδυ.  

Από τους Έλληνες ΟΥΚ εκείνης της νύχτας, δεν έχει μιλήσει ποτέ και κανένας.  Τους το απαγόρευσαν λόγω στρατιωτικού απορρήτου.  Όσους έχουν παρουσιάσει σε εκπομπές,  με γυρισμένη πλάτη με αλλοιωμένη φωνή ή σε συνέντευξη,  είναι «μαϊμούδες»  που λένε ανακρίβειες για  να θολώνουν τα γεγονότα. Αλλά παρ’ όλα αυτά καμία «μαϊμού»  δεν υποστήριξε ποτέ ότι οι Τούρκοι «έριξαν» στο ελικόπτερο,  γιατί αυτόματα θα ξεσηκωθούν και θα μιλήσουν όλοι οι πρωταγωνιστές εκείνης της νύχτας.

Αυτόν τον μύθο της  «κατάρριψης» του ελικοπτέρου του ΠΝ, τον απευθύνουν  οι ανθέλληνες και οι πατριδοκάπηλοι του “pronews” και όλων των ανθελληνικών “blog”  που τα αναδημοσιεύουν,  στον ελληνικό λαό,  που δεν έχει καμία  γνώση της ΝΙΚΗΣ των Ελλήνων και της αλήθειας,  αλλά ούτε έχει γνώσεις ειδικών εμπειρογνωμόνων.  Έτσι, κοροϊδεύουν τους Έλληνες,  με «συνεντεύξεις» Τούρκων ΑΟΠΛΩΝ και πεθαμένων   και με φωτογραφίες  από.... δήθεν..... «σφαίρες»...

Το ότι η πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ δεν οφειλόταν σε εχθρικά πυρά,  ήταν σε όλους γνωστό από την πρώτη στιγμή.  Και εννοώ σε όλους τους στρατιωτικούς  και όλους όσους ενεπλάκησαν με οποιοδήποτε τρόπο, στα γεγονότα εκείνης της ημέρας.  Μα ήταν και η εντολή του ΝΑΤΟ να μην προκαλέσει κανείς Τούρκος τους Έλληνες.  Και  κανείς  από τους αυτόπτες μάρτυρες, ούτε  είδε ούτε άκουσε πυροβολισμό και ούτε ανέφερε κάτι τέτοιο ο χειριστής του ελικοπτέρου.  
Ο Κυβερνήτης του Ε/Π ανέφερε στις 05.00 προς την Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ:  «Έχω ένδειξη  Master Caution δεν ξέρω τι emergency έχω. Ανάψτε τα φώτα στη φρεγάτα για να διευκολυνθώ».Είχε ένδειξη προβλήματος βλάβης, αλλά χωρίς να του δείχνει τίποτα συγκεκριμένο. Δεν είπε ποτέ πως δέχθηκε πυρά.  Μετά από δύο λέπτά επιστρέφοντας στην φρεγάτα για να προσνηωθεί στις 05.02 είπε:  “Emergency, Emergency” και  χάθηκε.

Επίσης η επιτροπή που διερεύνησε τα αίτια της πτώσεως, το πρώτο πράγμα που απέκλεισε και το είπε δημοσίως ήταν η  περίπτωση της κατάρριψης του ελικοπτέρου,  διότι δεν υπήρχε στην άτρακτο κανένα σημάδι από πυροβόλο όπλο. 
«Μα τι λες» θα πουν μερικοί. Εδώ το “pronews” δημοσιεύει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, φωτογραφίες με «τρύπες» και λέει το εξής:  «οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δείχνουν ότι το ελικόπτερο ΑΒ-212 ASW ΠΝ21 δέχθηκε πυρά στα Ιμια.  Είναι κλασικές τρύπες από βολές πυροβόλων όπλων. Είναι απορίας άξιο πώς τότε προσπάθησαν να πείσουν ότι επρόκειτο για "πριτσίνια που ξεκόλλησαν"».
 Από αυτά όμως που γράφει το “pronews” αποδεικνύει τον βρώμικο  ρόλο του, που σκοπό έχει να συντηρεί τον μύθο της «κατάρριψης»  και της ανύπαρκτης  «ήττας». 
  Και έτσι προστατεύει  και τους  προδότες,  που έστειλαν το ελικόπτερο σε πτήση χωρίς γυρισμό.  Γιατί αυτές οι τρύπες μόνο από πυροβόλα δεν είναι.   Το “pronews” προφανώς απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν μπορούν να διακρίνουν την τρύπα από σφαίρα  με την τρύπα από ....σφυρί.

            Σαν ανθέλληνες όμως και ηλίθιοι που είναι, κάνουν και το τεράστιο λάθος να δημοσιεύουν αυτήν ακριβώς την φωτογραφία, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ από μόνη της στους ειδικούς, ότι δεν είναι τρύπες από πυροβόλο όπλο, αλλά  τρύπες από βίαιο ξεκόλλημα των μερών της ατράκτου.

 Γι’ αυτό και οι ειδικοί έχουν βάλει και το μέτρο δίπλα, για να δείχνει μαζί με τα σχήματα και τις διαμέτρους από τις τρύπες.  

Οι σφαίρες καταρχήν επάνω στο αλουμίνιο και γενικά στα μέταλλα, αφήνουν ολοστρόγγυλες τρύπες  και όχι σαν αυτά τα ανομοιόμορφα  κέρατα που δείχνει η φωτό του «pronews”.  

Δεύτερον: οι ολοστρόγγυλες τρύπες έχουν και ίδια διάμετρο, διότι το όπλο δεν έχει διαφορετικά διαμετρήματα.   Και οι ίδιες σφαίρες αφήνουν ολόιδιες τρύπες.  Και τρίτον και καλύτερον, οι Τούρκοι κομάντος εκείνη την ώρα δεν είχαν όπλα αφού τους τα είχαν πάρει οι δικοί μας, αλλά αυτό ας πούμε δεν το γνωρίζουν οι ανθέλληνες του “pronews”.  Αλλά και να τα είχαν μαζί τους,  τα όπλα των ειδικών δυνάμεων έχουν διαμετρήματα της τάξεως των 5.5 mm τα Μ16,  μέχρι 7.62mm το πολυβόλο MG-3
Οι «τρύπες» που δείχνει το  “pronews” και λέει ότι: «Είναι κλασικές τρύπες από βολές πυροβόλων όπλων»,  εκτός από το ότι είναι διαφορετικές και ανομοιόμορφες  που γίνονται όταν ξεκολλάνε κολλήσεις μετάλλων,   έχουν  και τεράστια διαμετρήματα όπως δείχνει και το μέτρο δίπλα τους, που είναι της τάξεως των 20mm...!!!!  Τέτοια διαμετρήματα έχουν τα Α/Α. (αντιαεροπορικά) Αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα είχαν μαζί τους Α/Α πυροβόλο Ραϊμένταλ 20mm που χρησιμοποιείται για αεράμυνα  αεροδρομίων που ρίχνει βλήματα των 25 πόντων, ενώ το όπλο έχει βάρος 2.5 τόνους.
Είχαν τέτοιο Α/Α μαζί τους ρε ..... “pronews” και το χώρεσε το ..... φουσκωτό;;;;
Εδώ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ για την μηχανή του φουσκωτού,  είχαν ... «αντιαεροπορικό  20mm και βάρους 2.5 τόνων;»
Και έριξε βολές το Αντιαεροπορικό  και δεν το άκουσε κανένας;;
Α ρε ανθέλληνες και πατριδοκάπηλοι που κοροϊδεύετε τόσα  χρόνια τους Έλληνες,  μαζί με τους προδότες τα αφεντικά σας θα εξαφανιστείτε και εσείς.

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ο πρόεδρος της επιτροπής που διερεύνησε τα αίτια της πτώσεως,  απόστρατος αξιωματικός  και Ελικοπτεράς του ΠΝ με πολλές ώρες πτήσης κ. Νίκος Κωστάκης, μπορεί εύκολα να απέκλεισε την κατάρριψη και να το είπε αμέσως,  όσο όμως και αν ρωτήθηκε πως έπεσε το ελικόπτερο , έδινε πάντα την ίδια απάντηση:  “Τα γράφω όλα στο πόρισμα”.

 Αυτό το πόρισμα,  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ το έθαψαν, ελπίζοντας να μείνει θαμμένο  για πάντα, αφού το πόρισμα ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ το ΠΝ.
Στο πόρισμα αναφέρεται πως υπάρχουν ενδείξεις  ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ σε συστήματα υδραυλικής υποστήριξης του ελικοπτέρου.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν κάλεσαν ΚΑΝΕΝΑ εμπειρογνώμονα της κατασκευάστριας εταιρείας  “AGUSTA BELL” για να διερευνήσει τα αίτια, ούτε έστειλαν στην εταιρεία τα συντρίμμια να εξεταστούν. Φαντάζεστε να το ανακάλυπταν αυτό οι Ιταλοί της “AGUSTABELL”;  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα γινόταν γνωστή σε όλο τον κόσμο.
 Γι’ αυτό και ΕΘΑΨΑΝ  ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ και γι’ αυτό στα αρχεία του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, η συγκεκριμένη πτήση του ελικοπτέρου που κατέληξε στην πτώση του και στον θάνατο των μελών του πληρώματος,  παραμένει ΑΦΑΝΤΗ, χωρίς  να έγινε ΠΟΤΕ,  αφού ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ούτε και ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ από τον Κυβερνήτη.
Γι’ αυτό και το πρώτο και πιο έμπειρο πλήρωμα  ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πετάξει το ελικόπτερο.  Γνώριζαν πως ήταν σαμποταρισμένο  και πήγαινε σε πτήση χωρίς επιστροφή.  Οι προδότες έμειναν ζωντανοί.  Έστειλαν τους πατριώτες στον θάνατο αλλά και στο πάνθεον των ΑΘΑΝΑΤΩΝ.

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ προσπαθεί να ΘΑΨΕΙ όσο πιο βαθιά μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Γι’ αυτό και δεν έκανε ποτέ τίποτα  από τα προβλεπόμενα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν έγινε ποτέ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ για να καταδικάσει τους προδότες που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εκτελέσουν την διαταγή της συγκεκριμένης αποστολής.

Δεν έγινε ποτέ ΑΝΑΚΡΙΣΗ  ή ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ για τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς,  όταν έχουν γίνει  προανακρίσεις για «ψύλλου πήδημα».

Δεν έγινε ποτέ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ , για την απώλεια του ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελικοπτέρου που καταστράφηκε, όταν γίνονται αντίστοιχες ΕΔΕ αν χαθεί ένα ανταλλακτικό, ή λίγα λίτρα βενζίνης.

Δεν έγινε ποτέ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για να εξετάσει όλη την διεξαγωγή της επιχειρήσεως στα Ίμια, όταν συστήνονται επιτροπές παντού και για τα πάντα.

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ  ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Τους καλύπτουν και τους προστατεύουν, όλα τα “pronews” και όλοι οι πατριδοκάπηλοι, που συντηρούν και διαδίδουν ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «κατάρριψη»,  για να δίνουν στα χεσμένα «ψωμοτύρια» την «νίκη», ενώ τους νικητές εκείνης της νύχτας να τους παρουσιάζουν «ηττημένους».
Μπορεί πράγματι ο Κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου Yποπλοίαρχος  X. KAPAΘANAΣHΣ, να πήρε με την παρέμβαση του Ναύαρχου πατέρα του, το “ΟΚ” της επιτροπής αξιολόγησης για να γίνει πιλότος στα ελικόπτερα  αλλά δεν ήταν προδότης.  Και όταν τον χρειάστηκε η πατρίδα δήλωσε ΠΑΡΟΝ και ας κατάλαβε ότι τον στέλνουν σε αποστολή χωρίς επιστροφή.  Γιατί είδε την ΑΡΝΗΣΗ του πρώτου πληρώματος,   είδε πως παραβιάζουν τους κανονισμούς  “crew rest” και στέλνουν το δεύτερο πλήρωμα να πετάξει το ελικόπτερο,   είδε πως δεν του ζητήθηκε να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ το δελτίο πτήσεως και .... κατάλαβε.  
  Γι’ αυτό και μαζί με τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, τον Yποπλοίαρχο Π. BΛAXAKOΣ  και τον Aρχικελευστής  E. ΓIAΛOΨOΣ  μάζεψαν τα προσωπικά τους πράγματα, έβγαλε και την βέρα από το χέρι του ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ  και είπαν αν δεν γυρίσουμε να δοθούν στις οικογένειές μας.

Αυτό που πρέπει επίσης να μάθουν οι Έλληνες, είναι πως την αποστολή αναγνώρισης την είχαν τελειώσει στα 30 λεπτά πτήσεως, αλλά το ΓΕΝ δεν του έδινε διαταγή να επιστρέψει και του έλεγαν: “Το ελικόπτερο να συνεχίσει την πτήση για περισσότερα στοιχεία”.  Τι περισσότερα στοιχεία να δει το ελικόπτερο μέσα στο σκοτάδι και την βροχή χωρίς καμία ορατότητα;
  Δεν έχει όργανα νυχτερινής όρασης. Αλλά το άφησαν ακόμα 15 λεπτά στο αέρα, μέχρι να εκδηλώσει την βλάβη της δολιοφθοράς.  Και από την στιγμή που βγήκε η βλάβη και ανέφερε  στις 05.00  “Έχω ένδειξη Master Caution δεν ξέρω τι emergency έχω. Ανάψτε τα φώτα στη φρεγάτα για να διευκολυνθώ”,  Τότε  ξεκίνησε για να γυρίσει στην φρεγάτα, αλλά δεν πρόλαβε και κατέπεσε στην θάλασσα.

Αυτοί που είχαν πάρει με την «αξία» τους το “OK” της «επιτροπής αξιολόγησης πιλότων» του ΠΝ, ήταν προδότες και κρύφτηκαν σαν γυναικούλες την στιγμή που τους κάλεσε η πατρίδα. (Θα μάθω τα ονόματα τους και θα τα δημοσιεύσω).
Τον Υποπλοίαρχο Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, που κοίταξε στα μάτια και τους προδότες και τον θάνατο και στάθηκε όρθιος όπως αρμόζει σε έναν Έλληνα Άντρα Στρατιωτικό,  αυτόν η επιτροπή «αξιολόγησης» πιλότων, τον είχε «κόψει»  και αναθεώρησαν την απόφασή τους, μετά την παρέμβαση του Ναυάρχου Καραθανάση.
Όπως αποδείχθηκε όμως, αυτή η ΚΟΛΟ-επιτροπή του ΠΝ, αξιολογεί με ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Μπορεί να έχετε γίνει μαζί με τους πολιτικούς, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και να μην φοβάστε ΝΟΜΟΥΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλά από την οργή του λαού ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Αφιερώνεται με ΤΙΜΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους αδικοχαμένους Έλληνες Στρατιωτικούς μας:  Yποπλοίαρχο ΠΝ  X. KAPAΘANAΣH (Κυβερνήτης)  Yποπλοίαρχο ΠΝ  Π. BΛAXAKOΣ (Συγκυβερνήτης)   και Aρχικελευστή (HN/AY) E. ΓIAΛOΨOΣ ( χειριστής RADAR και SONAR) που ως πλήρωμα του Ε/Π ΑΒ-212ASW- ΠΝ21 έπεσαν στις 31-1-1996 υπέρ της πατρίδος εν ώρα καθήκοντος,  προδομένοι από το ίδιο το Πολεμικό Ναυτικό στο οποίο υπηρετούσαν.  Αναπαυτείτε παιδιά της Ελλάδος.  Οι προδότες σας θα πληρώσουν.

Υ.Γ. Σήμερα «καίγονται» οι προδότες και οι πατριδοκάπηλοι που κρύβονται 23 χρόνια.   Αυτοί δεν τα κοινοποιούν αυτά.  Αυτό το κοινοποιούμε όλοι οι Ελληνες.  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί εκείνη την νύχτα ΝΙΚΗΣΑΜΕ δεν χάσαμε. Και ούτε μπορούν να χάσουν ποτέ οι ΠΡΩΤΟΙ του ΝΑΤΟ από τους ... τελευταίους «ψωμοτυράδες». 


COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: ΙΜΙΑ 1996. Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
ΙΜΙΑ 1996. Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
https://2.bp.blogspot.com/-eyr0VYdwwUg/XGXBJNx-ZHI/AAAAAAABRpQ/aE0GK-8lIZg-0MotuLDt7_rv6VjO2RqFQCLcBGAs/s1600/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.png
https://2.bp.blogspot.com/-eyr0VYdwwUg/XGXBJNx-ZHI/AAAAAAABRpQ/aE0GK-8lIZg-0MotuLDt7_rv6VjO2RqFQCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.png
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/02/1996-23.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/02/1996-23.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy