ΜΕ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΤΟ “PLAN B” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;

SHARE:

Αυτό που προσπαθούν λοιπόν, είναι να υποτάξουν και να τεμαχίσουν την Ελλάδα, με το “PLAN B” των Σιωνιστών, που είναι η εθελούσια υποταγή των Ελλήνων, στην παράνοια, την παρανομία και τον ΦΑΣΙΣΜΟ.

          Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.
          Αυτό όπως θα καταλάβετε δεν είναι ένα απλό άρθρο. Είναι ένας «σεισμός» που ισοπεδώνει τους Σιωνιστές την «Νέα Τάξη» και όλα τα πιόνια της Βουλής, με ή χωρίς.... γραβάτα.

          Στο προηγούμενο άρθρο, https://greek1.blogspot.com/2019/01/blog-post_202.html  επισήμανα καταρχήν πως η Μακεδονία μας δεν κινδυνεύει από κανέναν όσο εμείς είμαστε εδώ και επίσης, πως οι μαριονέτες του επερχόμενου αντίχριστου που κυβερνούν την Ελλάδα και τον κόσμο, προσπαθούν με αυτά που κάνουν, να πάνε κόντρα στον Θεό και να αντιστρέψουν τις προφητείες των αγίων.

Διότι σύμφωνα με τις προφητείες, ο αντίχριστος και οι δυνάμεις του χάνουν, ενώ η Ελλάδα μεγαλώνει και μεγαλουργεί. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, να το δεχθούν αυτό οι Εβραίοι Σιωνιστές της Νέας Τάξης;
Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθούν μ’ αυτά που κάνουν, να «αλλάξουν» το αποτέλεσμα, να αντιστρέψουν τις προφητείες, ώστε να χάσει η Ελλάδα και όχι αυτοί.

          Δεν διεκδικούν βέβαια το «νόμπελ» ευφυίας αλλά το «νόμπελ» ηλιθιότητας. Διότι ακριβώς με αυτά που κάνουν, μόνοι τους οδηγούν τα γεγονότα στην επιβεβαίωση των προφητευμένων. Και να μην ξεχνάμε, πως η Ελλάδα μας και ελευθερώθηκε από τους Τούρκους και μεγάλωνε, με την «βοήθεια» των «συμμάχων» μας, που ήταν και οι μεγαλύτεροι εχθροί μας. Αλλά μας βοηθούσαν, διότι αυτό νόμιζαν πως ήταν το δικό τους «συμφέρον».
          Με τις ενέργειες λοιπόν των εχθρών μας, έρχεται το συμφέρον της Ελλάδος και επαληθεύονται οι προφητείες.

          Για να δούμε λοιπόν τώρα, τι κάνουν στην Ελλάδα οι εχθροί μας, τι επιδιώκουν και πότε θα αρχίσουν τα «θερμικά» γεγονότα των προφητειών.
          Αυτό που επιδιώκουν φυσικά είναι να μην ξεκινήσουν πολεμικά γεγονότα και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να μην προκαλέσουν στρατιωτικά τους Έλληνες.
          Δεν επιδιώκουν κανένα θερμό επεισόδιο, διότι η Ελληνική κοινή γνώμη, αφού γνωρίζει σήμερα το φιάσκο και την προδοσία που έγινε στα Ίμια, δεν σηκώνει άλλο φιάσκο.
         
          Αυτό που προσπαθούν λοιπόν, είναι να υποτάξουν και να τεμαχίσουν την Ελλάδα, με το “PLAN B” των Σιωνιστών, που είναι η εθελούσια υποταγή των Ελλήνων, στην παράνοια, την παρανομία και τον ΦΑΣΙΣΜΟ.

          ΔΗΛΑΔΗ και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους:
          Το να προσπαθήσεις να κατακτήσεις μία χώρα χωρίς πόλεμο, ήταν αδύνατον πριν ιδρυθεί το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ δημιούργησε μεθόδους για να μπορεί να κατακτά κράτη χωρίς πόλεμο, με την διαφορά ότι δεν ήταν ΝΟΜΙΜΟΙ αυτοί οι τρόποι.
Γιατί ως διεθνής μηχανισμός «στήριξης» κρατών, δεν προέβλεπε το καταστατικό του να ενεργεί με ΔΟΛΟ και με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ τρόπους, κατά του κράτους που πήγαινε να «στηρίξει».
 Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ο τρόπος για να μπορεί το ΔΝΤ να «νομιμοποιήσει» τους παράνομους τρόπους που χρησιμοποιούσε για την κατάκτηση ενός κράτους.
Και ο τρόπος, ήταν να έχει απέναντί του το ΔΝΤ και να διαπραγματεύεται, όχι την ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση του κράτους,  αλλά μία άλλη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

          Διότι: Παράνομοι οι τρόποι του ΔΝΤ, παράνομη και η Κυβέρνηση που «στήριζε», οπότε μεταξύ δύο παρανόμων, ισχύει το δίκαιο του πιο ΙΣΧΥΡΟΥ και όχι το διεθνές δίκαιο.

          Αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι ο ίδιος ακριβώς τρόπος, με τον οποίον πήραν οι Τούρκοι και κρατάνε ακόμα την μισή Κύπρο, παρά την παράνομη εισβολή που έκαναν.
Και αυτό, γιατί πέντε ημέρες πριν την Τουρκική εισβολή, έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο, έριξαν την νόμιμη Κυβέρνηση του Μακάριου και η παράνομη επίθεση των Τούρκων, έγινε απέναντι στην παράνομη Κυβέρνηση του Σαμψών. Και έτσι μεταξύ παρανόμων, ισχύει το δίκαιο του Ισχυρού και όχι το Διεθνές. ΚΑΙ αυτό ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

          Αυτό ήταν και το βασικό “PLAN A” των Σιωνιστών, που ήρθαν με το ΔΝΤ για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Να έχουν καταρχήν απέναντί τους μια παράνομη Κυβέρνηση, για να μπορούν να κάνουν και αυτοί τις παρανομίες τους. Έτσι είχαν σχεδιάσει πάλι ένα διπλό πραξικόπημα και σε Ελλάδα και σε Κύπρο τον Αύγουστο του 2011, για να αναλάβει μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αλλά για κακή τους τύχη το γνωρίζαμε και έτσι έστειλα τότε ένα άρθρο 10 ημέρες πριν εκδηλωθεί το Πραξικόπημα.  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, (Διαβάστε σχετικά στο https://www.zougla.gr/)
εκεί ΤΕΛΕΙΩΣΕ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και σώθηκε η Ελλάδα από το “PLAN A” του ΔΝΤ.
         
Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου και έτσι ενεργεί όταν την χρησιμοποιείς υπέρ της πατρίδας σου.
Μετά λοιπόν από την αποτυχία του “plan A” και του Πραξικοπήματος με το οποίο θα «νομιμοποιούσαν» την παράνομη εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αφού τα παράνομα δάνεια και τα παράνομα μνημόνια θα τα είχε υπογράψει μία παράνομη Κυβέρνηση, έβαλαν μετά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μπροστά, το “PLAN B”.

          Το “PLAN B” δεν άλλαζε σε τίποτα τους παράνομους τρόπους κατάκτησης της χώρας, αφού δεν υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για να κατακτηθεί η χώρα χωρίς πόλεμο.
Η διαφορά του ήταν, ότι αυτές οι παρανομίες, που θα έφθαναν στα όρια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, θα έπρεπε να παρουσιάζονται στους Έλληνες με έναν δόλιο τρόπο και υπό την ΚΑΛΥΨΗ...   της «Δημοκρατίας».

          ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά τα διατάγματα, οι υπουργικές αποφάσεις και οι νόμοι που θα ψηφίζονται, θα είναι εντελώς αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά και θα φθάνουν στα όρια της τρέλας και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

          Η εικόνα όμως που θα παρουσιάζει αυτό το τρελό πολιτικό σύστημα, θα είναι... «Δημοκρατική». Η Βουλή θα λειτουργεί με την εικόνα της Δημοκρατίας, τα κανάλια οι συζητήσεις και οι «διαφωνίες» μεταξύ των πολιτικών στο ίδιο θέατρο. Οι επίσκέψεις των «επισήμων» και οι δεξιώσεις εντός και εκτός Ελλάδος θα δίνουν άλλη μία ψευδή εικόνα «πολιτικού πολιτισμού» και «Δημοκρατίας», μέχρι τελικά, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και να φθάσουν στο σημείο να την αποδεχθούν, ως τετελεσμένο και φυσικό επακόλουθο σαν να .... είναι» και νόμιμο...!!!

          Και να την αποδεχθούν τελικά ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, αφού και να καταλαβαίνουν την τρέλα και τον φασισμό των «νόμων», δεν θα μπορούν με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τους ενώνει και δεν θα τους οργανώνει σε μία δραστική διαμαρτυρία.

          Έτσι, Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες μου, ζήσαμε και ζούμε, την απόλυτη παραλογική ΠΑΡΑΝΟΙΑ στα ψηφίσματα και τους «νόμους»  των πολιτικών μας και φθάσαμε στον απόλυτο ΦΑΣΙΣΜΟ, και όλα αυτά υπό την εικόνα ... της «Δημοκρατίας»..!!!

Ζήσαμε μέχρι και καταπάτηση Δημοψηφίσματος, δηλαδή την χειρότερη έκφραση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, χωρίς καμία διαμαρτυρία ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος, χωρίς να παραιτηθεί ούτε ένας βουλευτής, χωρίς αντίδραση του προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς αντίδραση του Στρατού που είναι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με όρκο να το φυλάει και χωρίς να αντιδράσει ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, αφού το Δημοψήφισμα ενός κράτους μέλους της Ένωσης, ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ...!!!!
          Τσακίσανε και γκρεμίσανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Το Ελληνικό Σύνταγμα, την Δημοκρατία αλλά και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, αλλά όλα έμειναν ... ήηηησυχα, σαν να ..... μην έγινε τίποτα.
          Και οι Έλληνες να καθόμαστε να αναρωτιώμαστε...... «μα τί γίνεται»;;;; «τι συμβαίνει»;;;; «τρελοί είναι»;;; «καταλαβαίνουν τι κάνουν»;;;
                  
          Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.
          Σας παρουσιάζω το “PLAN B” της «Νέας Σιωνιστικής Τάξης» στην προσπάθειά της να καταλάβει την χώρα χωρίς πόλεμο.
          Ο πραγματικός ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα έρθει με το “PLAN C” της «Νέας Τάξης», αλλά ακόμα δουλεύουν το “PLAN B”, γιατί το τελευταίο που θέλουν, είναι να επιτεθούν φανερά στους Έλληνες.

          Και αυτό «το «ΠΕΙΡΑΜΑ» του “PLAN B”, το ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΟΣΟ ΠΑΕΙ με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να δουν τα αποτελέσματα, επάνω στο πιο ευαίσθητο σημείο των Ελλήνων που είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ τους.  Και με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πήγαν και έφεραν τα πάνω κάτω.

          Μήπως νομίζετε δηλαδή πως χρειαζόταν να τους πούμε εμείς πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;; Πως δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα;; Πως οι Σλάβοι και οι Αλβανοί δεν είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;;;
          ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.
          Λέτε πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ΗΛΙΟ από το φεγγάρι;;
          Λέτε να χρειαζόταν να αποδείξουμε εμείς, την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να τους υποδείξουμε την ΠΑΡΑΝΟΙΑ τους;;;
          Χρειάζεται να αποδείξουμε ότι «δεν είμαστε ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ»;;
          Λέτε πως δεν τα γνωρίζει αυτά όλος ο κόσμος;;
Και ο κόσμος τα ξέρει και αυτοί τα ξέρουν.
          Και πως ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ την ιστορία ξέρουν και πως είναι ΑΚΥΡΗ η «συμφωνία» ξέρουν και πως είναι πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και πως θα έπρεπε να ψηφίστεί από τα 3/5 της Βουλής, και πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει νόμιμη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην χώρα ΞΕΡΟΥΝ, και όλα τα ξέρουν.
          Αλλά το “PLAN B” της Νέας Τάξης που ακολουθούν, αυτό επιβάλλει να κάνουν.
          Να «πουλάνε» παραχάραξη, τρέλα και ΦΑΣΙΣΜΟ, σαν να είναι .... αυτή η «αλήθεια» και σαν να είναι όλα ...  τέλεια ... και «Δημοκρατικά».

          Ο κόσμος να τους κράζει, να τους φτύνει, να μην μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο, και αυτοί να σου λένε .... «η Δημοκρατία θα νικήσει»..

          Αυτό είναι λοιπόν το “PLAN B” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτό ζούμε. Είναι η απόλυτη πολιτική αναρχία, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,  που διαλύει τα πάντα και ξεπουλάει την χώρα, υπό την εικόνα του .... «όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα» ... και ... πάμε τώρα σε .... «Δημοκρατικές εκλογές»..!!!! 

          Έτσι εξελίσεται το “PLAN B” κατά της Ελλάδος και όσο εφαρμόζουν αυτό, δεν υπάρχει ούτε χρεοκοπία ούτε πόλεμος στην Ελλάδα. Και τώρα μπορούμε να το πούμε ελεύθερα, γιατί τώρα που τους τινάζουμε στον αέρα το “plan B”, έχουμε πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν, για να ετοιμαστούμε για το “plan C” των Σιωνιστών.

          Τα προφητευμένα πολεμικά γεγονότα κατά της Ελλάδος, που ξεκινούν με την χρεοκοπία της χώρας και την επίθεση του ισλαμικού στρατού που ήδη τον έχουν μέσα στην χώρα και περιμένει, αυτά θα ξεκινήσουν όταν θα βάλουν σε εφαρμογή το “PLAN C”.
          Είναι η στιγμή που έχει πει ο άγιος Παΐσιος πως: «θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο».
          Αυτή η  δύναμη που θα μας επιτεθεί με το “PLAN C”, των Σιωνιστών, είναι όλη η επίγεια δύναμη του αντίχριστου, που ούτε μπορείτε να την φανταστείτε.

1.Θα είναι ο Ισλαμικός στρατός από 120.000 περίπου ζωντανά «ζόμπι», που γίνονται έτσι υπό την επήρεια χαπιών.(captagon)Δεν κοιμούνται, δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν νοιώθουν κανένα πόνο για 60-80 ώρες. O Συριακός στρατός αυτές τις ώρες υποχωρούσε και περίμενε να περάσει η επήρεια των χαπιών.

2.Θα είναι όπλα φυσικών καταστροφών του συστήματος “HAARP”. (θύελλες, πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμός) Η τραγωδία στο Μάτι ήταν «πρόβα» αυτών των όπλων και το έχω γράψει. (Σχέδιο “red Dragon”) Διαβάστε σχετικά στο https://greek1.blogspot.com/2018/08/blog-post_93.html)

3.Θα είναι όπλα συχνοτήτων. Είναι τα “gwen towers” που σας τα παρουσιάζουν σαν «κεραίες κινητής τηλεφωνίας». Όταν γίνονται όπλα, αυξάνουν την ένταση της ακτινοβολίας και χτυπάνε τον εγκέφαλο. Ελέγχονται δορυφορικά.

4.Θα είναι όπλα βιολογικού πολέμου με θανατηφόρους ιούς. Ήδη έκαναν και σε αυτά τα όπλα μεγάλη γενική «πρόβα». Χτύπησαν πριν τρεις μέρες την Καστοριά και έστειλαν μέσα σε 36 ώρες 400 ανθρώπους στο νοσοκομείο με οξεία γαστρεντερίτιδα. Ο ιός τους χτύπησε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όποιο σημείο της πόλης και να βρίσκονταν.  Θα μπορούσαν να έχουν ρίξει θανατηφόρο ιό. Με τα βιολογικά όπλα τεχνητών νεφών, σπέρνουν ότι ασθένειες θέλουν.

Αποδεικνύω οτιδήποτε λέω. Γνωρίζω τις εγκαταστάσεις αυτών των όπλων πως λειτουργούν και που βρίσκονται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Κάνω έρευνα από το 2007 επάνω σε αυτά τα όπλα. Τα έχω πει σε τηλεοπτική εκπομπή τον Ιανουάριο του 2013 και αντί να με καλέσουν να τα ερευνήσουμε, εξαφάνισαν εκπομπές, υλικό τα πάντα. Ψάχνοντας βρήκα κάποιον “youtuber” που είχε γράψει μία εκπομπή πριν την σβήσουν και την έχει ανεβάσει αυτός 14 μήνες μετά.  


Όλα αυτά τα όπλα θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας μόλις βάλουν σε εφαρμογή το “PLAN C” και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει να αντιμετωπίσεις τις δυνάμεις του αντίχριστου.
Ένα πράγμα να θυμάστε. Όσο και να φαίνονται «τρομακτικές» είναι εντελώς ανίσχυρες μπροστά στην δύναμη του ΘΕΟΥ. Την στιγμή εκείνη να επικαλεστείτε την ΑΝΙΚΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Προς το παρόν λοιπόν εφαρμόζεται στην Ελλάδα το “PLAN B”.
Όσο θα εφαρμόζεται αυτή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,  που θα διαλύει τα πάντα και θα ξεπουλάει την χώρα, με τρέλα, παρανομία και ΦΑΣΙΣΜΟ, υπό την εικόνα του .... «όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα»...και «ζήτω η Δημοκρατία», δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ στην χώρα.

Όσο δηλαδή βλέπουν ότι «προχωράει» ... η «κατάκτηση» της Ελλάδος με την ΤΡΕΛΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ του “PLAN B”, δεν πρόκειται να προχωρήσουν στο “PLAN C”.
Και αυτό τώρα δεν αλλάζει για όλο το 2019, με βάση αυτά που ισχύουν μέχρι τώρα. Οπότε τα γεγονότα της επίθεσης με το “PLAN C” θα τα περιμένουμε από το 2020.

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Δεν μπορεί να ισχύσει ΤΙΠΟΤΑ από τους αντισυνταγματικούς νόμους και τις «συμφωνίες», όπως και από όλες τις παράνομες ενέργειες της Βουλής, αν δεν τις αποδεχθεί ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Και όλοι όσοι γράφουν για «τετελεσμένα» για «προδοσία» και βάζουν «ταφόπλακα» στην Μακεδονία, «κατηγορώντας» όμως τους προδότες, ο σκοπός τους είναι να σας οργίζουν μεν, αλλά να σας κάνουν να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ το άκυρο και το παράνομο.

Να μην αποδεχθείτε ΤΙΠΟΤΑ στην συνείδησή σας, γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, από όλα αυτά τα τρελά και παράνομα ψέματα που μας παρουσιάζουν με την ψεύτικη εικόνα της... δήθεν «Δημοκρατίας».
Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ όλα όσα λένε, και κυρίως όλα όσα ΚΑΝΟΥΝ.
ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Από τα «Δάνεια» τα «μνημόνια» μέχρι την δήθεν «συμφωνία» της Μακεδονίας.
ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...«ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ».

Προσπαθούν λοιπόν με το “PLAN B”, να επιβάλλουν στους Έλληνες, να ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ θέλουν δεν θέλουν, τα παρανοϊκά ψέματα και τον ΦΑΣΙΣΜΟ, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να ΙΣΧΥΣΟΥΝ όλες οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που έχουν κάνει στην χώρα, όπως και η παραχάραξη της ιστορίας της Μακεδονίας.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  Ε Χ Α Σ Α Ν...

Τo σενάριο του “plan B” αγαπητοί συμπατριώτες μου, το γνωρίζαμε από τότε που τους κάψαμε το “plan A” και δεν έγινε το Πραξικόπημα.  Αλλά δεν έπρεπε να το αποκαλύψουμε νωρίτερα, γιατί έπρεπε να τους αφήσουμε να νομίζουν, ότι μπορεί τελικά να πετύχει, γιατί έτσι κερδίζαμε χρόνο για την πατρίδα. Και αυτό επειδή γνωρίζαμε πως αν τους κάψουμε και το “plan B”, μετά θα επιτεθούν στην χώρα με το “plan C”, όπως το περιέγραψα πριν. Έπρεπε λοιπόν να τους μειώσουμε τον χρόνο και την διάρκεια αυτού του πολέμου, για να έχουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Αυτήν την στιγμή τους έχουμε πιάσει στον ύπνο. Δουλεύουν ακόμα πάνω στο “plan B” και δεν είναι έτοιμοι για να βάλουν μπροστά το “plan C” της επίθεσης.  Και δεν προλαβαίνουν μέσα στο 2019, διότι δεν έχουν έτοιμο σχέδιο για να φυγαδεύσουν τους 300ους «δικούς τους» πριν την επίθεση. Οπότε και το 2019  είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν τις παρανομίες την τρέλα την παράνοια και το ΦΑΣΙΣΜΟ του “plan B”.  Και με γραβάτα ή χωρίς, να το παίζουν «τρελίτσα»....... «εκλογές» και ....  «Δημοκρατία».. μπας και στραβωθούν και το «φάνε» οι Έλληνες.   


ΛΟΙΠΟΝ:
Αγαπητοί μας ηλίθιοι και βλάκες νεοταξίτες Σιωνιστές.
          Αρχίστε να βλέπετε τον μεγαλύτερο εφιάλτη σας, γιατί ΠΑΛΙ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ θα χάσετε.
Μόλις ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ “PLAN B” και ήδη έχετε χάσει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, προσπαθώντας ματαίως να δημιουργήσετε στην Ελλάδα, την άναρχη και παράνομη κοινωνία, που θα αποδεχόταν την .... «Δημοκρατική».. παλαβομάρα του εγκεφάλου σας.
Οι Έλληνες δεν αποδεχόμαστε τίποτα από τα ΆΚΥΡΑ και τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ που έχουν «ψηφίσει» τα πιόνια σας.
Ούτε τα «δάνεια», ούτε τα «μνημόνια», ούτε φυσικά και την ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της Ιστορίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
«Λυπάμαι» αλλά το “PLAN B” ..τελείωσε και αν θέλετε να το συνεχίζετε, εμάς δεν μας πειράζει. Εμείς θα γελάμε με τον Τσίπρα, τον Ζάεφ και όλους τους Ευρωπαίους και Νατοϊκούς καραγκιόζηδες, είτε φοράνε είτε δεν φοράνε γραβάτα. Και επίσης τόσο περισσότερο χρόνο θα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΟ ... “PLAN C”.
Οι προφητείες του Θεού, περιμένουν και ΕΡΧΟΝΤΑΙ..!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ, αφού ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2162080677145474&id=979084458778441&__tn__=K-R

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,85,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4294,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,151,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,63,Γιώργος Πιπερόπουλος,57,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4921,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,301,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,236,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,389,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,192,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,210,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,713,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,66,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,180,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,71,ISIS,115,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3072,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: ΜΕ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΤΟ “PLAN B” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;
ΜΕ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΤΟ “PLAN B” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;
Αυτό που προσπαθούν λοιπόν, είναι να υποτάξουν και να τεμαχίσουν την Ελλάδα, με το “PLAN B” των Σιωνιστών, που είναι η εθελούσια υποταγή των Ελλήνων, στην παράνοια, την παρανομία και τον ΦΑΣΙΣΜΟ.
https://3.bp.blogspot.com/-KnQYn48MnlI/XFPOiOGuuXI/AAAAAAABRVk/78BQPyKJv7g5hZovfO4g__cfO9g2LwbAQCLcBGAs/s1600/%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259E%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%2B%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%2594%25CE%2595%25CE%259D%2B%25CE%2595%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259D%25CE%2595.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-KnQYn48MnlI/XFPOiOGuuXI/AAAAAAABRVk/78BQPyKJv7g5hZovfO4g__cfO9g2LwbAQCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259E%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%2B%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%2594%25CE%2595%25CE%259D%2B%25CE%2595%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259D%25CE%2595.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2019/02/plan-b.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2019/02/plan-b.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy