Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή

SHARE:

Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή



Ιπποκράτης ο πρώτος γιατρός που δήλωσε ότι «η τροφή μας είναι το φάρμακό μας». Είναι προφανές ότι αν η τροφή μας θρέφει και μας χαρίζει υγιές και δυνατό σώμα, θα πρέπει και να μας θεραπεύσει, όταν είμαστε άρρωστοι.





Η Ιπποκράτειος Διατροφή είναι ένα ολοκληρωμένο διατροφικό σύστημα που στηρίζεται στην κατανάλωση των ζωντανών, πλήρων, ανεπεξέργαστων τροφών όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα βότανα. Ορίζει το τι δεν πρέπει να τρώμε αλλά και το τι πρέπει να τρώμε.

Η βασική επισήμανση της Ιπποκρατείου Διατροφής όπως και της αφάρμακης ιατρικής είναι πως η αιτία των μη μολυσματικών ασθενειών είναι η εσωτερική, χρόνια φλεγμονή του οργανισμού εξαιτίας της υπερσυγκέντρωσης ουσιών που το σώμα δεν μπορεί να διασπάσει ή να αναγνωρίσει σαν τροφή.





 Οι τοξίνες αυτές συσσωρεύο­νται στον οργανισμό κυρίως μέσω της διατροφής, ­ αλλά και του περιβάλλοντος ­ πυροδοτώντας αντιδράσεις του ανοσοποιητικού και μια σειρά από σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες και προβληματικές για την υγεία καταστάσεις. 

Οι καταστάσεις αυτές ενισχύονται δραματικά από την έλλειψη ζωτικών θρεπτικών συστατικών όπως τα ένζυμα, οι βιταμίνες ή τα μέταλλα που προκαλεί η κακής ποιότητας διατροφή και η κατανάλωση μόνο νεκρών, φτωχών και επιβλαβών τροφών όπως το άσπρο αλεύρι, η ζάχαρη και το παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. 

Η απομάκρυνση από τη διατροφή των επιβαρυντικών και αλλεργιογόνων τροφών και η υποκατάστασή τους με ζωντανές και πλήρεις τροφές, σε συνδυασμό με την άσκηση, την ενεργοποίηση των αποτοξινωτικών μηχανισμών, αλλά και την γενικότερη φροντίδα της ψυχικής και πνευματικής υγείας οδηγεί στην πρόληψη των ασθενειών και την αυτοΐαση του οργανισμού. 

Η Ιπποκράτειος Διατροφή ακριβώς συνοψίζει τη λογική και τη μεθοδολογία για αυτόν το δρόμο για τη συνολική υγεία του ανθρώπου.

O Βιοχημικός Otto Heinrich Warburg, ένας από τους κορυφαίους βιολόγους του εικοστού αιώνα, ανακάλυψε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η πολύ μεγάλη οξύτητα στο σώμα.




Σύμφωνα με τον Otto Heinrich Warburg  ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα των αντί φυσιολογικών και θρεπτικών ουσιών στον τρόπο ζωής και οτι :



"Η έλλειψη οξυγόνου και η οξέωση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: όπου έχετε το ένα, έχετε και το άλλο."
"Το οξυγόνο απορρίπτει όξινες ουσίες, ενώ αλκαλικές ουσίες προσελκύουν οξυγόνο."
"Στέρηση 
 οξυγόνου σε  κύτταρο για 48 ώρες μπορεί να το μετατρέψει σε καρκινικό."



"Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μια απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να ζήσουν χωρίς οξυγόνο (αυτό είναι ένας κανόνας χωρίς εξαίρεση)".
"Καρκινικός ιστος είναι λιπώδη ιστοί, ενώ οι υγιείς είναι αλκαλικοί."

Σύμφωνα επίσης, με τον Δρ Ρόμπερτ Γιανγκ, το δημιουργό της θαυματουργής διατροφής του pH, επισήμανε πως:
Ο καρκίνος δεν είναι μια αρρώστια ή μια ασθένεια για την υγεια μας όπως συνήθως πιστεύεται.
Είναι αποτέλεσμα των μεταβολικών οξέων που δημιουργούνται στο αίμα και στη συνέχεια κυκλοφορούν στους ιστούς.
Ο καρκίνος, σύμφωνα με τον Δρ Γιανγκ, είναι στην πραγματικότητα ένα όξινο υγρό που έχει χυθεί στα κύτταρα, στους ιστούς και στα όργανα.
Δεν είναι μια μετάλλαξη των κυττάρων. Τίποτε δεν συμβαίνει χωρίς αιτία. Υπάρχουν σαφείς και άμεσες αιτίες του καρκίνου, και όπως δείχνουν τα βιβλία διαιτολόγιας ή της θαυματουργής διατροφής του pH, η αιτία του καρκίνου βρίσκεται στην υπερβολική οξύτητα. Το pH το μετράμε με μια εξέταση ούρων την οποία και πρέπει να κάνουμε συχνά για να ελέγχουμε τα επίπεδά του.


Σύμφωνα με τη ιατρική επιστήμη το pH του ανθρώπινου σώματος είναι 7.35-7.45 που σημαίνει πως είναι ελαφρά αλκαλικό.

Το pH του ανθρώπινου σώματος είναι περίπου 7.4, και εφόσον αυτό ισχύει, δε θα εξαρτάται μάλλον η ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία του σώματος από τη διατήρηση αυτού του pH; 

Το pH όμως επηρεάζεται άμεσα από τις τροφές και ουσίες που εισέρχονται μέσα στο φυσικό σώματου ανθρώπου καθώς και επίσης από εσωτερικές πηγές που επηρεάζουν όπως στρες και άγχος, αρνητικές σκέψεις/αισθήματα και συναισθήματα κ.λπ. 


Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο να προσέχουμε ο συνδυασμός τροφίμων και ουσιών που καταναλώνουμε σε υλικό επίπεδο να είναι τέτοιος έτσι ώστε το ελαφρά αλκαλικό περιβάλλον του σώματός μας να παραμένει στη δική του ισορροπία. 





Για να μπορούμε να το κάνουμε αυτό χρειάζεται λίγη γνώση σχετικά με την επίδραση των τροφών στο σύστημά μας και έτσι μια προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες του σωματότυπού μας επιλογή τροφών.


Για να κρατήσουμε την ισορροπία μας και το pH σε ελαφρά αλκαλικά επίπεδα η διατροφή μας θα πρέπει να εμπεριέχει περισσότερα αλκαλικά απ’ ό, τι, όξινα, κάτι που θα είναι και πολύ ευνοϊκό στη διατήρηση ή την απόκτηση ορθού σωματικού βάρους.


 Ο συνδυασμός θα πρέπει να είναι 70-80% αλκαλικές τροφές και 20-30% όξινες. Η κατανάλωση αποκλειστικά αλκαλικών τροφών επίσης δε συνιστάται μια και τότε το pH θα ανέβει σε επίπεδα πολύ αλκαλικά με τις επακόλουθες συνέπειες.

Γιατί όμως το όξινο περιβάλλον είναι βλαβερό για εμάς;
Ένα όξινο περιβάλλον μέσα στο ανθρώπινο σώμα επιβραδύνει το μεταβολισμό και απορροφά ενέργεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο επιρρεπείς στις ασθένειες και να αποθηκεύονται λίπη χωρίς να υπάρχει πραγματική ανάγκη για αυτό. 


Τα λίπη στη συνέχεια φέρνουν δευτερεύοντα προβλήματα όπως μεγαλύτερη ανάγκη ενέργειας για να γίνουν οι απλές καθημερινές λειτουργίες του σώματος ξεκινώντας από περισσότερους κτύπους καρδιάς, χαμηλότερη και πιο γρήγορη αναπνοή, λιγότερη αντοχή σε σωματικές, συνήθως και σε νοητικές λειτουργίες κ.λπ.

Ένα όξινο περιβάλλον δεν συντηρεί και υποστηρίζει τη ζωή και καλή λειτουργία των ωφέλιμων για τον άνθρωπο οργανισμών μέσα στο σώμα του, αλλά οδηγεί στο θάνατο τους καταστρέφοντας ταυτόχρονα και σωματοκύτταρα. 


Το τέλειο, σοφό και αποτελεσματικό αυτό σύστημα συνεργασίας βγαίνει έτσι εκτός ισορροπίας και προσελκύει βλαβερούς για τον άνθρωπο οργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς κ.ά. 


Αυτοί οι ζωντανοί οργανισμοί αντί να παράγουν ωφέλιμες ουσίες αφήνουν απόβλητα, τα οποία είναι όξινα και ενισχύουν την ήδη υπάρχουσα οξύτητα και ανισορροπία.

Όταν ακολουθούμε μια δίαιτα με υγιεινές τροφές συντηρούμε (ή, εφόσον είχε βγει εκτός ισορροπίας, συνδημιουργούμε) μια καλή εντερική χλωρίδα που χαρακτηρίζεται από τη συνύπαρξη πολλών ζωντανών οργανισμών με ωφέλιμους να υπερισχύουν. 


Αυτό βοηθά στην καταπολέμηση της κακής χλωρίδας του εντέρου και στην ανάπτυξη καλής χλωρίδας.





Στα όξινα τρόφιμα ανήκουν οι εξής κατηγορίες/τρόφιμα: 
-όλα τα γλυκά, άσχετα εάν είναι με λευκή ή μαύρη ζάχαρη ή άλλα φυσικά γλυκαντικά (τα χειρότερα απ’ όλα είναι οι συνθετικές γλυκαντικές ουσίες που είναι επιπλέον και άκρως τοξικές!),
-τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα και ακόρεστα λιπαρά,
-το κρέας,
-τα γαλακτοκομικά που είναι κίτρινα και μερικά από τα λευκά,
-όσπρια
-μερικά από τα φρούτα
-κάποια λίγα λαχανικά
-η μαγιά,
-τα αεριούχα ποτά,
-τα πατατάκια, σοκολάτες, γλυκά & αλμυρά snacks, και γενικότερα όλα τα fast food,
-το αλκοόλ, καφές, κακάο κ.ά.







Στα αλκαλικά τρόφιμα ανήκουν οι εξής κατηγορίες/τρόφιμα:

-σχεδόν όλες οι πρασινάδες όπως

  • σαλάτες
  • λαχανικά
  • βότανα
  • αμύγδαλα
  • τα περισσότερα φρούτα (όλα τα εσπεριδοειδή)
  • λευκά γαλακτοκομικά (ελαφρά αλκαλικά έως ουδέτερα) κ.ά. 
Οι ασθένειες όπως ο καρκίνος οφείλονται στη συστηματική οξείδωση, η οποία είναι εξαιρετικά χαμηλή σε pH (κάτω του 7,4).

Κάθε pH κάτω του 7,0 θεωρείται όξινο, και όσο χαμηλότερο είναι το pH, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο οξύτητας στο σώμα ενός ατόμου.

Σε κυτταρικό επίπεδο, τα κύτταρά σας καταναλώνουν τα τρόφιμα που τρώτε και παράγουν τα οξέα του μεταβολισμού.

Αυτά τα οξέα αποβάλλονται κανονικά από τον οργανισμό με τον ιδρώτα ή τα ούρα. Όταν έχετε καταναλώσει τεράστιο ποσό όξινων τροφίμων και κάνετε έναν τρόπο ζωής που παράγει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, το σώμα σας δεν ξέρει τι να κάνει με το υπόλοιπο των όξινων αποβλήτων. Όταν τρώτε πολύ όξινα τρόφιμα σε τακτική βάση, το σώμα σας, απλά δεν έχει αρκετή ενέργεια να απαλλαγεί από τα επιπλέον οξέα.

Συγκεντρώνονται στο σώμα, και δημιουργούν διαταραχές σε κυτταρικό επίπεδο.

Τα μεταβολικά οξέα πρώτα μένουν στο αίμα και στη συνέχεια διατηρούνται στους ιστούς.

Όταν το οξύ παραμένει στον ιστό, προκαλεί αρρώστιες, ασθένειες και καρκινικούς ιστούς. Ο καρκίνος είναι όξινο υγρό από το μεταβολισμό που συγκεντρώνεται στο σώμα. Επηρεάζει τα κύτταρα γύρω από αυτό και, όπως ένα σάπιο μήλο σε βαρέλι, οι επιπτώσεις του εξαπλώνονται από κύτταρο σε κύτταρο και προκαλούν ασθένειες.

Ο καρκίνος δεν κατασκευάζεται από μεταλλαγμένα κύτταρα. Τα κύτταρα από μόνα τους δεν αλλάζουν μορφή, αλλά περιορίζονται στη λειτουργία τους λόγω της παρουσίας υπερβολικού μεταβολικού οξέος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «καρκινικά κύτταρα».


Τα κύτταρα είναι πράγματι κανονικά κύτταρα, που έχουν γίνει πολύ όξινα.

Το πλέον εκπληκτικό της σχέσης μεταξύ pH και καρκίνου είναι ότι οι όγκοι στην πραγματικότητα προσπαθούν να βοηθήσουν το σώμα. Σχηματίζονται σε περιοχές όπου το μεταβολικό οξύ εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα και επηρεάζει την κυτταρική λειτουργία. Οι όγκοι είναι η προσπάθεια του σώματός σας να προλάβει την εξάπλωση των όξινων κυττάρων στα άλλα μέρη του σώματος.

Ο όγκος είναι στην πραγματικότητα ο δρόμος όπου το σώμα σας συλλέγει την περίσσεια του μεταβολικού οξέως. Μερικοί άνθρωποι έχουν γενετικά την προδιάθεση να συλλέγουν το μεταβολικό οξύ σε ορισμένα σημεία. 

Για το λόγο αυτό μερικές οικογένειες έχουν ιστορία, για παράδειγμα, στον καρκίνο του μαστού. 

Στο έργο του « Ο μεταβολισμός των όγκων », ο Otto Heinrich Warburg, απέδειξε ότι όλες οι μορφές καρκίνου χαρακτηρίζονται από δύο βασικές προϋποθέσεις: οξέωση και υποξία (έλλειψη οξυγονώνεται ). 

Επίσης, ανακάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια (δεν αναπνέουν οξυγόνο) και δεν μπορούν να επιβιώσουν υπό την παρουσία υψηλών επιπέδων οξυγόνου. 

Αντ 'αυτού, επιβιώνουν με γλυκόζη όσο το περιβάλλον είναι ελεύθερο από οξυγόνο.

Ως εκ τούτου, ο καρκίνος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μηχανισμό άμυνας που έχουν ορισμένα κύτταρα του σώματος για να μείνουν ζωντανα σε ένα περιβάλλον που στερείται οξυγόνου και οξύ. 

Τα υγιή κύτταρα ζουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον, οξυγονωμένο, επιτρέποντας την κανονική λειτουργία. με τη διαδικασία της πέψης, τα τρόφιμα δημιουργούν μια όξινη ή αλκαλική κατάσταση στον οργανισμό ανάλογα με την ποιότητα από πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, μέταλλα και βιταμίνες.


Σύμφωνα με τα παραπάνω, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λίστες των τροφίμων


Τα τρόφιμα που οξίνωνουν το σώμα:



  1. Επεξεργασμένη ζάχαρη και όλα τα προϊόντα .Το χειρότερο από όλα αυτά που δεν έχουν καμία πρωτεΐνη, καθόλου λίπος, δεν περιέχει μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες κανένα, μόνο επεξεργασμένους υδατάνθρακες.Το PH τους είναι 2,1, δηλαδή, είναι πολύ οξίνινη 
  2. Κρέας (όλα). Για το κρέας καιρό υπήρχε η υποψία ότι είναι ένα κακό φαγητό.  Η προειδοποίηση ήταν συνήθως: τρώνε λιγότερο κρέας. Τώρα είναι: δεν τρώμε κρέας. Κάποτε πίστευαν ότι το κρέας  χρειάζεται για την παραγωγή του αίματος. Τώρα είναι γνωστό ότι τα φρέσκα φρούτα, τα μούρα και τα λαχανικά παρέχουν στο σώμα  καλύτερα από ότι δίνουν οι καλύτερες μπριζόλες.


  1. Το αγελαδινό γάλα και όλα τα παράγωγά του.
  2. Εξευγενισμένο αλάτι
  3. Ραφιναρισμένο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του (γλυκά, μπισκότα, κ.λπ..).
  4. Προϊόντα αρτοποιίας (περιέχουν κυρίως κορεσμένα λίπη, τη μαργαρίνη, το αλάτι, τη ζάχαρη και συντηρητικά).
  5. Μαργαρίνη.
  6. Καφεΐνη.
  7. Αλκοόλ
  8. Ταμπάκο.
  9. Φάρμακα.
  10. Κάθε φαγητό που έχει μαγειρευτεί (το μαγείρεμα εξαλείφει οξυγόνο και οξύ μετασχηματισμών), συμπεριλαμβανομένων μαγειρεμένα λαχανικά.
  11. Οτιδήποτε με συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές ουσίες, σταθεροποιητές, κλπ.: όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα.
 Ο οργανισμός πρέπει να λάβει από τις βάσεις των τροφίμων (ορυκτά) για να εξουδετερώσει την οξύτητα του αίματος του μεταβολισμού, αλλά και όλα τα τρόφιμα που αναφέρονται παραπάνω και να παρέχουν πολύ μικρή σε αντάλλαγμα αυτοκάθαρση στο σώμα, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη .
Λάβετε υπόψη ότι στο σύγχρονο τρόπο ζωής τα τρόφιμα αυτά καταναλώνονται κάθε μέρα του χρόνου.

Αλκαλικά τρόφιμα (Υγιεινα και υπέρ της ζωής)


  1. Όλα τα ωμά λαχανικά (μερικά είναι όξινα, αλλά εντός του οργανισμού έχουν αλκαλοποιητες αντίδρασης, είναι ελαφρώς οξίνωση, αλλά φέρνουν μαζί τους το αναγκαίο θεμέλιο για τη σωστή ισορροπία) και παροχή οξυγόνου, όχι ψημένα.
  2. Φρούτα, όπως τα λαχανικά, αλλά, για παράδειγμα το λεμόνι έχει ένα ρΗ περίπου 2,2, αλλά στο σώμα έχει εξαιρετικά αλκαλοποιητη επίδραση (ίσως το πιο ισχυρό από όλα). Τα φρούτα παρέχουν υγιή ποσά οξυγόνου.
  3. Σπόροι: Πέρα από όλα τα οφέλη , είναι ιδιαίτερα αλκαλικά, όπως τα αμύγδαλα.
  4. Σιτηρά: ελαφρώς οξίνιση, αλλά πολύ υγιεινό. Όλα θα πρέπει να τρώγονται μαγειρεμένα.
  5. Μέλι (εξαιρετικά αλκαλικο).
  6. Χλωροφύλλη των φυτών (οποιουδήποτε φυτού) είναι ιδιαίτερα αλκαλικά (ιδιαίτερα aloe vera).
Το νερό είναι σημαντικό για την παροχή οξυγόνου "Χρόνια αφυδάτωση είναι το κύριο αγχωτικο σώμα και τη ρίζα των περισσότερων από τις εκφυλιστικές ασθένειες», λέει ο Δρ Feydoon Batmanghelidj

Η άσκηση οξυγονώνει ολόκληρο το σώμα σας, όχι ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω είναι εντελώς αδύνατο για έναν καρκίνο που πολλαπλασιάζεται στο σώμα ενός ατόμου να απελευθερώσει την οξύτητά του, τρέφεται με τροφές που παράγουν αλκαλικες μεταβολικές αντιδράσεις και αύξηση της κατανάλωσης καθαρού νερού και ότι, με τη σειρά του, αποφύγετε τα τρόφιμα που προκαλούν τέτοιες οξύτητα,και τα τοξικά στοιχεία.
Σε γενικές γραμμές, ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός ούτε κληρονομικός ... τον κληρονομούμε από τις διατροφικές συνήθειες, το περιβάλλον και τη ζωή 

Ο Mencken έγραψε:
Ο αγώνας της ζωής είναι κατά της κατακράτησης οξέος. Η γήρανση, έλλειψη ενέργειας, κακή διάθεση και πονοκεφάλους, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες, έκζεμα, κνίδωση, το άσθμα, τα νεφρά και την αρτηριοσκλήρωση είναι απλώς η συσσώρευση των οξέων.

Ο Baroody λέει στο βιβλίο του¨: Δεν έχει σημασία τα αμέτρητα ονόματα των ασθενειών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα προέρχονται από την ίδια αιτία:. Πολλα όξινα απόβλητα στο σώμα


Ο Δρ Ρόμπερτ δήλωσε: «Η υπερβολική αύξηση της οξύτητας στο σώμα είναι η αιτία όλων των εκφυλιστικών ασθενειών. Όταν η ισορροπία έχει σπάσει και το σώμα αρχίζει να παράγει και να αποθηκεύει περισσότερο οξύτητα και τοξικών αποβλήτων που πρέπει να αφαιρεθούν, στη συνέχεια, αποδεικνύουν διάφορες ασθένειες.



Παρόμοια με τους παραπάνω αναφέρεται και ο Κύπριος Φυσιοθεραπευτής Σάββας Σαββίδης στο βιβλιο του [ Η Φυσιοθεραπεία Θεωρία και Πράξη ]τον οποίο πολλοί έχουν αποκαλέσει ως Ιεραπόστολο της Υγείας, διότι πάνω από 50 χρόνια αγωνίστηκε  για τη διαφώτιση των Ελλήνων στο φυσικό-υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο κ. Σαββίδης όταν ήταν ηλικίας 35 ετών έπασχε από ένα πλήθος αρρώστιες, παχυσαρκία, δυσκοιλιότητα, ημικρανίες, αιμορροΐδες κλπ.. Την εποχή εκείνη έπεσαν στα χέρια του τα βιβλία του πρωτοπόρου της φυσικής υγιεινής Ηλία Πέτρου. Ακολούθησε τις οδηγίες και έγινε τελείως καλά. 
Τις γνώσεις που απέκτησε δεν τις κράτησε μόνο για τον εαυτόν του, θεώρησε χρέος του να τις μεταδώσει σ’ όλο τον κόσμο.



Παρακάτω δημοσιεύουμε το βιβλίο του κ. Σ. Σαββίδη Ή ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ"




  • http://www.onedream.biz/index.php/en/headings/new-horizonsxxx/177-la-causa-primaria-del-cancro-3 
  • http://www.clinic.euni.org/index_archivos/cancer.htm 
  • http://it.wikipedia.org/wiki/Otto_Heinrich_Warburg
  • http://www.ecplanet.com/node/1505
  • http://scribd.com



Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή από τον δημιουργόΑλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές .
Βασισμένο σε έργο στο http://greek1.blogspot.com/2015/11/Alkaliki-diatrofi-O-karkinos-i-prolipsi-alla-kai-i-therapeia-me-diatrofi.html.

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή
Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή
Αλκαλική διατροφή- Ο καρκίνος, η πρόληψη αλλά και η θεραπεία με διατροφή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0rYhIS7cJ8TNXocUz-IEasxGFfNmNv4mj_-dOtPU-ZQy6SbR9lACAMOk2AzofL9N3zxUrNE8tBd25GiI1yb-GmMHhesbpz1RmB5dPqx_VnK5Zi2qq-Kv_K06y_99cfjKBAlVGyQuXs31G/s640/diatrofi.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0rYhIS7cJ8TNXocUz-IEasxGFfNmNv4mj_-dOtPU-ZQy6SbR9lACAMOk2AzofL9N3zxUrNE8tBd25GiI1yb-GmMHhesbpz1RmB5dPqx_VnK5Zi2qq-Kv_K06y_99cfjKBAlVGyQuXs31G/s72-c/diatrofi.png
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2015/11/Alkaliki-diatrofi-O-karkinos-i-prolipsi-alla-kai-i-therapeia-me-diatrofi.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2015/11/Alkaliki-diatrofi-O-karkinos-i-prolipsi-alla-kai-i-therapeia-me-diatrofi.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy