Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: “ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ” ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

SHARE:

του   Kevin Barrett 6 Μαϊου 2018 Σημείωση από τον Kevin Barrett:το ακόλουθο ολοκαίνουργιο άρθρο, που δημοσιεύεται εδώ για πρώτη φορά...


του Kevin Barrett 6 Μαϊου 2018
Σημείωση από τον Kevin Barrett:το ακόλουθο ολοκαίνουργιο άρθρο, που δημοσιεύεται εδώ για πρώτη φορά, πραγματεύεται την έρευνα που πραγματοποιεί ο Πακιστανός καθηγητής φυσικής Mujahid Kamran σχετικά με το θέμα της «προβοκάτσιας όσον αφορά σε μία εξωγήινη εισβολή».


Ο Δρ Kamran είναι ηγετικό πρόσωπο στο ελεγχόμενο ακαδημαϊκό πεδίο μελετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ελπίζω σημαντικά πανεπιστήμια να αρχίσουν να επιχορηγούν θεατρικά τμήματα της ΝΤΠ κάποια μέρα, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα ζήσω αρκετά ώστε να δεχτώ μια θέση σε αυτά!) Kevin Barrett, Veterans Today Editor





Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: “ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ” ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

του Mujahid Kaman
Τα έθνη του κόσμου θα πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι ένας διαπλανητικός πόλεμος. Τα έθνη της Γης πρέπει κάποια μέρα να κάνουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε επιθέσεις από ανθρώπους άλλων πλανητών.
Στρατηγός Douglas MacArthur, 8 Οκτωβρίου 1955
Ναι, υπήρξαν επισκέψεις εξωγηίνων. Έχουν συντριβεί σκάφη. Έχουν ανακτηθεί τα υλικά και τα σώματα. Και υπάρχει κάποια μερίδα ανθρώπων κάπου, που μπορεί ή μπορεί και όχι να συσχετιστεί με την κυβέρνηση σε αυτό το σημείο, αλλά που σίγουρα κάποια στιγμή έγιναν κοινωνοί αυτής της γνώσης. Προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή τη γνώση ή να μην επιτρέψουν την ευρεία διάδοσή της. . .
Έχουν υπάρξει σκάφη που έχουν ανακτηθεί. Υπήρξε μία ορισμένη ποσότητα αντίστροφης μηχανικής που έχει επιτρέψει σε κάποια από αυτά τα σκάφη, ή κάποια εξαρτήματα, να αντιγραφούν. Και ναι, υπάρχουν Ανθρώπινα Όντα που χρησιμοποιούν μερικές από αυτές τις συσκευές με διάφορους τρόπους.
Edgar Mitchell, αστροναύτης αποστολής “Απόλλων”, ο 6ος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι
Οι πλουσιότερες οικογένειες σε αυτόν τον πλανήτη έχουν δημιουργήσει ένα παρασιτικό και απόλυτα απάνθρωπο σύστημα για την εκμετάλλευση και την υποταγή της ανθρωπότητας. Καθώς ο Ολλανδός πληροφοριοδότης, τραπεζίτης Ρόλναντ Μπέρναρντ, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την παγκόσμια οικονομική ελίτ, δήλωσε πρόσφατα: «Η δυστυχία του κόσμου είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο». Το σύστημα αυτό βασίζεται στην τοκογλυφία και κάνει χρήση σκόπιμα προβοκατόρικων και χειραγωγημένων πολέμων, χορηγώντας δάνεια με μεγάλους τόκους (έντονο ενδιαφέρον) για αμφότερες τις αντιμαχόμενες πλευρές, εξασφαλίζοντας ότι τόσο ο νικητής όσο και ο ηττημένος θα έρθουν κάτω από τον αυστηρό του έλεγχο μέσω της μέγγενης του χρέους. Αυτή η βίαιη στρατηγική συμπληρώνεται με την εξαγορά και τη διαφθορά σημαντικών ατόμων και ομάδων και την εισαγωγή τους μυστικά σε μια σατανική φιλοσοφία μέσω της παρατεταμένης συμμετοχής τους σε μυστικές κοινωνίες, μέσω της στρατολόγησης τους σε μια ανώριμη ηλικία, μέσω του ελέγχου του νου τους και μέσω της πρόκλησης τρόμου.
Ο τελικός στόχος αυτής της κατάστασης του αέναου πολέμου είναι η ύπαρξη ενός παγκόσμιου κράτους σκλάβων με πολύ μειωμένο παγκόσμιο πληθυσμό, με τα πλούτη του να συγκεντρώνονται μόνιμα στα χέρια μερικών οικογενειών, με την υποδουλωμένη ανθρωπότητα να εργάζεται για την ευχαρίστηση και την εξουσία της κυρίαρχης ελίτ. Δεν θα υπάρχει ελευθερία κίνησης και σκέψης σε αυτό το παγκόσμιο κράτος σκλάβων γνωστό κατ’ ευφημισμό ως η Παγκόσμια Κυβέρνηση ή η Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Αφού κατέστρεψαν την θρησκευτική ενότητα προωθώντας πρώτα τον εθνικισμό και έπειτα θέτοντας εθνικά κράτη ίδιων θρησκειών, καθώς και διαφορετικών θρησκειών, σε μια μετωπική και αιματηρή σύγκρουση για μια περίοδο μερικών αιώνων, αυτές οι οικογένειες κατάφεραν να διαβρώσουν βαθιά, τα θρησκευτικά συναισθήματα και την πίστη. Μέσω απαλλαγμένων από τη φορολογία ιδρυμάτων, ανέλαβαν τον έλεγχο του εκπαιδευτικού συστήματος και απομάκρυναν τη Δύση και την Ανατολή από τη θρησκεία. Τα τελευταία εκατό χρόνια, αυτές οι σατανικές οικογένειες έχουν αρχίσει να στήνουν δομές για τον παγκόσμιο έλεγχο. Ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, η ΤΔΔ (τράπεζα διεθνών διακανονισμών), η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΝΑΤΟ κ.λπ. συμβάλλουν στη μετάβαση σε ένα παγκόσμιο κράτος σκλάβων.
Προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους, αυτές οι οικογένειες έχουν χωρίσει την ανθρωπότητα σε μεγάλες ομάδες και τις έχουν χρησιμοποιήσει για να καταστρέψουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα, ο διαχωρισμός μεταξύ κομμουνισμού και καπιταλισμού, δημοκρατίας και ολοκληρωτικού καθεστώτος, πολιτισμού και τρομοκρατίας κλπ. Όλοι αυτοί οι διαχωρισμοί διατηρούνται από αυτές τις οικογένειες που ελέγχουν και τις δύο πλευρές μέσω πολεμικών συγκρούσεων. Κοινώς, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Ο παράγοντας “φόβος” είναι βασικό κλειδί της στρατηγικής τους όσον αφορά στην υποταγή της ανθρωπότητας. Και έχει σχεδιαστεί επίσης μία “ύστατη” απειλή για την ανθρωπότητα , θέμα που αποτελεί το αντικείμενο αυτού του άρθρου.
Αυτές οι οικογένειες είχαν ανακαλύψει ότι μια κατάσταση πολέμου καθιστά εξαιρετικά εύκολη την άρση των ελευθεριών των ατόμων. Οι άνθρωποι σε κατάσταση πολέμου, παραδίδουν τις ελευθερίες τους, χωρίς αντίσταση. Η δημιουργία "εχθρών" είναι η δοκιμασμένη μέθοδος τους που ωθεί τους ανθρώπους να κάνουν την προσφορά τους. Το θέμα αυτό εκτέθηκε με αδιάψευστο και αδιαμφισβήτητο τρόπο από τις έρευνες της επιτροπής Reece που συγκροτήθηκε από το Κογκρέσο για να διερευνήσει τις δραστηριότητες των «Μη-Αμερικανικών» δραστηριοτήτων των απαλλασσόμενων από τη φορολογία ιδρυμάτων.





Η επιτροπή διαπίστωσε ότι, μετά από σοβαρές συζητήσεις, όπως καταγράφηκαν στα πρακτικά των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν το 1908-1909, οι διαχειριστές του Ιδρύματος για τη Διεθνή Ειρήνη Carnegie κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να μεταβληθεί η ζωή στις ΗΠΑ, ήταν αναγκαίο να οδηγηθούν σε ένα πόλεμο. Για το σκοπό αυτό, οι Διαχειριστές αποφάσισαν να αποκτήσουν τον έλεγχο του Υπουργείου Εξωτερικών! Έγραψαν ακόμη στον Πρόεδρο Wilson ότι ο πόλεμος πρέπει να παραταθεί! Ο όρος "Μη-Αμερικανικός" καθορίστηκε ως "προσδιορισμός για την πραγματοποίηση αλλαγών στη χώρα με αντισυνταγματικά μέσα".
Η έρευνα στοχεύει να ανακαλύψει την «επίδραση στη χώρα στο σύνολό της, από τις δραστηριότητες των μεγάλων επιχορηγούμενων Ιδρυμάτων κατά τη διάρκεια των τελευταίων σαράντα ετών». Το αποτέλεσμα που αποκαλύφθηκε από την επιτροπή, συνοψίστηκε από τον Dodd στα ακόλουθα λόγια "να κατευθύνει το εκπαιδευτικό μας σύστημα μακριά από το να βασιστεί στις αρχές που ενσωματώνονται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και εφαρμόζονται στο Σύνταγμά μας." Πρόσθεσε ότι η έρευνα "ξεσκέπασε την απόφαση αυτών των μεγάλων ευκατάστατων Ιδρυμάτων να αποκτήσουν μέσω των διαχειριστών τους ουσιαστικό έλεγχο επί του περιεχομένου της εκπαίδευσής μας ». Τα διάφορα Ιδρύματα εργάζονταν για την επιβολή του "Κολεκτιβισμού δοσμένου με την χαρακτηριστική αμερικανική απόδοση "στις ΗΠΑ.
Ο πρώτος επικεφαλής της NASA, Wernher von Braun, ήταν Γερμανός εμπειρογνώμονας πυραύλων που είχε εργαστεί στο καθεστώς του Χίτλερ. Είχε βοηθήσει στην κατασκευή του διάσημου γερμανικού πυραύλου V2 και ήταν ένας από τις εκατοντάδες Γερμανούς επιστήμονες που είχαν μεταφερθεί στις Η.Π.Α. στο πλαίσιο της Επιχείρησης Paperclip προκειμένου να χρησιμοποιήσουν προφανώς την τεχνογνωσία τους για λογαριασμό των ΗΠΑ. Ο Wernher von Braun γεννήθηκε στη Γερμανία το 1912 και απεβίωσε στις Η.Π.Α. το 1977. Το 1974 προσέλαβε την Carol Rosin ως εκπρόσωπό του καθώς δεν ήταν καλά. Την εμπιστευόταν από καιρό σε καιρό, καθώς αυτός γνώριζε πολλά μυστικά, εάν κι εφόσον αυτή χρειαζόταν να ξέρει. Σε μια ορκωτή δήλωση που κατέθεσε και η οποία αναπαράγεται στο βιβλίο “Μη Αναγνωρισμένο” του Steven Greer, η Carolin Rosin αναφέρει:
"Πίσω στο 1974, οι Ρώσοι ήταν ο αναγνωρισμένος εχθρός. Μας είπαν ότι είχαν «δορυφόρους δολοφόνους» και ότι ερχόντουσαν για να μας κατακτήσουν και να μας ελέγξουν. Όταν πήγα στη Ρωσία τη δεκαετία του 1970, διαπίστωσα ότι δεν έχουν δορυφόρους δολοφόνους. Ότι ήταν ένα ψέμα...
Ο Φον Μπράουν δήλωσε ότι οι τρομοκράτες θα αναγνωριζόντουσαν ως ο επόμενος εχθρός που θα ακολουθούσαν οι "τρελοί" του τρίτου κόσμου. Τώρα τους αποκαλούμε "Προβληματικά έθνη”.”
Η Carol Rosin, η οποία συνεργάστηκε με την Fairchild Industries, ήταν παρούσα σε μια συνάντηση σε μια αίθουσα συνεδριάσεων, γνωστή ως αίθουσα πολέμου, όταν άκουσε, το 1977, «σκοτεινά ονόματα όπως Σαντάμ Χουσεΐν και Καντάφι». Δηλώνει:
"Αυτός ήταν ο επόμενος εχθρός εναντίον του οποίου επρόκειτο να κατασκευάσουμε αυτά τα διαστημικά όπλα. Υπήρχαν 25 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν στον προϋπολογισμό για διαστημικά όπλα για έναν μελλοντικό πόλεμο στον Κόλπο, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν στη συνέχεια να πουλήσουν την επόμενη παρτίδα των όπλων στο δημόσιο και στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην Washington. Μετάφραση: "Αυτός ο πόλεμος του Κόλπου δημιουργήθηκε ακριβώς έτσι, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να αναλώνουν τα παλιά όπλα και να δημιουργούν μία εντελώς νέα σειρά".
Σημειώστε ότι αυτό συνέβη το 1977! Όταν η Carol Rosin όρθωσε το ανάστημά της και διαμαρτυρήθηκε διότι σχεδίαζαν έναν πόλεμο και σκεφτόντουσαν να κατασκευάσουν διαστημικά όπλα εναντίον αυτών των εχθρών όταν :«ξέρουμε ότι δεν είναι ο εχθρός αυτή τη στιγμή» αγνοήθηκε και έτσι παραιτήθηκε. Επισημαίνει ότι τα άτομα που θα συζητούσαν το ζήτημα θα μετακινούνταν μπρος-πίσω μεταξύ βιομηχανίας και κυβέρνησης λες και βρίσκονταν σε περιστρεφόμενη πόρτα. Δηλώνει ότι ενώ έβλεπε τηλεόραση το 1990 παρατήρησε ότι τα χρήματα που διατέθηκαν για τη διεξαγωγή ερευνών σχετικά με τα διαστημικά όπλα είχαν πέσει στα περίπου 25 δισεκατομμύρια δολάρια και είπε στον σύζυγό της ότι τώρα θα υπάρξει πόλεμος στον Κόλπο. Ο σύζυγός της δεν θα την πίστευε, αλλά ο πόλεμος συνέβη χρονικά όπως ακριβώς το είχε θέσει εκείνη.
Η Carol Rosin συνεχίζει τότε να αφηγείται με έμφαση:
"Ο επόμενος εχθρός κατά τον Von Braun ήταν οι αστεροειδείς. Κάγχασε ελαφρώς όταν το είπε για πρώτη φορά. Μετά από τους αστεροειδείς, θα ήταν αυτό που αποκαλούσε η εξωγήινη απειλή και αυτό θα ήταν ο τελικός τρόμος.
Ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που τον ήξερα αυτός θα μου θύμιζε, “Θυμήσου Carol, το τελευταίο χαρτί είναι το εξωγήινο χαρτί. Θα πρέπει να κατασκευάσουμε διαστημικά όπλα εναντίον των εξωγήινων και όλο αυτό θα είναι ένα ψέμα.”
Ήταν πολύ φοβισμένος για να μου πει λεπτομέρειες. Δεν είμαι βεβαία ότι θα μπορούσα να τις αφομοιώσω αν το είχε κάνει. Αλλά όπως ανακάλυψα αργότερα, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος γνώριζε και ήταν μέσα στα πράγματα επειδή είχε ανάγκη να μάθει”.
Έχοντας κατά νου τις συνομιλίες μεταξύ του von Braun και της Carol Rosin μπορεί κανείς να διακρίνει μερικές εκπληκτικές δηλώσεις σχετικά με την "εξωγήινη απειλή" που έκαναν σημαντικοί παράγοντες όπως πρόεδροι των ΗΠΑ και ο Henry Kissinger. Αυτές οι δηλώσεις αποκτούν μια νέα δυσοίωνη σημασία αν κάποιος έχει επίγνωση του τι έχει δηλώσει η Carol Rosin. Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα είναι ότι υπάρχει ένα μη αναγνωρισμένο διαστημικό πρόγραμμα. Τα περισσότερα από τα τρισεκατομμύρια που λείπουν από τον προϋπολογισμό της αμερικανικής κυβέρνησης πηγαίνουν σε αυτό το πρόγραμμα. Η NASA δεν αντιπροσωπεύει το πραγματικό πρόγραμμα διαστήματος - είναι η βιτρίνα με στόχο την εξαπάτηση. Το πραγματικό πρόγραμμα διαστήματος είναι αφιερωμένο σε UFOs αντίστροφης μηχανικής και αλληλεπιδράσεις με Ε.Τ. Από το 2000 και μετά, τα τρισεκατομμύρια που λείπουν τώρα έχουν γίνει 21 τρισεκατομμύρια δολάρια!
Ο αμερικανικός λαός δεν το γνωρίζει καν. Αλλά οι ερευνητές όπως η πρώην βοηθός γραμματέας στέγασης και αστικής ανάπτυξης Catherine Austin Fitts ( πολέμησε επί μακρόν κατά της CIA και τελικά κέρδισε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ η CIA κατά τη διάρκεια της μάχης αυτής την χρεοκόπησε) και ο Δρ Mark Skidmore, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, ξέθαψαν την αλήθεια - 21 τρισεκατομμύρια δολάρια λείπουν από τον Ομοσπονδιακό Προϋπολογισμό των ΗΠΑ και τα χρήματα δαπανώνται παράνομα παραβιάζοντας το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Όταν ο Steven Spielberg ολοκλήρωσε την ταινία του Ε.Τ. το 1982, πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή της ταινίας για περιορισμένο κοινό στον Λευκό Οίκο. Το ακροατήριο περιλάμβανε τον αστροναύτη Neil Armstrong και ο Steven Spielberg αφηγείται:
"Σηκώθηκε, (o Reagan) κοίταξε γύρω στο δωμάτιο, σχεδόν σαν να σκανάριζε τους παρευρισκόμενους και είπε:" Ήθελα να σας ευχαριστήσω που φέρατε τον E.T. στον Λευκό Οίκο. Απολαύσαμε πραγματικά την ταινία σας " και στη συνέχεια κοίταξε την αίθουσα και είπε:" Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο που ξέρουν ότι όλα σε αυτή την οθόνη είναι απολύτως αληθινά ".
"Και το είπε χωρίς να χαμογελάσει! Αλλά παρεμπιπτόντως όταν το είπε, όλοι γέλασαν. Ολόκληρο το δωμάτιο γέλασε γιατί το παρουσίασε σαν αστείο, αλλά συγχρόνως αυτός, δε χαμογέλασε καθόλου. "
Αλλά ο Reagan δεν αστειευόταν, όπως σωστά παρατήρησε ο Spielberg. Κατ’αρχάς
τι το ιδιαίτερο είχε ο Ε.Τ. ώστε να είναι τόσο επιθυμητή μια ιδιαίτερη προβολή του στον Λευκό Οίκο; Είναι γνωστό σε εκείνους που ασχολούνται με αυτό το θέμα ότι ο Σπίλμπεργκ έλαβε ειδική άδεια για να εξοικειωθεί με το θέμα έτσι ώστε να κάνει την ταινία. Ο Reagan ήταν σοβαρός επειδή είχε ενημερωθεί για το θέμα το 1978. Ο Reagan σημείωσε κάτι στο ημερολόγιό του στις 11 Ιουνίου 1985. Στο βιβλίο του το 2015 Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances (Μυστικοί πράκτορες αποκαλύπτουν μυστικά διαστημικά προγράμματα και εξωγήινες συμμαχίες) , ο συγγραφέας Michael E. Salla Ph.D. παραθέτει αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Reagan:
"Γεύμα με 5 κορυφαίους επιστήμονες. Ήταν συναρπαστικό. Το διάστημα είναι πραγματικά το τελευταίο σύνορο και μερικές από τις εξελίξεις εκεί στην αστρονομία κ.λπ. είναι σαν επιστημονική φαντασία, μόνο που είναι πραγματικές. Έμαθα ότι η χωρητικότητα του διαστημικού λεωφορείου είναι τέτοια που θα μπορούσαμε να πετάξουμε σε τροχιά 300 άτομα. "
Ο Michael Salla παρατηρεί ότι το πρόγραμμα της NASA Διαστημικό Λεωφορείο, τοποθετούσε το μάξιμουμ 11 άτομα ανά λεωφορείο και την εποχή εκείνη υπήρχαν μόνο πέντε λεωφορεία. Αυτό σημαίνει ότι το επίσημα γνωστό πρόγραμμα της NASA Διαστημικό Λεωφορείο θα μπορούσε να βάλει 55 άτομα σε τροχιά, ενώ ο Reagan ανέφερε στο ημερολόγιό του τον αριθμό 300. Παρατήρησε επίσης ότι οι εξελίξεις στη γνώση είναι σαν «επιστημονική φαντασία». Άρα πρέπει να αναφερόταν σε κάποιο κρυφό πρόγραμμα. Ο Salla εφιστά επίσης την προσοχή στις πληροφορίες που έλαβε ο σκωτσέζος χάκερ Gary McKinnon, ο οποίος χάκαρε υπολογιστές του Πενταγώνου στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τα UFOs. Ο McKinnon μπόρεσε να βρει αναφορές σε “μη επίγειους αξιωματικούς” και σε μεταφορές “από στόλο σε στόλο”! Ο McKinnon “τιμήθηκε” με ποινή φυλάκισης 70 ετών από δικαστήριο των ΗΠΑ ερήμην του και από τη βρετανική κυβέρνηση, καθώς και τα δικαστήρια και η Βουλή των Λόρδων, συμφώνησαν να εκδοθεί στις ΗΠΑ.
Σώθηκε το 2012 από την υπουργό Εσωτερικών Theresa May, η οποία αρνήθηκε να εκδώσει τον McKinnon στις ΗΠΑ ως αποτέλεσμα μιας εκστρατείας που ξεκίνησε η εφημερίδα Daily Mail. Αυτή η εξαιρετικά σκληρή τιμωρία έδειξε στους Αμερικανούς ότι είχε αποκαλύψει βαθιά μυστικά σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με τα UFOs και την ύπαρξη μη-επίγειων αξιωματικών κλπ.
Μιλώντας με τον Charlie Rose στην εκπομπή του το 2009, ο υπουργός Εξωτερικών του Reagan George Shultz αποκάλυψε κάτι ενδιαφέρον. Είπε ότι τον Νοέμβριο του 1985 οι Γκορμπατσόφ και Ρέιγκαν συναντήθηκαν στη Γενεύη. Είπε ο Σουλτς:
"Ξαφνικά ο Πρόεδρος Γκορμπατσόφ και ο Πρόεδρος Ρήγκαν πήγαν περίπατο", εξήγησε ο Σουλτς. "Πήγαν κάτω σε κάποια καμπίνα στη Λίμνη της Γενεύης, όπου υπήρχε αναμμένο τζάκι και κάθισαν εκεί - δεν ήμουν εκεί, αλλά ξέρω πως όταν επέστρεψαν, έδειχναν σαν δυο καλοί φίλοι συζητώντας για το τι επρόκειτο να συμβεί. Μετά πήγαμε στο επόμενο-”
"Στο σπίτι με το τζάκι", διέκοψε ο Γκορμπατσόφ, μέσω ενός διερμηνέα, “o Πρόεδρος Ρήγκαν ξαφνικά μου είπε:" Τι θα κάνατε αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχονταν επίθεση από κάποιον από το διάστημα; Θα μας βοηθούσατε; "Είπα," Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό " Είπε," Κι εμείς το ίδιο. " Έτσι, αυτό είναι ενδιαφέρον.”
Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα έξι μήνες μετά από τη συνάντηση του Ρήγκαν με κορυφαίους επιστήμονες της NASA όπου έμαθε ότι οι Η.Π.Α. είχαν την ικανότητα να βγάζουν 300 άντρες στο διάστημα. Είναι ενδιαφέρον και δείχνει ότι, κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει μια ατζέντα για την «ενοποίηση» της ανθρωπότητας με αφορμή μια εξωγήινη επίθεση. Γιατί άραγε ο Ρήγκαν έκανε μια τέτοια αναφορά σε μια συνάντηση κορυφής σε κατ’ ιδίαν συνομιλία του με τον Γκορμπατσόφ;
Γιατί ο Gorbachv αποκάλυψε μια πολύ ευαίσθητη συζήτηση που έγινε μεταξύ αυτού και του Reagan στον Shultz, κάτι που ο Reagan δεν είχε μοιραστεί με τον Shultz προφανώς; Και γιατί το έκανε ο George Shultz σε μια τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα; Το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων αποτελεί ταμπού όσον αφορά στο κατεστημένο. Ο Σουλτς το βρήκε "ενδιαφέρον". Το ότι οι εξωγήινοι δεν είναι εχθρικοί προς την ανθρωπότητα, είναι ένα άλλο θέμα. Είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς τεχνολογικά, ώστε θα μπορούσαν εύκολα να νικήσουν και να εξαλείψουν την ανθρωπότητα. Επομένως, μια τέτοια επίθεση θα πρέπει να είναι μούφα, όπως επεσήμανε ο Wernher von Braun.
Ενώ απευθυνόταν στην 42η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, ο Πρόεδρος Reagan ανέφερε την «εξωγήινη απειλή». Είπε:
Στην εμμονή μας με τους πρόσκαιρους ανταγωνισμούς μεταξύ μας, ξεχνάμε συχνά τη συνένωση μας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, παγκόσμια απειλή για να αναγνωρίσουμε τους κοινούς δεσμούς μας. Κάποιες φορές σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαλείφονταν οι διαφορές μας στον πλανήτη εάν αντιμετωπίζαμε μια εξωκοσμική, εξωγήινη απειλή.”
Ήταν σύμπτωση που ανέφερε κάτι τέτοιο; Ή μήπως επειδή υφίσταται ένα σχέδιο "ενοποίησης" της ανθρωπότητας βασισμένο σε μια τέτοια απειλή; Οι παρατηρήσεις του προς τον Σπίλμπεργκ το 1982 και τα γραφόμενα στο ημερολόγιό του το 1985 δείχνουν ότι ήταν μυημένος σε τουλάχιστον ένα μέρος του μη αναγνωρισμένου μυστικού διαστημικού προγράμματος .
Ενώ απευθυνόταν στη συνάντηση Bilderberg του 1992, που πραγματοποιήθηκε στο Evian της Γαλλίας, ο Henry Kissinger, ο οποίος είναι ένας από τους ισχυρότερους, του πιστότερους και μακροβιότερους υπηρεσιακούς παράγοντες της διεθνούς τραπεζικής Elite, δήλωσε:
Σήμερα οι Αμερικανοί θα εξοργίζονταν εάν στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών εισέβαλαν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αύριο θα ήταν ευγνώμονες. Αυτό θα ίσχυε ιδιαίτερα αν τους έλεγαν ότι υπάρχει μια εξωτερική απειλή, άσχετο αν αυτό ήταν μια αληθινή είδηση ή μια κατασκευασμένη και που θα έθετε σε κίνδυνο την ύπαρξη μας. Σε μια τέτοια περίπτωση όλοι οι λαοί του κόσμου θα δέσμευαν τους παγκόσμιους ηγέτες να τους ελευθερώσουν από αυτό το κακό. Αυτό που κάθε άνθρωπος φοβάται είναι το άγνωστο. Όταν ένα τέτοιο σενάριο κάνει την εμφάνισή του, οι άνθρωποι θα παραχωρήσουν πρόθυμα τα ατομικά τους δικαιώματα, με αντάλλαγμα την εγγύηση της ευημερίας τους που θα τους χορηγηθεί από την παγκόσμια κυβέρνησή τους”.
Αυτή η δήλωση του Κίσσινγκερ, η οποία προφανώς καταγράφηκε από έναν από τους παρευρισκομένους αντιπροσώπους και απομαγνητοφωνήθηκε στη συνέχεια, είναι η σαφέστερη δήλωση που επιβεβαιώνει την πιθανή ύπαρξη μιας ατζέντας βάσει της οποίας θα γίνει χρήση μιας εξωγήινης απειλής προκειμένου να υποταχθεί η ανθρωπότητα. Παρόλο που η δήλωση αυτή είναι κοινοποιημένη εδώ και χρόνια, ο Κίσσινγκερ δεν αρνείται ότι την έχει κάνει. Μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα την περιφρόνηση με την οποία ο Κίσσινγκερ αντιμετωπίζει τόσο τους Αμερικανούς όσο και την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Μιλάει αφ’ υψηλού κοιτάζοντας με περιφρόνηση το πλήθος των ανήσυχων ανθρώπων . Αν ο Κίσσινγκερ έχει τέτοια περιφρόνηση για εμάς, τους κοινούς θνητούς, φανταστείτε την περιφρόνηση που έχουν για μας τα αφεντικά του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν τους στοιχίζει τίποτα να σφαγιαστούν εκατομμύρια από εμάς προκειμένου να εφαρμοστεί η ατζέντα τους. Παρακαλώ σημειώστε πως ο Κίσσινγκερ δήλωσε δημόσια πως σε περίπτωση ενός τέτοιου σεναρίου “τα ανθρώπινα δικαιώματα θα απεμποληθούν οικειοθελώς”. Αυτή είναι η δοκιμασμένη στο χρόνο τακτική της Elite που συζητήθηκε για πρώτη φορά στις συναντήσεις του Ιδρύματος για τη Διεθνή Ειρήνη Carnegie (!) Αυτή η τακτική εφαρμόστηκε ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα, η άνευ προηγουμένου αμείλικτη επίθεση κατά των ατομικών δικαιωμάτων προέκυψε από την επιχείρηση-προβοκάτσια της 11ης Σεπτεμβρίου. Η δήλωση του Κίσσινγκερ υποδηλώνει πως η “ενοποιημένη” ανθρωπότητα θα ζήσει κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς.
Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον έκανε τις ακόλουθες παρατηρήσεις στην Boys and Girls Nation στις 18 Ιουλίου 1996:
"Δεν το βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον, ότι αυτή η ταινία, η Ημέρα της Ανεξαρτησίας, έγινε η πλέον επιτυχημένη ταινία; Κάποιοι λένε ότι συνέβη επειδή ανατίναξαν τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο - (γέλιο) - και αυτό μπορεί να ισχύει τελικά.
Αλλά, ξέρετε πώς οι θεατές της ταινίας πανηγυρίζουν στο τέλος όταν καταστρέφουμε τους εξωγήινους εισβολείς; Θέλω να πω, τι συνέβη; Η χώρα ήταν αβοήθητη ο υπόλοιπος κόσμος απειλήθηκε και βλέπετε σε όλο τον πλανήτη, όλους αυτούς τους ανθρώπους, να έχουν ξαφνικά βάλει στην άκρη τις μεταξύ τους διαφορές, που φαίνονται τόσο ασήμαντες όταν απειλείται η ύπαρξή τους και να εργάζονται όλοι μαζί προκειμένου να νικηθεί ο κοινός αντίπαλος.
Απευθυνόμενος σε τελετή απονομής βραβείων του σχολείου Blue Ribbons στις 28 Οκτωβρίου του 1999, ο Μπιλ Κλίντον έθιξε και πάλι το θέμα της ενοποίησης κάτω από μια εξωγήινη απειλή:
"Είπα σε κάποιον τις προάλλες - γέλασα πολύ - είπα," Ξέρετε, είμαι τόσο θυμωμένος με όλες αυτές τις συγκρούσεις ανά τον κόσμο και αυτές οι εκφράσεις μίσους εδώ στην πατρίδα τις βασισμένες στη διαφορετικότητα όσον αφορά στη φυλή, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Αν δεχόμασταν επίθεση από εξωγήινους, όπως στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας», όλοι θα ψάχναμε για ένα λαγούμι για να χωθούμε μαζί κι ένα όπλο να πάρουμε παραμάσχαλα. Η απουσία μιας απειλής μερικές φορές μας κάνει να χάνουμε τον στόχο μας.”
Πρόκειται για το ίδιο θέμα - "ενοποίηση" της ανθρωπότητας, δηλ. δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους σκλάβων, υπό τον φόβο μιας εξωγήινης απειλής. Παρατηρήστε τη φράση "Η απουσία μιας απειλής" και τη δύναμη της χειραγώγησης. Και ο Κλίντον ήταν πάντα πολύ προσεκτικός με την επιλογή των λέξεων του. Τον καθοδηγούσε ο καθηγητής Carol Quigley, ο άνθρωπος που αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξη και την ταυτότητα μιας μυστικής ομάδας που είχε προγραμματίσει την έναρξη του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου γύρω στο 1890.
Ο Quigley πίστευε στην ατζέντα της Elite μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του οπότε και συνειδητοποίησε ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο εξαιτίας των αποκαλύψεών του. Του είχε δοθεί πρόσβαση στα μυστικά έγγραφα της Elite για μερικά χρόνια. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Κλίντον αναγνώρισε τον καθηγητή Quigley. Όπως παρατήρησε ο David Griffin, αυτή η αναγνώριση έστειλε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που ανήκαν στην Elite και στους συμμάχους της ότι ο Clinton μοιράστηκε την κοσμοθεωρία τους. Τους δήλωσε έτσι, πως ήταν δικός τους και πως θα τηρούσε ό,τι του ζητούσαν. Έτσι ο Κλίντον γνώριζε την ύπαρξη μιας βαθύτερης, κρυφής σκευωρίας που έλεγχε όλους αυτούς τους πολέμους και που κατείχε το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου των εθνών.
Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία είναι δικηγόρος και έχει μυηθεί και υποταχθεί πλήρως στην ατζέντα της Elite, δήλωσε τα εξής κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην Πράγα στις 13 Οκτωβρίου 1998:
"Σε μία από αυτές τις δημοφιλείς ταινίες στις οποίες αναφέρθηκα και συγκεκριμένα σε αυτή που σάρωσε τη χώρα μου και προφανώς έκανε πολλά χρήματα σε όλο τον κόσμο, υπό τον τίτλο η Ημέρα Ανεξαρτησίας - αυτές οι ταινίες φαίνεται να ξεκινούν πάντα με μια επίθεση στην Ουάσινγκτον, DC, κάτι που δεν ξέρω πραγματικά πώς να το ερμηνεύσω, ξεκινώντας από την ανατίναξη του Λευκού Οίκου και του Καπιτωλίου και τελειώνοντας με την αναγκαιότητα της συνεργασίας όλων μας ώστε να αποτρέψουμε μια εξωγήινη επίθεση. Και σίγουρα στον κινηματογράφο που την είδα, υπήρχε ενθουσιασμός από το κοινό, καθώς άνθρωποι διαφορετικών φυλών, υποβάθρων και κοινωνιών σε όλο τον κόσμο συνενώθηκαν προκειμένου να σωθούν. Σίγουρα δεν περιμένουμε να φτάσουμε σε αυτό...”
Αυτό μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε δηλώσει ο σύζυγός της το 1996. Λίγους μήνες αργότερα, επανέλαβε, με διαφορετικά λόγια, αυτό που είπε στην Πράγα. Διαβάζοντας τη δήλωσή της Χίλαρι, έχει κάποιος την αίσθηση ότι «εκπαιδεύει» ή προετοιμάζει τα αθώα μυαλά των ανθρώπων σχετικά με κάτι που αυτή έχει το προνόμιο να γνωρίζει.





Στις 14 Ιανουαρίου 1999, ενώ μιλούσε στο Mars Millennium Project Kick-Off National Air & Space Museum, η Hillary Clinton δήλωσε:
Βλέποντας τις ταινίες που προσπάθησαν να προβλέψουν τι θα συμβεί στο μέλλον, συχνά βλέπουμε πολύ θάνατο, καταστροφή και περιβαλλοντολογική υποβάθμιση. Δεν είναι μόνο ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ζουν κάτω από θόλους στον Άρη, αλλά θα έπρεπε να ζουν κάτω από θόλους κι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, εξαιτίας του κακού που θα έχουμε προκαλέσει στο περιβάλλον μας. Ή μήπως θα πρέπει να ενωθούμε όλοι οι άνθρωποι ώστε να αποτρέψουμε τις επιθέσεις από εξωγήινους και τότε θα πρέπει να βάλουμε κατά μέρος τις πολύ μικρές μας διαφορές - τις διαφορές στη χώρα μας και τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο -προς όφελος της ανθρωπότητάς μας.
Το 2014 ο Μπιλ Κλίντον ερωτήθηκε για πιθανή εισβολή των UFOs από τον Jimmy Kimmel στην εκπομπή του. Η απάντηση του ήταν η εξής:
"Αν κάποια μέρα δεχόμασταν επίσκεψη, δεν θα ένιωθα έκπληξη. Ελπίζω ότι δεν θα είναι μια σύγκρουση σαν την ταινία “ Ημέρα της Ανεξαρτησίας”. Μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να ενώσουμε αυτόν τον ολοένα και περισσότερο διαιρεμένο μας κόσμο. Αν είναι εκεί έξω, σκεφτείτε πώς όλες οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων στη γη θα φαίνονταν μικρές υπό την απειλή ενός διαστημικού εισβολέα ... "
Το ίδιο μήνυμα περνάει μέσα από τις δηλώσεις του Reagan, του Kissinger, του Bill Clinton και της Hillary Clinton σε μια περίοδο μεγαλύτερη των τριών δεκαετιών και είναι σύμφωνο με αυτό που είχε πει ο von Braun στην Carol Rosin κατά την περίοδο 1974-1977. Και πρέπει να θυμόμαστε ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει τον πραγματικό έλεγχο των τρισεκατομμυρίων που λείπουν. Όπως έγραψε ο Steven Greer :
"Η αμερικανική κυβέρνηση δεν κατασκευάζει σχεδόν τίποτα. Το βομβαρδιστικό Β-2 Stealth δεν κατασκευάζεται από τον στρατό. Είναι φτιαγμένο για τον στρατό από ιδιωτικούς εργολάβους. Η ιδιωτική βιομηχανία διατηρεί τα μυστικά πολύ καλύτερα από την κυβέρνηση, καθιστώντας το USAP (Μη Αναγνωρισμένο Ειδικό Πρόγραμμα Πρόσβασης) σχεδόν αδιαπέραστο ".
Και όπως δηλώνει ο Dean Henderson, οι διεθνείς τραπεζικές οικογένειες που κατέχουν την Federal Reserve είναι από τους δέκα πρώτους μετόχους σε κάθε μία από τις 500 κορυφαίες εταιρείες του κόσμου (εταιρείες Fortune 500) . Επομένως, η στρατιωτική βιομηχανία ανήκει σε αυτούς και στους υποτακτικούς τους συμμάχους. Επομένως, ακόμη και στα USAPs βρίσκουμε το κρυμμένο χέρι αυτών των σατανικών illuminati διεθνών τραπεζικών οικογενειών. Ο Steven Greer έχει δηλώσει:
"Τα μη αναγνωρισμένα ειδικά προγράμματα πρόσβασης είναι γνωστά μόνο σε εκείνα τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο κύκλωμα συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών...
Ξέρω έναν ελεγκτή που ελέγχει την Northrop Grumman (παγκόσμια αμερικανική εταιρεία αεροδιαστημικής και αμυντικής τεχνολογίας που ιδρύθηκε από την αγορά της Grumman από τη Northrop το 1994). Ακριβώς όπως η Lockheed Martin, κάνουν πολλά απόλυτα μυστικά έργα σε ορισμένα είδη αεροσκαφών κλείνοντας συμφωνίες για την προώθηση της αντιβαρύτητας. Εάν υπάρχει ένα μη αναγνωρισμένο διαμέρισμα με δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτό, ο ελεγκτής θα πει "Δεν χρειάζεται να ξέρετε τι συμβαίνει με αυτό" και είναι απλώς μία “σφραγίδα ελαστικού προς έλεγχο”. Ο ελεγκτής δεν έχει ιδέα πού είναι τα χρήματα ή πού πηγαίνουν. Κινούνται με ανεξέλεγκτο τρόπο και κανείς δεν γνωρίζει τα όρια αυτού.”
Η Lockheed Martin και η Northrop Grumman είναι μεταξύ των κορυφαίων 500 εταιριών του κόσμου και οι διεθνείς τραπεζικές οικογένειες δεσμεύονται να είναι παρούσες στα συμβούλια τους. Ο Ben Rich (1925-1995) εργάστηκε στο τμήμα Skunkworks της Lockheed Martin και τελικά έγινε ο δεύτερος διευθυντής της. Η Skunkworks ασχολήθηκε με την ανάπτυξη εξεζητημένων αεροπλάνων και με την αντίστροφη μηχανική των UFO. Ο Jan Harzan, διευθυντής του MUFON(Mutual UFO Network), ήταν παρών σε μια ομιλία που έδωσε ο Ben Rich στην UCLA το 1993 (πιθανή ημερομηνία 23 Μαρτίου) σε μια συνάντηση των αποφοίτων μηχανικών .
Θυμάται καθαρά ότι στο τέλος της ομιλίας του Ben Rich: "Έδειξε μια διαφάνεια με ένα μαύρο ιπτάμενο δίσκο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προς το διάστημα και τελείωσε με τις λέξεις" έχουμε τώρα την τεχνολογία για να γυρίσουμε τον ET σπίτι του".
Έτσι, αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν κλειδώσει όλη αυτή τη γνώση και τις καθαρές τεχνολογίες και εάν η διεθνής τραπεζική κλίκα και οι σύμμαχοί της δεν αποφασίσουν να απελευθερώσουν τις πληροφορίες και την τεχνολογία, θα συνεχίσουμε να καίμε πετρέλαιο, να μολύνουμε το περιβάλλον μας και να κάνουμε όλους αυτούς τους πολέμους για το πετρέλαιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι τέσσερις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες ανήκουν στις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες οι οποίες ανήκουν σε διεθνείς τραπεζικές οικογένειες, όπως καθιερώθηκε από τον Dean Henderson. Η ανθρωπότητα πρέπει να καίει πετρέλαιο και να αφανίζεται σε πετρελαϊκούς πολέμους επειδή οι διεθνείς τραπεζίτες των Σατανικών Πεφωτισμένων θέλουν να έχουν υπό την κατοχή τους τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα αφού μειώσουν δραματικά και βίαια τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Είναι πλέον γνωστό ότι ένας από τους βαθύτερους λόγους της δολοφονίας του JFK ήταν η προσπάθειά του να κοινοποιήσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονταν με τα UFOs και να τις μοιραστεί με την τότε Σοβιετική Ρωσία. Στο βιβλίο του Η Τελευταία Στάση του Κένεντυ
Ο Michael E. Salla, Ph.D., έχει παράσχει πειστικές αποδείξεις σχετικά με το γεγονός ότι οποιαδήποτε προσπάθεια απομάκρυνσης των μυστικών πληροφοριών και τεχνολογίας που σχετίζονται με τα UFOs από τα χέρια εκείνων που τις ελέγχουν, θα οδηγήσει, σύμφωνα με το νόμο, στη δική του εκκαθάριση. Υπάρχουν πολλοί μυημένοι που έχουν παράσχει αυτές τις πληροφορίες από καιρό σε καιρό. Η απόφαση για το θέμα αυτό λαμβάνεται από την ομάδα που αποκαλύφθηκε στη δεκαετία του '80 πως φέρει το όνομα MJ 12.
Η MJ 12 έχει αναλάβει την πλήρη εποπτεία του προγράμματος για τα UFOs και ο έλεγχος έχει αφαιρεθεί από τα χέρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα της υιοθέτησης ορισμένων συστάσεων από μια επιτροπή με επικεφαλής τον Nelson Rockefeller. Και ποιος ήταν ο Nelson Rockefeller; Ήταν μέλος της διεθνούς αδελφότητας των Σατανικών Πεφωτισμένων, των οποίων η οικογένεια έχει παραδοσιακά και την κυριότητα μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών. Οι συστάσεις εγκρίθηκαν από τον Eisenhower ο οποίος στη συνέχεια έζησε για να το μετανοιώσει.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας Paul Hellyer δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πρόεδρος Eisenhower είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τον ιδιωτικό έλεγχο των πληροφοριών και της τεχνολογίας των UFOs, αποκλείοντας την αμερικανική κυβέρνηση, όταν είχε προειδοποιήσει το έθνος ενάντια στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του. Υπάρχει το γνωστό περιστατικό στο οποίο ο Πρόεδρος Eisenhower, όταν του αρνήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις μυστικές δραστηριότητες στην Περιοχή 51, απείλησε με τη χρήση στρατιωτικής δύναμης για να αναλάβει την περιοχή. Αυτό έφερε αποτελέσματα. Αλλά όπως παρατήρησε ο Paul Hellyer, κανένας Πρόεδρος δεν "είχε την ολοκληρωτική εξουσία" από τον Πρόεδρο Truman και μετά.
Ο Hellyer δηλώνει: "Ένας αυτόπτης μάρτυρας που είχε δουλέψει στην εταιρεία του προέδρου Eisenhower δήλωσε ότι αυτό για το οποίο πραγματικά ανησυχούσε ήταν ότι το αρχείο για τους εξωγήινους είχε πέσει σε λάθος χέρια. Αυτό ήταν που τον απασχολούσε κυρίως και εύχομαι να το είχε πει. Αλλά ήταν τότε θαρρώ που η συγκάλυψη είχε ξεκινήσει σε μεγάλο βαθμό.”
Ο Bill Cooper, πρώην μέλος της Ομάδας Ενημέρωσης Πληροφοριών του Ναυτικού , συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος στις 28 Ιουνίου 2001 προέβλεψε σωστά μια επίθεση που θα βάραινε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, έκανε πολλές αποκαλύψεις και αγωνίστηκε αδιάκοπα ενάντια στους Illuminati έως ότου σκοτώθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 2001 από αστυνομικούς σε "ανταλλαγή πυροβολισμών"! Ο Μπιλ Κούπερ είχε προειδοποιήσει το 1991 για μια πλαστή προγραμματισμένη επίθεση εξωγήινων στο βιβλίο του “Ιδού ένα Χλωμό Άλογο”. Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Operation Redlight , που κυκλοφόρησε το 1991 από τον Cooper, υπάρχουν αποσπάσματα από τις καταγραφές μιας ομιλίας του στρατηγού Douglas MacArthur, που εκφωνήθηκε στις 12 Μαΐου 1962, ενώπιον του Σώματος Δοκίμων του στρατού των ΗΠΑ στην Ακαδημία του West Point. Ο Στρατηγός, τότε σε ηλικία 82 ετών, μίλησε χωρίς σημειώσεις και, στην ομιλία, ανέφερε την πιθανότητα «σύγκρουσης μεταξύ μιας πραγματικά ενωμένης ανθρώπινης φυλής και των απειλητικών δυνάμεων από κάποιο άλλο πλανητικό γαλαξία. . "Είχε ήδη από το 1955 αποκαλύψει στους New York Times, τη δυνατότητα ενός πολέμου με “ανθρώπους από άλλους πλανήτες ".
Σε ένα άλλο βίντεο που είναι διαθέσιμο στο YouTube , ο Bill Cooper δήλωσε με σαφήνεια ότι στις εργασίες του στην Ομάδα Ενημέρωσης Πληροφοριών του Ναυτικού, είδε έγγραφα, το 1972, που αποκάλυψαν ότι οι εξωγήινοι ήταν πραγματικοί και ότι γίνονταν προσπάθειες πάνω στην αντίστροφη μηχανική των UFO (αυτή ήταν η Operation Redlight, μέρος του Project Majority). Ο Bill Cooper αφηγείται ότι είχε δει ένα εκπληκτικό UFO που βγήκε από τη θάλασσα, πήγαινε πάνω από τα σύννεφα και επέστρεφε επανειλημμένα (ή τα αντίγραφα του επέστρεφαν) για να εξαφανιστεί τελικά υποβρυχίως. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του και δεδομένων των εγγράφων που είδε στη δουλειά του, ο Bill Cooper έλαβε όποιες αποδείξεις μπορούσε, μέσω της Ελευθερίας της Πληροφορίας και άλλων πηγών, και διαπίστωσε ότι, υπήρχε σχέδιο δεκαετιών “να δημιουργηθεί μια τεχνητή εξωγήινη απειλή σε αυτή τη γη ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σοσιαλιστικό κράτος".
Σημείωση του συντάκτη: Το παρακάτω εδάφιο σχετικά με τον "John Haller" (που δεν υπάρχει) είναι μια παρωδία από το Onion (αμερικανική εταιρεία ψηφιακών μέσων ενημέρωσης) . Ο Μουτζαχίντ Κάμραν εξηγεί:
"Λυπάμαι για το ψεύτικο βίντεο του Βουλευτή Haller. Το να κάθεται κανείς στο Πακιστάν, είναι λιγότερο ενημερωμένος πάνω σε αυτά τα πράγματα. Ποτέ δεν είχα ακούσει για αυτήν την ιστοσελίδα που ονομάζεται Onion. Το εν λόγω βίντεο δεν είναι βασικό στοιχείο της συζήτησης σχετικά με μία προβοκάτσια εξωγήινης επίθεσης ".
Είναι εξαιρετικά διδακτικό να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο Εκπρόσωπος της Πενσυλβάνια (6ος Τομέας) John Haller, παρουσιάζει τον HR 8971 Νομοσχέδιο Ετοιμότητας για την Εντός των πυλών Τρομοκρατία. Αν και έχω αντιγράψει το σχετικό τμήμα παρακάτω, βλέποντας το αυθεντικό βίντεο θεωρώ πως είναι πολύ διδακτικό και προκαλεί σκέψη. Επίσης, προκαλεί σκέψεις σχετικά με τη σημασία και την ακεραιότητα του Κογκρέσου των ΗΠΑ! Το Κογκρέσο ψήφισε ένα νομοσχέδιο χωρίς να γνωρίζει το πλήρες περιεχόμενο του!





Το κείμενο που έχει αντιγραφεί έχει ως εξής:
"Το Κογκρέσο θα ψηφίσει τώρα για την έγκριση του HR 8791, του Νομοσχεδίου Ετοιμότητας για την Εντός των πυλών Τρομοκρατία. Το προαναφερθέν νομοσχέδιο χρήζει επείγουσας χρηματοδότησης μέχρι και 1 τρις δολαρίων για την προετοιμασία για τρομοκρατική επίθεση σε εθνικό επίπεδο ή/και επίθεση από ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΤΑ. Η χρηματοδότηση του προσωπικού πρώτων ανταποκριτών (Ένας πρώτος ανταποκριτής είναι ένα άτομο με εξειδικευμένη κατάρτιση που είναι από τους πρώτους που φθάνουν και παρέχει βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ) και των οχημάτων θα διπλασιαστεί, εάν η εν λόγω επίθεση από ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΤΑ επηρεάσει ποσοστό άνω του 80% του εθνικού πληθυσμού. Η χρηματοδότηση αυτή θα ξεκινήσει σε συνδυασμό με την πρώτη επίθεση στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ή την πρώτη μεγάλης κλίμακας έκρηξη του VIRUS X ανάλογα με τι θα συμβεί πρώτα.
Οι πολιτικές και στρατιωτικές μονάδες πρέπει να εκπαιδεύονται στον περιορισμό και την καταπολέμηση ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, συμπεριλαμβανομένων των ακτινοβολημένων ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ, στην πιθανότητα εξάπλωσης του VIRUS X και Νεκρωτικής Γαστρεντερίτιδας, ύπαρξης HOSTS (ζωντάνα ζώα ή φυτά που παράγουν παράσιτα) και / ή όλα τα παραπάνω. Σε περιπτώσεις όπως μια ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ή αν ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΤΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ Ή ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, οι μονάδες της πολεμικής αεροπορίας μπορεί να διαταχθούν να πολεμήσουν τα εν λόγω ΟΝΤΑ εξ αιτίας του μεγάλου μεγέθους τους και της απόκοσμης δύναμής τους. Θα μπορούσε το συμβάν να λάβει χώρα σε αστικές περιοχές... Χριστέ μου...
Αυτό είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, υπερβαίνοντας τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες μας. Εάν οι απώλειες υπερβούν τους 100.000.000 , θα πρέπει να πραγματοποιηθούν δράσεις διάθεσης σώματος και οι σχετικοί πόροι θα ανακατανεμηθούν μέσω συστημάτων αποχέτευσης σε υπόγεια προστατευτικά κέντρα γέννησης της βάσης της FEMA. Ένα νέο νομοσχέδιο θα συνταχθεί και θα εγκριθεί από την ελίτ των δέκα. Έχοντας εξετάσει τώρα το νομοσχέδιο, σας παρακαλώ να ρίξετε τις ψήφους σας ".
Υπάρχει τόσο πολλή αποσιώπηση σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο που καταντάει μια παρωδία ολόκληρη η νομοθετική διαδικασία. Οι νομοθέτες δεν έχουν καμιά ένδειξη ως προς το τι εγκρίνουν. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή στη φράση "το τεράστιο μέγεθος τους και η απόκοσμη δύναμη τους" - σε τι αναφέρεται το νομοσχέδιο; Η φράση αυτή προκύπτει σε συνδυασμό με την απασχόληση μονάδων αεροπορικής δύναμης για την καταπολέμηση κάτι του οποίου το όνομα ή / και η περιγραφή δεν αποκαλύπτεται αλλά το οποίο έχει τεράστιο μέγεθος και απόκοσμη δύναμη. Ο νόμος αναφέρεται σε μια επίθεση κατά την οποία το 80% ή περισσότερο του πληθυσμού θα μπορούσε να επηρεαστεί. Και τι ήταν αυτό που τρόμαξε τόσο πολύ τον Βουλευτή Χάλερ που σταμάτησε όταν έφτασε σε αυτό, ξεστόμισε τις λέξεις “Χριστέ μου”, ξεροκατάπιε και στη συνέχεια ψέλλισε: “είναι απόρρητο”; Η Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα καταργηθεί βάσει αυτού του σεναρίου. Και γιατί το όνομα της αρχής που θα καταρτίσει και θα εγκρίνει το "νέο νομοσχέδιο" είναι απόρρητο; Και γιατί κανένα μέλος του Κογκρέσου δεν έχει θέσει ποτέ ερωτήματα σχετικά με το τι είχε διαβάσει δυνατά ο Βουλευτής Χάλερ; Έτσι, σε αυτό το νομοσχέδιο εντάσσεται η πιθανότητα μιας "εξωγήινης" επίθεσης και η επακόλουθη ακύρωση της Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάποιος μπορεί να δει τα “απόρρητα” κενά είτε να συμπληρώνονται είτε να αποχαρακτηρίζονται κι έτσι ανακαλύπτει τις φρικτές προθέσεις της Ελίτ. Και έτσι η σκοτεινή νύχτα της δικτατορικής κυριαρχίας στον πλανήτη θα κατέβει από το διάστημα αν τα σχέδια της Ελίτ πετύχουν.
πηγή:Veterans Today- original τίτλος: The Ultimate False Flag: Alien Armageddon
επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Βουδούρης

COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: “ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ” ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: “ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ” ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhInfN9usitZ1A7DB0qfWe9I6foB4PzSyyOh0tPqbIF4Ajv-LbxyuxTIo1XplbKpMvMO9jbXnXZ2dBZeFqPbIo6rb1tvos5sbIuBidmIwWCpXyc4f1uTbGXhM4mNR9Y_UGC8DmfzPl3kR9d/s640/32746470_10215995267935137_6755588200573435904_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhInfN9usitZ1A7DB0qfWe9I6foB4PzSyyOh0tPqbIF4Ajv-LbxyuxTIo1XplbKpMvMO9jbXnXZ2dBZeFqPbIo6rb1tvos5sbIuBidmIwWCpXyc4f1uTbGXhM4mNR9Y_UGC8DmfzPl3kR9d/s72-c/32746470_10215995267935137_6755588200573435904_n.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2018/05/blog-post_558.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2018/05/blog-post_558.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy